Γιώργος Φερέτης - .Εισπράκτορας και πληροφοριοδότης!

Ο ρόλος του δημοσιογράφου Γιώργου Φερέτη στο κύκλωμα των εκβιαστών!!!Νέες λεπτομέρειες για την πυραμίδα της Μαφίας που διέλυσε την Θεσσαλονίκη και τα πρόσωπα-κλειδιά που αποτελούσαν την κοινοπραξία των τοκογλύφων και εκβιαστών έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα.Εισπράκτορας και πληροφοριοδότης ο Γιώργος Φερέτης!
Ο Ελεύθερος Τύπος αναφέρεται σήμερα με νέα στοιχεία στα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα, ανάμεσα στα οποία και ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην διευθυντικό στέλεχος της ΕΤ-3 Γιώργος Φερέτης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει :
«Ήταν το πρόσωπο και η φωνή της ΕΤ-3 και για χρόνια «μάχιμος» δημοσιογράφος. Εμφανιζόταν ως θρησκόληπτος και ισχυριζόταν πως είχε μεγάλες προσβάσεις στους κόλπους της Εκκλησίας. Παρουσιαζόταν και ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Το 2004 παύτηκε από τα καθήκοντα του. Επέστρεψε ατύπως, επί Παπανδρέου. Λίγοι γνώριζαν το πάθος του για την πράσινη τσόχα και η Αστυνομία εκτιμά ότι εκεί ήρθε σε επαφή με τα στελέχη της οργάνωσης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εισέπραττε χρήματα από θύμα , προς όφελος του Καραμπέρη. Επίσης του ζητήθηκε από τον Καραμπέρη και παρείχε πληροφορίες σχετικά με την αυτοκτονία θύματος του κυκλώματος.»
http://www.inews.gr/181/eispraktoras-kai-pliroforiodotis-o-giorgos-feretis.htm
Διαβάστε περισσότερα...

Giannis Kefalogiannis - Γιάννης Κεφαλογιάννης

Giannis Kefalogiannis - Γιάννης Κεφαλογιάννης
Την ερχόμενη Τρίτη 24 Ιανουαρίου, στις 14.00 το απόγευμα, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του πρώην βουλευτής Ρεθύμνου και πρώην υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα στις 11.30 το πρωί από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.Όπως ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, η κηδεία του Γιάννη Κεφαλογιάννη -ως αναγνώριση της προσφοράς του στον τόπο- θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Γιάννης Κεφαλογιάννης Βιογραφικό
Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης (6 Δεκεμβρίου 1933-20 Ιανουαρίου 2012) του Κωνσταντίνου ήταν Έλληνας γιατρός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και πολιτικός.
Γεννήθηκε στα Ανώγεια Ρεθύμνου Κρήτης στις 6 Δεκεμβρίου του 1933, και κατάγεται από παλιά οικογένεια πολιτικών της Κρήτης. Σπούδασε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, (πτυχίο 1958), της οποίας έγινε και διδάκτωρ παθολογίας (1970). Ακολούθησε την πολιτική παράδοση της οικογένειας και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Ρεθύμνου με την υποστήριξη της Ε.Ρ.Ε. το 1958 και στη συνέχεια επενεξελέγει το 1961 και 1963 στην ίδια περιφέρεια. Κατά τη διάρκεια της Χούντας ανέπτυξε αντιδικτατορική δράση.[1]

Μετά την κατάρρευση της Χούντας συμμετείχε στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία του 1974, στις οποίες και εξελέγη. Από τότε εκλεγόταν συνεχώς έως το 2004. Ανέλαβε αρκετά υπουργεία με τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε Γραμματέας της Βουλής στη περίοδο 1958-1964. Χρημάτισε επίσης υφυπουργός κοινωνικών υπηρεσιών (1976-77), υφυπουργός εσωτερικών (1980-81), υπουργός δημοσίας τάξης (1989), αναπληρωτής υπουργός μεταφορών επικοινωνιών (1989-90), υπουργός τουρισμού (1990-91), υπουργός επικρατείας (1990-91) και υπουργός εσωτερικών (1992-93). Το 1993 διεκδίκησε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας χωρίς όμως επιτυχία. Επίσης είχε διατελέσει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ενώ για μια περίοδο ήταν σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Βαρδινογιάννη, δικηγόρο και μέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, και είχε τρεις κόρες, την Χριστίνα, την Δανάη και την Όλγα. Η τελευταία εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνου στις εκλογές του 2007 με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Συγγενής του ήταν και ο βουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης.

