Πλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού - παιδική πορνογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε υψηλή θέση στο Πεντάγωνο!Τρία άτομα συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής στην Αθήνα, κατηγορούμενα για κατοχή τεράστιου υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 34, 54 και 47 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δεκάδες μέσα αποθήκευσης υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Η σύλληψή τους έγινε όταν διαπιστώθηκε πως άτομα, χρησιμοποιώντας 123 διαφορετικές IP διευθύνσεις εταιρίας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, κατείχαν και είχαν πρόσφορα για διαμοιρασμό χιλιάδες αρχεία (εικόνες και βίντεο), με σκληρότατο υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σήμερα, ύστερα από τη γνωστοποίηση των στοιχείων ταυτότητας τους από τις συμβαλλόμενες εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των τριών συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν:
Στο σπίτι του 34χρονου στο Ελληνικό, τριακόσιοι δέκα πέντε (315) ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι αποθήκευσης και τριάντα δύο (32) σκληροί δίσκοι, με αποθηκευμένες χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες
Στο σπίτι του 54χρονου στην Αθήνα, δύο (2) εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και δύο (2) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, με αποθηκευμένες εκατοντάδες φωτογραφίες και
Στο σπίτι του 47χρονου στην Αγία Παρασκευή, δέκα οχτώ (18) σκληροί δίσκοι με αποθηκευμένες δεκάδες φωτογραφίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος που συνελήφθη είναι πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, παντρεμένος με δύο παιδιά. Μάλιστα κατέχει μεγάλη θέση μέσα στο Πεντάγω
Όσον αφορά τους άλλους δύο είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι επίσης παντρεμένοι με παιδιά.
http://www.inews.gr/202/ploiarchos-tou-polemikou-naftikou-synelifthi-gia-paidikitainiagrafia.htm Διαβάστε περισσότερα...

Τρίπολη: Φάρμακο 760.000 ευρώ!

Στα ίχνη κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων με παράλληλες εξαγωγές βρίσκεται το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος το οποίο ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι από τον έλεγχο σε ένα φαρμακείο στην Τρίπολη.
Ο έλεγχος έδειξε ότι ένα μόνο φαρμακείο κάνοντας «δουλειά» με ένα μόνο φάρμακο κατάφερε να ζημιώσει το ελληνικό Δημόσιο με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 760.000 ευρώ. Το καμπανάκι χτύπησε και το ΣΔΟΕ άρχισε να ψάχνει για να βρεθεί σύντομα μπροστά σε ένα κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες γιατροί, φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα, εταιρείες εμπορίας φαρμάκων αλλά και ένα Δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα.
Η κομπίνα στήνεται με τρόπο απλό και το κέρδος βασίζεται στην αδυναμία του Κράτους να ελέγξει. Ο γιατρός γράφει τη συνταγή με ακριβά φάρμακα για να βγαίνει κέρδος άξιο λόγου. Ο φαρμακοποιός την εκτελεί. Ασθενής ο οποίος να χρειάζεται το συγκεκριμένο φάρμακο δεν υπάρχει. Αν υπάρχει ασθενής είναι «μιλημένος» από το γιατρό και ουδέποτε παραλαμβάνει το φάρμακο που είναι γραμμένο στη συνταγή.
Το κουπόνι, ο φαρμακοποιός το κολλάει στο βιβλιάριο του ασφαλισμένου ή στο βιβλιάριο άλλου ασφαλισμένου, το κουτί με το φάρμακο όμως το κρατά στα συρτάρια του και κάνει ένα πιστωτικό για την επιστροφή των αδιάθετων φαρμάκων στην εταιρεία.
Η εταιρεία στην οποία επιστρέφονται τα φάρμακα όμως είναι άλλη από αυτή που προμήθευσε τα συγκεκριμένα φάρμακα στο συγκεκριμένο φαρμακείο. Έτσι το ασφαλιστικό ταμείο πληρώνει στο φαρμακοποιό την αξία του φαρμάκου, το φάρμακο μένει «κέρδος» στο φαρμακοποιό ο οποίος στη συνέχεια το προωθεί σε εταιρεία, η οποία με τη σειρά της το εξάγει στη Γερμανία.

