Whitney Houston: lesbian;

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της μεγάλης ντίβας του τραγουδιού Whitney Houston.Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του κόσμου, η 48χρονη τραγουδίστρια είχε κρυφές λεσβιακές τάσεις! Για την ακρίβεια, πολλοί ισχυρίζονται πως αυτός ήταν και ο λόγος που έπεσε στα ναρκωτικά και στο ποτό, μιας και δεν μπορούσε να ζει σε ένα ψέμα.

Ωστόσο η φήμη αυτή δεν είναι και τόσο φρέσκια καθώς εδώ και 30 περίπου χρόνια, ακουγόταν ότι είχε κρυφό δεσμό με την πρώην βοηθό της.Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως ο γάμος της με τον Bobby Brown ήταν «λευκός».Την είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει και ο Peter Tatchell, ακτιβιστής και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των gay, ο οποίος βγήκε δημόσια και δήλωσε πως:«Είναι σημαντικό να πούμε την αλήθεια για τη ζωή της Whitney, η οποία το 1980 ήταν πολύ ευτυχισμένη όταν είχε σχέση με τη σύντροφο της. Ήταν τόσο αγαπημένες και χαρούμενες που ήταν μαζί. Ίσως η ανικανότητα της να αποδεχτεί και να εκφράσει την αγάπη της, την οδήγησε στην κατάχρηση ουσιών και στην παραίτηση από τον ίδιο της τον εαυτό».
Και πρόσθεσε: «είχε πιεστεί πολύ από τον γάμο της με τον Bonny Brown. Ήταν μια καταστροφή. Αμέσως μετά απ΄αυτό, η ζωή της πήρε την κατηφόρα!»
Παρόλο που ο Peter Tachell δεν ονομάτισε την παλιά σύντροφο της Whitney, πολλοί ισχυρίζονται πως πρόκειται για την πρώην βοηθό της, Robyn Crawford, με την οποία οι δυο τους γνωρίζονταν από την τρυφερή ηλικία των 16 ετών.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Χριστίνα Κολέτσα-Πέρο Άντιτς

«Τρίποντο» στην καρδιά του μπασκετμπολίστα των Ερυθρολεύκων Πέρο Άντιτς έχει βάλει η Χριστίνα Κολέτσα.Ο σέντερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε στενό «μαρκάρισμα» στην εκρηκτική τραγουδίστρια και ήταν τακτικός θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσε μέχρι πριν από λίγες ημέρες.Ο Άντιτς, μάλιστα, γέμιζε την πίστα με λουλούδια... για τα μάτια της και μόνο.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Kelly Brook - Reebok

Έχει αποδείξει ότι είναι καλή στα αθλήματα. Η Κέλυ Μπρουκ-Kelly Brook, μετά τη φωτογράφιση εσωρούχων έκλεισε μία νέα διαφημιστική δουλειά με την εταιρεία Reebok και πόζαρε ψηλές κάλτσες και αθλητική αμφίεση. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του μοντέλου αυτού από την εταιρεία αφού είναι γνωστό ότι η Κέλυ διατηρεί δεσμό με τον διεθνή παίκτη του ράγκμπι Τομ Έβανς.

Έντονο βάψιμο και κατά τα άλλα αθλητικό στυλ συνθέτουν το σκηνικό της νέας της φωτογράφισης.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Angelina Jolie+Nikos Aliagas

Άλλη μια δημοσιογραφική επιτυχία έρχεται να μας χαρίσει ο Νίκος Αλιάγας.Και μπορεί εμείς να μην έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε live τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει η Χολιγουντιανή star, Αντζελίνα Τζολί στο Νίκο Αλιάγα αύριο το πρωί όμως τα νέα και οι αποκαλύψεις δεν θα αργήσουν να φτάσουν και στην Ελλάδα. Ως γνωστών όλα τα κορυφαία αστέρια του πλανήτη έχουν καθίσει δίπλα στο Νίκο Αλιάγα στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον NRJ στη Γαλλία! Αύριο το πρωί στις 6 η αμερικανίδα ηθοποιός θα είναι καλεσμένη του στην πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή του γαλλικού ραδιοφώνου.Μάλιστα ο Νίκος Αλιάγας, γνωστός για την αγάπη του για τη φωτογραφία σήμερα το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά που παρέλαβε την Αντζελίνα Τζολί, μια από τις πιο σέξι και ποθητές γυναίκες του κόσμου, από το αεροδρόμιο την απαθανάτισε και ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Διαβάστε περισσότερα...

