Κate Moss Dj

Αυτές είναι δουλειές! Πόσο πληρώνουν για να παίξει η Κate Moss μερικά κομμάτια πίσω από τα decks μεγάλα clubs; Περίπου 250.000 δολάρια το μισάωρο, ποσό που ανέρχεται σε 8.330 δολάρια το λεπτό!Το μοντέλο θα μπορούσε κάλλιστα να αγοράζει ένα σπίτι κάθε ένα λεπτό. Επίσης πρόσφατα, αποφάσισε να ενισχύσει το εισόδημά της κάνοντας μία φωτογράφιση topless για μία εταιρεία τζιν.Πάντως συνεργάτες της λένε ότι διασκεδάζει πολύ τη νέα της καριέρα ως dj μετά την εμφάνισή της και την τεράστια επιτυχία που είχε παίζοντας σε πάρτυ της εταιρείας Prada στο Παρίσι. Μάλλον λοιπόν ετοιμάζεται για αλλαγή καριέρας.
Διαβάστε περισσότερα...

Χρήστος Λούλης:θεωρώ χάλια τις τουρκικές σειρές

Ο Χρήστος Λούλης έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές και θεατρικές παραστάσεις και δεν φοβάται να ρισκάρει.Ο ηθοποιός για να προωθήσει την καινούρια του θεατρική παράσταση, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτια». Ο Λούλης έδωσε λοιπόν μια συνέντευξη, στην οποία παραδέχτηκε ότι του αρέσουν οι προκλήσεις, καθώς στο παρελθόν έχει αναγκαστεί να πάρει 15 κιλά για ρόλο.Δήλωσε επίσης ότι αν δεν έβρισκε δουλειά, θα έφευγε στο εξωτερικό μαζί με την οικογένεια του και τον γιο του, τον οποίο λατρεύει. Επίσης, δήλωσε ότι θεωρεί χάλια τις τουρκικές σειρές και θα έπαιζε σε αυτές μόνο αν του πρόσφεραν 5.000 ευρώ το επεισόδιο.
Διαβάστε περισσότερα...

Κοτόπουλο με νουντλς

Υλικά για 2-4 άτομα
10 κεφάλια φρέσκα μανιτάρια
2 ξερά μωβ κρεμμύδια
1 σκελίδες σκόρδο
80 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Σως σόγιας λαχανικών
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο λάδι
4 μερίδες φιλέτο κοτόπoυλο
4 μερίδες νουντλς
5 καρότα κομμένα σε φέτες
5 κολοκύθια κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κοτόπουλο που πρώτα το έχουμε τεμαχίσει. Αφήνουμε τα υλικά για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.Αφού ροδίσουν βάζουμε όλα τα λαχανικά, που τα έχουμε κόψει σε λεπτές, στο τηγάνι και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά για περίπου 20 λεπτά.Φροντίζουμε να έχουμε αφήσει τα νουντλς σε ένα μπολ με ζεστό νερό προκειμένου να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε.Ρίχνουμε τα νουντλς στο τηγάνι που είναι τα λαχανικά, σβήνουμε με σως σόγιας και σερβίρουμε με θρυμματισμένη φέτα.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Shannon sisters

Τις αποκαλούν ως πιο σέξι αδελφές της εποχής!Οι αδερφές Shannon είναι άκρως εντυπωσιακές και ποζάρουν σε βραδινή τους έξοδο.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Dancing with the stars!

Η Lady του ελληνικού πενταγράμμου, Άντζελα Δημητρίου, είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με το κανάλι του Aμαρουσίου ώστε να είναι ανάμεσα στα 14 διάσημα πρόσωπα που θα χορέψουν στο Dancing With The Stars! Αυτός που την θέλει διακαώς είναι ο Γιάννη Λάτσιος, ο οποίος έχει βάλει λιτούς και δεμένους ώστε να την πείσουν να δεχτεί την δελεαστική πρόταση!Αν τελικά υποκύψει... θα είναι ίσως το καλύτερο Dancing που έχουμε δει ποτέ, αφού εκτός από την Άντζελα , θα είναι και ο Μάρκος Σεφερλής! Διαβάστε περισσότερα...

