YOU ARE A CHECK MACHINE!

kitsos-tasoula diafimisi vodafone
Η νέα διαφήμιση της Vodafone με τον Κίτσο και την Τασούλα! Η διαφήμιση για τον έλεγχο κόστους ξεκινάει κάπως έτσι:
- Να περάσω το βραδάκι να σε πάρω με το αγροτικό;
- Στο αγροτικό;;!! Ποτέ! Μυρίζει κοπριά!
GPS Γαϊδάρου: “Στην επόμενη στάνη στρίψτε δεξιά” – Tragic!
- Εγώ δέν ξεφεύγω ποτέ έχω απλικέσιο (application) – Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες και σου κάνω άλλες χάρες!!
Και στη συνέχεια ακούγονται ατάκες όπως:
- Ακόμα και στο κάρο τον χρόνο μας τσεκάρω! και…
- Κίτσο;! Γιορ α τσεκ μασιν (you’re a check machine)! video
Και για όσους ψάχνουν το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση είναι το εξής:
Σαράντης Σαλέας – Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες video Διαβάστε περισσότερα...

Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες Κίτσος-Τασούλα Vodafone

kitsos-tasoula
Η νέα διαφήμιση της Vodafone με τον Κίτσο και την Τασούλα! Η διαφήμιση για τον έλεγχο κόστους ξεκινάει κάπως έτσι:
- Να περάσω το βραδάκι να σε πάρω με το αγροτικό;
- Στο αγροτικό;;!! Ποτέ! Μυρίζει κοπριά!
GPS Γαϊδάρου: “Στην επόμενη στάνη στρίψτε δεξιά” – Tragic!
- Εγώ δέν ξεφεύγω ποτέ έχω απλικέσιο (application) – Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες και σου κάνω άλλες χάρες!!
Και στη συνέχεια ακούγονται ατάκες όπως:
- Ακόμα και στο κάρο τον χρόνο μας τσεκάρω! και…
- Κίτσο;! Γιορ α τσεκ μασιν (you’re a check machine)! video

Και για όσους ψάχνουν το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση είναι το εξής:
Σαράντης Σαλέας – Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ 2012

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σήκωσε αυλαία, καθώς χτες έγινε το πρώτο γύρισμα-ακρόαση για την εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή.Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής: Ευγενία Μανωλίδου, Βαγγέλης Περρής και Χάρης Χριστόπουλος.Οι αιτήσεις συμμετοχής φέτος ήταν πιο πολλές από ποτέ, ενώ σύμφωνα με το κανάλι το υλικό είναι εξαιρετικό.
Διαβάστε περισσότερα...

ΜΟΥΡΙΝΙΟ - Ο πιο επιτυχημένος προπονητής!

Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος θα γίνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος στον αυριανό αγώνα στην έδρα της Μπέτις συμπληρώνει εκατό ματς στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.Το ποσοστό του Πορτογάλου τεχνικού ανέρχεται στο 76,7% , ενώ του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν 70% και ισόποσο του Μιγκέλ Μουνιόθ στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος προπονητής μετράει 76 νίκες, 13 ισοπαλίες και 10 ήττες. Επίσης, η «βασίλισσα» έχει πετύχει 271 γκολ και η εστία της έχει παραβιαστεί 79 φορές.
Η μεγαλύτερη νίκη των «μερένχες» με τον Μουρίνιο ήταν στις 22 Δεκεμβρίου 2010 απέναντι στην Λεβάντε (8-0) και η χειρότερη μέρα ήταν στις 28 Αυγούστου 2010 από την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου (5-0).
Η πιο χαρούμενη στιγμή του ως προπονητής της Ρεάλ ήταν η 20η Απριλίου 2011, όταν η ομάδα του κέρδισε το Κύπελλο Ισπανίας απέναντι στους Καταλανούς μετά από δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια.
Τη φετινή σεζόν η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division, έχοντας δέκα βαθμούς περισσότερους από την Μπαρτσελόνα και είναι στους «16» του Champions League.
Πηγή: sport-fm-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ashley Benson-sexy underwear

Το σορτς της είναι πιο κοντό από το εσώρουχό της!Οι παπαράτσι εντόπισαν την ηθοποιό Ashley Benson να μιλάει στο κινητό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας μαζί με την Vanessa Hudgens και την Selena Gomez, "Spring Breakers". Όμως είχε ένα ατύχημα! Η Ashley περπατούσε αμέριμνη και δεν κατάλαβε πώς φαινόταν το γαλάζιο εσώρουχό της!
Διαβάστε περισσότερα...