Mina Orfanou - Dancing with the stars

Η Μίνα Ορφανού έγινε γνωστή ως «Στρέλλα», όπου και κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.Η προσωπική της ζωή της τρανσέξουαλ ηθοποιού έχει έρθει πολλές φορές στο φως της δημοσιότητας και εκείνη δεν ντρέπεται καθόλου γι΄ αυτό που είναι. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας espresso, η Μίνα δέχτηκε πρόταση από τους υπεύθυνους του «Dancing with the stars» για να συμμετάσχει στο talent show. Η Μίνα το σκέφτεται πολύ σοβαρά και έτσι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η πρώτη συνάντηση για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Βασιλιάδες - σταμάτησαν τα γυρίσματα!

Δύσκολοι καιροί για Βασιλιάδες, έστω και αν πρόκειται για... τηλεοπτικούς.Η οικονομική κρίση «χτυπά» ανελέητα τον χώρο της τηλεόρασης και της showbiz γενικά. Νέο θύμα της είναι η καθημερινή σειρά του Mega, «Βασιλιάδες». Παρά τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το σίριαλ, αλλά και την αποδοχή από το κοινό, τα γυρίσματα έχουν σταματήσει και η πιθανότητα να πέσουν πρόωρα οι τίτλοι τέλους είναι μεγάλη. Η σειρά έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την φετινή σεζόν πριν από τα Χριστούγεννα και έχουν γυριστεί δέκα ακόμα για την νέα χρονιά. Οι περισσότεροι όμως συντελεστές παραμένουν απλήρωτοι και σε ορισμένους έχει καταβληθεί ένα ποσό έναντι της αμοιβής τους. Έτσι αποφάσισαν πως δεν θα επιστρέψουν στο πλατό αν δεν εξοφληθούν πρώτα τα δεδουλευμένα τους. Όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής για να δούνε τι θα κάνει το Mega και αν θα μπορέσει να καταβάλλει τις οφειλές του. Η εταιρία παραγωγής δεν παραδίδει στο κανάλι αρκετό μέρος των γυρισμένων επεισοδίων αν προηγουμένως δεν εξοφληθεί για τα έως τώρα επεισόδια που έχει δώσει σον σταθμό, για να μπορέσει και αυτή με την σειρά της να πληρώσει τους ανθρώπους της που εργάστηκαν για την σειρά. Στο Mega γίνονται συνεχώς συσκέψεις για να δουν πως θα μπορέσουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο να τιναχτεί η σειρά στον αέρα. Η Ζέτα Δούκα που πρωταγωνιστεί στη σειρά μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία TV: «Τώρα τα γυρίσματα έχουν διακοπεί, τελειώσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έχουν γυριστεί ούτως ή άλλως όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου. Και έχουν διακοπεί και για οικονομικούς λόγους, θα μπούμε σε μια νέα οικονομική συμφωνία με το κανάλι που μας φιλοξενεί για να μπορούμε να δούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την κατάσταση.»

Ο Πάνος Βλάχος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Mou και τόνισε σχετικά: «Σε λίγο καιρό θα παίζουμε για να βλέπουμε τον εαυτό μας στην τηλεόραση. Για να ικανοποιούμε την ματαιοδοξία μας και το ψώνιο μας. Εκεί μας πάνε. Το να μην πάει καλά μια παράσταση, λόγω των επεισοδίων, το δημιουργούν οι συνθήκες. Όμως στην τηλεόραση τις συνθήκες τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι. Αυτή είναι η διαφορά με το θέατρο και αν θα πέφτουν βόμβες απ' έξω. Γιατί και στην τηλεόραση πέφτουν βόμβες, απλά δεν τις βλέπουμε. Κι εμείς είμαστε σε μια σειρά που είναι πάρα πολύ επιτυχημένη, αλλά περνάμε πάρα πολύ δύσκολα. Από το Μάρτιο. Επειδή περνούν όλοι δύσκολα δε σημαίνει ότι πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έχουμε χρέος απέναντι στους συναδέλφους μας να πούμε ότι περνάμε δύσκολα. Τώρα ποιος φταίει γι' αυτό και το τι φταίει δεν ξέρω. Μακάρι να λυθεί. Η σειρά είναι πάρα πολύ καλή. Είμαι περήφανος για τη σειρά αυτή και για τους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά περνάμε πάρα πολύ δύσκολα και το ότι δε φοράω τα ράστα αυτή τη στιγμή κάτι λέει. Το ότι δεν κάνουμε γυρίσματα από το Δεκέμβριο, το ότι έχουμε σταματήσει πάρα πολλές φορές τα γυρίσματα, το ότι ταλαιπωρούμαστε εμείς και τα συνεργεία και οι οικογένειες. Και δεν σας το λέω για να πείτε οι καημένοι ηθοποιοί τι περνάνε. Εγώ είμαι από το Μάρτιο άνεργος. Όλοι μας κατανοούμε τα προβλήματα και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Από το Μάρτιο κάνουμε υπομονή σε πάρα πολλά πράγματα και θα κάνουμε κι άλλο υπομονή και το λέω μόνο και μόνο για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει. Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι».
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-WE ARE ALL GREEKS

