Οι βασιλιαδες τραγουδι τιτλων

οι βασιλιαδες τραγουδι τιτλων video
Mixalis Xatzigiannis - Oti Thes (Vasilias)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΟΤΙ ΘΕΣ (ΒΑΣΙΛΙΑΣ)



ALBUM: Θάρρος ή Αλήθεια (2011)
Όταν ξυπνάς κάθε πρωί
πάρε και τ'όνειρο μαζί
Γιατί μπορεί να χρειαστεί...
Πάρε μαζί λίγη χαρά
για να σου κάνει διαφορά
μεσ' στο χαμό και τη φθορά...

Κι όταν όλα πάνε στραβά
φώναξέ με δεν ειν' αργά
Απο τη γη,στον ουρανό
κι απ'το απίθανο,στο πιθανό
Μέσα στο χάος,την άκρη θα βρω
Πάλι καρδιά μου καλά να σε δω
Ότι θες,είναι εδώ
ότι ζεις,να το ζω
Μ'αγαπάς και γι' αυτό
βασιλιάς είμαι εγώ...

Όταν θα πας να κοιμηθείς
ανοιξ'τα μάτια της ψυχής
Την ομορφία μην αρνηθείς...
Διαβάστε περισσότερα...

MINUTE TO WIN IT+MEGA

Έρχεται η Πρεμιέρα του συναρπαστικού παιχνιδιού Minute to win it! Ένα λεπτό αρκεί για να τα καταφέρεις ή να τα χάσεις όλα! Δεν πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων, αλλά δεξιοτεχνίας, γερών νεύρων αλλά και μπόλικης δόσης τύχης. Εσείς δηλαδή μπορείτε να στερεώσετε αυγό πάνω σε λάμπα; Να καρφώσετε τραπουλόχαρτα σε καρπούζι που είναι κομμένο στη μέση; Να κάνετε το χαλάκι του μπάνιου οικιακό έλκηθρο;
MEGA MINUTE TO WIN IT
Διαβάστε περισσότερα...

Minute to win it+Μαρία Μπεκατώρου

Σε ένα εορταστικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, επεισόδιο του «Minute to win it» θα λάβει μέρος η Μαρία Μπεκατώρου και από εκείνη τη μέρα που είπε το «ναι» το έχει ρίξει στην προπόνηση για να τα καταφέρει στις δοκιμασίες.
Η ίδια βέβαια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη που θα λάβει μέρος στο παιχνίδι κι ας έχει κουραστεί λίγο από την προετοιμασία.
http://www.inews.gr/97/i-maria-bekatorou-sto-Minute-to-win-it.htm
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για το θάνατο ενός ακόμα μέλους της. Ο Μιχάλης Πολέμης, ένας πραγματικός κύριος των γηπέδων, για χρόνια παράγοντας του τμήματος βόλεϊ του «τριφυλλιού» έφυγε από την ζωή.Ο Μιχάλης Πολέμης είχε περάσει από όλα τα πόστα. Αυτό του γενικού αρχηγού, του έφορου, την εποχή εκείνη που ο Παναθηναϊκός είχε στις τάξεις του τους Καζάζη, Γόντικα, Ανδρεόπουλο, Τέτζερη, Πρωτοψάλτη, Μαλουσάρη, Γαλάκο, Δημητριάδη, Μαργαρώνη, Καραμαρούδης κ.α.
Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (5/3) στις 15:00, στο Α' Νεκροταφείο.
πηγη
Διαβάστε περισσότερα...

Robert Pattinson 2012

Η έκπληξη που ετοίμαζε στους θαυμαστές και τις θαυμάστριες του ο Robert Pattinson ήταν λίγο διαφορετική απ' ότι περιμέναμε.Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή των People's Choice Awards και αντί για το νέο trailer του Breaking Dawn 2 εμφανίστηκε με νέο λουκ. Με σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι του και χωρίς μούσι ο Pattinson έλαβε και το βραβείο για Καλύτερη Δραματική Ταινία εκ μέρους όλου του καστ του Water For Elephants. Στη διάρκεια της βραδιάς δεν είχε πάντως δίπλα του την Kristen Stewart, αλλά τη Betty White με την οποία τράβηξε και αρκετές φωτογραφίες. Βραβεία απονεμήθηκαν επίσης στους Emma Stone, Adam Sandler, Hugh Jackman, Chloe Moretz, Lea Michelle, Johnny Depp, Morgan Freeman, Ryan Reynolds και σε ταινίες όπως τα Bridesmaids και Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2.
Διαβάστε περισσότερα...

