Charlie Sheen vs Ashton Kutcher

Είναι ένας από τους πιο κυκλοθυμικούς, οξύθυμους και παρορμητικούς χαρακτήρες του Hollywood.Ο λόγος φυσικά για τον Charlie Sheen, ο οποίος λίγες μέρες πριν, δήλωσε δημόσια στην εκπομπή «TMZ live» ότι έχει βαρεθεί να λέει ψέματα όσον αφορά στην ερμηνεία του Ashton Kutcher στη θέση του στο σίριαλ «Two and a half men», και ότι ο ηθοποιός είναι απαίσιος, όπως και η σειρά.Αυτή τη φορά, ο Charlie Sheen ετοίμασε δημόσια απολογία, λέγοντας ότι ήταν λάθος του και ότι φάνηκε να μη σέβεται έναν άνθρωπο ο οποίος βάζει τα δυνατά του. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο Ashton θα τον συγχωρήσει!
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Μενεγάκη - λυπηθείτε με σας παρακαλώ!

«Παιδιά πραγματικά λυπηθείτε με, λυπηθείτε με σας παρακαλώ», είπε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη. Η παρουσιάστρια αναφερόταν στις μυρωδιές που έβγαιναν από τα φαγητά που μαγείρευε ο Βασίλης Καλλίδης και η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να τις γευτεί λόγω της γαστρεντερίτιδας που πέρασε. «Και να μην μπορώ να βάλω ούτε δαχτυλάκι, ένα δάχτυλο ρε παιδιά», συνέχισε κοιτώντας το φαγητό σαν το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δεν άντεξε και με το δάχτυλό της δοκίμασε λίγο πουρέ, λέγοντας στον σεφ της εκπομπής: «Πώς μπορείς και μου το κάνεις αυτό; Άκαρδε». Ενώ δεν έλειπαν οι συνεχείς αναστεναγμοί...!
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Σάκης Ρουβάς - Άντρες της Χρονιάς

Ο Σάκης Ρουβάς αναχώρησε το μεσημέρι για την Κύπρο.Ο λόγος του ταξιδιού είναι για να δώσει το παρών στους «Άντρες της Χρονιάς» όπου θα παραλάβει βραβείο. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Made in star» για την τιμητική διάκριση. Επίσης, αποκάλυψε ότι διαβάζει σενάρια ταινιών, ενώ τώρα που θα λείπει δύο ολόκληρες μέρες από την Ελλάδα θα μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο με την Κάτια Ζυγούλη
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Kim Kardashian - Miami

Στο Μαϊμι απολαμβάνει τις διακοπές της αυτή την περίοδο η Kim Kardashian. Η διάσημη παρουσιάστρια και τηλεοπτική σταρ, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχει κάνει ποτέ επέμβαση και πως όλο της σώμα, το οποίο επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία, είναι φυσικό.Ο γάμος της με τον μπασκετμπολίτσα Kris Humphries, κράτησε μόλις 72 ώρες. Βέβαια αυτό δεν φαίνεται να της έχει χαλάσει ιδιαίτερα τη διάθεση, αφού κάθε λίγο και λιγάκι, τη συναντούν οι φωτογράφοι σε διαφορετική παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.








newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Kelly Brook - London fashion week

Αναστάτωση προκάλεσε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου η Kelly Brook η οποία εμφανίστηκε με ένα απλό μαύρο φόρεμα το οποίο όμως τόνιζε το υπέροχο μπούστο της.Τελικά, η 32χρονη καλλονή ξέρει να συγκεντρώνει όλα τα φλας πάνω της χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.Το πολύ ανοιχτό ντεκολτέ ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν το πρώην κορίτσι του Playboy για να κάνει εντύπωση στην επίδειξη μόδας του διάσημου σχεδιαστή Giles Deacon.
Συνδύασε το φουστάνι άψογα με κόκκινο βερνίκι νυχιών και ένα ζευγάρι σατέν ψηλοτάκουνα ενώ απέφυγε, σωστά, τα επιπλέον αξεσουάρ.








newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Sara Chafak - Miami

Το καλλίγραμμο κορμί και την… μεσογειακού τύπου ομορφιά της έβγαλε στις κοσμοπολίτικες παραλίες στο Μαϊάμι η Sara Chafak η οποία προετοιμάζεται για τα Miss Universe.