Τέλος καλό όλα καλά για τα μέλη του κυκλώματος, αν δεν βρισκόταν στο δρόμο τους το ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με πηγές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ήδη έχουν επιβληθεί πρόστιμα ύψους 1 εκατ. ευρώ σε δέκα φαρμακεία της περιφέρειας Πελοποννήσου. Το κύκλωμα όμως φαίνεται να έχει πλοκάμια σε ολόκληρη την Ελλάδα και ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών τουλάχιστον 30 εμπλεκομένων.

Παράλληλα έχει ζητηθεί αμοιβαία συνδρομή από της αρμόδιες αρχές της Κύπρου (ενδιάμεσος κρίκος στις εξαγωγές) και της Γερμανίας όπου κατέληγαν τα φάρμακα, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Διαβάστε περισσότερα...

Αλ Τσαντίρι νιουζ: επιστρέφει ανανεωμένο

Ανανεωμένος θα επιστρέψει στις 28 Φεβρουαρίου στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha o Λάκης Λαζόπουλος.Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, στο τραπέζι έχει πέσει η αλλαγή του ονόματος της εκπομπής το οποίο, όπως όλα δείχνουν, από «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα γίνει «Αλ τσαντίρι σόου».Η πρώτη ερώτηση που θα κάνει ο αγαπημένος Λάκης στο κοινό είναι αν θα υπάρχει ζωή μετά το νέο μνημόνιο.
AL TSANTIRI NIOUZ Διαβάστε περισσότερα...

Έλενα Παπαρίζου στη Σουηδία!

Η Έλενα Παπαρίζου μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στο Madwalk και αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αποφάσισε να κάνει ένα ταξιδάκι στο πατρικό της σπίτι στη Σουηδία.Η τραγουδίστρια είχε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα στην Ελλάδα και τώρα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μαζί με την οικογένεια της και τους φίλους της!Φυσικά, δεν ξέχασε τους θαυμαστές της και φρόντισε να περιγράφει πως περνάει στην γενέτειρά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.Μάλιστα, έστειλε ένα πολύ... γλυκό μήνυμα ενώ φωτογραφήθηκε μαζί με τα αγαπημένα της semlοr! "Πόσα γλυκά άραγε μπορείς να φας με τον καιρό που έχει στη Σουηδία; Λατρεύω το semlοr", έγραψε.Στη συνέχεια ενημέρωσε τους θαυμαστές της: "Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σουηδικού τηλεοπτικού σταθμού SVT όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη αμέσως τώρα .. Μείνετε συντονισμένοι". Διαβάστε περισσότερα...

REC ASE ME NA S AGAPO VIDEO

Με καρφωμένη τη τελευταία τους επιτυχία "Το λέει η καρδιά μας" στην κορυφή του επίσημου Airplay Chart, οι REC έρχονται ξανά με τη νέα τους επιτυχία με την υπογραφή, του παραγωγού τους, Χριστόδουλου Σιγανού με τίτλο: "Άσε με να σ' αγαπώ" !
Με μια συμμετοχή έκπληξη ενός πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη του ΜΙΚΕ, ο Χριστόδουλος Σιγανός μας παρουσιάζει μέσα από τους REC το νέο του δισκογραφικό απόκτημα.
REC ASE ME NA S AGAPO VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