APERGIA MMM-ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ

Κατά τη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 10 και 11 Φεβρουαρίου δε θα λειτουργεί κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, παρά μόνο ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ).
Και αυτό διότι οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα «σκληρά και επώδυνα μέτρα» που εξαγγέλθηκαν, μετά τις απαιτήσεις της τρόικας.
Έτσι λοιπόν, στη διάρκεια του απεργιακού διημέρου δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό, του Τραμ, των λεωφορείων και των τρόλεϊ, ενώ οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) θα κυκλοφορούν από τις 10.00 το πρωί έως τις 17.00.
Παράλληλα, δε θα κυκλοφορούν ούτε οι συρμοί ΟΣΕ και Προαστιακού, ενώ και σήμερα θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον προαστιακό, αφού η απεργία ισχύει από τα μεσάνυχτα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ναταλία Δραγούμη: Μου αρέσει πολύ και το εξωτερικό...

Εφόσον η Ελλάδα διανύει τις δυσκολότερες μέρες της και εφόσον δεν υπάρχει... φως για το μέλλον των επόμενων γενιών, υπάρχουν και εκείνοι που βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν πάρουν τα πράγματά τους και μεταναστεύσουν για ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό.
Κάτι ανάλογο σκέφτεται πολύ γνωστή ηθοποιός προκειμένου να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο για τα δύο παιδιά της. Δεν είναι άλλη από τη Ναταλία Δραγούμη η οποία παραδέχεται σε συνέντευξή της πως αν τα πράγματα γίνουν χειρότερα στη χώρα μας, δεν έχει άλλη λύση από το να φύγει για το εξωτερικό. «Η οικονομική κρίση με επηρεάζει όπως όλο τον κόσμο» παραδέχεται η ηθοποιός και συνεχίζει: «Κατ' αρχήν με επηρεάζει ψυχολογικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι ο φόβος και όχι τόσο το πρακτικό ακόμα». Στην ερώτηση αν αγωνιά για τα παιδιά της, η Ναταλία Δραγούμη απαντά στο Ciao: «Είμαι συνέχει σε μία αγωνία. Τι θα γίνει; Θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα; Δεν είναι ότι τώρα έχω θέμα, αλλά φοβάμαι για το μέλλον». Η ίδια καταλήγει: «Αν και τη λατρεύω την Ελλάδα και εγώ και ο άντρας μου, που είναι και σέρφερ –δεν μπορεί χωρίς τον ήλιο και τη θάλασσα με τίποτα- αν γίνονταν τα πράγματα τόσο άσχημα και δεν είχα εναλλακτικές, θα το έκανα. Γνωρίζω ξένες γλώσσες και τα παιδιά μου τα πάω σε ελληνογερμανικό σχολείο, οπότε δεν θα είχαν πρόβλημα. Λατρεύω την Ελλάδα, αλλά μου αρέσει πολύ και το εξωτερικό.»
Διαβάστε περισσότερα...

Τηλεθεαση Καναλιων

Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών για Φεβροάαριο 2012.
ΚΑΝΑΛΙ-ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ Μ.Ο.
MEGA 26,7%
ANT1 20,9%
ALPHA 9,8%
STAR 9,7%
ΣΚΑΪ 8%
ΝΕΤ 6,5%
ΕΤ3 3,2%
ΕΤ1 1,6% Διαβάστε περισσότερα...

ΣΕ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ...(ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ)

- Σφυροκόπημα κι άσχημο κλίμα για την Ελλάδα
- Όρος 1ος: Ψήφιση των μέτρων από τη Βουλή την Κυριακή
- Όρος 2ος: Πρόσθετες περικοπές 325 εκατ. ευρώ το 2012
- Όρος 3ος: Ισχυρές δεσμεύσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς
- Δραματικοί τόνοι από τον Βενιζέλο και πάλι
- Υπέρ του Ταμείου που πρότειναν Μερκελ-Σαρκοζί και ο Όλι Ρεν