Το 21χρονο μοντέλο εθεάθη σε παραλία να... μαυρίζει και το θερμόμετρο χτύπησε «κόκκινο».


Κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στο καλλίγραμμο σώμα της και τις μοναδικές καμπύλες ενώ το μικροσκοπικό μπικίνι σε αποχρώσεις του κοραλί και του άσπρου αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες.





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Καρναβάλι Ρίο ντε Τζανέιρο

Μασκαράδες, μουσική, στολές σε δείγματα και ο μεγαλύτερος διαγωνισμός σχολών χορού κυριαρχούν τις ημέρες αυτές στο Sambadrome στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου το καρναβάλι είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς τις μέρες αυτές.Ξέφρενο πανηγύρι στην παρέλαση μασκαράδων και αρμάτων, ξέφρενο γλέντι στις κερκίδες.Δείτε τις φωτογραφίες:




























newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Υποχρεωτικά όλα τα φάρμακα με δραστική ουσία σε νοσοκομεία και φαρμακεία!

Αλλάζουν όλα το επόμενο διάστημα στη φαρμακευτική περίθαλψη των ελλήνων ασφαλισμένων καθώς με ειδική ρύθμιση του Ανδρέα Λοβέρδου, οι ασθενείς δε θα βλέπουν πια τα γνωστά φάρμακα με τις εμπορικές τους ονομασίες στις συνταγές τους αλλά μόνο τη δραστική ουσία.
Με βάση τις ρυθμίσεις στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη βουλή «Σε όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ καθιερώνεται η υποχρέωση από 1ης Μαρτίου 2012, αναγραφής στη συνταγογράφηση της χημικής ουσίας του φαρμάκου (δραστική ουσία). Τα μηχανογραφικά συστήματα των νοσοκομείων οφείλουν να παρέχουν τη σχετική πληροφορία στους γιατρούς».
Και η ρύθμιση θα περάσει και στα φαρμακεία καθώς με την ολοκλήρωση του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης μέχρι 30/06/2012 και την παροχή όλων των σχετικών πληροφοριών ηλεκτρονικά στους γιατρούς, οι γιατροί θα συνταγογραφούν συνταγές φαρμάκων για τους ασφαλισμένους κάνοντας χρήση και της χημικής ουσίας (δραστική ουσία) των φαρμάκων σε πρώτη φάση.
Με απόφαση του Υπουργού Υγείας η οποία θα εκδοθεί εντός 10 ημερών μετά την ψήφιση του νόμου, θα ορισθούν ο χρόνος και οι τρείς πρώτες θεραπευτικές κατηγορίες για τις οποίες οι ιατροί θα είναι υποχρεωμένοι να συνταγογραφούν με την χημική ουσία (δραστική ουσία) των φαρμάκων.
Πάντως για την πλήρη εφαρμογή του νόμου που θα επιβάλει συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία και στους ιδιώτες γιατρούς, απαιτείται υπουργική απόφαση η οποία θα εκδοθεί πιθανότατα από την επόμενη κυβέρνηση όπως δήλωσε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Και επειδή πρέπει να δοθεί και ένα …τυράκι στους ασθενείς, οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν μειωμένο ποσοστό συμμετοχής στην φαρμακευτική περίθαλψη όταν τους χορηγείται το φθηνότερο φαρμακευτικό προϊόν όμοιας δραστικής περιεκτικότητας και φαρμακοτεχνικής μορφής με αυτό που έχει συνταγογραφηθεί από τον ιατρό με τη συναίνεσή τους βέβαια.
Και επειδή το … «παιχνίδι» περνά πια στα χέρια των φαρμακοποιών, τους δίνεται η δυνατότητα να μπορούν να χορηγούν το φθηνότερο φαρμακευτικό προϊόν όμοιας δραστικής περιεκτικότητας και φαρμακοτεχνικής μορφής με αυτό που έχει συνταγογραφηθεί από τον ιατρό με συναίνεση του ασφαλισμένου.
Η υπόθεση αυτή που ουσιαστικά μετατρέπει το φαρμακοποιό σε κυρίαρχο πρόσωπο στην προώθηση του φαρμάκου, έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις όλων των ιατρικών συλλόγων της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα...

