ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΕΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Ο ρόλος του δημοσιογράφου Γιώργου Φερέτη ήταν πολύ σημαντικός για το κύκλωμα των εκβιαστών-τοκογλύφων, αφού ήταν εκείνος που αντλούσε πληροφορίες από την Αστυνομία για ό,τι του ζητούσε η οργάνωση.Όπως δημοσιεύουν σήμερα τα ΝΕΑ, τη 1η Ιουλίου 2011 δύο μέρες μετά την αυτοκτονία του επιχειρηματία Λεωνίδα Μαργιόλη, ο Μάρκος Καραμπέρης μιλά στο τηλέφωνο με τον δημοσιογράφο της ΕΤ3 Γιώργο Φερέτη, στον οποίο, όπως προκύπτει, έχει αναθέσει να μάθει από την Αστυνομία τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας πριν πηδήξει στο κενό.



Η τηλεφωνική συνομιλία:

Καλούμενος (Καραμπέρης): Ποιος είναι;
Καλών (Φερέτης): Ο Γιώργος.
Καλούμενος: Ελα Γιώργο.
Καλών: Τι κάνεις;
Καλούμενος: Καλά ρε, τα 'μαθα, εντάξει.
Καλών: Ε, έμαθα κι εγώ περισσότερα
Καλούμενος: Για πες μου.
Καλών: Λοιπόν, αυτός πριν πέσει.
Καλούμενος: Ναι;
Καλών: Πυροβολήθηκε με τ' αεροβόλο.
Καλούμενος: Ποιος;
Καλών: Ο συγχωρεμένος.
Καλούμενος: Ο ίδιος;
Καλών: Ναι.
Καλούμενος: Μόνος του;
Καλών: Ναι, αλλά δεν τον προξένησε θανατηφόρο τραύμα.
Καλούμενος: Α, μόνος του δηλαδή;
Καλών: Ναι, ναι.
Καλούμενος: Σώπα ρε.
Καλών: Ναι αυτό.
Καλούμενος: Δεν το ήξερα αυτό ρε.
Καλών: Αυτό βγήκε. Ναι αυτό ε βγήκε.
Καλούμενος: Πήγε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο δηλαδή.
Καλών: Ναι, ναι.
Καλούμενος: Α.
Καλών: Και στο σημείωμα που γράφει.
Καλούμενος: Ναι.
Καλών: Λέει ότι το λέει, σαν ποίημα το έχει γράψει.
Καλούμενος: Ναι.
Καλών: Οτι έπεσα θύμα.
Καλούμενος: Ναι.
Καλών: Και ότι, καταλήγει ότι «πίστευα ότι μπορούσα να τα καταφέρω αλλά δεν τα κατάφερα».
Καλούμενος: Αυτός τα 'χει με τον γαμπρό του, τον κουνιάδο του, τον γαμπρό του, της αδερφής του τον άντρα.
Καλών: Ναι.
Καλούμενος: Μ' αυτόν τα 'χει.
Καλών: Γιατί;
Καλούμενος: Απ' ό,τι έμαθα εγώ.
Καλών: Τώρα τώρα κοίτα αυτό αυτός.
Καλούμενος: Ναι παλιά τον έδινε και λεφτά απ' έξω όμως σε άλλους.
Καλών: Ναι.
(...)
Καλών: Τι δουλειά έκανε αυτός.
Καλούμενος: Ε δερμάτινα και τέτοια και είχαν παιδιά με τον Β..., να δεις πώς λέγεται ρε. Αρσ..., Αρσ...ς.
Καλών: Α του Αρσέν.
Καλούμενος: Τον πούλησε μετά τον πέταξε απ' έξω τον Λεωνίδα. Τέτοιες ιστορίες.
Καλών: Αυτός ο τον θυμάσαι εκεί στον τάφο που ερχόταν εκεί, ένας καραγκιοζάκος.

(...)