Ήταν μέλος της Ιατρικής Εταιρίας Αθηνών, της διαρκούσης επιτροπής του κόμματος της Ν.Δ. και πρόεδρος του επιστημονικού τμήματος της Ν.Δ. Είχε γράψει διδακτορική διατριβή "Συχνότης του Σακχαρώδους Διαβήτου επί των Ελλήνων", καθώς και πολλές άλλες επιστημονικές εργασίες του που έχουν δημοσιευεθεί σε ιατρικά περιοδικά ή έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια.
Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ομιλούσε επίσης αγγλικά και ήταν μόνιμος κάτοικος Αθηνών.

Πέθανε στις 20 Ιανουαρίου 2012
Διαβάστε περισσότερα...

Rihanna - Χαβάη

Με ένα όχι και τόσο κολοκακευτικό ασημί μπικίνι έκανε την εμφάνισή της η Rihanna στο πολυτελές της σκάφος, το οποίο αυτή την περίοδο έχει «αράξει» στη Χαβάη.Κι αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με το συγκεκριμένο μαγίο που αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία.Η Rihanna, βέβαια, βρίσκεται για διακοπές στη Χαβάη και χαλαρή και ευδιάθετη δεν ενδιαφέρεται για τους παπαράτσι που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.Η τραγουδίστρια ήταν τόσο ενθουσιασμένη με το νέο της look, που θέλησε να το μοιραστεί με τους περίπου 12.000.000 followers που έχει στο twitter.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Kelly Brook - φωτογραφίζεται στην δικιά της κολεξιόν

Η Kelly Brook προωθεί την καινούρια σειρά εσωρούχων γνωστού καταστήματος της Αγγλίας, την οποία έχει σχεδιάσει η ίδια.Η Brook σκέφτηκε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσει την κολεξιόν της, είναι να γίνει η ίδια το μοντέλο για την φωτογράφιση. Και καλά έκανε, καθώς το σώμα το έχει… Τα εσώρουχα αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες της και το απόλυτα γυναικείο της σώμα.Η 32χρονη μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Now» ότι οι γυναίκες πρέπει να αγαπούν τις καμπύλες τους και να φοράνε τα κατάλληλα εσώρουχα, τα οποία θα τα αναδεικνύουν όπως πρέπει. Η κολεξιόν σου πάντως αναδεικνύει τα προσόντα σου ασυζητητί…


newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Χρύσπα - φωτογράφιση Down Town

Πιο σέξι και αποκαλυπτική από ποτέ εμφανίζεται η Χρύσπα στη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό «Down Town».Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη θηλυκότητα της και εξομολογήθηκε: «Εγώ δεν έχω πουλήσει ποτέ τη σέξι πλευρά μου για να έχω δουλειά. Τώρα θέλω να την δείξω, απλά γιατί νιώθω η ίδια όμορφα με τον εαυτό μου”».Μιλώντας για τα χρόνια που έχουν περάσει, δήλωσε:« Πλέον αισθάνομαι πιο γυναίκα. Κάτι έχει αλλάξει μέσα μου. Θέλω να βγάλω τον πιο σέξι εαυτό μου, τον πιο ώριμο εαυτό μου. Αισθάνομαι ότι μεγάλωσα. Είναι ωραία η διαδικασία αυτή, όταν σκέφτομαι ότι ξεκίνησα στα είκοσί μου να κάνω καριέρα και σήμερα στα 28 μου, μεγαλώνω μαζί με το κοινό».
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αναστασοπούλου vs Πηλιχού

Πηνελόπη Αναστασοπούλου vs Ιωάννα Πηλιχού








Διαβάστε περισσότερα...