Salma Hayek - Goya Madrid

Είναι μία ηθοποιός του Χόλιγουντ που πάντα προσέχει την εμφάνισή της και φοράει ρούχα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της.Ο λόγος για την Salma Hayek που μάγεψε τα πλήθη μέσα στο μελιτζανί φόρεμα που αγκάλιαζε την καλλίγραμμη και αξιοζήλευτη σιλουέτα της.Η ηθοποιός φαινόταν πανέμορφη στα Κινηματογραφικά βραβεία Goya στη Μαδρίτη και έκλεψε την... παράσταση. Διαβάστε περισσότερα...

Ria Antoniou - Christian Vieri

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Κριστιάν Βιερί, είναι γοητευμένος με την Ρία Αντωνίου. Η όμορφη Ρία γνώρισε από κοντά τον σούπερ σταρ της μπάλας, αφού είναι συμπαίκτες στο ιταλικό "Dancing with the stars".Ο Κριστιάν, σύμφωνα με την εφημερίδα "Real", έχει απασχολήσει αρκετές φορές τον Τύπο λόγω της αδυναμίας του στο γυναικείο φύλο καθώς συνηθίζει να δημιουργεί σχέσεις με επώνυμα μοντέλα. Ανάμεσα στις διάσημες κατακτήσεις του ήταν η Ελιζαμπέτα Κανάλις και το μοντέλο Αριάδνα Ρομέρο.
Η τσαχπινιά, το νάζι και το πείσμα της Ρίας δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον ποδοσφαιριστή. Παρότι από τους συμπαίχτες του περιγράφεται ως ένας απόμακρος άνθρωπος που δεν έχει πολλές επαφές με τους υπόλοιπους, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την Ρία!

tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Marie-Chantal - το στέμμα της Φρειδερίκης

Ένα στέμμα που είχε να εμφανιστεί στο κεφάλι μέλους της πρώην βασιλικής οικογένειας εδώ και 50 χρόνια και θεωρείτο χαμένο,... εμφανίστηκε στο κεφάλι της Marie-Chantal, πριν από λίγες μέρες . Το ζευγάρι ήταν ανάμεσα στους 200 προσκεκλημένους της βασίλισσας της Δανίας και εκεί η σύζυγος του Παύλου φόρεσε στο κεφάλι της για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια τη διαμαντένια τιάρα που είχε φορέσει η γιαγιά του Παύλου Φρειδερίκη.
Όπως έγραψε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης, το συγκεκριμένο διάδημα είχε φορέσει η μητέρα του Κωνσταντίνου Φρειδερίκη και ήταν το αγαπημένο της. Ποτέ όμως δεν το είχε φορέσει η νύφη της Άννα- Μαρία. Από την ημέρα του γάμου της με τον Κωνσταντίνο το 1964 η Άννα Μαρία είχε φορέσει τα περισσότερα κοσμήματα που ανήκαν στην τότε βασιλική οικογένεια, εκτός από αυτή την τιάρα.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Ζαμπούνη, η πρώτη φορά που εμφανίστηκε το στέμμα ήταν στα τέλη του 19ου αιώνα, στολίζοντας την κόμη της βασίλισσα Σοφίας μητέρας, του πατέρα του Κωνσταντίνου, Παύλου. Μετά το θάνατό της, ο Παύλος το χάρισε στη σύζυγό του Φρειδερίκη η οποία το φορούσε σε επίσημες εμφανίσεις επί τρεις δεκαετίες.Η τελευταία δε φορά που εμφανίστηκε ήταν στο γάμο του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας. Έκτοτε το στέμμα εξαφανίστηκε από προσώπου γης, ενώ φούντωσαν οι φήμες για το ποια ήταν η τύχη του. Κάποιοι μίλησαν και για πώλησή του. Η πώληση ενός ζαφειριού που ανήκε στην Φρειδερίκη από τον οίκο Christie's το 2003 επέτεινε τις φήμες για πώληση του διαδήματος.Τα σενάρια όμως πήραν τέλος το Ιανουάριο του 2012 στο παλάτι της βασίλισσας της Δανίας όταν εμφανίστηκε φορώντας το η Marie Chantal.Το μυστήριο όμως παραμένει για το που ήταν το κόσμημα της πρώην βασιλικής οικογένειας εδώ και σχεδόν 50 χρόνια και γιατί δεν το φόρεσε ποτέ η σύζυγος του Κωνσταντίνου Άννα Μαρία.
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-EIRINI PAPADOPOULOU

