Anonymous: hacking στην Interpol

Τα χτυπήματα σε επιφανείς στόχους από τους hackers συνεχίζουν σε ένα τριήμερο που, από πλευράς hacking είναι πολύ «θερμό». Από tweet λογαριασμού που φέρεται να λειτουργεί δια λογαριασμού των Anonymous «ανακοινώθηκε»το γεγονός ότι το site της Interpol, www-interpol-int είναι «κάτω».Η επίθεση στην Interpol έρχεται 24 ώρες μετά την επίθεση στον ιστότοπο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, της CIA, το site της οποίας επανήλθε.
Δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για το είδος της επίθεσης, ούτε επίσημες αντιδράσεις. Το δεύτερο, δεν το περιμένουμε βέβαια, όπως δεν συνέβη και στην περίπτωση της CIA. Το αντίθετο μάλιστα, μετά τη χθεσινή επίθεση στη CIA από τους Anonymous, καμία είδηση ή δήλωση δεν βγήκε περαιτέρω, δημιουργώντας την εντύπωση πως υπάρχει προσπάθεια να αποσιωπηθεί το γεγονός.
Update: Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το είδος της επίθεσης και στην περίπτωση της Interpol είναι μέσω Denial of Service (DDoS) και ο λόγος που παραθέτουν είναι ότι η Interpol «βοήθησε» ένα κάτοικο της Σαουδικής Αραβίας να επιστρέψει στη χώρα του και να αντιμετωπίσει την θανατική ποινή.
Διαβάστε περισσότερα...

Λιπόθυμοι από χημικά Μ. Γλέζος Μ. Θεοδωράκης

Ομιλία στην οδό Όθωνος κοντά στην πλατεία Συντάγματος έδωσαν νωρίτερα ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θοδωράκης και το ιστορικό μέλος της Αριστεράς Μανόλης Γλέζος.Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που επικρατεί από τη ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ, στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τη λαοθάλασσα στη πλατεία Συντάγματος και να απαντήσουν στις πέτρες που δέχονται, οι δύο άνδρες αισθάνθηκαν δύσπνοια και αδιαθεσία και μεταφέρθηκαν στο ιατρείο της Βουλής σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.Ακολούθως, μόλις ο κ. Γλέζος συνήλθε, έθεσε το ερώτημα γιατί δεν προκηρύχθηκαν εκλογές προκειμένου ό,τι αποφασιστεί να έχει την έγκριση του ελληνικού λαού, για να συμπληρώσει: «Δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει εξέγερση του ελληνικού λαού και ο ελληνικός λαός είναι εξεγερμένος».Να σηεμιωθεί ότι εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στην οδό Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου. Νεαροί να επιτίθενται με ένταση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων πετώντας τους πέτρες, ξύλα, και άλλα αντικείμενα.Στη γωνία Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου οι νεαροί έχουν ανάψει φωτιές και έχουν δημιουργήσει οδόφραγμα, ενώ η αστυνομία κάνει χρήση χημικών. Οδοφράγματα, έχουν στηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε όλες τις άλλες κεντρικές οδούς περιμετρικά του Συντάγματος.
Παράλληλα κλειστοί είναι από τις 18.00 όλοι σταθμοί του μετρό περιμετρικά στην πλατεία Συντάγματος. Συγκεκριμένα, κλειστοί είναι οι σταθμοί Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Ελλάδα χάνεται και οι Βουλευτές... βλέπανε μπάσκετ στο καφενείο της Βουλής!

Φαίνεται πως οι βουλευτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα, δεν νοιάζονται... μόνο για το τι θα γίνει με την νέα δανειακή σύμβαση, αλλά και το τι θα γίνει στο ντέρμπι του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού! Έτσι αυτή την ώρα ...γήπεδο θυμίζει το καφενείο της Βουλής, με τους βουλευτές να σχολιάζουν πιο πολύ την εξέλιξη του ντέρμπι, παρά τα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός του Κοινοβουλίου....
parapolitika-gr
Διαβάστε περισσότερα...

EPEISODIA STO SYNTAGMA-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

- Τραυματίες πολίτες και αστυνομικοί
- Χιλιάδες πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στα στενά του κέντρου
- Με προβλήματα αναπνοής στο ιατρείο της Βουλής ο Μανώλης Γλέζος
- Κλειστοί οι σταθμοί του μετρο Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη και Ευαγγελισμός
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμιζει το κέντρο της Αθήνας. Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται στη Λ. Αμαλίας, στην Πανεπιστημίου και στη Β. Γεωργίου. Επί της Β. Γεωργίου ομάδα διαδηλωτών «ξήλωσε» ψυγεία από περίπτερο, ενώ πλήθος πύρινων οδοφραγμάτων εκτείνονται σε δεκάδες σημεία γύρω από το Σύνταγμα. Ομάδες διαδηλωτών πετούν μολότοφ και οι αστυνομικοί απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών. Στα στενά πέριξ της πλατείας είναι σε εξέλιξη επεισόδια και κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών.
-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΤ vs ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
-EPEISODIA MAT vs DIADILOTES
STO SYNTAGMA Διαβάστε περισσότερα...