ΣτΕ: αντισυνταγματική - παράνομη η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος!

Μπλόκο στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους καταναλωτές δεν πληρώνουν το χαράτσι στη ΔΕΗ βάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο ωστόσο δέχεται ότι είναι συνταγματική η επιβολή του τέλους ακινήτων. Η ολομέλεια του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αργά χθες το βράδυ ολοκλήρωσε την κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψή της που αφορούσε την συνταγματικότητα ή μη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Οι σύμβουλοι της Επικρατείας -σύμφωνα με πληροφορίες- έκριναν ότι το επίμαχο τέλος είναι συνταγματικό καθώς πρόκειται για έκτακτο και όχι για μόνιμο φόρο που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες.Ωστόσο, οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί έκριναν με εντελώς διαφορετικό τρόπο το κρίσιμο ζήτημα που αφορά στη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι.Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δικαστές προτάσσοντας την προστασία των καταναλωτών, σχεδόν ομόφωνα, έκριναν ότι είναι αντισυνταγματική και παράνομη η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που το ειδικό τέλος δεν πληρωθεί μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ όπως προβλέπει ο νόμος.

Νομολογιακός πιλότος
Η υπόθεση έφτασε στο Συμβούλιο της Επικρατείας μετά από βροχή προσφυγών που είχαν καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας, το σωματείο Έλληνες Φορολογούμενοι, μεμονωμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων, διάφοροι δήμοι και άλλα σωματεία.
Η υπόθεση λόγω μείζονος σπουδαιότητας εισήχθη με διαδικασίες εξπρές στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με βάση το θεσμό της πρότυπης δίκης.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η απόφαση των ανώτατων δικαστών αποτελεί νομολογιακό πιλότο για όλα τα δικαστήρια της χώρας στα οποία εκκρεμούν συναφείς υποθέσεις.
Έτσι, κατ' εφαρμογήν της ετυμηγορίας του ΣτΕ κανένας καταναλωτής δεν κινδυνεύει με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που δεν έχει πληρώσει καμία από τις δόσεις του ειδικού τέλους ακινήτων.
Μέχρι σήμερα και κατώτερα δικαστήρια είχαν εκδώσει προσωρινές διαταγές με τις οποίες απαγόρευαν τη διακοπή της ηλεκτροδότησης θεωρώντας ότι αποτελεί αναγκαίο αγαθό για τη διαβίωση των πολιτών.
tanea-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Anonymous: Tango down

Τη σελίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) χτύπησαν χθες το βράδυ οι Anonymous, ενώ μέσω του σχετικού βίντεο που ανάρτησαν στο ίντερνετ αφήνουν να εννοηθεί ότι στόχος τους από εδώ και στο εξής θα είναι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.Μετά την ταυτοποίηση τριών ακόμη Ελλήνων χάκερς, οι Anonymous, χθες αργά το βράδυ τηςΠαρασκευής - μάλλον προτιμούν αυτή τη μέρα για τις επιθέσεις τους - «κατέβασαν» τη σελίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.Λίγο αργότερα ανάρτησαν στη σελίδα τους στο facebook το μήνυμα «Ο χορός ξεκίνησε.Τango down», ενώ νωρίτερα είχαν ανεβάσει βίντεο στο ίντερνετ, με το κατηγορούν τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι σερβίρουν προπαγάνδα στον κόσμο, ενώ τους προειδοποιούν ότι βρίσκονται στο στόχαστρό τους. Μάλιστα κάνουν αναφορά στα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας. anonymous-video
Διαβάστε περισσότερα...

Κώστας Μανωλάς: Συνεχίζω κανονικά στην ΑΕΚ!