Είναι τραγουδίστρια και διαθέτει τέλειες αναλογίες! Έχει απίστευτο κορμί, τέλειους κοιλιακούς και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μας το επιδεικνύει!Ο λόγος για την... super woman Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις στο μαγαζί που εμφανίζεται με τον Γιώργο Μαζωνάκη! Άραγε πόσες ώρες γυμναστική κάνει για να έχει αυτό το απίστευτο σώμα;
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Richard Gere - Orangina

Τον πλασιέ υποδύεται στο νέο διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Richard Gere. Ο ηθοποιός βρίσκεται στη γαλλική επαρχία τις τελευταίες ημέρες για τα γυρίσματα της νέας διαφήμισης του αναψυκτικού Orangina. Σύντομα πάντως θα έχουμε και την ευκαιρία να τον δούμε και πάλι στη μεγάλη οθόνη. Η αλήθεια είναι πως είχε καιρό να παίξει σε κάποια ταινία, αλλά όπως ανακοινώθηκε ο Gere θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ Arbirage δίπλα στη Susan Sarandon και τον Tim Roth.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Τα πιο παράξενα ποτά του κόσμου!

Ό,τι ποτό κι αν έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα, όσο κι αν πιστεύετε ότι είστε «ψημένοι» κι ενημερωμένοι στο θέμα του αλκοόλ, σίγουρα δεν έχετε πιει μπίρα-πίτσα ή βότκα με σκορπιό.Το Click@Life πάντως προειδοποιεί: τα παρακάτω είναι ακατάλληλα για ανήλικους και… ενήλικους με μικρή εμπειρία στο αλκοόλ, χορτοφάγους και λάτρεις του παραδοσιακού.


Κρασί γλάρου, Αρκτικός κύκλος
Περιορισμένοι από το… «δροσερό» περιβάλλον, οι Ινουίτ (Εσκιμώοι) δεν είχαν με τι να δημιουργήσουν κρασί για να ζεσταθούν λίγο από το κρύο. Κι έτσι κατέληξαν σε μια απλή – γι’ αυτούς συνταγή: έπαιρναν τους νεκρούς γλάρους και τους έβαζαν σε μπουκάλια με νερό, αφήνοντάς τα στον ήλιο για να ζυμωθούν. Αν και το αποτέλεσμα αυτού δεν μοιάζει να κερδίζει κάποιο βραβείο καλύτερου κρασιού μελλοντικά, απ’ ό,τι έχει αναφερθεί, μπορεί να επιφέρει τη μέθη –θα πρέπει, όμως, να ανηφορίσετε προς τα πολύ Βόρεια για να το βρείτε, καθώς τα σούπερ μάρκετ και οι κάβες, δεν το φιλοξενούν στα ράφια τους.


