Ισίδωρος Κούβελος - 1.000.000 ευρώ

Ο Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι τελικά το συγγενικό πρόσωπο βουλευτή στο οποίο αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ. Νικολούδης ότι έβγαλε χρήματα εκτός Ελλάδος τον περσινό Μάρτιο. Το μυστήριο που έχει αναστατώσει τη Βουλή αλλά και σύσσωμη την ελληνική κοινωνία λύθηκε πριν από λίγη ώρα και μετά από οκτώ ημέρες που πλήθος ονομάτων πήγαιναν κι έρχονταν, με τη δήλωση της ανεξάρτητης βουλευτού κι επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη.«Δέχθηκα», είπε, «τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Αργύρη ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο εξωτερικό, τον Μάρτιο του 2011. Το ποσό αυτό», συνέχισε η κα Μπακογιάννη, «προέρχεται από πώληση μετοχών στις ΗΠΑ κι έπρεπε να περάσει από την Ελλάδα. Προορίζεται για αγορά πλοίου και αποτελεί μία απολύτως νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου».Ερωτηθείσα πάντως για το… αυτονόητο, δηλαδή για ποιο λόγο επί τόσες ημέρες η ίδια δεν μπήκε στην διαδικασία να πει κάτι επ’ αυτού,η κα Μπακογιάννη δήλωσε πως δεν πήγαινε το μυαλό της ότι όλη αυτή η αναστάτωση για τον πολιτικό που φυγάδευσε το ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό αφορούσε την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της κάνοντας μάλιστα λόγο για «προσπάθεια σπίλωσης» του ονόματός της.«Κάποιοι ανεύθυνα προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου για να κρύψουν με αυτό τον τρόπο όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά, συνδέοντας μάλιστα την ενέργεια αυτή με τις καταγγελίες που έχει κάνει η ίδια αναφορικά με την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα του BriefingNews ότι, η εν λόγω υπόθεση αφορά σε γυναίκα-βουλευτή.
briefingnews-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Shailene Woodley

Η Shailene Diann Woodley (γεννημένη 15 Νοέμ, 1991) είναι μία Αμερικανίδα ηθοποιός. Η Woodley είναι γνωστή για την απεικόνιση της Amy Juergens στη σειρά Οικογένεια ABC.Συνεργάστηκε παράλληλα με τονGeorge Clooney στη ταινία Οι απόγονοι το 2011. Για την απόδοσή της στους απογόνους κέρδισε το βραβείο Independent Spirit και ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:





Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι άντρες βάφουν τα νύχια τους;

Σενάριο: βάφεις τα νύχια σου μπροστά στο αγόρι σου κι ενώ υπό άλλες συνθήκες εκείνος θα παραπονιόταν για την οσμή του, σου ζητάει να του βάψεις και τα δικά του! Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Είμαι, όμως, πεπεισμένη για το εξής: ένας άντρας που βάφει τα νύχια του δεν στερείται ανδρισμού! Και για του λόγου το αληθές σου αναφέρω μερικά ονόματα ανδρών που κυκλοφόρησαν τελευταία με βαμμένα νύχια: Johnny Depp, Seal (βλ. πρώην σύζυγος της Heidi Klum), Karren Warren (βλ. νυν σύζυγος της Jessica Alba).
Θες να σε πάω παλιότερα; Ο πρίγκιπας Harry είχε εμφανιστεί χρόνια πριν να βγαίνει από club του Λονδίνου με φούξια νύχια.
Και κάτι ακόμα: αν νομίζεις ότι πρόκειται για ένα trend που συναντάς μόνο στο εξωτερικό, να σου θυμίσω ότι και ο Αποστόλης Τότσικας εμφανίστηκε με βαμμένα νύχια. Για τις ανάγκες ρόλου βεβαίως, αλλά το θέμα είναι ότι στο τέλος χρειάστηκε... ασετόν!
Και τώρα κάποιες ερωτήσεις: Γιατί το trend ξεκίνησε να εξαπλώνεται από το ένα χέρι στο άλλο; Πότε ξεκίνησε; Ποιοι το κάνουν; Τι ποσοστό αντρών κλείνει ραντεβού για μανικιούρ; Σε ποιους έλληνες stars θα ταίριαζαν τα βαμμένα νύχια; Η Άννα Αλμπάνη, διευθύντρια του Νύχι- Νύχι, μου έλυσε όλες τις απορίες με ένα τηλεφώνημα!
Ποιο είναι το προφίλ του άντρα που βάφει τα νύχια του;
Πρόκειται για rockers ή rock stars, skateboarders και metrosexual types κυρίως.
Πώς προέκυψε ξαφνικά η τάση για βαμμένα νύχια στους άντρες;
Τα βαμμένα νύχια στους άντρες δεν είναι κάτι νέο. Rockers τύπου Ozzy Osbourne βάφουν τα νύχια τους εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι καινούριο ούτε στην punk μουσική σκηνή.
Υπάρχουν ιστορικά infos για το αν οι άντρες έβαφαν τα νύχια τους παλιά;
Οι αυτοκράτορες στην Κίνα έβαφαν τα νύχια τους προκειμένου να δείξουν την αριστοκρατική τους καταγωγή και ότι ανήκαν στην δυναστεία των Ming. Επίσης, οι ίδιοι δεν έκοβαν τα νύχια τους και τα άφηναν να μεγαλώνουν. Τα περιποιούνταν και τα φρόντιζαν... αυτό ήταν το status τους.
Στο εξωτερικό κυκλοφορούν τα βερνίκια Evolution Man ειδικά για άντρες. Στην Ελλάδα υπάρχει κάτι αντίστοιχο;
Στην Jessica υπάρχει η "matte collection for men" η οποία έχει δημιουργηθεί ειδικά για άντρες.
http://www.tlife.gr/Article/beauty-antrespouvafounnyxia/0-20-28296.html
Διαβάστε περισσότερα...