Η Αγγέλα Μέρκελ νέα

Η Αγγέλα Μέρκελ, πρώην γραμματέας της κομμουνιστικής Ελεύθερης Γερμανικής Νεολαίας (FDJ), στην Ανατολική Γερμανία, με... αρμοδιότητα την προπαγάνδα-αγκιτάτσια, (κωδικός «ΙΜ Erika»)...Η ίδια έχει απαγορεύσει να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες από το παρελθόν της, και φρόντισε να εξαφανίσει τα συγγράμματά της εκείνης της εποχής...
Διαβάστε περισσότερα...

Dita Von Teese - sexy underwear

Μια σέξι σειρά εσωρούχων με το όνομα Von Follies λανσάρει η βασίλισσα του μπουρλέσκ Dita Von Teese, η οποία τα φόρεσε και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.Η 40χρονη έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν χρειάζεται κανέναν να την ετοιμάζει για τις φωτογραφίσεις αλλά της αρέσει να βάφεται και να φτιάχνει τα μαλλιά της μόνη της.Η νέα καμπάνια εσωρούχων απευθύνεται σε γυναίκες που τους αρέσει το σέξι και σοφιστικέ στιλ ενώ περιλαμβάνει εσώρουχα, ζαρτιέρες, κάλτσες και σουτιέν σε όλα τα χρώματα αλλά και σε όλα τα νούμερα.
Διαβάστε περισσότερα...

PSI - θα ανακουφίσει τα ελληνικά νοικοκυριά;

Με επιτυχία έκλεισε η Ελλάδα τη δημόσια προσφορά ανταλλαγής ομολόγων με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται στο 85,8% στο σύνολο και στο 95,7% με την ενεργοποίηση των CACs.Την ίδια ώρα που πανηγυρίζουν οι εκπρόσωποι των ιδιωτών πιστωτών για τα αποτελέσματα της εθελοντικής ανταλλαγής του ελληνικού χρέους μιλώντας για την μεγαλύτερη αναδιάρθρωση που έγινε ποτέ, η εξέλιξη αυτή θα ανακουφίσει τα ελληνικά νοικοκυριά;
Διαβάστε περισσότερα...

Διαζύγιο GAY αξίας 2 εκ. €!

Ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες λίρες- ή δύο εκατομμύρια ευρώ- καλείται να δώσει στον πρώην σύντροφό του ένας εκατομμυριούχος οικονομικός αναλυτής από τη Βρετανία, όπως προβλέπεται για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Ο Ντον Γκάλαχερ, πρώην σύντροφος του 47χρονου Πίτερ Λόρενς, δικαιούται σχεδόν τη μισή από την περιουσία τους που περιλαμβάνει και ένα πολυτελές διαμέρισμα αξίας 2,4 εκατομμυρίων λιρών που ο Λόρενς είχε αγοράσει πριν καν γνωριστούν.
Ο δικαστής αποφάνθηκε πως ο Γκαλαχερ- ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ συμπεριλαμβανομένου του «Πρισίλα, βασίλισσα της ερήμου» θα πάρει το αγρόκτημά τους αξίας 900.000 λιρών και ποσό 800.000 λιρών, συνολικά 1.7 εκατομμύρια λίρες από την ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών κοινή περιουσία του ζευγαριού.

Οι δύο άνδρες είχαν σχέση επί έντεκα χρόνια ενώ ο γάμος τους διήρκεσε επτά μήνες και χώρισαν το 2008.