ΜΑΤ vs διαδηλωτών στο Άττικα

Συγκρούσεις γίνονται αυτή την ώρα στη οδό Πανεπιστημίου μπροστά από το πολυκατάστημα «Αττικα», όπου οι διαδηλωτές έχουν ανάψει φωτιές στην αρχή της οδού Σταδίου προς το Σύνταγμα και στις οδούς Κριεζώτου, Λυκαβηττού και Ομήρου...
Πριν από λίγη ώρα διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε επίθεση στη οδό Ακαδημίας στο ύψος των προπυλαίων, από ομάδα νεαρών,που βγήκε μέσα από το κτήριο της Νομικής το οποίο βρίσκεται υπό κατάληψη.Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, αρκετές χιλιάδες διαδηλωτές, από την Ομόνοια κατευθύνθηκε μέσω της οδού Σταδίου προς το Σύνταγμα, όμως λογω των εκεί επεισοδίων, οι διαδηλωτές επέστρεψαν στην Ομόνοια και αυτή την ώρα η συγκέντρωση ολοκληρώνεται
Διαβάστε περισσότερα...

Φοβάμαι τα μέτρα που ψηφίζουν για μένα...

Την ώρα που ο κόσμος «βράζει» και απαιτεί «όχι άλλα μέτρα», η Βουλή καλείται να πάρει μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδας... Τις πιο κρίσιμες στιγμές στην πρόσφατη ιστορία της ζει η Ελλάδα, λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία που θα φέρει τον ελληνικό λαό αντιμέτωπο είτε με τα επαχθέστερα μέτρα είτε με μια χρεοκοπία, τις επιπτώσεις της οποίας κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Η κοινωνική οργή εντείνεται, καθώς ο κόσμος έχει ξεπεράσει προ πολλού τις αντοχές του και βλέπει το μέλλον να διαγράφεται, όχι απλώς αβέβαιο, αλλά σκοτεινό. Τα μεγάλα εργατικά συνδικάτα έχουν δώσει και πάλι ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας και οι πολίτες αναμένεται να δώσουν το «παρών» με τον πλέον δυναμικό τρόπο στις πλατείες.

Στην Ολομέλεια της Βουλής άρχισε η συζήτηση που θα ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα με μια ψηφοφορία που αναμένεται να εξελιχθεί σε θρίλερ, μετά τις διαφωνίες και τις παραιτήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.

Μέχρι στιγμής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα είχαν εκφράσει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης (Τρικάλων), Ιωάννης Μιχελογιαννάκης (Ηρακλείου), Τσετίν Μάντατζη (Ξάνθης), Οδυσσέας Βουδούρης (Μεσσηνίας), Δ.Δημητρουλόπουλος (Ηλείας), Χρύσα Αράπογλου (Β' Θεσσαλονίκης), Λ.Κατσέλη, Β.Παπανδρέου (Β'Αθήνας), καθώς η παραιτηθείσα αναπληρώτρια ΥΠΕΞ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, έχουν δηλώσει ότι διαφωνούν και δεν θα ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο τομεάρχης εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, ο τομεάρχης Αμυνας κ. Μαργαρίτης Τζίμας, οι βουλευτές κ.κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα, Σπύρος Γαληνός, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Παπασιώζος, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Δημήτρης Δερμετζόπουλος, Γιώργος Βλάχος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ενώ ανοικτό αφήνουν το τί θα ψηφίσουν οι Κώστας Τζαβάρας, Κώστας Γκιουλέκας και Κώστας Μουσουρούλης. Πριν από λίγο παραιτήθηκε από βουλευτής ο Νίκος Λέγκας του νομού Τρικάλων.

Εν τω μεταξύ, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους εκφώνησε χθες το βράδυ το διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Ο πρωθυπουργός επιχειρηματολόγησε επί μακρόν, για τις ολέθριες συνέπειες μιας άτακτης χρεοκοπίας, στην περίπτωση που δεν ψηφιστεί αύριο το νέο οικονομικό πρόγραμμα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παπαδήμος, όσοι δημαγωγούν και υποστηρίζουν την χρεοκοπία, παίρνουν την ευθύνη για ανεξέλεγκτο κοινωνικό και οικονομικό χάος, έλλειψη στοιχειωδών λειτουργιών του κράτους, όπως η υγεία και η παιδεία, ελλείψεις σε φάρμακα, πετρέλαιο και μηχανήματα.