Uma Thurman - pregnant 2012

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood Uma Thurman είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της στον Τύπο.«Είναι ενθουσιασμένη. Είναι χαρούμενη και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ο πελαργός θα έρθει στα τέλη του καλοκαιριού» ήταν οι δηλώσεις του.Η 41χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Arpad Busson και αυτό θα είναι το πρώτο τους παιδί μαζί, αφού και οι δύο έχουν απογόνους από προηγούμενους γάμους.Η Thurman έχει ήδη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Ethan Hawke, τη Maya, 13 και τον Levon, 10 και ο Busson έχει δύο παιδιά από το super model Elle Macpherson.
Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος
Διαβάστε περισσότερα...

Milan Fashion Week -2012

Ο Χειμώνας του '12-'13 σε θέλει να φοράς χρώματα σκούρα και μουντά με το μαύρο να αποτελεί την πιο κυρίαρχη χρωματική τάση της σεζόν. Το βελούδο να δίνει αίγλη, τη γούνα να παραμένει και τα παλτό να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.
Milan Fashion Week photos
Διαβάστε περισσότερα...

Ειρήνη Μερκούρη: Χριστέ μου βάλε το χέρι σου

Τα αποτελέσματα της βιοψίας αναμένει η Ειρήνη Μερκούρη, που παραμένει στο νοσοκομείο μετά από πόνους στην κοιλιά και υποβλήθηκε σε χειρουργείο! «Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Θεό», δήλωσε η τραγουδίστρια, χωρίς να κρύψει το άγχος και τον φόβο της.

«Είχα πόνους 10 μέρες στην κοιλιά και δεν άντεχα άλλο… Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι μια απλή δυσκοιλιότητα, αλλά έπρεπε να γίνει χειρουργείο. Έγινε, κράτησε τρεις ώρες και περιμένουμε τις άλλες εξετάσεις», είπε η τραγουδίστρια μέσα από το νοσοκομείο, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη».

Η Ειρήνη ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ δεν κρύβει την αγωνία της: «μου αφαίρεσαν κάτι και πρέπει να βγουν οι εξετάσεις μετά τον χειρουργείο για να δούμε τι είναι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζω να ξέρουμε».

«Το έχω αφήσει στον Θεό όλο αυτό. Λέω “Χριστέ μου ,απλά βάλε το χέρι σου”», κατέληξε η τραγουδίστρια, που ακουγόταν εμφανώς καταβεβλημένη. Όπως είπε, οι γιατροί της επιτρέπουν να τρώει μόνο φιδέ αλλά εκείνη δεν μπορεί να φάει ούτε αυτό, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι φοβάται πολύ.

ΠΗΓΗ: Πρωινή Μελέτη
Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος
Διαβάστε περισσότερα...

