Έλενα Παπαρίζου - Melodifestivalen 2012

Μπορεί στην αρχή να ήταν ανεπιβεβαίωτες φήμες, πλέον όμως είναι γεγονός.Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στο Melodifestivalen της Σουηδίας για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision του 2012. Τις φήμες επιβεβαίωσε ένα δημοσίευμα της «Expressen», το οποίο αναφέρει πως η Έλενα Παπαρίζου κάνει δυναμικό comeback στα μουσικά δρώμενα της Σουηδίας και αποδέχεται επιτέλους την πρόταση του Christer Björkman για να εμφανιστεί το Σάββατο 10/3 στον μεγάλο τελικό του Melodifestivalen. Μάλιστα, θα ερμηνεύσει ζωντανά το ''Popular'' το τραγούδι με το οποίο ο Eric Saade, όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει τον εγχώριο διαγωνισμό αλλά και να σκαρφαλώσει μέχρι και την 3η θέση της κατάταξης του τελικού της Eurovision 2011.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Prince Harry+Anastagia Pierre

«Έσκισε» ο πρίγκιπας Χάρι στο επίσημο ταξίδι του στις Μπαχάμες ως εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή
τα 60 χρόνια της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο.Ο 27χρονος γαλαζοαίματος κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και μια καινούρια «στρατιά» θαυμαστριών. Η εντυπωσιακή Μις Μπαχάμες, Αναστάζια Πιερ, δεν κρατήθηκε και δήλωσε ανοιχτά, ότι θα παντρευόταν τον πρίγκιπα.
«Ήρθα εδώ για να ερωτευτώ τον πρίγκιπα Χάρι. Είναι… καυτός. Είναι εργένης τώρα, οπότε εγώ θα τον παντρευόμουν αμέσως», ομολόγησε η 23χρονη Μις Μπαχάμες, προσθέτοντας αμέσως μετά το πόσο θαυμάζει τη βασιλική οικογένεια γενικότερα».
Φορώντας για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη επίσημη λευκή στολή και τα παράσημά του, ο Χάρι μίλησε στέλνοντας ένα μήνυμα από τη βασίλισσα Ελισάβετ:
«Στέκομαι ενώπιον σας με μια βαθιά αίσθηση περηφάνιας καθώς μου έχει ζητηθεί να σας μεταφέρω ένα μήνυμα με τις καλύτερες ευχές της βασίλισσας γιορτάζοντας το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο. Οι Μπαχάμες κρατούν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Μεγαλειότατης από την πρώτη της επίσκεψη το 1966», τόνισε ο Χάρι υπογραμμίζοντας πόσο πολύ ανυπομονούσε για τις ώρες που θα περνούσε στο μαγευτικό εκείνο μέρος ο ίδιος.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ-MOIRAIOS EROTAS MEGA

Τουρκικη σειρα στο mega...
Το όνομα αυτής? Unutulmaz ,που σημαίνει 'Αξέχαστες'! Η σειρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Mega, θα βγει στον αέρα περί τα μέσα Μαρτίου, θα παίζει κάθε απόγευμα στις 6.00, έτσι ώστε τα ελληνικά Κλεμμένα Ονειρα να συνεχίσουν να παίρνουν ένα ισχυρό lead-in και θα έχει τον τίτλο , Μοιραίος Ερωτας.
Ο Harun (Serhan Yavas) είναι ο γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία, ο οποίος διαχειρίζεται μαζί με τον πατέρα του Feyyaz (Fikret Hakan), την οικογενειακή τους επιχείρηση. Η μεγάλη αγάπη του Harun είναι η Melda (Sinem Oztufan), η οποία εργάζεται στην εταιρεία τους. Η Melda είναι μια όμορφη νεαρή κοπέλα, πολύ λογική και χαίρει την εκτίμηση του Feyyaz.
Ωστόσο, ο Harun ξαφνικά ερωτεύεται ένα άλλο κορίτσι, την Eda (Ozlem Γιλμάζ), την οποία και γνωρίζει εντελώς τυχαία.
Παρόλα αυτά, μετά από μερικά ρομαντικά σαββατοκύριακα που παιρνούν μαζί, ο Harun αναγκάζεται να αφήσει την Eda επειδή ο πατέρας του ο Feyyaz, θέλει να παντρευτεί την Melda. Τα πράγματα ,όμως, μπερδεύονται πάρα πολύ, όταν ο Harun και η οικογένειά του πάει να ζητήσει το χέρι της Melda από την οικογένειά της. Και αυτό γιατί;
Γιατί εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη ! Η Melda και η Eda είναι αδελφές... Η Eda από την μεριά της παραμένει σιωπηλή και συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους.
Τώρα, η Eda φέρνει το βάρος της αδελφής της στον έναν ώμο και την αγάπη της για Harun από την άλλη. Ωστόσο, η ιστορία περιπλέκεται όταν η Eda ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος με το παιδί του Harun. Η Melda θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον Harun και την Eda; Ο Harun θα επιστρέψει στην Eda ή θα μείνει στο πλευρό της Melda;
Διαβάστε περισσότερα...