The Telegraph: Τα λεφτά του Ελληνικού λαού δαπανώνται για τη διάσωση των τραπεζών!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του στην «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν αναφέρει: «Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα...».Έτσι όπως αναφέρει ο Ντάνιελ Τζον Χάναν, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ακριβές θα συμπληρώναμε εμείς, από το κάθε ευρώ που χορηγείται ως αρωγή στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δαπανήσει για να στηρίξει την ανάπτυξη μόλις 19 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα 81 λεπτά του ευρώ δαπανώνται για την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας.«Δαπανώνται για τη διάσωση των τραπεζιτών και των ομολογιούχων από τις συνέπειες των δικών τους ατυχών επενδύσεων», όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής. Συγκεκριμένα, από το κάθε ευρώ του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, 40 λεπτά του ευρώ καταλήγουν στα ταμεία των ξένων χρηματοπιστωτικών ομίλων που δάνεισαν την Ελλάδα, ενώ 23 λεπτά καταλήγουν στα ταμεία των ελληνικών τραπεζών, ασφαλιστικών ταμείων και οργανισμών που κατέχουν ελληνικά ομόλογα. «Τέλος, 18 λεπτά από το ευρώ που προορίζεται για τη διάσωση της Ελλάδας καταλήγουν στα ταμεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι κλείνοντας το σχόλιο του ο Χάναν αναφέρει ότι «γι' άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι φτωχοί σώζουν τους πλούσιους». Μάλλον μεγάλο δίκαιο έχει.
Π. Ήφαιστος – P. Ifestos
ifestosedu-gr – info@ifestosedu.gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΡ- Πρόστιμα στα κανάλια 235.000 €

Πρόστιμα που ξεπέρασαν τα 235.000 ευρώ -εκ των οποίων τα 200.000 αφορούν κανάλια της περιφέρειας-, επέβαλε χθες το ΕΣΡ!Το Συμβούλιο ασχολήθηκε επίσης με την υπόθεση του τηλεοπτικού σταθμού Alter δίνοντας μια ακόμη παράταση, προκειμένου η διοίκηση του σταθμού να φέρει επιπρόσθετα στοιχεία, ενώ εξέδωσε σύσταση σχετικά με τις διακοπές προγράμματος που καταγράφηκαν τον Ιανουάριο στην ΕΡΤ και λόγω των στάσεων εργασίας και λόγω της διακοπής σειράς εκπομπών.
Η ανεξάρτητη αρχή επέβαλε τέσσερα πρόστιμα ύψους 50.000 ευρώ σε ισάριθμα κανάλια της περιφέρειας, για την προβολή των τηλεπαιχνιδιών Night Quiz και Call for Cash.Ειδικότερα τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στους τηλεοπτικούς σταθμούς Super TV νομού Κορινθίας, Κύδων νομού Ηρακλείου, Achaia Channel και Super B νομού Αχαΐας. Και στα τέσσερα προαναφερθέντα κανάλια, καταγράφηκε υποτροπή παράβασης, ενώ στο κανάλι Κύδων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, επιβλήθηκε και η οριστική διακοπή της μετάδοσης των συγκεκριμένων προγραμμάτων.Κατά τα λοιπά, δυο πρόστιμα επιβλήθηκαν στον ΑΝΤ1, το ένα ύψους 20.000 ευρώ, για προβολή προγράμματος με εσφαλμένη σήμανση και το δεύτερο ύψους 15.000 ευρώ για υπέρβαση του ορίου διαφημίσεων κατά 3 λεπτά.Σε ό,τι αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο κ. Λασκαρίδης, ανέφερε ότι έχει δοθεί προθεσμία μέχρι σήμερα το μεσημέρι στο κανάλι για να καταθέσει υπόμνημα σχετικά με το αν οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του καναλιού ή όχι.
Διαβάστε περισσότερα...

Φωτοβολίδα διαπέρασε την επικαλαμίδα αστυφύλακα των ΜΑΤ

Φωτοβολίδα διαπέρασε τον προστατευτικό εξοπλισμό (επικαλαμίδα) αστυνομικού όπως φαίνεται από την φωτογραφία.Η φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε με ειδική συσκευή, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης αστυνομικών με διαδηλωτές, την Κυριακή στον περίβολο της Βουλής.Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπέστη συντριπτικό κάταγμα επιγονατίδας και νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο, ενώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Διαβάστε περισσότερα...