Χάικε Χάνσε: Είμαστε όλοι Έλληνες - Heike Hänsel: Wir sind alle Griechen

Η Αριστερά (Die Linke) είχε προαναγγείλει ότι θα καταψηφίσει το σχέδιο, όπως και έκανε, ζητώντας άλλο δρόμο για την Ελλάδα.Στο πλαίσιο αυτό Γερμανίδα βουλευτής είπε από το βήμα της Βουλής με σπαστά Ελληνικά: «Είμαστε όλοι Έλληνες», θέλοντας έτσι να δηλώσει τη συμπαράσταση της στον Ελληνικό λαό.
Πρόκειται για την Χάικε Χάνσελ, η οποία τόνισε πως ντρέπεται που η Γερμανική Κυβέρνηση φέρνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό.
Σε άλλο σημείο μάλιστα σχολίασε το γεγονός πως... ο 86χρονος πλέον Μίκης Θεοδωράκης κατεβαίνει και αγωνίζεται ακόμα και τώρα στους δρόμους για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων.
Heike Hänsel: Wir sind alle Griechen! video
Διαβάστε περισσότερα...

Μειώσεις σε μισθούς-συντάξεις!

Νόμος του κράτους θα γίνουν από σήμερα οι ρυθμίσεις για τη μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22% και τις περικοπές 12% έως 20% σε κύριες-επικουρικές συντάξεις, και την Τετάρτη του υπουργείου Υγείας για τα φάρμακα (γενόσημα) και το ωράριο των φαρμακείων. Συγκεκριμένα, την Τρίτη θα ψηφισθούν από την Ολομέλεια της Βουλής τα μέτρα για τοv«ψαλίδι» σε μισθούς-συντάξεις και τις αλλαγές στις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις, ενώ την Τετάρτη η ενοποίηση των επικουρικών ταμείων και τα μέτρα του υπουργείου Υγείας για την υποχρεωτική συνταγογράφηση δραστικής ουσίας, την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων και την υποχρεωτική ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Την Τρίτη στις 12:30 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, με κύριο θέμα τις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν για θέματα που αφορούν την εφαρμογή του νέου οικονομικού προγράμματος της Ελλάδος. Στη συνεδρίαση αναμένεται με Πράξη του υπουργικού Συμβουλίου να αποφασιστεί η έναρξη ισχύος, από την 1η Μαρτίου, των περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις.

Εντός της εβδομάδας θα πρέπει να έχουν εκδοθεί οι εγκύκλιοι για την κατάργηση της μετενέργειας, το πάγωμα ωριμάνσεων στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση της υποχρεωτικής διαιτησίας, το κλείσιμο του ΟΕΚ και του ΟΕΕ, τη μείωση του ΠΔΕ, τη μείωση των λειτουργικών δαπανών και το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων.

Ακόμα, εκκρεμούν οι υπουργικές αποφάσεις για τη μείωση των τιμών των φαρμάκων με πατέντα 6%, τη μείωση της μέγιστης τιμής γενόσημων 15%, την αύξηση της συμμετοχής των ασφαλισμένων 15%, την επικαιροποίηση της αρνητικής λίστας φαρμάκων και τη συνταγογράφηση του φθηνότερου φαρμάκου.
http://taxalia.blogspot.com/2012/02/blog-post_3770.html
Διαβάστε περισσότερα...

Ρώσοι Τουρίστες

Επιπρόσθετη αύξηση τουριστών από τη Ρωσία κατά 20% με 25% μπορεί να φέρει η φετινή σεζόν για την Ελλάδα, εκτίμησαν οι περισσότεροι από τους περίπου σαράντα από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι προωθούν την Ελλάδα ως προορισμό τους και παρεβρέθησαν σε εκδήλωση αποχαιρετισμού της προηγούμενης και υποδοχής της νέας τουριστικής σεζόν που έγινε στο Γενικό Προξενείο της Μόσχας.
Νέα αύξηση έως και 25% των τουριστών από Ρωσία

«Είναι μια ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής των συνεργαζόμενων με το Γενικό Προξενείο πρακτορείων, ενόψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου και θέλω να ευχαριστήσω για την εξαίρετη και αποδοτική συνεργασία του παρελθόντος έτους», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας Γιάννης Πλώτας, σημειώνοντας σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ότι την περσινή χρονιά είχαμε σε σχέση με το 2010 αύξηση στις θεωρήσεις από τη Μόσχα της τάξης του 40%, ενώ αυξημένες κατά 300% κινούνται οι πολλαπλές θεωρήσεις εισόδου, που απευθύνονται σε αξιόπιστους φίλους της Ελλάδας, οι οποίοι την επισκέπτονται τακτικά, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κλπ, που μπαίνουν συχνά στη ζώνη Σένγκεν για λόγους επαγγελματικούς.

«Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ανανέωσης των διαπιστεύσεων των τουριστικών πρακτορείων στο Γενικό Προξενείο και είναι σαφές ότι θα ξεπεράσουμε κατά πολύ τα 100 πρακτορεία», είπε ο κ. Πλώτας, σημειώνοντας ότι το 2011 ο αριθμός των θεωρήσεων, που εκδόθηκαν μόνο από το Προξενείο της Μόσχας έφθασαν τις 457.000.

Τουριστικοί παράγοντες εκτιμούν ότι αυτό σημαίνει, πως συνυπολογίζοντας τις θεωρήσεις από τα άλλα προξενεία της Ελλάδας στη Ρωσία (Αγία Πετρούπολη, Νοβοροσίσκ) και τους Ρώσους τουρίστες, που έχουν ήδη εξασφαλίσει βίζα Σένγκεν, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι ο αριθμός των Ρώσων πολιτών που επισκέφθηκαν τη χώρα μας πέρυσι, ξεπέρασε τις 600.000.
http://www.inews.gr/25/nea-afxisi-eos-kai-25-ton-touriston-apo-rosia.htm
Διαβάστε περισσότερα...

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ!

Με την αντιγερμανική ατμόσφαιρα στην Ελλάδα να έχει, όπως επισήμανε, αναζωπυρωθεί σε μεγάλο βαθμό, ο πρόεδρος του συνδικάτου των Γερμανών εφοριακών υπαλλήλων Τόμας Αιγκεντάλερ εκφράζει την ανησυχία του για τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων. "Ανησυχώ για τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων μας.
Η αντιγερμανική ατμόσφαιρα στην Ελλάδα έχει αναζωπυρωθεί σε τέτοιο βαθμό που η ενεργός επιτόπια συνδρομή μας να μην είναι επιθυμητή", τόνισε. Αυτή η ανησυχία εκφράζεται μετά την επιβεβαίωση της είδησης πως παίρνουν τον δρόμο για την Ελλάδα 160 εφοριακοί από τη Γερμανία από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών.
Με τον πρόεδρο του συνδικάτου εφοριακών υπαλλήλων, που εξέφρασε ανοιχτά την ανησυχία του, φαίνεται πως τάσσεται και μερίδα του γερμανικού Τύπου, επισημαίνοντας πως η αντιγερμανική ατμόσφαιρα έχει αναζωπυρωθεί.
Στην ύπαρξη έντονου αντιγερμανικού κλίματος στην Ελλάδα στέκεται και το περιοδικό "Spiegel" σε άρθρο του με τίτλο "οι Ναζί πάνε με όλα". "Έλληνες σχολιαστές και σκιτσογράφοι καλλιεργούν το πρότυπο του κακού Γερμανού που θέλει να δημιουργήσει το τέταρτο Ράιχ. Ο αντιγερμανισμός πουλάει στην Ελλάδα", επισημαίνεται.
liako-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Νάιρα Αλεξοπούλου - ομορφάντρα μου

Οι ατάκες "ομορφάντρα μου" και "όνειρο ζω" που έγιναν γνωστές από την επιτυχημένη διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας συμπεριλήφθηκαν σε... νέο τραγούδι το οποίο έχει τις προδιαγραφές για να γίνει σουξέ! Το τραγουδάει η Νάιρα Αλεξοπούλου σε στίχους του Νίκου Βαξεβανέλη και μουσική του Στέλιου Μαρή. Εάν κι εσείς έχετε βρει το ομορφάντρα σας δεν έχετε παρά να του αφιερώσετε αυτό το τραγούδι! Ακούστε το VIDEO Διαβάστε περισσότερα...

Μείωση κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα

Εντός της ημέρας κατατίθεται στη Βουλή τροπολογία που θα μειώσει την κρατική επιχορήγηση που λαμβάνουν τα κόμματα ανακοίνωσε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΙ: «Το τμήμα που θα μειωθεί θα πηγαίνει στις τράπεζες για την εξόφληση των δανείων των κομμάτων, και το υπόλοιπο θα πηγαίνει στα κόμματα».
Ο κ. Σπυρόπουλος αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η σχετική τροπολογία θα συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος.

Newsroom ΔΟΛ
Διαβάστε περισσότερα...