Σούπα με πατάτα και πράσο

Υλικά για 2-4 άτομα
Λίγο φρέσκο βούτυρο
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
3 φλιτζάνια τσαγιού νερού διαλυμένο με ζωμό κότας
3 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι, λευκό πιπέρι
3 πράσα
2 πατάτες
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Κόβετε τα πράσα μόνο το άσπρο μέρος σε ροδέλες καθώς και τις πατάτες σε κύβους. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα πράσα σε χαμηλή φωτιά, κατόπιν προσθέτετε τις πατάτες, αλατίζετε και ρίχνετε το ζωμό κότας. Σιγοβράζετε για 30-40 λεπτά.Βγάζετε τα υλικά με τρυπητή κουτάλα και τα περνάτε από το μύλο του πουρέ. Ρίχνετε τον πολτό αυτό στην κατσαρόλα, προσθέτετε το γάλα, ανακατεύετε και πιπερώνετε.Μόλις πάρει μια βράση αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ενσωματωθεί.Σερβίρετε στα πιάτα πασπαλίζοντας με λίγο σχοινόπρασο.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κατερίνα Στικούδη hot

Το θερμόμετρο στα ύψη ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε guest εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων, όπου πήρε το μικρόφωνο και άναψε φωτίες με την παρουσία της.Για τις φωνητικές της ικανότητες δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά, αλλά η εμφάνισή της είναι σίγουρα εντυπωσιακή.Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η... φουστοζώνη που επέλεξε να φορέσει:
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Katy Perry - Super Bowl

Η Katy Perry, μετά τον άσχημο χωρισμό της από τον Russel Brand, αποφάσισε να το ρίξει έξω και να πανηγυρίσει με την ψυχή της.Φανατική οπαδός των «New York Giants», της ομάδας που κέρδισε τον μεγάλο αμερικανικό τελικό, η Katy Perry πήγε προετοιμασμένη στο γήπεδο.Ντυμένη από πάνω ως κάτω σαν μαζορέτα, του έδωσε και κατάλαβε από τις κερκίδες.Χοροπηδούσε, ούρλιαζε, χτυπούσε παλαμάκια, ζητωκραύγαζε… όλα τα έκανε!
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Master Chef Junior Λίλιαν - Άκης Πετρετζίκης

Μετά το μεγάλο τελικό του «Junior Master Chef» η νικήτρια του παιχνιδιού, η 12χρονη Λίλιαν βρέθηκε στο πλατό του πρωινού του Mega για να μαγειρέψει μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη.Ο πρώτος Έλληνας Master Chef έδειξε ενθουσιασμένος με τη μικρή Λίλιαν και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έκαναν μια συμφωνία. Ο Άκης υποσχέθηκε στη 12χρονη σεφ πως μόλις τελειώσει το λύκειο θα συνεργαστούν όπου κι αν βρίσκεται εκείνος τη δεδομένη στιγμή.
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...