Κώστας Μανωλάς:«Δεν θεωρώ πως έγινε κάτι τρομερό ούτε είμαι απογοητευμένος. Είμαι καλά και συνεχίζουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Συνεχίζω κανονικά στην ΑΕΚ», ήταν η αποκλειστική δήλωση του Κώστα Μανωλά στο Goal.
Την ίδια ώρα, δημοσίευμα του Σαββάτου (3/3) εμφανίζει τους «πράσινους» να είχαν κάνει κίνηση για τον 21χρονο αμυντικό της Ενωσης, προσεγγίζοντας τον θείο του Στέλιο Μανωλά, ωστόσο συμφωνία δεν επετεύχθη ποτέ.

Στο σχετικό ρεπορτάζ, της εφημερίδας Derby, αναφέρεται πως οι «πράσινοι» πρότειναν συμβόλαιο ύψους 350.000 ευρώ ετησίως για τον Κώστα Μανωλά και είχαν μάλιστα συμφωνήσει να μην αγωνιστεί στα ντέρμπι με την Ενωση, όμως δύο λόγοι οδήγησαν σε «ναυάγιο» τις διαπραγματεύσεις.

Ο πρώτος αναφέρεται πως ήταν οικονομικός, με τον Στέλιο Μανωλά να φέρεται ότι ζήτησε προκαταβολή ύψους 200.000 ευρώ σαν πριμ μεταγραφής για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Η απάντηση από τον Δημήτρη Γόντικα εμφανίζεται να υπήρξε θετικός, ωστόσο φέρεται να ζήτησε λίγη υπομονή για να βρει το ποσό, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Ο δεύτερος λόγος, όπως γράφει το ίδιο ρεπορτάζ, ηταν το συναισθηματικό δέσιμο της οικογένειας Μανωλά με την ΑΕΚ που δεν επέτρεπε να μεταγραφεί ο νεαρός αμυντικός σε άλλη ανταγωνιστική ομάδα της Super League, «κολλώντας» του τον χαρακτηρισμό του «προδότη» από τους οπαδούς της ΑΕΚ.
sentragoal-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Γυναίκα δάγκωσε... αστυνομικό!

Γυναίκα δάγκωσε στο χέρι αστυνομικό, γιατί δεν την άφησε να καταπιεί κάνναβη.Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν σε οικία στην Πάφο, μετά από πληροφορία ότι εκεί ίσως να αποκρύπτεται κλοπιμαία περιουσία.Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο Νίκος Τσαππής, ανέφερε ότι με την είσοδο των αστυνομικών στην οικία και με την γραπτή συγκατάθεση της 23χρονης ιδιοκτήτριας της, εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα στο καθιστικό, ηλικίας από 21 μέχρι 24 χρόνων περίπου.Έξω από την οικία βρισκόταν ένα μέλος της Αστυνομίας, το οποίο πρόσεξε ένα πρόσωπο να πετά έξω από το παράθυρο, ένα σακουλάκι.Όπως είπε ο Νίκος Τσαππής, το μέλος της δύναμης αμέσως ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εντός της οικίας και εντόπισαν ένα 21χρονο να προσπαθεί να πετάξει ποσότητα κάνναβης.Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Την ίδια ώρα η ιδιοκτήτρια της οικίας, προσπάθησε να καταπιεί ποσότητα κάνναβης που βρισκόταν στο δωμάτιο όπου συνελήφθη ο 21χρονος.Η 23χρονη δεν κατάφερε να καταπιεί την ποσότητα κάνναβης αφού παρεμποδίστηκε από μέλος της Αστυνομίας.Αντιδρώντας «η 23χρονη δάγκωσε στο χέρι τον αστυνομικό προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη», ανέφερε ο κ. Τσαππής.Η Αστυνομία προχώρησε βάση δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη της 23χρονης γυναίκας, του 21χρονου και ενός 24χρονου.Και οι τρείς οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα 8ήμερης κράτησης.Στην κατοχή τους ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 52 γραμμάριων περίπου.
Zougla-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Στειρότητα: νέα θεραπεία με βλαστοκύτταρα!

