LeAnn Rimes - Men WC

Αν δεν την αναγνωρίσατε είναι η τραγουδίστρια LeAnn Rimes που έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες παγκοσμίως και τις ημέρες των Χριστουγέννων πέρασε ανέμελες διακοπές με την παρέα της στη Hawaii. Όταν όμως χρειάστηκε να πάει στην τουαλέτα, οι γυναικείες ήταν γεμάτες κι έτσι προτίμησε να πάει στις ανδρικές.
Zappit-gr Διαβάστε περισσότερα...

Justin Bieber Στριπτίζ

Έξω από ένα στούντιο ηχογράφησης στην κοσμοπολίτικη πόλη των ΗΠΑ έκανε σκέιτ ο δημοφιλής Justin Bieber, μιας και για πέντε ολόκληρες ώρες τον παρακαλούσαν γι' αυτό περίπου εξήντα φανατικοί θαυμαστές του. Κι ενώ όλοι παρακολουθούσαν και επευφημούσαν τον νεαρό star για το θέαμα που τους χάριζε, φανταστείτε πως αντέδρασαν όταν άρχισε να βγάζει τα ρούχα του!
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Διαβάστε περισσότερα...

Antonella - games

Για να παίξεται παιχνίδια με την Αντονέλλα πατήστε τα παρακάτω link στις μηχανές αναζήτησης:

http://paixnidiagiakoritsia.com/?p=1552

http://paixnidiagiakoritsia.com/?p=1579
Διαβάστε περισσότερα...

1001paixnidia

Παίξτε διαδικτυακά παιχνίδια δωρεάν και χωρίς εγγραφή στο 1001 Paixnidia.
Διαβάστε περισσότερα...

Ριάνα ξανθιά-Rihanna blonde

Η Rihanna είναι από τις πιο τολμηρές pop stars και οι επιλογές της το αποδεικνύουν! Την έχουμε δει να μεταμορφώνεται από μελαχρινή σε κοκκινομάλλα, να ξυρίζει τα μισά μαλλιά της, να τα κάνει σγουρά και πάει λέγοντας...Την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με το νέο της look την έκανε στο twitter όπου και ανέβασε photo της... Διόρθωση: όπου και ανέβασε μια τολμηρή photo της. Για δες. Και κρίνε.Η Rihanna με ξανθό μαλλιά και... topless!Η Rihanna, όμως, δεν ανανέωσε μόνο το χρώμα των μαλλιών της αλλά και το haircut. Το νέο της look έχει αφέλειες, ίσια μαλλιά και έντονο ντεγκραντάρισμα.
Τι λες; Σου αρέσει το νέο look της Rihanna ή την προτιμάς όπως ήταν;
Διαβάστε περισσότερα...

Το γυναικείο στήθος μαγνητίζει τους άνδρες;

Ποιοι άνδρες δίνουν σημασία στο μέγεθος του στήθους της γυναίκας;Παλαιότερες μελέτες έδειξαν ότι οι άνδρες που ενδιαφέρονται για περιστασιακές σεξουαλικές εμπειρίες αξιολογούν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γυναικών διαφορετικά από ό,τι οι άνδρες που ενδιαφέρονται περισσότερο για σεξουαλικές εμπειρίες στα πλαίσια σταθερών σχέσεων.
Η πρώτη κατηγορία ανδρών αξιολογεί την ελκυστική εξωτερική εμφάνιση, το χαμηλό βάρος και τη μικρή αναλογία περιφέρειας/ μέσης περισσότερο θετικά, συγκριτικά με εκείνους που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.Μία πρόσφατη μελέτη (Zelazniewicz, 2011) θέλησε να διαπιστώσει αν η ελκυστικότητα του μεγέθους του γυναικείου στήθους επηρεάζεται από την επιθυμία των ανδρών για περιστασιακές ή σταθερές σχέσεις.
Η πλειονότητα των ανδρών προτίμησε το στήθος μετρίου ή μεγάλου μεγέθους και αξιολόγησε λιγότερο θετικά το μικρό στήθος. Ωστόσο, το πολύ μεγάλο στήθος ήταν λιγότερο ελκυστικό από το μέτριο/ μεγάλο.Επιπλέον, οι άνδρες που ενδιαφέρονταν για περιστασιακές σχέσεις αξιολόγησαν το μέτριο/μεγάλο στήθος περισσότερο θετικά από εκείνους που ενδιαφέρονταν για σεξ σε σταθερές σχέσεις. Ισως εκείνοι που αναζητούν σταθερή σχέση να συμβιβάζονται με μια λιγότερο ελκυστική εξωτερική εμφάνιση και να δίνουν έμφαση σε άλλα χαρακτηριστικά (Kenrick, 1990; Regan, 1998; Βrase & Walker, 2004).
Τι συμβολίζει το μέγεθος του γυναικείου στήθους για τους άνδρες;