Θα μπαίναμε σε δίνη παρατεταμένης εξαθλίωσης, σημείωσε, προσθέτοντας ότι το κοινωνικό κόστος που αναλαμβάνει ο ελληνικός λαός σε σχέση με τη χρεοκοπία είναι περιορισμένο.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο πρωθυπουργός τόνισε αρκετές φορές στο διάγγελμά του, ότι δεν θα βγούμε από την κρίση χωρίς θυσίες. Παραδέχτηκε ότι και τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος είναι πολύ σκληρά, αλλά όπως είπε, είναι η μοναδική λύση, απέναντι στη «λύση» της εξαθλίωσης.

«Για να διασώσουμε όσα κατακτήσαμε, πρέπει να διορθώσουμε όσα κάναμε λάθος», είπε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι ο αγώνας της γενιάς μας».

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, εν μέσω μιας πρωτοφανούς πολιτικής κρίσης κατατέθηκε στην Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος το νέο μνημόνιο αφού πρώτα εγκρίθηκε ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο. Όλα όμως θα κριθούν στην αυριανή ψηφοφορία…

Μετά την αποχώρηση Καρατζαφέρη από τον κυβερνητικό συνασπισμό και τη δήλωση του ότι θα καταψηφίσει το νέο μνημόνιο, μετά τις παραιτήσεις υπουργών και τις δηλώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ ότι δεν προτίθενται να υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα η αυριανή ψηφοφορία αποκτά δραματικά καθοριστικό χαρακτήρα.

Το πρωί του Σαββάτου συνεδρίασαν οι Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου κάλεσε τους βουλευτές του κόμματός του να υπερψηφίσουν το νέο Μνημόνιο, χαρακτηρίζοντάς το «εθνική υπόθεση».

Ο Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στην K.O. της ΝΔ, είπε ότι θα ζητήσει εκλογές μετά την ολοκλήρωση του PSI και κάλεσε τους βουλευτές του να επικυρώσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.


Ο Λ. Παπαδήμος σε συμφωνία με τα δύο μεγάλα κόμματα προχωρά σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης ευελπιστώντας θα αποκαταστήσει την κυβερνητική συνοχή και κυρίως θα δώσει ένα θετικό μήνυμα στην ΕΕ. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Λ. Παπαδήμο να προχωρά σε ένα μικτό κυβερνητικό σχήμα πολιτικών και τεχνοκρατών.

Το Μέγαρο Μαξίμου υπ’ αυτές τις συνθήκες προετοιμάζει ανασχηματισμό, ενώ οι παραιτηθέντες υπουργοί θα αντικατασταθούν μέχρι τη Δευτέρα.
Όλο το χρονικό των εξελίξεων

15:31 «Εκλογές εδώ και τώρα»

15:23 Βουλευτής του ΚΚΕ εκτόξευσε το κείμενο του μνημονίου

15:00 Ονομαστική ψηφοφορία ζητούν Παφίλης και Παπαδημούλης

14:57 Ορκίστηκε αλλά δεν ψηφίζει τα μέτρα η Βαγενά

13:36 Παραιτήθηκε και ο Νίκος Λέγκας

00:25 Δευτερολογία Παπανδρέου με τρεις προτάσεις

23:06 Ομόφωνη συμφωνία της ΚΕ του ΛΑΟΣ στην πρόταση Καρατζαφέρη

21:43 Ο Πετσάλνικος λέει «ναι» στη δανειακή σύμβαση

21:21 «Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν»

21:01 Θα καταψηφίσει τη δανειακή σύμβαση η Βάσω Παπανδρέου

20:47 «Ναι» στη δανειακή σύμβαση από Άδωνη Γεωργιάδη

20:40 «Θα ψηφίσω κατά συνείδηση» - Δεν μπορεί να ψηφίσει υπέρ του αργού θανάτου του συνταξιούχου ο Δημήτρης Κουσελάς

20:13 O κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς κορόιδευαν τον κόσμο» - Επίθεση εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά

19:37 «Διαλέγουμε ανάμεσα στα δύσκολα και στα πιο δύσκολα» - Εμπιστοσύνη ζήτησε από τους βουλευτές του ο Αντώνης Σαμαράς

19:28 Θερμό επεισόδιο Βενιζέλου - Λαφαζάνη στη Βουλή - Η φράση περί πραξικοπήματος έβγαλε εκτός εαυτού τον υπουργό Οικονομικών

18:58 «Πράξη εθνικής ευθύνης η απόρριψη της δανειακής σύμβασης» - Για «βουλή της ντροπής» έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας

18:31 «Με πόνο ψυχής θα ψηφίσω τη νέα δανειακή σύμβαση» - Δεν υπάρχει εναλλακτική που να αποφεύγει τη χρεοκοπία δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη

18:18 Αυξάνονται οι διαρροές στο ΠΑΣΟΚ ενόψει της ψηφοφορίας - Στο παρά 1' αναμένεται να αποφασίσουν πολλοί βουλευτές

18:06 Την παραίτηση της υπέβαλε η Πέμυ Ζούνη

17:46 «Ή η χώρα θα αναπτύξει την παραγωγική της βάση ή θα οδηγηθεί στην διάλυση»

16:53 Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Βαρβαρίγος - Καστανίδης και Κατσέλη προσανατολίζονται να μην ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση

15:35 Θα καταψηφίσει και ο Δ.Σταμάτης - Συνεχίζονται οι «διαρροές» στη ΝΔ
15:11 Δεν ψηφίζει τα μέτρα ο Χρήστος Ζώης - Αψηφά την εντολή Σαμαρά

14:52 «Ή πειθαρχείτε ή παραιτείστε» - Παρέμβαση Παπανδρέου στην Κ.Ο. για το θέμα κομματικής πειθαρχίας

14:40 «Η Ελλάδα κινδυνεύει να κάνει ιστορικά λάθη» - Η ομιλία Βενιζέλου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

14:34 Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θέτουν θέμα κομματικής πειθαρχίας

14:09 Δεν θα ψηφίσει το νέο μνημόνιο ο Φώτης Κουβέλης - Πιστεύει ότι θα βαθύνει την ύφεση

12:52 «Εκλογές αμέσως μετά το PSI» - Η ομιλία Σαμαρά στην Κ.Ο. της Ν.Δ.

11:38 «Πλήρωσα βαρύ τίμημα, αλλά αγνόησα το κόστος» - Η ομιλία Παπανδρέου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

11:17 Δραματικό διάγγελμα θα απευθύνει ο Παπαδήμος Θα τονίσει τις επιπτώσεις μιας πιθανής χρεοκοπίας

01:30 «Οι παραιτηθέντες υπουργοί θα αναπληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα» - ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

00:57 Στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση - Διαβάστε όλες τις διατάξεις και τα άρθρα της

00:25 Σε εξέλιξη συνάντηση Παπαδήμου - Παπουτσή - Συζητούν αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση

00:05 «Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει» - Αλλά θα παραμείνει στο ευρώ, δήλωσε ο Μάριο Μόντι

Παρασκευή 10 /02 /2012

23:57 «Πράσινο φως» στο νέο Μνημόνιο από το υπουργικό συμβούλιο. Ο πρωθυπουργός ζήτησε και έλαβε τις υπογραφές όλων των υπουργών

22:56 Στήριξη Λοβέρδου σε Παπαδήμο. «Οι δραματικές δυσκολίες είναι καλύτερες από την πτώχευση», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

22:07 Επιστολή Φερχόφστατ σε Μπαρόζο για την Ελλάδα. Ζητά αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων αντί για φορολογία.

21:35 «Να επιδιώξουμε νέο πρόγραμμα με τους δανειστές μας». Υπέρ μιας «νέας διαπραγμάτευσης» με τους δανειστές μας, για ένα «άλλο πρόγραμμα» ακόμα και τώρα στο «παρά πέντε», το οποίο θα στηρίζεται στις διαρθρωτικές αλλαγές και όχι στη μείωση του κατώτατου μισθού και στην κατάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, τάχθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη.

21:08 Τη δέσμευση των πολιτικών αρχηγών ζητά ο Σόιμπλε. Τη διασφάλιση της εφαρμογής του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας και την δέσμευση των πολιτικών αρχηγών, «ανεξάρτητα από την έκβαση των εκλογών», ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

21:07 Την Κυριακή η ψηφοφορία για το νέο οικονομικό πρόγραμμα. Δεν θα εξειδικεύονται τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος, που θα ψηφίσει η Ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή καθώς το νομοσχέδιο θα περιέχει μόνο τρία άρθρα.

21:05 Κίνηση 19 βουλευτών για χαμηλό ΦΠΑ στα νησιά. Μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, ως ελάχιστο αντισταθμιστικό μέτρο για να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος που καλούνται να καταβάλουν για κάθε υπηρεσία και εμπόρευμα, ζητούν από κοινού 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

20:11 Ο Χρ. Γκόγκας καταλαμβάνει την έδρα του Π. Στασινού. Τη βουλευτική έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα θα καταλάβει ο μηχανικός Χρήστος Γκόγκας, μετά την παραίτηση που υπέβαλε νωρίτερα σήμερα ο έως τώρα βουλευτής Παύλος Στασινός.

19:58 «Είναι ώρα ευθύνης για όλους» «Όποιος δεν ψηφίζει το πρόγραμμα, δεν παραμένει στην κυβέρνηση», δήλωσε ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.

