ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΕΝΤΗ ΓΥΜΝΗ

Έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι Next top model και μπορεί να μην ήταν η νικήτρια του παιχνιδιού, κατάφερε όμως να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα! O λόγος για την Ιωάννα Ντέντη.Μετά το τέλος του παιχνιδιού,σύμφωνα με την “RealLife”, η Ιωάννα έκλεισε πολλές συνεργασίες κυρίως με ξένα πρακτορεία, αρχίζοντας από την Τουρκία. “Είπα στον εαυτό μου δώσε μια ευκαιρία, και φύγε” ανέφερε η ίδια.Σήμερα, το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στην Νέα Υόρκη ενώ ταξιδεύει πολύ συχνά στο Μαϊάμι όπου φωτογραφήθηκε πρόσφατα από τον διάσημο φωτογράφο Αλεξάντερ Νόιμαν και άναψε φωτιές με την sexy φωτογράφηση της.
ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΕΝΤΗ ΓΥΜΝΗ
Διαβάστε περισσότερα...

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ-ROTA TIN AGAPI

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΛΦΑ
Δύο πανέμορφες αδερφές στα βάθη της Ανατολίας… Η μία ευγενική κι αγνή στην ψυχή, έχει ζωγραφισμένο τον πόνο στα μάτια της. Ο χαμός του μωρού της την έχει γεμίσει θλίψη και βυθίζει τη ζωή της στη μελαγχολία. Η άλλη είναι ατίθαση, γεμάτη φιλοδοξία και δίψα για πλούτο, είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να πετύχει τους σκοπούς της. Ανάμεσα στις δυο τους, ένας δυναμικός άνδρας· πλούσιος, ευγενικός, σίγουρος για τον εαυτό του, πανίσχυρος.Η αυτοπεποίθησή του δεν αφήνει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του κι έχει μάθει να κατακτά τα πάντα στις επιχειρήσεις όσο και στον έρωτα. Οι γυναίκες δεν μπορούν να του αντισταθούν· από όλες, όμως, όσες έχουν μοιραστεί το κρεβάτι του, καμία δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κλέψει την καρδιά του.Τώρα, το πεπρωμένο αποφασίζει να μπλέξει τους τρείς τους σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα τους αλλάξει τη ζωή και το πάθος τους θα είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να τους καταστρέψει. Γιατί όταν η καρδιά φλέγεται σταματάει η λογική και μεγαλώνει ο πόθος!

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ VIDEO Διαβάστε περισσότερα...

Ρεάλ: με «τερματοφύλακα» τον Σέρχιο Ράμος στο +13

Στους 13 βαθμούς έφτασε η διαφορά της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα χθες βράδυ, καθώς οι Μαδριλένοι επιβλήθηκαν εκτός έδρας 3-2 επί της Μπέτις, η οποία όμως διαμαρτύρεται για χέρι εντός της περιοχής (πέναλτι) του Σέρχιο Ράμος στο 93'! Όπως μπορείτε να δείτε στο video, ο αμυντικός της Ρεάλ ενεργεί ως τερματοφύλακας στο σουτ του Μοντέρο, αλλά η ποινή δεν καταλογίζεται!Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Μολίνα, ο Ιγκουαϊν ισοφάρισε στο 24'και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 51' πέτυχε το 1-2. Η Μπέτις ισοφάρισε και πάλι στο 54΄με τον Μοντέρο, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 72' έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης με το 32ο γκολ του σε 26 ματς πρωταθλήματος!. VIDEO Διαβάστε περισσότερα...

MOIRAIOS EROTAS FINAL EPISODE

Η Melda θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον Harun και την Eda; Ο Harun θα επιστρέψει στην Eda ή θα μείνει στο πλευρό της Melda;
MOIRAIOS EROTAS FINAL EPISODE
Unutulmaz 90.Bölüm Final
MOIRAIOS EROTAS TELEUTAIO EPEISODIO video
ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ βιντεο
Unutulmaz 90.Bölüm Final
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΑΜΠΑΡΕΣ

ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΑΜΠΑΡΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ VODAFONE ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ
STHN KARDIA MOY VAZO AMPARES TO TRAGOYDI APO THN DIAFHMISH THS VODAFONE SARANTHS SALEAS
ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΕΔΩ Διαβάστε περισσότερα...