Μπίρα-πίτσα, Ιλινόις Ηνωμένων Πολιτειών
Η πίτσα και η μπίρα αποτελεί το ιδανικό «ολοκληρωμένο» γεύμα όλου του δυτικού κόσμου, οπότε δεν ήταν και πολύ περίεργη η ιδέα ενός ζευγαριού από το Ιλινόις να δημιουργήσει τη συνένωση των δύο. Μια μπίρα που ζυμώνεται με ρίγανη, βασιλικό, ντομάτα και σκόρδο, η Mamma Mia πίτσα-μπίρα ( www.mammamiapizzabeer.com ) δημιουργείται με τα συστατικά μιας πίτσας-μαργαρίτα, τα οποία προστίθενται στο χυλό βύνης, εμποτίζοντάς τον.


Μπέικον-βότκα, Σιάτλ Ηνωμένων Πολιτειών
Μήπως ο συνδυασμός του μπέικον με ένα αλκοολούχο ποτό μας σώσει όλους από το hangover της επόμενης ημέρας; Οι Αμερικανοί πάντως προσπαθούν να βρουν τη λύση. Συγκεκριμένα, μια εταιρεία στο Σηάτλ με προδιάθεση πάντα να προωθεί ανορθόδοξα κοκτέιλ, δοκίμασε και το μείγμα μπέικον με βότκα, το οποίο μάλλον ταιριάζει πολύ σε ένα Bloody Mary. Αν θέλετε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, βρίσκεστε μόνο 2-3 πτήσεις μακριά. ( www.bakonvodka.com )


Πούλκε, Μεξικό
Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα «αθώο» ποτήρι γάλα, το Πούλκε, όμως, αντί για ασβέστιο και βιταμίνη D, μάλλον θα σας δώσει να καταλάβετε! Περιέχει 4% με 8% αλκοόλ και παρασκευάζεται από τον γαλακτώδη χυμό ενός φυτού ονόματι maguey, γνωστό ως αμερικανική αλόη – που όμως δεν ανήκει στην ίδια οικογένεια με τη γνωστή μας αλόη – ενώ για αιώνες αποτελούσε ένα ιερό ποτό. Στο Μεξικό γίνονται ήδη προσπάθειες να προωθηθεί χάριν της αύξησης του τουρισμού, ενώ στην Τλαξκάλα, έχει ήδη δημιουργηθεί το λεγόμενο «Πούλκε τουρ» προς ενημέρωση του κόσμου.


Κρασί φιδιού, Βιετνάμ
Το συγκεκριμένο κρασί παράγεται εμποτίζοντας ένα ολόκληρο φίδι σε κρασί ρυζιού ή αιθυλική αλκοόλη και μάλιστα έχει και οφέλη για την υγεία, αφού οι ειδικοί αναφέρουν ότι μπορεί να γιατρέψει διάφορες παθήσεις, από την… φαλάκρα μέχρι την ανικανότητα (κυρίως λόγω των ιδιοτήτων του φιδιού, στις οποίες πιστεύουν πολύ στην Νοτιοανατολική Ασία). Το Χωριό του φιδιού, μια περιοχή με εστιατόρια και μπαρ στο Ανόι, προσφέρει μάλιστα στους τουρίστες την ευκαιρία να το δοκιμάσουν φρέσκο-φρέσκο, καθώς το ετοιμάζουν μπροστά τους, ενώ μετά μπορούν να συνεχίσουν και με το υπόλοιπο φίδι – ξέρετε, μπριζόλα φιδιού, δέρμα κ.λ.π.


«Κρασί» από γάλα φοράδας (Αirag), Μογγολία
Το παραδοσιακό ποτό των Μογγόλων προέρχεται από γάλα αλόγου και φημίζεται για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, έχοντας ελαφρώς ξινή γεύση. Θεωρείται μάλιστα μέρος των εθίμων φιλοξενίας να προσφέρουν ένα μπολ airag σε όποιον μπαίνει στο σπίτι τους και το να το αρνηθεί κάποιος, θεωρείται μεγάλη αγένεια.