Τα χαρακτηριστικά του στήθους είναι σημαντικά για τους άνδρες όταν αξιολογούν την ελκυστικότητα μιας γυναίκας. Περιλαμβάνουν το μέγεθος, το σχήμα και τη συμμετρία, καθώς και το μέγεθος και το χρώμα της θηλής.Το μέγεθος είναι αυτό που αξιολογείται ως πιο σημαντικό για τους άνδρες, διότι συμβολίζει την ηλικία και τη γονιμότητα της γυναίκας. Ωστόσο, οι μελέτες δεν δείχνουν συνοχή στα αποτελέσματά τους όταν καταγράφουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του στήθους που οι άνδρες συσχετίζουν με τη γονιμότητα. Τα αντιφατικά αποτελέσµατα δείχνουν ότι παίζουν ρόλο κοινωνικοί και πολιτισµικοί παράγοντες, καθώς και τα χαρακτηριστικά του ίδιου του άνδρα.
Η Εύη Κυράνα (kirana-gr) είναι ψυχολόγος υγείας, ειδικευμένη σε θέματα σχέσεων και σεξουαλικών δυσλειτουργιών, επιστημονική συνεργάτιδα του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου
Διαβάστε περισσότερα...

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΛΙΛΙΑΝ

Λίγες μόλις ώρες πριν από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Junior Master Chef, γίνεται γνωστό το όνομα της μεγάλης νικήτριας του παιχνιδιού.Η αναμέτρηση γίνεται ανάμεσα στη Μαργαρίτα Μαρμαρά και τη Λίλιαν Εμβαλωτή όμως μεγάλη νικήτρια είναι η Λίλιαν η οποία κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλό της με 53 βαθμούς. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του tvnea η Λίλιαν κατάφερε να αποδείξει στους κριτές πως είναι καλύτερη από την Μαργαρίτα, πολύ σκληρή αντίπαλος, ομολογουμένως. Να σημειώσουμε ότι η μεγάλη νικήτρια, είναι μαθήτρια της Α' τάξης του Γυμνασίου, λατρεύει τα Αρχαία και αντιπαθεί τα Μαθηματικά. Η πρώτη φορά που μαγείρεψε ήταν όταν ήταν Ε' Δημοτικού και έφτιαξε μακαρονάδα. Όταν μεγαλώσει θα ήθελε να έχει έναν δικό της χώρο στον οποίο θα μαγειρεύει για πολύ κόσμο. Το αγαπημένο της φαγητό είναι η μακαρονάδα με ψητά λαχανικά, ενώ από γλυκά προτιμά την τούρτα σοκολάτας και το σουφλέ σοκολάτας αλλά δεν αντέχει με τίποτα τις μπάμιες και τις αγκινάρες -από φαγητά- και το μιλφέιγ -από γλυκά. Αν έπρεπε να ετοιμάσει ένα πιάτο για έναν επώνυμο, αυτός θα ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον οποίο θα σέρβιρε υγρή τούρτα σοκολάτας.
Διαβάστε περισσότερα...

ADINI FERIHA KOYDUM GREEK

Ακομα μια Τουρκικη σειρα μετα τις 1001 ΝΥΧΤΕΣ
ASIMENIA FEGGARIA-GUMUZ
TO AGIAZI TOU EROTA
EZEL
EROTAS+ΤΙΜΟΡΙΑ
PEIRASMOS