Τσιμτσιλή Σταματίνα-Tsimtsili Stamatina

Η Stamatina Tsimtsili Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε στις 31 Μαϊου του 1982 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε.Ως κλασσική δίδυμος την χαρακτηρίζουν η επικοινωνία, η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα αλλά και η ικανότητα να ασχολείται με ένα πλήθος πραγμάτων συγχρόνως. Από μικρή είχε στο μυαλό της ως στόχο πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την δημοσιογραφία...



σταματίνα τσιμτσιλή βιογραφικό























Διαβάστε περισσότερα...

Τρίο εραστών έψαχνε σκύλο για να κάνουν κουαρτέτο!

Μιλάμε για διαστροφή ανάμεσα σε ένα τρίο εραστών, που έψαχνε ένα σκύλο ακόμα για να κάνουν… κουαρτέτο!Πρόκειται για την διεστραμμένη ερωτική ιστορία μιας γυναίκας, του συζύγου και του εραστή της, οι οποίοι τα είχαν βρει μεταξύ τους, και… περνούσαν τόσο καλά, που είπαν να επεκτείνουν τις ερωτικές τους δραστηριότητες!Έβαλαν λοιπόν αγγελία στο Craiglist, αναζητώντας ένα τετράποδο που θα κάνει… sex με την Sarah Dae, φωτογράφο στο επάγγελμα.Παρέα με τον αεροσυνοδό σύζυγο της Shane Walker και τον εραστή της Robert Aucker, έψαχναν απεγνωσμένα επί ένα μήνα τον «τυχερό» σκύλο.Μέχρι που κάποιος τους απάντησε στην «άρρωστη» αγγελία.Αλλά για κακή τους τύχη ήταν αστυνομικός, και έτσι συνελήφθησαν και οι τρεις τους, με την κατηγορία της κτηνοβασίας.
Διαβάστε περισσότερα...

SOFIA LATTA-ΣΟΦΙΑ ΛΑΤΤΑ

Μα είναι δυνατόν; Με τι κουράγια καλή μου κάνεις κλικ για upload στο facebook αυτών των φωτογραφιών; Δε σκέφτεσαι ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι…συνάνθρωποι μας με σοβαρά προβλήματα; Υγείας και όχι μόνο; Τι θέλεις δηλαδή…να σου χρεώσουν ηθική αυτουργία σε κάτι; Είναι ποτέ δυνατόν να φωτογραφίζεις το στήθος ή τον πωπό σου… από τόσο κοντά; Θα μας τυφλώσεις. Παραδέχομαι ότι το στήθος μπορεί να είναι πλαστικό αλλά ο πωπός είναι προϊόν άσκησης...
Σοφία Λάττα: Η Γυμνάστρια με τις πιο hot φωτογραφίες στο Facebook
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δόμνα Σαμίου πέθανε το βράδυ του Σαββάτου, σε ηλικία 84 ετών, μετά από προβλήματα υγείας που παρουσίαζε το τελευταίο διάστημα.Αφιέρωσε και αφιερώθηκε στη διάδοση της παραδοσιακής μουσικής και του παραδοσιακού τραγουδιού από τα 13 της. "Ο καημός μου είναι αυτή η περιφρόνηση του παραδοσιακού τραγουδιού", συνήθιζε να λέει.

Η σημαντικότερη ερμηνεύτρια αλλά και ερευνήτρια της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής

Η Δόμνα Σαμίου γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1928 στην Καισαριανή της Αθήνας. Οι γονείς της ήταν μικρασιάτες πρόσφυγες από το Μπαϊντίρι, χωριό της περιοχής της Σμύρνης. H μητέρα της ήρθε στην Ελλάδα το 1922. Ο πατέρας της, αιχμάλωτος στρατιώτης, ήρθε λίγο αργότερα, με την Ανταλλαγή.

Τα πρώτα μουσικά της ακούσματα απ' τα οποία και πήγασε η αγάπη της για την παραδοσιακή μουσική ήταν στην Καισαριανή.