Καλούμενος: Αυτό ρε π...η είναι σοβαρό. Δηλαδή πήγε ο άνθρωπος και πω, και πώς την Α, και τι ψυχή πρέπει να 'χεις για να πηδήξεις. Σοβαρό.
Καλών: Ε ποιος ξέρει άμα είχε φτάσει στο απροχώρητο. Αμα ήταν και πιωμένος, γιατί είχε πιει.
Καλούμενος: Ε ήταν, δύο μπουκάλια ουίσκι βρήκαν λέει.
Καλών: Μάλιστα.
Καλούμενος: Αδεια. Αλλά είναι καταπληκτικό παιδί, ρε Γιώργο. Ηταν, εγώ τον αγαπούσα σαν αδερφό μου.
Καλών: Εγώ ξες τι, τον θυμάμαι έτσι αραιά δεν είχα παρτίδες.
Καλούμενος: Δεν μιλούσε, ήταν σοβαρός αλλά.
Καλών: Ναι.
Καλούμενος: Εμένα ήταν αδερφός μου σου λέω 15-20 χρόνια σχέση.
Καλών: Αυτός.
Καλούμενος: Κάναμε το Box μαζί, τον βοήθησα 1.000 φορές. Οταν σου λέω χίλιες, χίλιες, χίλιες.
Καλών: Μάλιστα.
Καλούμενος: Οπως βοηθάω εσένα τι, αλλά με πολύ μεγαλύτερο αυτό, κατάλαβες, μπακράουντ.
Καλών: Ε βε. Ναι.
Καλούμενος: Αδερφός μου, πότε με βοήθησε πότε ήθελα.
Καλών: Μάλιστα.
Καλούμενος: Μ' έδωσε επιταγές εξυπηρέτησης, μ' έκανε αυτό, τα τραπέζια μου ό,τι τον έλεγα δηλαδή, πολύ καλό παιδί, πολύ καλό παιδί...


Ελλάδα
Γιώργος Φερέτης
δημοσιογράφος
εκβιαστές
ΕΡΤ 3
Θεσσσαλονίκη
Μάρκος Καραμπέρης
τοκογλύφοι
Διαβάστε περισσότερα...

Heidi Klum-Seal: διαζύγιο

Heidi Klum will file for divorce from Seal...
Heidi Klum- Seal: Παίρνουν διαζύγιο...
Ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, το μοντέλο Heidi Klum και ο τραγουδιστής Seal, φαίνεται ότι παίρνουν διαζύγιο!Tην πληροφορία δημοσίευσε το TMZ, το οποίο ισχυρίζεται ότι το super model πρόκειται να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου την επόμενη εβδομάδα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η αιτία του διαζυγίου είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες "οι αγεφύρωτες διαφορές" ανάμεσα στο ζευγάρι...
The superstar couple has been married for six years and they have three biological kids together — how sad! We're shocked — they always seemed so happy together!
Heidi Klum and Seal are the latest celeb couple to end their marriage.
Heidi, 38, is set to file papers divorcing Seal, 48, in L.A. County Superior Court as early as next week, TMZ reports. Sources say she will be citing "irreconcilable differences" as the cause for the split.
Heidi and Seal wed on May 10, 2005 and have three biological kids together: Henry Günther, 6, Johan Riley, 5, and Lou, 2. Additionally, Seal adopted one of Heidi's children, 7-year-old Leni, from her previous relationship with Flavio Briatore.

This news is especially shocking as Heidi and Seal were known around Hollywood as one of the happiest and nicest couples together. Between their annual vow renewals, massive Halloween parties and public displays of affection like Seal singing to his wife in concert, we're shocked the spark has died!
Διαβάστε περισσότερα...

YouTube - Your Film Festival

Το YouTube ανακοίνωσε το διαγωνισμό Your Film Festival, ο οποίος απευθύνεται σε επίδοξους σεναριογράφους και σκηνοθέτες. Η Google προσφέρει 500.000 δολάρια στην καλύτερη ταινία μικρού μήκους, χωρίς να βάζει κάποιον περιορισμό στη θεματολογία.Από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους, οι οποίες θα αξιολογηθούν με βάση το σενάριο/concept. Τα clips μπορούν να έχουν διάρκεια 15 λεπτών και θα πρέπει να μην έχουν δημοσιοποιηθεί πριν την πρωτοχρονιά του 2010. Η κριτική επιτροπή του YouTube θα επιλέξει τα 50 καλύτερα, τα οποία θα τεθούν σε ανοικτή ψηφοφορία με τη συμμετοχή του κοινού. Τα 10 πρώτα θα προβληθούν στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ το καλύτερο θα κερδίσει 500.000 δολάρια. Παράλληλα, ο μεγάλος νικητής θα συνεργαστεί με το διάσημο σκηνοθέτη Ridley Scott και την ομάδα του για την επέκταση της ιδέας.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα.
Διαβάστε περισσότερα...

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - cd single

ΣύνδεσμοςΗ Πηνελόπη Αναστασοπούλου εκτός από ηθοποιός, είναι και τραγουδίστρια στο συγκρότημα «Mamacita on fire».Η πολυπράγμων, λοιπόν, Πηνελόπη, εκτός από το «Dancing on ice» και τις ζωντανές εμφανίσεις μαζί με το συγκρότημα σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, ετοιμάζει, σύμφωνα με το «Tv zapping», ένα πολύ δυνατό κομμάτι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες σε cd single. Η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη για το νέο της βήμα και επιθυμεί να το αγκαλιάσει ο κόσμος.
gossip-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Χρανιώτης:Θέλω να γίνω πατέρας!