19:31 «Οι πράξεις αξιολογούνται, όχι οι προθέσεις». Δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, εξερχόμενος από τα γραφεία του κόμματος, ερωτηθείς για το θέμα των παραιτήσεων των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη και για το αν υπάρχει αμφισβήτηση στην κεντρική απόφασή του να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο της δανειακής σύμβασης από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ.

19:29 Αποστασιοποιείται και η Μ. Ιατρίδη της Νέας Δημοκρατίας. Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα ψηφίσει την Κυριακή το Μνημόνιο, αν περιλαμβάνεται σε αυτό το φορολογικό»

19:25 Δεν ψηφίζει τα μέτρα ούτε ο Τσετίν Μάντατζη. Ολοένα και μεγαλώνει διαρκώς ο αριθμός των βουλευτών που δηλώνουν ότι δεν θα στηρίξουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

19:16 «Ψίθυροι» για παραίτηση του Χ. Παπουτσή. Μετά την παραίτηση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου από την κυβέρνηση, πολλοί στο ΠΑΣΟΚ διερωτώνται αν θα παραιτηθεί κι ο Χρήστος Παπουτσής.

18:53 Αινιγματική δήλωση του Κ. Τζαβάρα. Άγνωστο τι θα κάνει ο βουλευτής της ΝΔ

18:52 Δεν ψηφίζει ούτε ο Γ. Μιχελογιαννάκης. Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το νέο μνημόνιο ακόμα και εάν τεθεί κομματική πειθαρχεία εξέφρασε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ, του νομού Ηρακλείου.

18:42 Ανασχηματισμό ζητά ο Δ. Ρέππας. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππας καλεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να κάνει άμεσα ανασχηματισμό.

18:39 Θέμα κομματικής πειθαρχίας στο ΠΑΣΟΚ. Ζήτημα κομματικής πειθαρχίας θέτει εμμέσως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου ενόψει της αυριανής
συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας.

18:33 Δε θα ψηφίσει ο Κώστας Παπασιώζος. Δεν ψηφίζει την νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτής της ΝΔ Άρτας, Κώστας Παπασιώζος.

18:28 Δεν ψηφίζει τα νέα μέτρα ούτε ο Χρήστος Μαγκούφης. Την απόφασή του να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα ανακοίνωσε την Παρασκευή και ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης.

18:26 Στις 19:00 και σε ζωντανή σύνδεση η συνεδρίαση του υπουργικού. Για τις 7 το απόγευμα μετατέθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου η οποία γίνεται στη σκιά των τελεσιγράφων του Eurogroup και εν μέσω μιας θύελλας παραιτήσεων βουλευτών και υπουργών.

18:00 Παραιτήθηκε και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου Διαφωνεί με τα σκληρά μέτρα του μνημονίου.

16:27 Ο «εμφύλιος» στο ΛΑΟΣ φέρνει ανασχηματισμό στην κυβέρνηση. Δύο από τους τέσσερις βουλευτές του ΛΑΟΣ που μετέχουν στην κυβέρνηση έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, όπως και οι άλλοι δύο, όμως φέρονται αποφασισμένοι να ψηφίσουν τα μέτρα και να μην υπακούσουν στη γραμμή Καρατζαφέρη.

15:57 Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι υπουργοί του ΛΑΟΣ. Στη διάθεση του πρωθυπουργού βρίσκονται οι παραιτήσεις των τεσσάρων υπουργών του ΛΑΟΣ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση

15:11 Δεν ψηφίζει το νέο μνημόνιο η Μιλένα Αποστολάκη. Την απόφασή της να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη.

15:06 Σε ακυβερνησία οδηγείται η Ελλάδα. Τη στιγμή κατά την οποία η χώρα έχει προθεσμία 48 ωρών, έως την Κυριακή δηλαδή, για να ψηφιστούν τα μέτρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει ότι δεν ψηφίζει την δανειακή σύμβαση

14:18 «Δεν μπορώ να ψηφίσω τη νέα δανειακή σύμβαση». «Δεν μπορώ να ψηφίσω (τη νέα δανειακή σύμβαση). Ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει τις δεσμεύσεις της 26ης Οκτωβρίου», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας για ευτελισμό της χώρας

14:12 «Η Ελλάδα δεν μπορεί εκτός Ε.Ε. αλλά μπορεί εκτός γερμανικής μπότας». «Έχουν ξεπουλήσει την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπειά μας, δεν το ανέχομαι αυτό», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

12:46 Απειλεί με παραίτηση ο Νίκος Ζωίδης. Έντονους κραδασμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκαλεί το νέο μνημόνιο. Μετά την παραίτηση του βουλευτή Άρτας, Παύλου Στασινού, ένας ακόμα πράσινος βουλευτής απειλεί να αποχωρήσει.

12:37 Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γ. Καρατζαφέρης. Στο Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

12:15 Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Παύλος Στασινός του ΠΑΣΟΚ.Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Στασινός.
Διαβάστε περισσότερα...