Φεστιβάλ Σαν Ρέμο χθές. Και παρουσιαστής ο Αντριάνο Τσελεντάνο. Παίρνοντας το μικρόφωνο,
και με έκδηλη την συγκίνηση του, αναφέρθηκε στον "σχέδιασμό αφανισμού της Ελλάδος".
WE ARE ALL GREEKS - ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Με τους Ιταλούς να τον αποθεώνουν για την παρέμβασή του, ο καλλιτέχνης, αφιέρωσε το τραγούδι στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από την πολτική Μέρκελ, Σαρκοζί."Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση, την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων. "Αν θέλετε την βοήθεια και την παραμονή στο ευρώ- είπαν - πρέπει να αγοράσετε τα δικά μας τάνκς και τα δικά μας ωραία πολεμικά μας πλοία". Επιβάλλοντας περικοπές και θυσίες., στους κουρελιασμένους Έλληνες .Αυτό είναι που έχει γραφτεί στη χθεσινή CORRIERE DELLA SERA στην σελίδα 5.Αλλά ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι η Wall street Journal αποκάλυπτε ότι το Βερολίνο και το Παρίσι, απαιτούσαν την αγορά εξοπλισμών, σαν προυπόθεση για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας.Είναι αυτή η Ευρώπή που θέλουμε; Κυνική και εξοπλισμένη σαν αστακός ".
Όταν επιτίθενται σε ένα λαό, επιτίθενται σε όλους τους λαούς!
Στις 10 Φλεβάρη η μη εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας υιοθέτησε ένα νέο πακέτο μέτρων λιτότητας, τερατώδες και καταστροφικό, το οποίο υιοθετήθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (199 βουλευτές υπέρ, 101 κατά) στις 12 Φλεβάρη.
Με αυτό το νέο σχέδιο λιτότητας ο ελάχιστος μισθός μειώνεται κατά 22% και παγώνει για τρία χρόνια, οι συλλογικές συμβάσεις απλά καταργούνται, προβλέπονται 15.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα ενώ 150.000 θέσεις θα καταστραφούν μέσω μη ανανέωσης.
Ο Ελληνικός λαός ξεσηκώνεται με κουράγιο ενάντια σε αυτή την πολιτική της κοινωνικής τρομοκράτησης. Εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής των μίντια, οι διαδηλώσεις πολλαπλασιάζονται καθώς και οι γενικές απεργίες, παρ όλη την βίαια καταστολή.
Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από διεθνή αλληλεγγύη, στην οποία και καλούν.
Να απαντήσουμε σε αυτό το κάλεσμα! Είμαστε όλοι Έλληνες!
Η κινητοποίησή τους βρίσκει χτυπάει στον τοίχο μιας ευρωπαϊκής και διεθνούς δικτατορίας, αυτής των χρηματιστηριακών αγορών και της τρόικας (ΕΕ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα, ΔΝΤ) που επέβαλλαν στον Ελληνικό λαό τα μέτρα λιτότητας καθώς και μια μη εκλεγμένη κυβέρνηση.
Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, και συγκεκριμένα η Γαλλική κυβέρνηση, είναι συμμέτοχες σε αυτή τη δικτατορία και εφαρμόζουν και σε άλλες χώρες πολιτικές που ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση. Η Ελλάδα δεν είναι γι' αυτούς παρά ένα εργαστήριο πριν τη γενίκευση. Η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμα με το εγχείρημα της νέας Ευρωπαϊκής Συνθήκης, που υποχρεώνει την εισαγωγή του "χρυσού κανόνα" στα συντάγματά μας.
Εμείς επίσης, όπως και οι Έλληνες, αρνούμαστε να θυσιάσουμε το λαό στο βωμό του χρήματος.
Να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
Αφήστε τον PC σας, ελάτε στην κινητοποίηση!»
Μέχρι στιγμής, το μήνυμα έχει προωθηθεί από Ισπανούς, Ιταλούς, Πορτογάλους, Γάλλους και φυσικά Έλληνες.
WE ARE ALL GREEKS NOW!-18-02-2012 / Στις 18 Φεβρουαρίου, είμαστε όλοι Έλληνες ! (Παγκόσμια διαδήλωση υπέρ του ελληνικού λαού οργανώνεται στο ίντερνετ.) [english, français, español, italiano, portugues, roman]
Διαβάστε περισσότερα...