Βότκα με σκορπιό, Αγγλία
Κάποιοι την πίνουν με πάγο, άλλοι με… σκορπιό, όπως και να ‘χει πάντως, ο άνθρωπος δεν σταματά να επινοεί ιδέες για να βασανίσει κι άλλο το ζωικό βασίλειο. Κι ενώ πολλοί περιμένετε η βότκα με γαρνιτούρα έναν μικρό σκορπιό να αποτελεί το τοπικό έθιμο της Ταϊλάνδης ή της Κίνας, πέσατε έξω, αφού αυτό συμβαίνει στην Αγγλία όπου – ναι, είναι αλήθεια – παράγεται και εμφιαλώνεται βότκα με σκορπιό μέσα στο μπουκάλι, ο οποίος ανατράφηκε υπό συγκεκριμένες συνθήκες – δεν είναι άγριος. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτού του είδους η βότκα αποτελεί το απόλυτο σφηνάκι κι ότι κερνώντας το θα εντυπωσιαστούν οι πάντες, ενώ συμβουλεύουν να τοποθετείται και ένας σκορπιός σαν γαρνιτούρα. Δεν είμαστε σίγουροι, όμως, ότι το ραντεβού σας θα βρει το ίδιο χαριτωμένο έναν σκορπιό στη θέση μιας φέτας λεμονιού…


Κρασί ποντικών, Κίνα
Η αλήθεια είναι ότι η Κίνα πλέον δεν μας εκπλήσσει στις γαστριμαργικές της επινοήσεις. Η πρωτοφανής αυτή ιδέα ουσιαστικά προστάζει να πνίξουν μια ολόκληρη οικογένεια μωρών-ποντικιών σε ένα βαρέλι γεμάτο κρασί και να τα αφήσουν για ένα χρόνο να ζυμωθούν. Προς έκπληξη όλων, οι ειδικοί αναφέρουν ότι όλη αυτή η διεργασία δεν μυρίζει – ούτε, όμως, έχει ιδιαίτερα καλή γεύση- ενώ μπορεί να θεραπεύσει προβλήματα στο συκώτι, την επιδερμίδα, όπως και το αναπνευστικό.


Μπύρα για σκύλους (Kwispelbier), Ολλανδία
Μην ανησυχείτε, δεν είναι αλκοολούχα (οπότε ο μικρός σας Αζόρ δεν πρόκειται να μεθύσει), αλλά είναι οπωσδήποτε λίγο περίεργη, αφού έχει άρωμα… μοσχαριού, περιέχοντας, όμως, πολλά θρεπτικά συστατικά για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Ευκαιρία να τσουγκρίσετε με τον σκύλο σας.

http://www.clickatlife.gr/story/nightlife/ta-9-pio-paraksena-pota-tou-kosmou?id=2029813
Διαβάστε περισσότερα...

Brad Pitt - Vanity Fair

Ποζάρει για μια ασπρόμαυρη φωτογράφηση για τις ανάγκες του χολιγουντιανού τεύχους του περιοδικού.Πρόκειται για μια ειδική έκδοση με αφορμή τα Oscars και ο Brad Pitt είναι ένας από τους πολλούς ηθοποιούς που παρουσιάζει το Vanity Fair. Μαζί του στη φωτογράφηση και ο σκηνοθέτης του Moneyball Bennett Miller.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Helen Flanagan- Dubai

Καυτή εμφάνιση με θαλασσί μπικίνι σε παραλία στο Ντουμπάι έκανε η Helen Flanagan και όπως ήταν φυσικό αναστάτωσε τα πλήθη.Τυχεροί όσοι «μοιράστηκαν» τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί της αφού η σέξι ηθοποιός από τη Βρετανία προσέφερε ένα οφθαλμόλουτρο που πολλοί θα ζήλευαν. Διαβάστε περισσότερα...

