ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΕ APERGIA MME

ΑΠΕΡΓΙΕΣ την Παρασκευή και το Σάββατο καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, πλην του ΗΣΑΠ, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν.....
Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για 48 ώρες το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο Προαστιακός.
Το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί
έως τις 5 το απόγευμα.Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ και σήμερα, Πέμπτη, θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον Προαστιακό, δεδομένου ότι η απεργία ισχύει από τα μεσάνυχτα.
Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία
H Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με αποτέλεσμα να μείνουν δεμένα τα πλοία, την Παρασκευή και το Σάββατο.Οι νοσοκομειακοί γιατροί που θα συμμετέχουν και στα συλλαλητήρια σε μεγάλες πόλεις της χώρας.
Οι νοσοκομειακοί γιατροί που θα συμμετέχουν και στα συλλαλητήρια σε μεγάλες πόλεις της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα...

Κέλλυ Κελεκίδου - Dancing with the stars

Κέλλυ Κελεκίδου: Θα χορέψει στο Dancing with the stars;Πολλά είναι τα ονόματα των επωνύμων που ακούγονται για το Dancing with the stars και ένα από αυτά μάλιστα είναι και αυτό της Κέλλυς Κελεκίδου.Η πρόταση έγινε στην τραγουδίστρια την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, ωστόσο η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα την αποδεχτεί ή όχι. Αυτό τον καιρό ετοιμάζει την νέα της δουλειά και έχει αφοσιωθεί σε αυτήν.

Διαβάστε περισσότερα...

Σκορδομακαρονάδα-Skordomakaronada

Skordomakaronada
Υλικά
500 γρ. μακαρόνια λεπτά
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα
5 σκελίδες σκόρδο
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
Κανέλα
Ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι χοντρό
250 γρ. μυζήθρα ξερή ψιλοκομμένη

Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία σε αλατισμένο νερό και τα κρατάμε ζεστά.
2. Τσιγαρίζουμε τα σκόρδα και τα σβήνουμε με τις ντομάτες.
3. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το αλάτι, την κανέλα και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
4. Περιχύνουμε τα μακαρόνια με την καυτή σάλτσα και ρίχνουμε από πάνω τη μυζήθρα.
Η σκορδομακαρονάδα της Νίκης Μερκούρη θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλα σας
Διαβάστε περισσότερα...

Σόφη Πασχάλη-Γιώργος Μητρόπουλος

Σόφη Πασχάλη-Γιώργος Μητρόπουλος
Ένα χρόνο μαζί είναι η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Μητρόπουλος.Το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειό του στις 20 Φεβρουαρίου και μάλιστα θα το κάνει με ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, απλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα την χώρα. Είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, ενώ έχουν συζητήσει και για επόμενο βήμα της σχέσης τους, μια επισημοποίηση, απλά όχι στο άμεσο μέλλον. Διαβάστε περισσότερα...

Γιολάντα Διαμαντή γυμνή

Giolanta diamanti gymni
Το Γιολαντάκι στα πρώτα του βήματα ήταν μια καυτή παρουσία, σαν να λέμε το hot «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Εμείς μοντέλο τη θυμόμαστε και μάλιστα τον Ιούνιο του 2000 είχε κάνει μια αξιομνημόνευτη γυμνή φωτογράφηση σε γνωστό ανδρικό περιοδικό (Penthouse), όπου μάλιστα δήλωνε ότι είναι στους στόχους της να κάνει οικογένεια, αλλά ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της!Τα τελευταία 12 χρόνια, η Γιολάντα Διαμαντή είναι ραδιοφωνική παραγωγός και η τελευταία της συμμετοχή στο Dancing on Ice, παρέα με την κόντρα της με τον Βαγγέλη Περρή την έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο.Η Γιολάντα, που κατάγεται από την όμορφη Κωνσταντινούπολη, τελείωσε τη σχολή δημοσιογραφίας του Αnt1 και το «Θέατρο των αλλαγών» στο θεατρικό εργαστήρι των Ευδόκιμου Τσολακίδη και Θοδωρή Αθερίδη. Παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Γιώργο Καββαδά, έχει τρεις κόρες.
Η Γιολάντα Διαμαντή σε παλιά γυμνή φωτογράφηση!
http://www.e-go.gr/timeout/summary.asp?catid=18484&subid=2&pubid=128946086
Διαβάστε περισσότερα...

Νερό καρύδας κρατάει τη Madonna σε φόρμα!

Η βασίλισσα της ποπ, Madonna, δεν κάθεται τυχαία στο θρόνο της. Σα μία γνήσια Queen φροντίζει το σώμα της, προσέχει τη διατροφή της και κρατάει καλά κρυμμένα μυστικά που τη διατηρούν σε απίστευτη φυσική κατάσταση που ζηλεύουν κοριτσάκια με τα μισά της χρόνια.Η τελευταία ανακάλυψη της ντίβας της μουσικής δεν είναι άλλη από ένα πολύ ξεχωριστό νερό. Αυτό το νερό προέρχεται από την εξωτική καρύδα και περιέχει ηλεκτρολύτες για να ενυδατώνει το σώμα της μετά από πολύωρη άσκηση, αλλά και μοναδικά συστατικά που βοηθούν στην αποτοξίνωση και τη διατήρηση του βάρους της.
Διαβάστε περισσότερα...