Demi Moore hot photo twitter

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες παρουσιάζεται με μπικίνι, με εσώρουχα, αλλά φαίνεται να κάνει και πρόταση στον σύντροφό της για να συνευρεθούν σεξουαλικά.Όπως φαίνεται τα παιδιά της δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με το να παρουσιάζει η μητέρα τους στο διαδίκτυο, φωτογραφίες με το ομολογουμένως καλλίγραμμο κορμί της.
Δείτε τις φωτογραφίες http://www.newsbomb.gr/gossip/story/112830/i-demi-moore-anevase-tolmires-fotografies-sto-twitter
Διαβάστε περισσότερα...

BlackBerry App World: πιο κερδοφόρο από το Android Market

Ο αντιπρόεδρος της RIM, Alec Saunders, μίλησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης DevCon Europe σήμερα το πρωί, και υπεραμύνθηκε του καταστήματος εφαρμογών BlackBerry App World δηλώνοντας ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από το iTunes App Store, αλλά είναι πιο κερδοφόρο από το Android Market!

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε, οι κάτοχοι συσκευών BlackBerry κατεβάζουν περίπου 6 εκατ. εφαρμογές/ημέρα από το BlackBerry App World, το οποίο μεταφράζεται σε 174 εκατ. εφαρμογές/μήνα ή 30 εφαρμογές/χρόνο για κάθε χρήστη.

Ακόμη, το κατάστημα εφαρμογών απέφερε κατά 40% μεγαλύτερο κέρδος από το Android Market, με το 13% των developers εφαρμογών για συσκευές BlackBerry να κερδίζουν περισσότερα από $100.000, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ποιότητα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από τους ανταγωνιστές, μιας και το σύνολο των εφαρμογών δεν πλησιάζει καν τις +400.000 τουandroidMarket ή τις +500.000 του iTunes App Store.

Η προοπτική υπάρχει, μένει να δούμε αν το BlackBerry 10 OS (ή όπως αλλιώς θα λέγεται…) θα δώσει ώθηση και στις πωλήσεις συσκευών.
Διαβάστε περισσότερα...

XDrive Action skai - Ναταλία Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» για την εκπομπή που θα παρουσιάζει στο ΣΚΑΪ με τον Θανάση Πάτρα.Θα ονομάζεται «XDrive Action», και θα έχει σχέση με μηχανές, αυτοκίνητα, μέχρι και jet ski!«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, απλά τον τελευταίο καιρό είμαι επιφυλακτική με τον εαυτό μου, γιατί με την κρίση πράγματα που είναι έτοιμα μπορεί ν΄ακυρωθούν!».Μάλιστα, αποκάλυψε πώς δεν θα βλέπει το Dancing with the stars 3 γιατί έχει παράσταση! «Τα χρήματα που παίρναμε ήταν καλά... το φιλανθρωπικό όμως είναι το βασικό! Το θέμα είναι να έχεις διάθεση να το κάνεις» είπε και τόνισε: «Ναι, θα μου άρεσε να είμαι στην επιτροπή του Dancing». Διαβάστε περισσότερα...

Εύα Λάσκαρη: Γάμος

Εύα Λάσκαρη: Παντρεύεται στις 25 Αυγούστου!Η Εύα Λάσκαρη βρήκε τον πρίγκιπα της καρδιάς της, που δεν είναι άλλος από τον DJ Dino.Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μισό χρόνο και αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου!Ο γάμος θα γίνει στις 25 Αυγούστου σε εκκλησάκι της Μυκόνου και κουμπάροι θα είναι δύο φίλοι του ζευγαριού. Εκείνο που ενδιαφέρει την Εύα Λάσκαρη είναι να κάνει μία ευτυχισμένη οικογένεια. «Πρώτα ο θεός να γίνει ο γάμος, να είμαι μία ωραία νυφούλα, μαυρισμένη . Μετά θέλουμε να κάνουμε μία μεγάλη οικογένεια. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε παντρευόμαστε» είπε σε καθημερινή εφημερίδα. Διαβάστε περισσότερα...