Keep walking Greece-Never walk alone

Όταν περπατάς στην καταιγίδα
κράτα το κεφάλι σου ψηλά
και μην φοβάσαι το σκοτάδι. video
Η διαφήμιση έχει τίτλο "Keep walking Greece" και το σύνθημα - μήνυμά της έιναι ότι "ποτέ δεν περπατάμε μόνοι μας" "We never walk alone".Με ένα βίντεο διάρκειας 1:26 και εικόνες από την Ελλάδα και υπό τον ήχο του τραγουδιού "You'll Never Walk Alone" που συμβολίζει την ελπίδα, μας παροτρύνει να συνεχίσουμε να περπατάμε μπροστά ενάντια στις αντίξοες συνθήκες...
Το «Keep Walking Greece» μια αμιγώς ελληνική παραγωγή, έρχεται να εμψυχώσει τους Έλληνες, φέρνοντας στο προσκήνιο τα πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα. Εμάς!
Το «Keep Walking Greece» που είναι στον αέρα από 13 Φεβρουαρίου και καλεί τους Έλληνες να συνεισφέρουν συνυπογράφοντας την κίνηση αυτή ελπίδας. Θα κληθούμε λοιπόν όλοι να βάλουμε φωτογραφίες —δικές μας ή της παρέας μας— και να προσθέσουμε το δικό μας μήνυμα για την Ελλάδα που συνεχίζει να προχωρά — στη σελίδα του Johnnie Walker στο facebook keepwalkinggreece.gr

Aς συμμετέχουμε λοιπόν όλοι στο «Keep Walking Greece» δίνοντας το δικό μας αισιόδοξο μήνυμα για τους Ελληνες και την Ελλάδα.
Στείλε το δικό σου μήνυμα για την Ελλάδα στο keepwalkinggreece-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Tην αλλαγή της νομοθεσίας για τη διοργάνωση διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση, όπως προέκυψε από όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που έγινε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με θέμα τους πρόσφατους βανδαλισμούς.
- Όποιος θέλει εφεξής να διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να ζητάει εγγράφως την άδεια της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής, πέντε μέρες πριν από τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.
- Όποιος δεν μπορεί να διασφαλίσει την τάξη και την περιφρούρηση της διαδήλωσης που διοργανώνει οφείλει να συνεργάζεται με την αστυνομία και να της ζητά, με αποζημίωση, πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης. Άλλως, για κάθε ζημιά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη αποζημίωσης. Σε περίπτωση όπου ο οργανωτής έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης και σημειωθούν ζημιές, την ευθύνη αποζημίωσης την αναλαμβάνει η Αστυνομία.
- Όλες οι διαδηλώσεις πλην αυτών που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε πανελλαδικές απεργίες, την πορεία του Πολυτεχνείου και την Πρωτομαγιά υποχρεωτικά οφείλουν να καταλαμβάνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας. Διαφορετικά, οι πορείες στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας να μην επιτρέπονται.

Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Παπουλιας παιρνει το χρονο οσα παιρνουν 342 νεοι εργαζομενοι!!!

Ο μηνιαιος μισθος του προεδρου της δημοκρατιας ειναι 16.000€, οσο περνουν ολο το χρονο 2 νεοι εργαζομενοι! Δηλαδη παιρνει το χρονο οσα χρηματα παιρνουν 342 νεοι εργαζομενοι!!!
Σε μία κίνηση με έντονο συμβολισμό;(προβληματισμό) προέβη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος γνωστοποίησε στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο την απόφασή του να παραιτηθεί της μηνιαίας αποζημίωσης που λαμβάνει.

Η μηνιαία αποζημίωση που λαμβάνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ισούται με το τετραπλάσιο της βουλευτικής απόζημίωσης, χωρίς τις όποιες προσαυξήσεις. Δηλαδή σήμερα, μικτά η αποζημίωση ανερχόταν σε 23.200 ευρώ το μήνα ή 278.400 το χρόνο. Τα καθαρά χρήματα φτάνουν τα 192.000 ευρώ.
Ακόμη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δικαιούται ως έξοδα παράστασης το 1/3 του συνόλου της αποζημίωσής του, δηλαδή συνολικά λαμβάνει 370.993 ευρώ.
Αυτά προβλέπονται στο νόμο 565/77 που είναι δημοσιευμένος στο ΦΕΚ Α' 85.
«Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τον τιμά», ειδικά εν μέσω των θυσιών που καλείται να κάνει ο ελληνικός λαός, δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι θα ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...