Αδερφές Kardashian - sexy φωτογράφιση

Οι αδερφές Kardashian προωθούν την καινούρια τους κολεξιόν από τζιν, τα οποία είναι σχεδιασμένα για γυναίκες με πλούσιες καμπύλες όπως οι ίδιες άλλωστε.Αποφάσισαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσουν την σειρά τους και να εκτοξεύσουν τα κέρδη ήταν να φωτογραφηθούν ημίγυμνες, φορώντας μονάχα τα τζιν. Οι τρεις αδερφές καλύπτουν τα επίμαχα σημεία τους με τα χέρια και ποζάρουν με νάζι για τον φακό.Η Kim μάλιστα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ότι αποφάσισαν να προωθήσουν ένα φυσικό look για την φωτογράφιση αυτή. Καλά Kim, φυσικό δεν το λες με τόσο Photoshop…
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Katie Price - Λονδίνο

Η Katie Price συνήθως επιδιώκει να είναι το κέντρο της προσοχής και κάνει τα πάντα για να συζητιέται.Από ότι φαίνεται όμως η 33χρονη στην έξοδο της αυτή στο Λονδίνο, προτίμησε να αφήσει τα βλέμματα να στραφούν προς την φίλη της και στυλίστα Madeleine Ford. Η Price πίστευε ότι μπορούσε να το καταφέρει αυτό φορώντας τεράστια και φωσφόριζε γυαλιά ηλίου, κουκούλα και διχτυωτό καλσόν.Η Price προχώρησε με το κεφάλι σκυφτό, αφήνοντας την φίλη της και το λαμπερό της φόρεμα να πρωταγωνιστήσουν. Είσαι μεγάλη ψυχή Katie.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Jim Carrey - The Incredible Burt Wonderstone

Ο ρόλος του Jim Carrey στην καινούρια του ταινία The Incredible Burt Wonderstone τον έχει αναγκάσει να φορέσει πολλά περίεργα και εκκεντρικά αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα μια ξανθιά περούκα.Οι παπαράτσι «συνέλαβαν» τον ηθοποιό στα γυρίσματα της ταινίας, όπου φαινόταν πιο εκκεντρικός από ποτέ. Ο 50χρονος με μακριά μαλλιά κυκλοφόρησε στα γυρίσματα με σκουλαρίκια στο αυτί, δερμάτινα βραχιόλια και δαχτυλίδια με νεκροκεφαλές.Ο ηθοποιός από ότι φαίνεται ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο ρόλο του, καθώς περπατούσε με ένα διαβολικό ύφος. Ο Carrey πρωταγωνιστεί στην καινούρια αυτή κωμωδία μαζί με τον Steve Carell, οπότε ετοιμαζόμαστε για πολύ γέλιο…
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Κατερίνα Καινούργιου - ερωτευμένη

Η Κατερίνα Καινούριου δεν είναι πια μόνη κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόσωπο που της έχει πάρει τα... μυαλά.Παράλληλα, μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η εκρηκτική παρουσιάστρια του Alpha διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι τόσο με τον, πρώην σύντροφο της
Εύας Καïλή, Πασχάλη Διαμαντίδη, όσο και με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως έχει κουραστεί να της χρεώνουν σχέσεις με ανθρώπους με τους οποίους είναι μόνο φίλοι και τίποτα παραπάνω.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Georgia May Jagger - Harper's Bazaar

Η μητέρα της υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα της δεκαετίας του '80 ενώ ο πατέρας της ένας από τους μύθους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Αναγνωρίζετε ποια είναι;Είναι η Georgia May Jagger, κόρη της Jerry Hall και του Mick Jagger, η οποία ποζάρει για το νέο τεύχος του Βρετανικού Harper's Bazaar και η μητέρα της νιώθει πολύ περήφανη για εκείνη. «Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα απάνω της είναι αυτό το κενό ανάμεσα στα δόντια της» είπε η μητέρα της και συνέχισε: «Όταν η Georgia ήταν 14, ζήτησα από τον David Bailey να τη φωτογραφήσει. Ήταν η πρώτη επαγγελματική της φωτογράφηση. Πήγαινε ακόμα σχολείο και δεν είχε σκεφτεί ακόμα να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο». Όπως η Jerry Hall παραδέχεται, όταν ξαναέκανε φωτογράφηση, η έφηβη τότε Georgia έδειξε να απολαμβάνει στο έπακρο τη δουλειά και την όλη φωτογράφηση.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Έλενα Παπαρίζου - γενέθλια

Είναι η «Number one» τραγουδίστρια και σήμερα έχει γενέθλια.Πριν ακριβώς τριάντα χρόνια, γεννήθηκε στη Σουηδία από Έλληνες γονείς, η Έλενα Παπαρίζου. Σε εμάς, συστήθηκε το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique, ενώ η ανοδική της πορεία, ξεκίνησε όταν μας εκπροσώπησε για πρώτη φορά στην Eurovision μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη το 2001 και κατέκτησαν την τρίτη θέση.Το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατατάσσεται στην κορυφή της Ευρώπης με το σημαδιακό τραγούδι «My number one» και σήμερα είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες στη χώρα μας. Σήμερα, κλείνει τα τριάντα... Χρόνια Πολλά Έλενα!

gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Miranda Kerr - Sydney

Το γνωστό σούπερ μόντελ Miranda Kerr , συνδύασε εργασία και διακοπές, αφού αν και πήγε στο Σύδνεϋ για ξεκούραση, δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε πάνω σε γιοτ για την Βρετανική έκδοση του περιοδικού Vogue.Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, το άσπρο μπικίνι της πάει πολύ...
newsbomb
Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Nicole Lee- Miami

Jennifer Nicole Lee έκανε super sexy εμφάνιση σε παραλία του Μαϊάμι και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε... καρδιακά επεισόδια στους λουόμενους.
Οι φωτογραφίες ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αφού το χρυσό της μπικίνι και το άψογο μαύρισμά της ξεσηκώνουν τα πλήθη.
Διαβάστε περισσότερα...

Πάνος Βλάχος - Λεωνίδας Βασιλιάς

Ο Πάνος Βλάχος είναι ο Λεωνίδας Βασιλιάς, ο μεγάλος γιος του Μάρκου στην σειρά Βασιλιάδες-mega .Γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1985 στη Βούλα όπου και μεγάλωσε . Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εργαζόταν σε μια ναυτιλιακή εταιρία. Παράλληλα, ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και το θέατρο. Έχει επίσης σπουδάσει στο «Νέο ελληνικό θέατρο» του Γιώργου Αρμένη.Επαιξε στην παράσταση Το τερατώδες αριστούργημα του Δημήτρη Μαυρίκιου στη Μικρή Επίδαυρο και τον χειμώνα του 2009 στο "Βιοπαλαιστής στη στέγη" του Λάκη Λαζόπουλου στο Θέατρο ΙΜΕ. Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές: Οι Ατρόμητοι, Επτά θανάσιμες Πεθερές, Λατρεμένοι μου γείτονες, Η ζωή της άλλης και οι Βασιλιάδες.
Διαβάστε περισσότερα...