DIDEM KINALI

Turkish Belly Dancer - Didem Kınalı
Didem Kınalı (born in 1986), known simply as Didem, is a Turkish Belly Dancer. She has gained some measure of international recognition since she started appearing on the live Turkish variety İbo Show, hosted by İbrahim Tatlıses. She is of Roma (Gypsy) ethnic heritage, a fact of which she is proud. Didem's mother is also a belly dancer and her father is a drummer.
Didem Kınalı video
Didem Kınalı Facebook
Didem Kınalı photos
Διαβάστε περισσότερα...

Pitbull - Bon Bon

Pitbull - Bon Bon (Premio lo Nuestro 2011) 1080p HD
Διαβάστε περισσότερα...

WHITNEY HOUSTON ΠΕΘΑΝΕ

Whitney Houston found dead in Calif. hotel, age 48.
Η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια Whitney Houston έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 48 ετών, το Σάββατο.«Δυστυχώς είναι αλήθεια»: Με αυτήν τη λακωνική φράση, εκπρόσωπος της πολυβραβευμένης Whitney Houston επιβεβαίωσε τον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας και, κατά καιρούς, ηθοποιού, της οποίας η δόξα απογειώθηκε τις δεκαετίες του 1980 και του 1990.
WHITNEY HOUSTON VIDEO
Λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου της αγαπημένης τραγουδίστριας δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα.
Το μόνο που έγινε γνωστό είναι πως βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο της σε ξενοδοχείο του Λος Αντζελες και οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν το θάνατο της στις 23.55 GMT (02.55 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας).
«Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε μόνο αξιωματούχος της αστυνομίας. Η Whitney Houston επρόκειτο να εμφανιστεί και να τραγουδήσει σε ένα πάρτι που διοργάνωνε ο Clive Davis στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, παρουσία πολλών αστέρων, την παραμονή της τελετής απονομής των βραβείων Grammy.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό του ξενοδοχείου βρήκε την Whitney Houston νεκρή σε ένα δωμάτιο του τέταρτου ορόφου.

Η Aretha Franklin, πνευματική μητέρα της αδικοχαμένης σταρ, δήλωσε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Whitney έφυγε τόσο ξαφνικά, και δήλωσε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της.

Τα συλλυπητήρια τους δήλωσαν και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες της r’n’b και των Blues, για τον ξαφνικό χαμό της μεγάλης τραγουδίστριας.

Η καριέρα της

Η κυρία του "I wanna dance with somebody" και του "I will always love you" (το δεύτερο κομμάτι είναι από το επίσης βραβευμένο σάουντρακ του "Σωματοφύλακα"), που με την καθιέρωση της στην παγκόσμια μουσική σκηνή και τη κατάκτηση βραβείων Grammy, EMMY και πολλών ακόμη κατηγοριών, απέκτησε το προσωνύμιο "Η φωνή", προερχόταν από μουσική οικογένεια.

Πνευματική της μητέρα ήταν η σπουδαία και διάσημη Aretha Franklin, ενώ φυσική της μητέρα, η τραγουδίστρια των γκόσπελ και των μπλουζ, Cissy Warwick και μία από τις ξαδέλφες της η γνωστή ηθοποιός, Dionne Warwick.

Γεννημένη στις 9 Αυγούστου του 1963 στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, η Whitney Houston άρχισε την πορεία της στη βιομηχανία του θεάματος ως μοντέλο. Γρήγορα μεταπήδησε στη μουσική βιομηχανία κατακτώντας κοινό και βραβεία, φήμη και δισεκατομμύρια.

Οι πρωτιές πολλές και ανάμεσα τους η κατάκτηση του Νο 1 στο billboard charts, με το “Whitney" το 1987, που ήταν και το πρώτο γυναικείο άλμπουμ που σκαρφάλωσε σε αυτή τη θέση με το που κυκλοφόρησε.

Η κατάκτηση της μουσικής σκηνής δεν της ήταν αρκετή, γι αυτό και διεύρυνε την καριέρα της πρωταγωνιστώντας σε ταινίες και, ανεξαρτήτως του, τουλάχιστον αμφισβητούμενου, ταλέντου της, κέρδισε για μία ακόμη φορά στο "ταμείο" και στη δημοτικότητα.