Τα εισοδήματα του 54χρονου είναι πολύ μικρότερα από αυτά του πρώην συντρόφου του, ο οποίος έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 390.000 λιρών από την JP Morgan, όπου εργάζεται.

Όμως ο Γκάλαχερ είπε στο δικαστήριο πως εκείνος είχε τον κύριο ρόλο στο σπίτι τους, στα έντεκα χρόνια σχέσης τους. Οι δικηγόροι του είπαν πως συνέβαλε «στη δημιουργία και τη διατήρηση ενός όμορφου σπιτιού με πολλούς τρόπους- φροντίδα των επίπλων, γλάστρες στα μπαλκόνια, διακόσμηση, κ.ά.».

Διαβάστε περισσότερα...

Τζένη Μπότση: δύσκολο σήμερα να είσαι μητέρα!

Η Τζένη Μπότση δε νιώθει ακόμη έτοιμη...
Μακρινό ενδεχόμενο φαντάζει η μητρότητα για την ηθοποιό Τζένη Μπότση καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ μικρή για κάτι τέτοιο.«Είμαι ακόμα πολύ μικρή! Θέλω αν γίνω μητέρα να υπάρχουν οι συνθήκες μιας κανονικής οικογένειας και αυτό είναι το δύσκολο σήμερα» τόνισε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ. Διαβάστε περισσότερα...

Google+ Νέα κουμπιά

Νέα κουμπιά για το Google+ θα δούμε σύντομα όπως ανακοίνωσε η Google. Όπως μάθαμε το μπλε χρώμα θα δώσει τη θέση στο κόκκινο και το άσπρο. Η νέα εμφάνιση ακολουθεί τον πρόσφατο επανασχεδιασμό που αφορούσε το σήμα της πλατφόρμας.Οι διαχειριστές ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν την υπηρεσία δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή στον κώδικα, αφού η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα. Πάντως η μετάβαση στα νέα κουμπιά θα πραγματοποιηθεί σταδιακά. Διαβάστε περισσότερα...

Βάψιμο μαλλιών στο σπίτι

Σε μια προσπάθεια περιορισμού των εξόδων, πολλές γυναίκες επιλέγουν όλο και συχνότερα να βάφουν μόνες τους τα μαλλιά, αντί να πηγαίνουν στο κομμωτήριο.Το βάψιμο των μαλλιών, δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα σημεία που καλό είναι να δώσουμε προσοχή.
Αρχικά, η σωστή κάλυψη των άσπρων μαλλιών επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας βαφές με σταθερούς αριθμούς, όπως 7 ή 8.
Επίσης, προσοχή πρέπει να δοθεί ώστε να μην βαφτεί κατά λάθος το δέρμα του προσώπου. Επειδή όμως σε κάποια σημεία, όπως στο μέτωπο και γύρω από τα αυτιά, είναι δύσκολο να επιτευχθεί αυτό, φροντίζουμε πριν ξεκινήσουμε να βάλουμε ενυδατική κρέμα.
Τέλος, διαβάζουμε πάντα τις οδηγίες των προϊόντων βαψίματος, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Shaya: Δεν έχω σχέση με το γιο της Αλεξίου

H Shaya μίλησε στην "Πρωινή Μελέτη" και διέψευσε τις φήμες ότι έχει σχέση με τον γιο της Χαρούλας Αλεξίου.«Με τον Μάνο δεν είμαστε μαζί! Δεν ήμασταν ποτέ! Αυτό είναι μία φήμη που απλά κυκλοφόρησε! Με το Μάνο είμαστε καλοί φίλοι! Προφανώς επειδή με στηρίζει πάρα πολύ και είναι πάντα κοντά μου, ίσως να φάνηκε σε κάποιους ότι... κάτι γίνεται! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο» τόνισε η τραγουδίστρια!Η τραγουδίστρια είπε πως έχει σχέση με κάποιον άλλο εδώ και χρόνια, αλλά δεν ήθελε να πει τίποτε παραπάνω! Διαβάστε περισσότερα...