ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ APERGIA MMM

Apergia MMM
Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό, καθώς στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί, συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Τα Εργατικά Κέντρα Αττικής, έχουν προκηρύξει για την Τρίτη εικοσιτετράωρη παναττική απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα μέτρα της κυβέρνησης με αιχμή τα εργασιακά. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Την ίδια ώρα, συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία και τη συγκέντρωση έχει απευθύνει η ΓΣΕΕ. Τη στήριξή της στην απεργιακή κινητοποίηση εκφράζει η ΟΜΕ-ΟΤΕ, καλώντας τα σωματεία - μέλη της με αποφάσεις τους να συμμετέχουν δυναμικά τόσο στην απεργία όσο και στη συγκέντρωση.
Στην απεργία συμμετέχουν οι Νοσοκομειακοί γιατροί, η ΟΜΕ - ΟΤΕ, και οι δικηγόροι.

Αναλυτικά:

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 05:00 το πρωί έως τις 07:30 και από τις 22:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

Από τις 07:00 το πρωί έως τις 22:00 θα κυκλοφορούν τα τρόλεϊ και από τις 09:00 έως τις 22:00 το τραμ.

Ο ΗΣΑΠ θα κινηθεί μόνο από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00. Σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση το Μετρο θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του προαστιακού από τις 05:00 έως τις 07:00, από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα.

Προβλήματα αναμένονται στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω συμμετοχής στην απεργία, πέντε ναυτεργατικών σωματείων, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Καλό θα είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να επικοινωνούν πριν από την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Τα ναυτεργατικά σωματεία που συμμετέχουν στην κινητοποίηση είναι αυτά της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, της Πανελλήνιας Ένωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο Στέφενσων», της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Μαγείρων Ναυτικού (ΠΕΕΜΑΓΕΝ), της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών- Ναυαγοσωστικών και της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ.

Απεργούν δημοσιογράφοι & δικηγόροι

Σαρανταοκτάωρη απεργία σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, από την Τρίτη στις 06.00 μέχρι και την Πέμπτη στις 06.00 έχουν κηρύξει οι ομοσπονδίες των ΜΜΕ (ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ).

Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι την Τρίτη η αποχή των δικηγόρων.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Έλληνας χάκερ N-SPLITTER σε δίκη

Σε δίκη θα παραπεμφθεί ο 19χρονος χάκερ N-SPLITTER που πριν ένα περίπου χρόνο συνελήφθη επειδή παραβίασε την ιστοσελίδα της ιντερπόλ αλλά και κάποιες αμερικανικές κυβερνητικές ιστοσελίδες.Σύμφωνα με το «Έθνος», ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, πρότεινε την παραπομπή του σε δίκη προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Να σημειωθεί πως ο 19χρονος πλέον hacker βρίσκεται ελεύθερος, αφού κατέβαλε σαν εγγύηση το ποσό των 5.000 ευρώ. Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ;

Την περασμένη εβδομάδα κάποιοι θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου γίνανε θεατές ενός πολύ άσχημου συμβάν.H Έλενα Παπαρίζου πιο μεθυσμένη από ποτέ, παραπατούσε, μιλούσε άσχημα και έβρισε όποιον έβρισκε μπροστά της.Το περιστατικό ήταν κάτι παραπάνω από τραγικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι
όλοι οι ''γνωστοί-άγνωστοι'' φίλοι της Έλενας περιμέναμε να δούμε μια Έλενα τελείως διαφορετική εφόσον πέρασε αρκετούς μήνες σε γνωστό κέντρο απεξάρτισης στην Σουηδία.Οι περισσότεροι ξέρουν για το άγνωστο θέμα που απασχολεί την τραγουδίστρια τα τελευταία 5-6 χρόνια και έχοντας πάτημα τον θάνατο του πατέρα της, έφτασε στα όρια της αυτόκτονιας λόγο του αλκοολισμού.Συνεργάτες και μέλη του fan club ήρθαν αντιμέτωποι αρκετές φορές με το ''άλλο'' πρόσωπο της Έλενας, να φωνάζει και να βρίζειόποιον έβρισκε μπροστά της.Ο λόγος λοιπόν που έφυγε για αρκετούς μήνες εκτός Ελλάδος παρα του ότι, το τραγούδι της Paparizou-Baby it's over βρισκόταν στο No.1 ήταν καθαρά για το πρόβλημα που την απασχολεί τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από τον αλκοολισμό.Μεγάλοι επιχειρηματίες της γύρισαν την πλάτη λόγο αυτού του ''προβλήματος'' και χάρη στον Γιάννη Πάριο βρήκε επαγγελματική στέγη στην Θεσσαλονίκη.Ελπίζουμε όλοι, όσοι στηρίζουμε και αγαπάμε την Έλενα πως θα πρέπει να ''συνέλθει'' γιατί όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια αλλά πιο πολύ θα καταστρέψει τον ίδιο της τον εαυτό.
πηγη: http://www.inews.gr/116/eidisi-sok-oli-i-alitheia-gia-tin-elena-paparizou-kai-ton-alkoolismo.htm
Διαβάστε περισσότερα...

Διάσημα sexy οπίσθια

Κάποιες διάσημες κυρίες ξεχωρίζουν από άλλες για τα sexy οπίσθια τους.Αποτελούν πόλο έλξης για εκατομμύρια ανδρικά βλέμματα παγκοσμίως και κάποιες τα ασφαλίζουν έναντι εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.Δείτε τα διασημότερα sexy οπίσθια που υπάρχουν στον πλανήτη! Διαβάστε περισσότερα...

Γιάννης Μπουτάρης: Οταν βλέπω παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ ξεφουσκώνω τα λάστιχα!

Αποκαλύψεις έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης... Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης παραδέχτηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι όταν βλέπει παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ξεφουσκώνει τα λάστιχά τους. Διαβάστε περισσότερα...

Δωροθέα Μερκούρη+Monica Bellucci

Η φιλία της Δωροθέας Μερκούρη με την Μόνικα Μπελούτσι κρατάει αρκετά χρόνια. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί παλιότερα και από τότε της συνδέει στενή φιλία και όποτε ξεκλέβουν λίγο χρόνο τον περνούν μαζί.Οι παπαράτσι τις απαθανάτισαν στη διάρκεια απογευματινής βόλτας τους στη Ρώμη μαζί με τα παιδιά τους. Την Μόνικα συνόδευε και ο σύζυγός της ο επίσης γνωστός ηθοποιός Βίνσεντ Κασέλ. Όλη η παρέα ήταν πολύ χαρούμενη και είχαν μάτια μόνο για τα παιδιά τους. Monica Bellucci - Dorothea Mercouri Διαβάστε περισσότερα...