Γνωστότερη ταινία της "Ο σωματοφύλακας" με τον Kevin Costner, όπου, εν μέρει τουλάχιστον, υποδύεται τον εαυτό της, αφού η ιστορία της ταινίας είναι αυτή μιας διάσημης τραγουδίστριας που προσλαμβάνει έναν σωματοφύλακα γιατί η ζωή της απειλείται κατά τη διάρκεια περιοδείας της. Η παρουσία της στη μεγάλη οθόνη με αυτήν την ταινία (το 1992) την φέρνει στο απόγειο της δόξας της και το "I will always love you" το οποίο ερμηνεύει (το είχε πρωτοτραγουδήσει η Dolly Parton), "επικυρώνει" το μουσικό της ταλέντο και κάνει ακόμη και τους πιο δύσπιστους να παραδεχτούν ότι η Whitney Houston είχε μία από τις πιο σπουδαίες φωνές μαύρης τραγουδίστριας.

Είναι γνωστό ωστόσο, ότι είχε συχνά προβλήματα εθισμού και κατά περιόδους, η γυναίκα που κατά ένα τρόπο συνέχισε την πορεία της Tina Turner από το χώρο της ροκ - ποπ, ή, της Ella Fitzgerald και της Aretha Franklin, από τη σοούλ - τζαζ μουσική σκηνή - σχετικά με τη διεθνή αναγνώριση και καθιέρωση των μαύρων τραγουδιστριών, εξαφανιζόταν από το μουσική προσκήνιο, αλλά, συνήθως επέστρεφε με την τουλάχιστον εμπορική επιτυχία υπό μάλης.
WHITNEY HOUSTON DIED 2012
Διαβάστε περισσότερα...

WHITNEY HOUSTON DIED

Whitney Houston dead at the age of 48 one day before Grammy Awards!Whitney Houston, whose sublime voice carried her to the pinnacle of the music world before drug abuse sent her into a tragic tailspin, died Saturday in a Beverly Hills hotel. She was 48.
WHITNEY HOUSTON VIDEO
Houston was declared dead at 3:55 p.m. in a fourth-floor room of the Beverly Hilton after paramedics spent nearly 30 minutes trying to revive her, authorities said.

The cause of her death was unknown. Houston was in town for music executive Clive Davis' annual pre-Grammy party, one of Hollywood's hottest events of the year. In a creepy twist, the swanky shindig went on early Sunday with Houston's body still upstairs.

Davis, in an address to the numb crowd, spoke of Houston's "unspeakable passing."

"Whitney would have wanted the music to go on," Davis added.

WHITNEY HOUSTON REMEMBERED: SEE HER LIFE AND CAREER ON OUR PINTEREST BOARD

Houston appeared belligerent and disheveled Thursday at the rehearsals for Davis' annual gala. Her hair wet and her clothes mismatched, the visibly bloated singer flitted erratically around the ballroom, the Los Angeles Times reported.

But her mother, Cissy Houston and her cousin, Dionne Warwick, reportedly spoke to the troubled singer over the phone Saturday and had no indication anything was wrong.

Her death casts a pall on Sunday's Grammy Awards ceremonies and she will be honored in a musical tribute by Jennifer Hudson and Chaka Kahn, ET reported.

WHITNEY HOUSTON: HER LIFE IN PHOTOS

Houston's death marked a dramatic end for a musical prodigy who always had a flair for the dramatic. At her peak, Houston reigned as the queen of pop music. Her voice carried an intensity that brought listeners to tears, and her looks were just as striking.

From the mid-1980s to the late 1990s, she ranked as one of the world's best selling artists. She took home six Grammy Awards and was nominated 26 times.

Houston's influence was not confined to pop music. She also became a movie star and an inspiration for dozens of future musical icons, including Christina Aguilera and Mariah Carey.

LISTEN TO WHITNEY HOUSTON'S MOST IMPORTANT HITS

But her life and career ended in tatters, drug and alcohol abuse stripping her of her voice and her beautiful looks. Her death prompted a flood of tributes.

"I am absolutely heartbroken at the news of Whitney's passing," music producer Quincy Jones said in a written statement. "I always regretted not having had the opportunity to work with her. She was a true original and a talent beyond compare. I will miss her terribly."

Born in Newark, Houston grew up with music. Her father, John Russell Houston, was an entertainment executive; her mother was a gospel singer. By the age of 11, Whitney was performing solos as part of a junior gospel choir.

Houston's mother often brought her along to her nightclub gigs, and it was not uncommon for the future pop sensation to perform on stage with her mom. She went on to sing backup on a string of albums by musical giants, including Khan and Lou Rawls.

BOBBY BROWN BREAKS DOWN

While still in her teens, she quickly became a rising star in the modeling world, appearing in Cosmopolitan and Seventeen magazines.

In time, Houston's magical voice outshone her striking looks. She signed her first record deal, with Arista Records, in 1983. Her first album, "Whitney Houston," became a sensation, topping the Billboard chart for weeks and turning her into a global star.

Houston was nominated for three Grammy Awards in 1986, including Album of the Year. Her second album, "Whitney," was nominated for Album of the Year in 1988.

Three years later, she performed a stirring rendition of "The Star-Spangled Banner" at Super Bowl XXV, while American troops were embroiled in the Persian Gulf War. The performance was hailed so widely it was released as a commercial single.