Lale Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη

Ακόμη ένα σίριαλ τουρκικής παραγωγής έρχεται στον Alpha.Lale Devri-Λάλε, Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη. Η ευτυχία και ο πόνος είναι δυο μονοπάτια που διασταυρώνονται.Η τούρκικη σειρά Λάλε, Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη (Lale Devri) παραγωγής 2010, σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία και βρίσκεται ήδη στον δεύτερο κύκλο της.

Η σειρά αφηγείται τις ιστορίες δύο οικογενειών που βρίσκονται σε αντίθετη τροχιά: Η συντηρητική οικογένεια Ιλγκάζ με ρίζες στην Καισάρεια, εξελίσσεται σε μία από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες στην Κωνσταντινούπολη. Ο μοναχογιός της οικογένειας, Τσινάρ, ακολουθεί πιστά τις παραδόσεις και τους κανόνες που θέτουν η μητέρα του, Ικμπάλ, και ο θείος του, Νετζίπ.

Από την άλλη πλευρά, η κοσμική και άλλοτε πανίσχυρη οικογένεια Τασκιράν βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας μετά τον θάνατο του πατριάρχη της, Κεμάλ. Η χήρα του, Ζουμρούτ, είναι μια φιλόδοξη γυναίκα, αποφασισμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να διατηρήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής της. Έχει δύο κόρες, τη γλυκιά Λάλε και την ατίθαση Γεσίμ. Παρά τις έντονες διαφορές μεταξύ των οικογενειών τους, ο Τσινάρ και η Λάλε ερωτεύονται και παντρεύονται κρυφά. Θα επιβιώσουν ο έρωτας και ο γάμος τους; Θα καταφέρει η Γεσίμ να μπει ανάμεσά τους; Πώς ξετυλίγονται τα διασταυρωμένα πεπρωμένα των δύο οικογενειών;

Πρωταγωνιστούν οι Τολγκαχάν Σαγισμάν (Τσινάρ), Σερενάι Σαρίκαγια (Γεσίμ), Εμινά Γιάχοβιτς-Σαντάλ (Λάλε), Χατιτσέ Ασλάν (Ζουμρούτ), Γκιούλ Ονάτ (Ικμπάλ), Κενάν Μπαλ (Νετζίπ)
Λάλε, Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη - Lale Devri
Διαβάστε περισσότερα...

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ-alpha

Μετα το επιτυχημενο ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ νεα τούρκικη σειρά στον ALPHA, Ρώτα την Αγάπη Yer Gök Aşk , η οποια εκτυλίσσεται στην Καππαδοκία με το μοναδικό φυσικό τοπίο και περιλαμβάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Η σειρά προβάλλεται ακόμη στην Τουρκία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται η εύπορη οικογένεια Χαντζιόγλου στην οποία ανήκουν μεγάλες εκτάσεις στην Καππαδοκία. Ο Γιουσούφ είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας και είναι επιφορτισμένος με τη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης. Η ζωή του αλλάζει όταν μαθαίνει ότι έχει ένα παιδί, ενώ παράλληλα η μητέρα του παιδιού πεθαίνει.
Η μητέρα του Γιουσούφ, Χαμιγιέτ, αναζητά μια παραμάνα για το μωρό. Βρίσκει την Τοπράκ της οποίας το μωρό έχει μόλις πεθάνει, κι έτσι αποτελεί την ιδανική υποψήφια. Παρά τις επιφυλάξεις της, η Τοπράκ αποδέχεται τη θέση και μετακομίζει στο σπίτι των Χαντζιόγλου μαζί με την αδερφή της, Χαβά.
Η Χαβά θαμπώνεται από τον πλούτο της οικογένειας και προσπαθεί να σαγηνεύσει τον Γιουσούφ, εμπλέκοντας συχνά την αδελφή της στις μηχανορραφίες της. Θα καταφέρει η Χαβά τον στόχο της; Θα ανακαλύψει ο Γιουσούφ τις αληθινές της προθέσεις; Πώς θα αντιδράσει η Τοπράκ όταν μάθει τα σχέδια της αδελφής της;
Πρωταγωνιστούν οι Μουράτ Ουναλμίς (Γιουσούφ), Μπιρτσέ Ακαλάι (Χαβά), Σελέν Σοϊντέρ (Τοπράκ), Ισίλ Γιουτζεσόι (Χαμιγιέτ), Κανμπολάτ Γκιορκέμ Αρσλάν (Μεχμέτ)
Murat Ünalmış-Birce Akalay
Tuvana Türkay-Kanbolat Görkem Arslan
Emir Benderlioğlu-İpek Erdem
Işıl Yücesoy-Erman Okay
Ulvi Alacakaptan-Ayşegül Günay
Levend Yılmaz-Firdevs Vüdül
Selma Kutluğ-Yılmaz Calayır
ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Διαβάστε περισσότερα...

Λουκάνικα υπάρχουν - cosmote

Διαφημιση ο γιατρος της πεινας 2
Cosmote Amazona Mou! Λουκάνικα υπάρχουν!
Νέο βίντεο COSMOTE με τον ομορφάντρα Μανωλη μαυροματακη.
Τέτοιο έφαγε η Μαντόνα κι έκανε κορμί κολώνα!
video
Διαβάστε περισσότερα...