Πέτρος Κωστόπουλος: έπαθα ψυχολογικό breakdown!

Πέτρος Κωστόπουλος: "Έπαθα κλινική κατάθλιψη μέσα σε μια ημέρα" λέει ο ίδιος στη συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα το "Πρώτο θέμα"..."Με έπιασε τρόμος, φόβος για κάθε τηλέφωνο που χτύπαγε, δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι και κρυβόμουν κάτω από τα σκεπάσματα. Δε μπορούσα να ανέβω σκάλες γιατί ο εγκέφαλός μου δεν επικοινωνούσε με τα πόδια μου... Έβλεπα το γκρεμό μπροστά μου κάθε δευτερόλεπτο"...Είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι από σα λέει ο Πέτρος Κωστόπουλος, για την επαγγελματική του φουρτούνα.
Λέει ότι κατάλαβε πως η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη, πέρυσι τέτοιες μέρες...
"Τέλη Φλεβάρη. Τότε το διαπιστώσαμε. Οταν στην ΙΜΑΚΟ περιμέναμε μία επιπλέον 15% πτώση και αυτή έφτασε το 40%. Θυμάμαι ότι όταν μου το ανακοίνωσε ο οικονομικός μου διευθυντής, έπαθα ψυχολογικό breakdown.
Σε όλη μου τη ζωή δεν ήξερα τι είναι η κατάθλιψη, παρότι είχα χίλιους φίλους γιατρούς. Νόμιζα πως ήταν μια μεγάλη στενοχώρια που μετά από λίγο καιρό σού περνάει.... Η Τζένη έπαθε πλάκα βλέποντας τον άνδρα της μετά από 18 χρόνια γάμου να είναι σαν σκιαγμένο κουνέλι. Οπως μπορεί να μαρτυρήσει η γιατρίνα μου, πριν της περιγράψω τα συμπτώματα της είχα πει τι έχω. Αυτά τέτοια εποχή πέρυσι. Ετσι αυτές τις μέρες μπορώ να γιορτάσω τα γενέθλια ενός χρόνου αντικαταθλιπτικών. Λέω να οργανώσω ένα πάρτι με Ζάναξ"…
Διαβάστε περισσότερα...

Ria Antoniou: Στα ημιτελικά του Dancing with the stars

Τα κατάφερε η Ρία Αντωνίου και βαδίζει ολοταχώς για τα ημιτελικά του «Dancing with the Stars».Η Ρία χθες κέρδισε τον πρωταγωνιστή της «Patty», Andres Gil, περνώντας στα ημιτελικά!Η ελληνίδα χόρεψε το «Sex Bomb» του Tom Jones σε ρυθμούς samba και κατάφερε με τα σέξι λικνίσματα, τα νάζια της να εντυπωσιάσει τους Ιταλούς!
VIDEO
Μια ανάσα από τον τελικό η Ρία Αντωνίου
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Η οπερέτα συνεχίζεται...
Ξημερώνοντας Κυριακή του καρναβαλιού, η υπόθεση του βουλευτή-φάντασμα συνεχίζεται, με τον «ένοχο» να διατηρεί απτόητος τη σιωπή του, την ώρα που το σύνολο του εκτεθειμένου πολιτικού συστήματος προβάλλει μύρια όσα θεσμικά και νομικά κωλύματα για την αποκάλυψη του ονόματος του πολιτικού με τις καταθέσεις.

Σε αυτό το οπερετικό περιβάλλον, με τη συντεχνία των βουλευτών να εκτονώνεται σε αλληλοκατηγορίες με ακατάσχετη ονοματολογία λόγω και προεκλογικής περιόδου, ο Θόδωρος Πάγκαλος επανέκαμψε «πετώντας την μπάλα στην εξέδρα» με κατηγορίες για δημοσιογράφους-εκβιαστές, πέντε τον αριθμό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα ονόματά τους.

Ο πρόεδρος της Βουλής κρύβεται πίσω από την άρνηση της ανωτάτης ηγεσίας της Δικαιοσύνης και προσωπικά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη, προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ο οποίος και άρχισε αυτήν την ιστορία), να αποκαλύψει το όνομα του βουλευτή. Πίσω από την άρνηση των θεσμών και με άλλοθι τη νομιμοφάνεια των ενεργειών του βουλευτή με τις καταθέσεις στο εξωτερικό, ο υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος ενέπλεξε στην οπερετική διάταξη των πολιτικών και το Σ.Δ.Ο.Ε., οι «ράμπο» του οποίου ερευνούν λίστες με ονόματα πολιτικών που «εξήγαγαν» χρήματα στο εξωτερικό. Τα ονόματα δεν έφθασαν ακόμη στη Βουλή, ως όφειλαν, με αποτέλεσμα η επιτροπή έρευνας των Πόθεν Έσχες των βουλευτών υπό τον Ευάγγελο Αργύρη να σηκώνει τα χέρια ψηλά στο πνεύμα του «απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο».

Κατόπιν όλων τούτων, οι πολίτες παραμένουν στο σκοτάδι, το σύστημα εν συγχύσει και οι δημοσιογράφοι να αναρωτιούνται το εάν και κατά πόσο οι ισχυρισμοί του Θόδωρου Πάγκαλου για δημοσιογράφους-εκβιαστές εμπεριέχουν στοιχεία αληθείας.

Το αποτέλεσμα είναι βεβαίως αυτό που επιδιώκει η σουπιά όταν διαφεύγει, εκτινάσσοντας μελάνι για να θολώσει τα νερά. Η απόλυτη ομίχλη δηλαδή, με τις παρεμβάσεις ένθεν και ένθεν των πολιτικών να λειτουργούν αποπροσανατολιστικά.
http://www.zougla.gr/politiki/article/i-opereta-sinexizete-479616
Διαβάστε περισσότερα...

Ζώδια

Ζώδια
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

EORTOLOGIO-ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ
Διαβάστε περισσότερα...

Ταινίες Cinema

Ταινίες στα cinema
Διαβάστε περισσότερα...

Προγραμμα Τηλεορασης

Programma TV - Προγραμμα Τηλεορασης
Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
Protoselida Efimeridon
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Στοιχημα - Livescore - Stoixima

Το Στοίχημα - Αποτελέσματα
Το Στοίχημα - Ποδόσφαιρο
ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE AGONES
Διαβάστε περισσότερα...