Houston married bad boy R&B singer Bobby Brown in 1992, and gave birth to her only child a year later. The relationship would soon explode in public as the pair's messy spats became regular fodder in gossip columns.

Her first film came in 1992, when she starred in "The Bodyguard" alongside Kevin Costner, a performance that won her rave reviews and established her as one of the world's biggest stars.

In the late 1990s, her pristine image began to unravel. Houston appeared gaunt in public on numerous occasions, fueling rumors that she was battling drug problems. In an infamous 2002 interview with Diane Sawyer, a frazzled Houston fueled concerns with her claim: "Crack is wack."

But in later years, there was no way she could hide from her drug battles. She was seen in public slurring her words and unsteady on her feet. She admitted to being hooked on cocaine, marijuana and pills. The years of drug use took a toll on her face and voice.
whitney houston dying

Read more nydailynews-com
Διαβάστε περισσότερα...

Πρακτορείο μοντέλων για μουσουλμάνες-Underwraps Muslim model agency

Πρακτορείο μοντέλων που θα σέβεται τις ιδιαιτερότητες και την αυστηρή ηθική των μουσουλμάνων ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη...Το όνομα αυτού, Underwraps (δηλαδή «καλυμμένο»), υποδηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, που είναι ο σεβασμός στον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα που επιβάλλει το Ισλάμ στις γυναίκες.

Ιδρύτρια αυτού του νέου γραφείου είναι η Νάιλα Λίμους, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο site μόδας Fashionista ξεκαθαρίζει ότι στόχος του πρακτορείου είναι να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στη μόδα όπως την ξέρουμε και τη σεμνότητα.

«Τα μοντέλα μουσουλμάνες προέρχονται από ένα περιβάλλον όπου επικρατούσε το μουσουλμανικά ορθό ντύσιμο, αλλά για να καταφέρουν να σταθούν στον χώρο της μόδας αναγκάζονται να προδίδουν τις αρχές τους» εξηγεί η 27χρονη και συμπληρώνει: «Γι' αυτό ήθελα να ιδρύσω αυτό το πρακτορείο, ώστε να τις βοηθήσω να μη χάνουν την ταυτότητά τους προκειμένου να κρατηθούν στον χώρο».

Η Λίμους, μουσουλμάνα που έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και ντύνεται όπως επιβάλλει η πίστη της, με μακριές φούστες και μακρυμάνικες μπλούζες, μπήκε στον χώρο της μόδας σχεδιάζοντας ρούχα για παιδιά και μετά επεκτάθηκε και στον σχεδιασμό ρούχων για ενηλίκους.

Τα ρούχα της εταιρείας της, Αmirah Creations, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον περασμένο Σεπτέμβριο και χαρακτηρίστηκαν από τους ειδικούς του χώρου «κάθε άλλο παρά παραδοσιακή προσέγγιση στη μουσουλμανική μόδα».

Η ιδρύτρια τους πρακτορείου Underwraps ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει παράλογες απαιτήσεις και ξέρει ότι τα μοντέλα της δεν μπορούν να εμφανιστούν στην πασαρέλα με όλα τα σημεία του σώματός τους καλυμμένα.

Δηλώνει, μάλιστα, ότι θα στείλει τα τέσσερα κορίτσια που εκπροσωπεί ήδη σε όλα τα κάστινγκ, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι τους έχει εμφυσήσει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να μπορούν να λένε «όχι» όταν κάτι προσβάλλει την ηθική τους.

Η συγκυρία στην οποία η Λίμους αποφάσισε να ιδρύσει το Underwraps είναι ιδιαίτερα καλή, αφού όλο και περισσότεροι μεγάλοι οίκοι μόδας κάνουν ανοίγματα στον μουσουλμανικό κόσμο, διεκδικώντας μερίδιο αγοράς στα πλούσια Εμιράτα.

Οπότε είναι διατεθειμένοι να σεβαστούν τις αυστηρές ηθικές αξίες και τους ενδυματολογικούς κανόνες του νέου αγοραστικού κοινού τους.
Πηγή:Ημερησία
Διαβάστε περισσότερα...

Κοινή πορεία οπαδών Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο Σύνταγμα!

Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές, στελέχη από τα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί παλλαϊκό συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του Μνημονίου 2 στο ελληνικό κοινοβούλιο.Η συνεννόηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής και το ραντεβού έχει οριστεί για τις 14:30 σε κεντρικό σημείο του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενδέχεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί. Οι "Πάνθηρες" εκδήλωσαν ήδη τις προθέσεις τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.Να που μπροστά σ' ένα εθνικό ζήτημα, οι οπαδικές διαφορές μένουν στην άκρη.

πηγή contra-gr
Διαβάστε περισσότερα...