Ένα σημαντικό βήμα στη μάχη κατά της στειρότητας έκαναν Αμερικανοί ερευνητές ανακοινώνοντας ότι, για πρώτη φορά, βρήκαν τρόπο να μετατρέπουν τα ανθρώπινα εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα σε κύτταρα που δημιουργούν ωάρια και σπερματοζωάρια. Η ανακάλυψη, που επιτρέπει στους ερευνητές να μελετήσουν τα ανθρώπινα αναπαραγωγικά κύτταρα από την πρώτη κιόλας στιγμή που δημιουργούνται στα έμβρυα μέχρι να γίνουν ώριμα ωάρια και σπερματοζωάρια, μπορεί να οδηγήσει σε νέες θεραπείες γονιμότητας, καθώς και σε καλύτερη κατανόηση των κληρονομικών ασθενειών, πράγμα που ίσως οδηγήσει μελλοντικά στη διόρθωση των αναπτυξιακών προβλημάτων πριν τη γέννηση του παιδιού.Η έρευνα έγινε από ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής την Δρ Ρένι Ρέιχο Πέρα του Ινστιτούτου Βιολογίας Βλαστοκυττάρων και Αναγεννητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters και την εφημερίδα Guardian.
Οι επιστήμονες μπορούν πλέον να μελετήσουν ενδελεχώς πώς δημιουργούνται τα γεννητικά κύτταρα (γαμέτες), από όπου προέρχονται τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια, και ποια γονίδια δραστηριοποιούνται στην όλη διαδικασία.Μέχρι τώρα ήταν ουσιαστικά πρακτικά αδύνατη η μελέτη των γεννητικών κυττάρων, επειδή τα κύτταρα αυτά σχηματίζονται πριν ένα έμβρυο γίνει δύο εβδομάδων.

Το συγκεκριμένο πρώιμο στάδιο του αναπαραγωγικού κύκλου στους ανθρώπους δεν μπορεί επίσης να μελετηθεί στα ζώα, επειδή τα εμπλεκόμενα γονίδια είναι μοναδικά στους ανθρώπους.Η νέα ανακάλυψη ανοίγει ένα παράθυρο σε ένα μέχρι τώρα κρυφό στάδιο της ανθρώπινης ανάπτυξης. Θα βοηθήσει έτσι στη μελέτη των αρχικών σταδίων της ανθρώπινης ανάπτυξης και θα ρίξει νέο φως στην εμφάνιση της στειρότητας και των κληρονομικών ασθενειών.

Η παραγωγή πολύ λίγων ή κακής ποιότητας γεννητικών κυττάρων αποτελεί σημαντική αιτία της υπογονιμότητας στους ανθρώπους. Οι ερευνητές ευελπιστούν ότι η νέα ανακάλυψη θα τους επιτρέψει να οδηγήσουν σε ωρίμανση και στην ανάπτυξη τα ανώριμα γεννητικά κύτταρα που διαθέτει ένας άνθρωπος.

Η νέα τεχνική επιτρέπει στα ανθρώπινα βλαστοκύτταρα να χρωματίζονται πράσινα, όταν αρχίζουν να μετατρέπονται σε ωάρια και σπερματοζωάρια. Αφού με τον τρόπο αυτό απομονώνονται τα γεννητικά κύτταρα, στη συνέχεια μπορούν να μελετηθούν ποια γονίδια λειτουργούν και με ποιο τρόπο στα γεννητικά κύτταρα.Η ομάδα της Δρ Πέρα προτίθεται να δοκιμάσει τη νέα τεχνική και σε πολυδύναμα βλαστοκύτταρα, δηλαδή σε κύτταρα ενηλίκων που αναπρογραμματίζονται για να συμπεριφέρονται σαν εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα.

Ο στόχος είναι να πάρουν κύτταρα από ανθρώπους με προβλήματα γονιμότητας, να παράγουν γεννητικά κύτταρα στο εργαστήριο και να τα μελετήσουν για να δουν τι προκάλεσε την υπογονιμότητα.