Την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Χρανιώτης.«Εγώ θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους, οι οποίοι αποφασίζουν να φέρουν στον κόσμο παιδιά. Πόσο γενναίοι είναι! Θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας. Αλλά δεν ξέρω αν αυτή την εποχή είμαι αρκετά εγωιστής ώστε να φέρω στον κόσμο ένα παιδί» τόνισε στο Hello ο ηθοποιός.
gossip-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Σίσσυ Χρηστίδου - φωτογράφηση Glow

«Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου αλλά ο έρωτας είναι πλέον συντροφικός, εμπεριέχει αγάπη και βάθος. Η τρυφερότητα με απογειώνει περισσότερο από ό,τι το πάθος» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου στον ..Αρη Καβατζίκη στο περιοδικό Glow Θεσσαλονίκης , όπου έκανε μία συγκλονιστική φωτογράφιση. Οι φωτογραφίες της Ρούλας Ρέβη αβαντάρουν τα χρώματά της, η Σίσσυ παραμένει το ωραιότερο κορίτσι της τηλεόρασης και μιλάει για όλα. Στη συνέντευξή της επιβεβαιώνει αυτά που έγραψα κι εγώ στο Queen.gr πως είναι κορίτσι που αγαπάει και δουλεύει καλύτερα ομαδικά χωρίς ηγετικές τάσεις και μεγαλομανίες..
cosmopoliti
Διαβάστε περισσότερα...

Fab 5

Eφυγε ο Ηλίας Ψινάκης και ήρθε ο Νίκος Μουρατίδης! Ο Τρύφωνας που είναι ..Θεσσαλονίκη ευτυχής στο πάλκο δε φαίνεται καθόλου «Απελπισμένος» χωρίς τον manager-δημοτικό σύμβουλο.Αντίθετα τα έχει βρει με το Λάκη Γαβαλά ο οποίος έκανε ολόκληρο ταξίδι για να τον δει στο θέατρο!
Διαβάστε περισσότερα...

Κώστας Μαρτάκης - Βίκη Καγιά

Συγχρονισμένοι στην κομψότητα η Βίκη Καγιά και ο Κώστας Μαρτάκης.. Βρίσκονται ..Backstage για το Video Clip for MADWALK by Vodafone! «Ο Κώστας Μαρτάκης άψογος επαγγελματίας,η Μαίρη Σινατσάκη εκπληκτική συνεργάτης, ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης συγκλονιστικός σκηνοθέτης και όχι μόνο! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Fashion Workshop, we couldn't have done it without them! MADWALK here we come!» λέει η Βίκη ενθουσιασμένη.. Κάτω ο Κώστας και η Βίκη φωτογραφημένοι από τον Γιάννη Μητρόπουλο.



Διαβάστε περισσότερα...

MINA ORFANOU-ΜΙΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

MINA ORFANOU-ΜΙΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥ
Γεννήθηκε αγόρι, έγινε γυναίκα, κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στη Στρέλλα και τώρα δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο. Η Μίνα Ορφανού παιζει στο οι Βασιλιάδες mega και αλλάζει τα δεδομένα για τις τρανσέξουαλ στην Ελλάδα. Δώσαμε τα χέρια στην κεντρική πλατεία της Καλλιθέας. Πριν παραγγείλουμε καφέ, τη ρώτησα τι είναι αυτό που την καθορίζει. Μου απάντησε: «Είμαι η Μίνα Ορφανού. Έπαιξα τη Στρέλλα. Πήρα δύο βραβεία στην Ελλάδα. Έχω την προσωπικότητά μου. Για τους άλλους, όμως, θα έχω πάντα μία τεράστια βούλα πάνω από το κεφάλι μου. Είναι σαν το φεγγάρι. Όπου κι αν πας το βλέπεις». Εκείνη η μέρα πάντως ήταν ηλιόλουστη. Μέχρι να 'ρθει ο καφές, έπαψα να βλέπω την τρανσέξουαλ πρωταγωνίστρια του Πάνου Κούτρα και αντίκρισα μια όμορφη κοπέλα που μου έδειχνε με παιδιάστικη χαρά τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που αγόρασε με τα λεφτά από τη Στρέλλα. Το φεγγάρι κρύφτηκε.

ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ...ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;
Ο Κούτρας είπε σε μια συνέντευξή του πως ξεχειλίζω από ταλέντο. Ίσως να έχει δίκιο. Δεν είμαι για τη Λυρική, και ηθοποιός γίνομαι σιγά-σιγά, αλλά εικαστικός ναι, είμαι. Άλλωστε, τα εικαστικά με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, απ' αυτά ζούσα. Πάλευα μόνη μου, δεν μου έδειξε κανείς πώς να χρησιμοποιώ το πινέλο, αλλά το καλλιτεχνικό χέρι το κληρονόμησα από τον πατέρα μου. Όχι πως κατέχω την ξυλοτεχνική, με την οποία ασχολείται εκείνος, αλλά πιστεύω πως αν πιάσω σκαρπέλο όλο και κάτι θα δημιουργήσω.
KΙ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ, ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ;
Ο κάθε καλλιτέχνης έχει το δικό του πέρασμα. Υπάρχουν ζωγράφοι που μεγάλωσαν σε πλούσια σπίτια και δεν τους έλειψε τίποτα, παρά μόνο οι πληγές, κι όμως είναι σπουδαίοι. Όχι, δεν θεωρώ πως οι δυσκολίες είναι απαραίτητες για έναν καλλιτέχνη.
ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ;
Στην τελευταία μου έκθεση με τίτλο Τα σώματά μου, ας πούμε, στο Μικρό Πολυτεχνείο, παρουσίασα μια σειρά από πίνακες με φιγούρες στις οποίες αποκρύπτεται το φύλο. Double face... Εκεί το σώμα μου ήταν η έμπνευσή μου.
AΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;
Ένας ναός. Ένας λειτουργικός ναός που τον κουβαλάμε πάντα μαζί μας. Που μας κουβαλάει πάντα μαζί του.
ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ;
Δεν το είχα σκεφτεί. Ήθελα να γίνω μια διάσημη ζωγράφος. Αλλά να παίζω ρόλους, όχι.
ΕΠΑΙΖΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;
Ναι, ήταν ένας ρόλος που τον υποδύθηκα από τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι θέλω να αλλάξω. Άλλωστε η ταυτότητα δεν έχει φύλο. Εγώ τα 'χω βρει με τον εαυτό μου, ξέρω ποια είμαι, δεν γίνομαι νούμερο για να πάω ψηλά. Κι ό,τι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα το χρωστάω στη Μίνα και στον Πάνο Κούτρα. Όταν πήρα το ρόλο για τη Στρέλλα, ήμουν μόλις δύο μήνες στην Αθήνα. Είχα έρθει από τη Ρόδο με μία βαλίτσα ρούχα, κάποια χρήματα και καμία ιδέα για το τι θα κάνω.
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ;
Τα νησιά είναι σαν τα καράβια. Σε εγκλωβίζουν.
ΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΥΧΕΡΗ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.
Τον κόσμο αυτόν δεν τον γνώρισα, δεν μπήκα στο κατεστημένο του. Απάντησα στην αγγελία για τη Στρέλλα, γνώρισα τον Κούτρα και η ζωή μου άλλαξε. Ξέρεις, είχε γράψει το σενάριο πριν από 6 χρόνια και έψαχνε πρωταγωνίστρια. Ήταν στο όριο να τα παρατήσει, αν δεν έβρισκε μια αληθινή τρανσέξουαλ. Και τότε ήρθα εγώ. Ήμουν 25 χρονών, τραγουδούσα όπερα, έμοιαζα στην Κάλλας. Ήταν σα να το είχε γράψει για μένα χωρίς να με ξέρει.


Από την Τζούλια Διαμαντοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

All day Riva Bar - Μαίρη Μηλιαρέση

1. Που σε βρίσκουμε αυτόν τον καιρό;
Στη γλυφάδα στο καινούριο all day Riva Bar, Γιαννιτσοπούλου 2, πλατεία εσπερίδων
2. Ποια είναι τα πιο πρόσφατα σου νέα;
Εκτός από το Venti Club Rest στου Ψυρρή, το καινούριο μαγαζί στη Γλυφάδα

3. Τι δεν ξέρουμε για σένα;
Δεν ξέρετε για μένα ότι είμαι Λέων με ωροσκόπο Παρθένο

4. Ποια είναι η μεγαλύτερη σου επιτυχία και ποια η μεγαλύτερη σου αποτυχία;
Επιτυχία η κόρη μου, αποτυχία ο γάμος μου

5. Πως περνάς τις ώρες σου στο διαδίκτυο;
Μιλώντας με παλιούς και νέους φίλους τους οποίος μαζεύω στο μαγαζί μου και περνάμε τέλεια!!

6. Ποια είναι η σχέση σου με τον αθλητισμό και ποιο είναι το αγαπημένο σου άθλημα;
Αγαπώ τον αθλητισμό άλλα δεν είμαι του πολύ… κάνω ποδήλατο και cart


7. Τι ομάδα είσαι και ποιον αθλητή θαυμάζεις;
Θαυμάζω όλους τους αθλητές και είμαι με όποια ομάδα χάνει, για υποστήριξη

8. Πηγαίνεις συχνά στο γήπεδο;
Ποτέ!

9. Που θα ψάξει κάποιος για να σε βρει;
Στο Facebook και στο Riva Bar στη Γλυφάδα.

10. Τι εύχεσαι στους επισκέπτες του xxsports-gr ;
Εύχομαι υγεία, υγεία, υγεία!!
Διαβάστε περισσότερα...