ADINI FERIHA KOYDUM GREEK

Η Feriha είναι ενα νέο κορίτσι που ζει σε ενα ακριβό προάστειο της Κωνσταντινούπολης, το Etiler.Ο πατέρας της εργάζεται ως θυρωρός/υπεύθυνος στο συγκρότημα κατοικιών που μένει η Feriha, και ως αντάλαγμα παρέχεται στην οικογένεια της ενα μικρό διαμέρισμα απο το συγκρότημα.Η Feriha είναι έξυπνη, γι'αυτό και γίνεται δεκτή σε ενα ακριβό πανεπιστήμιο, στο οποίο δεν αργεί να γίνει δημοφιλής και αγαπητή στους συμφοιτητές της.Στους συμφητοιτές της, συμπεριλαμβάνεται και ο Emir, ο οποίος ειναι ενας πλούσιος και γοητευτικός "playboy" που η Feriha δεν αργεί να ερωτευθεί!Εκείνη, φοράει τα ακριβά ρούχα των συνομηλίκων της γειτονιάς της, για να φαίνεται πλούσια προς τα έξω.Αλλά για πόσο καιρό θα μπορεί να συνεχίζει να προσποιείται οτι ειναι και αυτή πλούσια;





Διαβάστε περισσότερα...

Hiriko

Το Hiriko - μια συνεργασία του εργαστηρίου Media Lab του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (MIT) και επτά βασκικών αυτοκινητοβιομηχανιών - είναι ένα διθέσιο ηλεκτροκίνητο μίνι όχημα. Κινείται χάρη σε τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ, τα οποία βρίσκονται τοποθετημένα στους τροχούς του, έχει τη δυνατότητα να κάνει μανούβρες σε πολύ μικρούς χώρους, ενώ όταν αναδιπλώνεται το μήκος του περιορίζεται στο 1,5 μέτρο.Ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο… διπλώνει για να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο στάθμευσης, έκανε το ντεμπούτο του στις Βρυξέλλες.Το διθέσιο Hiriko, όπως είναι μέχρι στιγμής η ονομασία του, έχει πάρει την έγκριση για λανσάρισμα στην Ευρώπη, αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Ισπανικής κυβέρνησης και του ΜΙΤ, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2013 στην Ισπανία.

Οι επιβάτες μπαίνουν στη καμπίνα μέσω μιας πόρτας στο εμπρός μέρος του οχήματος (θυμάστε το παλιό τρίκυκλο της BMW;), ενώ στη θέση του τιμονιού πιθανότατα θα βρίσκεται ένα Joystick.Ένα από τα πιο πρωτότυπα στοιχεία που διαθέτει είναι ότι αντί για κάποιον συμβατικό κινητήρα, χρησιμοποιεί τέσσερις ρομποτικούς ηλεκτροκινητήρες, καθένας εκ των οποίον βρίσκεται τοποθετημένος σε έναν τροχό.Αν νομίζετε ότι αυτή είναι η μοναδική ιδιαιτερότητα και πρωτοτυπία του εν λόγο φουτουριστικού οχήματος, κάνετε λάθος. Οι δημιουργοί του ήθελαν να το κάνουν να καταλαμβάνει όσο το δυνατών μικρότερη θέση στάθμευσης και για αυτό δημιούργησαν ένα σύστημα με το οποίο το πίσω τμήμα του Hiriko διπλώνει και κρύβετε κάτω από το πάτωμα. Το αποτέλεσμα; Το Hiriko καταλαμβάνει μικρότερη θέση στάθμευσης ακόμα και από ένα Smart… Όχι και άσχημα εεε;

Διαβάστε περισσότερα...

Murat Yildirim-Μουράτ Γιλντιρίμ

Ο Murat Yildirim-Μουράτ Γιλντιρίμ γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 1979 στην Τουρκία.Είναι ηθοποιός που έγινε γνωστός αφού εμφανίστηκε στις δημοφιλείς τηλεοπτικές μίνι-σειρές Firtina (Η καταιγίδα), Asi (ταινία) Ask ve ceza - Ερωτας+Τιμωρια .Έλαβε το πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Yildiz στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.Το ενδιαφέρον του για τη μουσική και το θέατρο επηρέασε από νωρίς στη ζωή του και τον οδήγησε να συμμετάσχει στο Drama Department του γυμνασίου του.Ως φοιτητής, ο Γιλντιρίμ έπαιξε τύμπανα σε μια μπάντα ενώ είχε ένα έντονο ενδιαφέρον για τα μαθηματικά.Ο πατέρας του ήταν δάσκαλος και όταν προετοίμαζε σχολικές παραστάσεις, έδωσε μόνο ένα μικρό δευτερεύοντα ρόλο στο Γιλντιρίμ.Ο Μουράτ Γιλντιρίμ είναι παντρεμένος με την Burçin Terzioğlu, η οποία είναι ηθοποιός και έπαιξε στην περίφημη τουρκική τηλεοπτική σειρά Ezel.
















Διαβάστε περισσότερα...