ELEUTHERIA ELEUTHERIOU APHRODISIAC

Ερμηνεία: Ελευθερία Ελευθερίου
Μουσική-Στίχοι: Δημήτρης Στάσσος, Mikaela Stenström, Dajana Lööf
Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac
(Official Video Clip) - Eurovision 2012 Greece
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ VIDEO
Ελευθερία Ελευθερίου Stixoi - LYRICS
I`ve got to say
What`s in my mind
When I`m with you I feel all right
You call me baby
We spend the night
I`m so addicted
I feel all right.

Over and over I`m falling
O o o (repeat)
You make me dance like a maniac
O, o, o (repeat)
You make me want you
Aphrodisiac

You make me want you
Aphrodisiac

I think about you
All the time
I just can`t get you
Off my mind.
You drive me crazy
You drive me wild
I`m so addicted
There`s no way out

Over and over I`m falling
O o o (repeat)
You make me dance like a maniac
O, o, o (repeat)
You make me want you
Aphrodisiac

You make me wanna chore
Aphrodisiac

I want it way to much
I`m credling for your touch
To much,
Your touch

Over and over I`m falling
O o o (repeat)
You make me dance like a maniac
O, o, o (repeat)
You make me wanna chore you
Aphrodisiac

Over and over I`m falling
O o o (repeat)
You make me dance like a maniac
O, o, o (repeat)
You make me wanna chore you
Aphrodisiac

O, o, o (repeat)
You make me wanna chore you
Aphrodisiac
Διαβάστε περισσότερα...

Eleftheria Eleftheriou-viografiko

Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12/05/1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου.Από μικρή της άρεσε να ασχολείται με τη ζωγραφική, τον στίβο, τον χορό, αλλά και το τραγούδι. Στο δημοτικό ξεκινάει μαθήματα πιάνου, θεωρίας της μουσικής και αρμονία. Σε ηλικία 15 ετών κάνει μαθήματα φωνητικής και από τα 16 της κιόλας είναι σολίστας της λαϊκής ορχήστρας ΡΟΚ στην Κύπρο. Όταν τελείωσε το σχολείο, αποφάσισε να σπουδάσει Music and Performance στο University of Surrey στο Λονδίνο. Η ίδια παραδέχεται πόσο της αρέσει να είναι πάνω στη σκηνή, να τραγουδάει και να βλέπει τον κόσμο να χαμογελάει και να διασκεδάζει. Άλλωστε ανέκαθεν από μικρό παιδί συνήθιζε να χορεύει και να τραγουδάει μπροστά σε κοινό που χειροκροτούσε το ταλέντο της. Παρ' ότι στο παρελθόν είχε περισσότερο έντεχνα και λαϊκά ακούσματα, θεωρεί τον εαυτό της μία pop-rock τραγουδίστρια. Αυτή είναι και η μουσική που ακούει: pop, r'n'b, jazz, soul, και gospel.
Η Ελευθερία Ελευθερίου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show The X-Factor 2, όπου αν και δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις. Αμέσως μετά την αποχώρησή της εμφανίστηκε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά μετά από πρόσκληση του ίδιου. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη, ενώ με τον Νίκο Βέρτη εμφανιζόταν και όλη τη σεζόν που πέρασε με τεράστια επιτυχία στο κέντρο Fantasia.
Το φθινόπωρο του 2011 η Ελευθερία Ελευθερίου μετακομίζει στη δισκογραφική εταιρία Universal Music, έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της.
Διαβάστε περισσότερα...

Bobbi Kristina+Oprah Winfrey

Είναι η πρώτη συνέντευξη της 19χρονης Bobbi Kristina μετά το θάνατο της Whitney Houston.
Η νεαρή κόρη της διάσημης σταρ που πέθανε πριν μερικές εβδομάδες δήλωσε στην Oprah Winfrey, ότι το πνεύμα της Whitney Houston είναι πάντα κοντά της και την προσέχει. «Μπορώ να την ακούσω να μου λέει 'είμαι εδώ και σε προσέχω', την έχω πάντα μαζί μου και την αισθάνομαι. Κάθε φορά με ρωτά αν τη χρειάζομαι και πιάνω τον εαυτό μου ασυναίσθητα να της απαντά ότι πάντοτε θα την χρειάζομαι», ανέφερε η Bobbie Kristina. Αποκάλυψε ότι μια μέρα πριν το θάνατό της την πέρασαν μαζί για πολλές ώρες αγκαλιασμένες και μιλούσαν. «Με κρατούσε αγκαλιά και μου χάιδευε τα μαλλιά και απλά κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος.» Στη διάρκεια της εκπομπής η 19χρονη τραγούδησε ενώ προβλήθηκαν και βίντεο από τότε που ήταν πολύ μικρή και είχε μάλιστα ανέβει και στη σκηνή δίπλα στη μητέρα της.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Amber Heard+Rum Diary