Πηγή: ygeianews-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga - Harvard

H Lady Gaga εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο Harvard, όχι για να γίνει «διδάκτορας» σε θέματα pop μουσικής και εμφανίσεων που προκαλούν αντιδράσεις από όλους (ακόμα και από το «εναλλακτικό» NME) άλλα για να μιλήσει στους φοιτητές για το ξεκίνημα του δικού της Born This Way Foundation!Η Lady Gaga δήλωσε ότι αυτό το πρωτοποριακό ίδρυμα έχει σκοπό: «να δώσει δύναμη και γενναιότητα στους μαθητές και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αγάπης μέσα στα σχολέια και σε όλο τον κόσμο». Φυσικά η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους φωτογράφους…
πηγή mtvgreece
Διαβάστε περισσότερα...

Το Κίνημα της Πατάτας

Δριμύτερο επανέρχεται σήμερα, Σάββατο, το «Κίνημα της Πατάτας» στην Πιερία, καθώς στο κέντρο της Κατερίνης η εθελοντική ομάδα δράσης του νομού, πρόκειται να διαθέσει σε 1.100 καταναλωτές 75 τόνους πατάτας.Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα από την εκλεκτή πατάτα Νευροκοπίου που έχει παραγγελθεί στην ίδια χαμηλή τιμή των 25 λεπτών το κιλό.Τρία φορτηγά από τη Δράμα θα μεταφέρουν τους 75 τόνους πατάτας, διαδικασία που θα καταγράψουν δυο διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, φωτορεπόρτερς και τηλεοπτικό συνεργείο για την παραγωγή ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο εξωτερικό.
πηγη
Διαβάστε περισσότερα...

KATERINA GERONIKOLOU WIKIPEDIA

GERONIKOLOU KATERINA-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ
ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΛΕΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Η Κατερίνα Γερονικολού (wiki) είναι γεννημένη την 1η Σεπτεμβρίου και είναι απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Οι σπουδές της όμως δε σταματούν εκεί, καθώς είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Παν/μίου Αθηνών και απόφοιτη του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.
Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές αλλά και τον κινηματογράφο.
Στο θέατρο ξεκίνησε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ιουλιέτας στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κακογιάννη. Ακολούθησε το έργο «Το άνθος του κάκτου» σε σκηνοθεσία Χρήστου Καρχαδάκη και οι «Βρυκόλακες» του Νίκου Νανέρη όπου υποδυόταν τη Ρεγγίνα.
Η πρώτη τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε ήταν το 2008 σε ένα από τα αυτοτελή επεισόδια της σειράς "Σε είδα" στον Alpha. Την ίδια χρονιά έπαιζε και στη σειρά «Υπάρχουν άντρες κι άντρες» σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Λίγο αργότερα, ήρθε και ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, στην κωμική σειρά του Mega «Λάκης, ο γλυκούλης», οπού υποδυόταν την Άννα, κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη. Το 2010 και 2011 έκανε κάποιες guest εμφανίσεις στις σειρές «Η γενιά των 592 ευρώ» και «Πολυκατοικία», ενώ το 2011 - 2012 έρχεται η σειρά του Mega Οι Βασιλιάδες .
Όσο για τον κινηματογράφο, το Νοέμβρη του 2010, απολαύσαμε την Κατερίνα Γερονικολού στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Στο ξέσπασμα του φεγγαριού».
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ
ΗΛΙΚΙΑ: 27
ΥΨΟΣ: 161 cm
ΒΑΡΟΣ: 50 kg
ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ: Γαλάζιο
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: Καστανό
ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ: Κυματιστά
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Ανοιχτόχρωμη
ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ: 17-27
ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Γαλλικά
ΠΡΟΦΟΡΕΣ: -
ΜΟΥΣΙΚΗ: Τραγούδι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Χορός- Κίνηση, Γιόγκα, Πιλάτες, Tέννις
ΣΤΗΘΟΣ: 80 cm
ΜΕΣΗ: 61 cm
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: 96 cm
ΠΑΠΟΥΤΣΙ: 38
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ: 27
KATERINA GERONIKOLOU WIKIPEDIA
Διαβάστε περισσότερα...