Georgia Salpa+Celebrity Big Brother

Ξεσηκώνει τους τηλεθεατές της Βρετανίας η ελληνίδα Γεωργία Σάλπα-Georgia Salpa. Η μελαχρινή καλλονή που πήρε μέρος στη γνωστή εκπομπή «Celebrity Big Brother» είναι έτοιμη να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και να εντυπωσιάσει τους πάντες. Μάλιστα φαίνεται ότι ήδη έχει και τις επιτυχίες της αφού, μαζί της δηλώνει ενθουσιασμένος ο Άσλεϊ Κόουλ.
Ο άσος της Τσέλσι, μόλις πρωτοείδε την 27χρονη, έμαθε πληροφορίες γι' αυτή και προσπάθησε... μάλλον μάταια να κερδίσει την καρδιά της.Γεννημένη στην Αθήνα τον Μάιο του 1985, ζει από 4 χρονών στην Ιρλανδία με την μητέρα της, μετά το διαζύγιο των γονιών της. Η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν συμμετείχε σε μια αμφιλεγόμενη και προκλητική φωτογράφιση με μπικίνι για το περιοδικό Food & Wine.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Άννα Δημητρίεβιτς πήρε την θέση της Αντριάνας Σκλεναρίκοβα

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι φέτος είναι η χρονιά της Άννας Δημητρίεβιτς.Η ηθοποιός έκανε ένα δυναμικό comeback στην τηλεόραση, αλλά δεν σταματά εκεί. Η ηθοποιός πήρε την θέση της Αντριάνας Σκλεναρίκοβα σε γνωστή αλυσίδα γυναικείων ρούχων, που μέχρι πρότινος το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας ήταν το μοντέλο. «Με την Άννα έχουμε συνεργαστεί καις το παρελθόν. Συγκεκριμένα, πριν από τρία χρόνια ήταν το μοντέλο μας για μια αρκετά πετυχημένη καμπάνια και η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική», δήλωσε στην espresso ο υπεύθυνος της εταιρείας.
http://www.inews.gr/59/i-dimitrievits-pire-tin-thesi-tis-sklenarikova.htm
Διαβάστε περισσότερα...

Σάκης Ρουβάς - Jessica 6

Η καριέρα του Σάκη Ρουβά απογειώνεται χρόνο με το χρόνο και ο τραγουδιστής δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.Αυτή τη φορά ο Σάκης έρχεται με μια πολύ δυνατή συνεργασία να αναταράξει τα νερά. Σύμφωνα με το «Made in Star», ο τραγουδιστής πρόκειται να συνεργαστεί με το συγκρότημα «Jessica 6», οι οποίοι έγιναν παγκοσμίως γνωστοί από το τραγούδι«White Horse». Το νέο hit single, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Naomi Ruiz και θα κάνουν αίσθηση!

gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Maria Menounos - Super Bowl

Τι τα θέλει τα στοιχήματα η Μαρία Μενούνος; Ευτυχώς που σήμερα στη Νέα Υόρκη το κρύο δεν ήταν και τόσο τσουχτερό όσο τις προηγούμενες ημέρες.Έτσι η Μενούνος, μόλις έχασε το στοίχημα που έβαλε με τον συμπαρουσιαστή της σχετικά με την έκβαση αγώνα... πέταξε τα ρούχα της και έμεινε με ένα λευκό και μπλε στη μέση της πλατείας. Η ομογενής παρουσιάστρια είχε υποσχεθεί να εμφανιστεί με μπικίνι στην Times Square της Νέας Υόρκης εφόσον οι New York Giants κέρδιζαν στο Super Bowl. Προς τέρψη των Νεοϋορκέζων και του ανδρικού πληθυσμού, έχασε το στοίχημα...Απέδειξε ότι είναι δυναμική οπαδός της ομάδας των Patriots και ότι διατηρεί ένα καλογυμνασμένο σώμα κάτω από το λευκό μπουρνούζι που φορούσε. Η 33χρονη πάντως παρουσιάστρια, δεν φάνηκε να έχει καμία αμηχανία... το αντίθετο μάλιστα, το διασκέδασε αρκετά! Διαβάστε περισσότερα...