ΒΙΝΤΕΟ

Μας έστησαν σε μια γωνιά (ξανά) ή μιλάμε και πάλι για ένα καλοστημένο επικοινωνιακό παιχνίδι, μια κίνηση ματ για να αναγκαστεί η Ελλάδα να κάνει ό,τι της ζητούν, στο χρόνο που θέλουν; Το δεύτερο και μάλιστα με δήλωση του ίδιου του προέδρου του Συμβουλίου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ! Επί 5,5 ώρες το Eurogroup συνεδρίαζε για κάτι που δε μπορούσε να πάρει απόφαση. Τα μέτρα στην Ελλάδα δεν έχουν ψηφιστεί... Και τότε γιατί έγινε; «Κίνηση τακτικής» απάντησε ο Γιούνκερ. Και πρόσθεσε ότι αν δεν είχε συγκαλέσει το Συμβούλιο, οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί δε θα είχαν συμφωνήσει ποτέ! Άδικο έχει;

Οι Ευρωπαίοι δεν πείστηκαν από τη «συμφωνία» των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου. Και το έκαναν σαφές. Γι' αυτό και έθεσαν συγκεκριμένους όρους ώστε να εγκρίνουν το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

Έχουν το μαχαίρι, έχουν και το καρπούζι και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Και εκβιάζουν ξανά πως αν δε γίνει ό,τι ζητούν, λεφτά δε θα μπουν στα ταμεία του ελληνικού δημοσίου και το Μάρτιο η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει.

Η οριστική απόφαση του Eurogroup για τη νέα βοήθεια στην Ελλάδα μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη. Το ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, όπως ανακοίνωσε όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ να κάνει μέχρι τότε η Ελλάδα για να πείσει ότι είναι... άξια να πάρει τα δανεικά.

«Παρά τη σημαντική πρόοδο που επετεύχθη τις τελευταίες ημέρες δεν είχαμε στη διάθεσή μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβουμε αποφάσεις σήμερα» είπε ο Γιούνκερ. Σε μια εβδομάδα λοιπόν, η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει τρεις βασικούς όρους.

Ο πρώτος αφορά την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης την Κυριακή.
Ο δεύτερος όρος είναι να εξευρεθούν πρόσθετες περικοπές ύψους 325 εκατ. ευρώ για το 2012.
Ο τρίτος όρος αφορά στην παροχή «ισχυρών δεσμεύσεων» από τους πολιτικούς αρχηγούς για την εφαρμογή του προγράμματος.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ διεμήνυσε ότι «καμία δόση του νέου δανείου δεν θα εκταμιευθεί χωρίς να υπάρχει πιστή εφαρμογή των συμφωνηθέντων», διεμήνυσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
«Το μέλλον της Ελλάδας και των πολιτών της βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης και της ελληνικής Βουλής», έστειλε μήνυμα ο Όλι Ρεν.

Η συνεδρίαση κράτησε 5,5 ώρες και έγινε σε έντονο κλίμα. Η φράση του Γιούνκερ πως «παρά την έντονη ανταλλαγή απόψεων, κατά τα άλλα το κλίμα ήταν άριστο», τα λέει όλα για το τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες!

«Βάφτισαν» την Επιτροπεία «ενίσχυση της Task Force»
Το ξέραμε από καιρό ότι στις Βρυξέλλες αναζητούνταν ένας τρόπος για να μπει η Ελλάδα υπό Επιτροπεία. Και στο Eurogroup της Τετάρτης μάθαμε και πως θα ονομάζεται: «Παρουσία και το εύρος των δραστηριοτήτων της Ομάδας Δράσης στην Ελλάδα». Αυτό αποφάσισαν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης.

Σκοπός της, όπως διευκρίνισε ο Όλι Ρεν, είναι η διασφάλιση της εφαρμογής του νέου προγράμματος και η παροχή πρόσθετης τεχνικής βοήθειας σε θέματα όπως η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η βελτίωση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, η εφαρμογή του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και η βελτίωση της απορροφητικότητας των πόρων από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και από το Ταμείο Συνοχής.

Μαίρη Καλουτσάκη
Διαβάστε περισσότερα...