Στα 13 της είχε την πρώτη διδακτική επαφή με τη βυζαντινή και τη δημοτική μουσική μαθητεύοντας κοντά στον Σίμωνα Καρά, στο «Σύλλογο προς Διάδοσιν της Εθνικής Μουσικής». Παράλληλα πηγαίνει στο νυχτερινό Γυμνάσιο.



Ως μέλος της χορωδίας του Σίμωνα Καρά αρχίζει η σχέση της και με το Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας/Ε.Ι.Ρ όπου αργότερα, το 1954, προσλαμβάνεται στο Τμήμα Εθνικής Μουσικής.
Έτσι, γνωρίζει τους σημαντικότερους λαϊκούς μουσικούς, οι οποίοι συρρέουν στην Αθήνα απ' όλες τις περιοχές της Ελλάδας, και τους οποίους το ΤΕΜ ηχογραφεί για τις εκπομπές του. Την ίδια ώρα, κάνει μουσική επιμέλεια σε εκδόσεις δίσκων, θεατρικές εκπομπές, κινηματογραφικές ταινίες.

Το 1963 αρχίζει τα ταξίδια της στην επαρχία για επιτόπιες καταγραφές και συγκέντρωση μουσικού υλικού για το προσωπικό της αρχείο με δικά της μηχανήματα.

Το 1971 παραιτείται από την Ραδιοφωνία και την ίδια χρονιά αποδέχεται την πρόσκληση του Διονύση Σαββόπουλου και πρωτοεμφανίζεται στο νεανικό και Ροντέο.

Τις σημαντικές αυτές εμφανίσεις ακολουθεί η συμμετοχή στο Φεστιβάλ Μπαχ στο Λονδίνο, οργανωμένο από τη Λίλα Λαλάντη σηματοδοτώντας σταδιακά το ξεκίνημα μιας λαμπρής καλλιτεχνικής καριέρας.

Το 1974 αρχίζει η συνεργασία με την Columbia και οι αλλεπάλληλες εκδόσεις LP. Το 1976-77 με σκηνοθέτες τον Φώτο Λαμπρινό και τον Ανδρέα Θωμόπουλο γυρίζουν στην ελληνική επαρχία είκοσι επεισόδια για την εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό οδοιπορικό».

Το 1981 ιδρύεται ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής - Δόμνα Σαμίου με σκοπό την διάσωση και προβολή της παραδοσιακής μουσικής και κυρίως την έκδοση δίσκων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων με αυστηρές επιστημονικές και ποιοτικές προδιαγραφές, μακρυά από τις απαιτήσεις των εμπορικών εταιριών.

Το έργο της ξεπερνά πια τα ελληνικά σύνορα. Εκδίδονται δίσκοι της στη Γαλλία και τη Σουηδία. Επί σαράντα περίπου χρόνια πραγματοποιεί σειρά συναυλιών από την Αυστραλία μέχρι τη Νότια Αμερική που όχι μόνο συγκινούν τους Έλληνες της Διασποράς αλλά και αποκαλύπτουν στους ξένους μια ποιοτική «ελληνική μουσική δίχως μπουζούκι», όπως γράφτηκε σε κάποια κριτική συναυλίας της στη Σουηδία.

Στην Ελλάδα, οι εμφανίσεις της σε συναυλίες κάθε είδους και με κάθε αφορμή είναι αναρίθμητες καθώς και οι τιμητικές προσκλήσεις και τα αφιερώματα, όπως π.χ. η επετειακή παράσταση για τα 70 της χρόνια: «Η Δόμνα Σαμίου στο Μέγαρο Μουσικής: η γνωστή και άγνωστη Δόμνα», τον Οκτώβριο του 1998.

Aπό το 1994 έδινε μαθήματα δημοτικού τραγουδιού για ενήλικες στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων της Αθήνας. Πολλές ήταν επίσης οι πρωτοβουλίες της και έμπρακτη και ανιδιοτελής η προσφορά της σχετικά με την βελτίωση της μουσικής εκπαίδευσης των παιδιών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Διαβάστε περισσότερα...