Στην ταινία «Μεθυσμένο Ημερολόγιο» ο Johnny Depp απολαμβάνει μια βραδυνή βαρκάδα, παρέα με το αγαπημένο του μπουκάλι ρούμι. Ξαφνικά, τα νερά δίπλα του ταράζονται. Για καλή του τύχη αυτό που αναδύεται δεν είναι... καρχαρίας, αλλά η Amber Heard, που το έχει σκάσει από μια βαρετή δεξίωση, έχει πετάξει τα ρούχα της και κολυμπά. Ο χαρακτήρας του Johnny αναρωτιέται: «Γιατί έπρεπε να το πάθω τώρα αυτό»; Η Amber δεν είναι «καθημερινή περίπτωση». Αντιπροσωπεύει το πρότυπο της κλασικής αμερικανικής ομορφιάς και αν σας προσπερνούσε στο δρόμο, μάλλον θα είχατε την ίδια αντίδραση με τον Johnny!
H 25χρονη Τεξανή μεγάλωσε σε εύπορη οικογένεια, με αυστηρές χριστιανικές αρχές. Ωστόσο, στα 16 της είδε την καλύτερή της φίλη να σκοτώνεται σε τροχαίο δυστύχημα και η ζωή της άλλαξε. Παράτησε το σχολείο, δήλωσε άθεη και έφυγε από το Τέξας για να ακολουθήσει το όνειρο της υποκριτικής. Έκανε εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές, έπαιξε σε ανεξάρτητες ταινίες και, τελικά, πέρυσι ήρθε η ώρα να βρεθεί και σε μία μεγάλη εμπορική παραγωγή, στο πλευρό ενός από τους πλέον περιζήτητους σταρ.
Διαβάστε περισσότερα...

Δημήτρης Χονδροκούκης - χρυσό μετάλλιο

Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ο Δημήτρης Χονδροκούκης θέτει τον επόμενο στόχο του, που είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.Ο χρυσός πρωταθλητής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» και μεταξύ άλλων είπε: «Δεν είχα θέσει κάποιον στόχο για τον κλειστό στίβο και προφανώς δεν περίμενα ένα μετάλλιο. Κοίταζα να κάνω μια καλή εμφάνιση, να διορθώσω κάποια τεχνικά λάθη και να κάνω καλά άλματα. Το καλύτερο είναι να κοιτάς τον εαυτό σου και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς εσύ, όχι τι κάνουν οι αντίπαλοί σου. Όταν πέρασα τα 2,33μ., ήξερα πως θα πλασαριστώ σε κάποια καλή θέση, παρότι δεν είχαν κάνει ακόμη προσπάθεια οι άλλοι αθλητές. Φοβόμουν τους Ρώσους, γιατί έχουν σχολή στο ύψος».Για τους στόχους του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τόνισε: «Στόχος της χρονιάς για μένα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Πρέπει να μπω σε προετοιμασία ξανά και ευελπιστώ πως θα κάνω κι εκεί μία αξιόλογη εμφάνιση, γιατί όχι και να πάρω κάποιο μετάλλιο».Όσον αφορά στις συνθήκες προετοιμασίας του, υποστήριξε: «Προπονούμαι στον Άγιο Κοσμά. Η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Οι συνθήκες εκεί είναι δύσκολες και οι εγκαταστάσεις είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει έλλειψη θέρμανσης το χειμώνα και κλιματισμού το καλοκαίρι. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν παιδιά που συνεχίζουν και προσπαθούν. Εγώ το κάνω καθαρά για προσωπικούς λόγους».Τέλος, για το αν μπορεί να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ, εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Το πανελλήνιο ρεκόρ δεν είναι μακριά. Είναι δύσκολο ύψος τα 2,36μ., αλλά ευελπιστώ πως κάποια στιγμή μπορεί να το πετύχω». Διαβάστε περισσότερα...

Maria Fowler+Caribbean

Η Maria Fowler απολαμβάνει τις διακοπές της στην Καραϊβική και όπως πάντα φροντίζει να προκαλεί. Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο φόρεσε το στράπλες μαγιό της, που ομολογουμένως της ταιριάζει γάντι, φόρεσε το πολλά υποσχόμενο βλέμμα της κι έκανε ηλιοθεραπεία αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.
Διαβάστε περισσότερα...