Η συμφωνία για το νέο δάνειο

Η συμφωνία για την Ελλάδα έκλεισε μετά από ολονύκτιες διαπραγματεύσεις. Η χώρα θα πάρει χρηματοδότηση 130 δισ. ευρώ και ο στόχος είναι να μειωθεί το χρέος στο 121% του ΑΕΠ το 2020, μεταδίδει το Reuters. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι ιδιώτες πιστωτές καλούνται να πάρουν απώλειες που αντιστοιχούν σε 53,5% σε επίπεδο ονομαστικής αξίας για τα ομόλογα που κατέχουν. Να σημειωθεί ότι πριν το eurogroup το σχέδιο ήταν οι απώλειες να είναι 50% σε όρους ονομαστικής αξίας και σε περίπου 70% σε όρους παρούσας αξίας για τους ιδιώτες πιστωτές.Η ΕΚΤ δεν θα μετέχει με τα ομόλογα που αγόρασε στο πλαίσιο του προγράμματος SMP, ενώ τα επιτόκια του πρώτου δανείου των 110 δισ. ευρώ θα μειωθούν.Οι ιδιώτες που θα μετέχουν στο PSI θα λάβουν 30ετή ομόλογα για τους τίτλους που θα διαθέσουν στο πλαίσιο της ανταλλαγής.
http://www.inews.gr/37/ekleise-i-symfonia-gia-to-neo-daneio.htm
Διαβάστε περισσότερα...

Victoria's Secret Angels - Miami

Τρεις «Άγγελοι» της Victoria's Secret, με αρχηγό την Candice Swanepoel, «κατέλαβαν» το σπίτι του αθλητή του baseball, Alex Rodriguez, στο Μαϊάμι για την πρόσφατη φωτογράφισή τους.
Η 23χρονη μαζί με τις Behati Prinsloo και Doutzen Kroes πόζαραν αισθησιακά για την καινούρια καμπάνια εσωρούχων της εταιρείας, η οποία σίγουρα θα προκαλέσει πανικό και αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό.Από ότι φαίνεται οι «Άγγελοι» δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ποζάρουν για τον φακό με τα εσώρουχα τους μπροστά από κάμποσους τεχνικούς, οι οποίοι τις χάζευαν ανελλιπώς.
Διαβάστε περισσότερα...

Εύα Λάσκαρη - dj

Η Εύα Λάσκαρη που φέτος την βλέπουμε στους «Βασιλιάδες» του Mega φαίνεται πώς αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα.Λεφτά... δεν υπάρχουν και στην περίπτωση του μοντέλου κι έτσι για να μπορεί να τα βγάζε πέρα αναγκάζεται ταξιδεύει ανά την Ελλάδα παίζοντας μουσική.Ευτυχώς το μοντέλο έχει μεγάλη ζήτηση ως dj και επίσης κάνει ένα επάγγελμα το οποίο της αρέσει και συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση μαζί.
EVA LASKARI - SEXY DJ
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Adriana Sklenarikova: Οι Έλληνες είναι... παραμυθατζήδες

Η Adriana Sklenarikova-Αντριάνα Σκλεναρίκοβα η καλλονή που έμεινε για τρία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα χάρη στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ στάζει... μέλι για τους Έλληνες.Το μοντέλο μπορεί να μην μένει για αρκετό καιρό σε ένα μέρος, αλλά την παραμονή της στην χώρα μας την απόλαυσε και με το παραπάνω.«Οι Έλληνες είναι πολύ ματσό και λένε πολλά ψέματα. Είναι μυθομανείς», δήλωσε στην εφημερίδα Real και συνέχισε:
«Μιλάνε πολύ για τον εαυτό τους, τους αρέσει να βγαίνουν, να ντύνονται και να επιδεικνύονται, λατρεύουν την εικόνα του πλέιμποϊ». Μπορεί αυτή να είναι η μια όψη των αντρών της χώρας μας , έτσι όπως τους έζησε το όμορφο μοντέλο, αλλά είδε και την άλλη πλευρά τους.«Έχουν όμως, πολύ πάθος. Λατρεύω αυτό το πάθος. Έχω γνωρίσει και πολλούς που είναι καλοί και τρυφεροί πατέρες. Και βέβαια είναι μπον βιβάντ».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...