Brooke Burke

Τι κι αν είναι 40 χρονών και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Brooke Burke βάζει κάτω τις 20αρες με το καλογυμνσμένο κορμί της.Η σέξι τηλεπαρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με σέξι μπικίνι για το Fitness magazine. Για να διατηρήσει την σιλουέτα της γυμνάζεται ανελειπώς, κάνει πιλάτες εδώ και εννέα χρόνια, τρώει υγιεινά και φυσικά ασχολείται με τα παιδιά της!Όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν παραλείπει κανένα από τα πέντε γεύματα την ημέρα - τα οποία περιλαμβάνουν ψάρι, λαχανικά και κρέας- για αυτό και ο μεταβολισμός της λειτουργεί άψογα. Διαβάστε περισσότερα...

Kate Middleton - happy birthday

Η Δούκισσα του Cambridge, Κάθριν Μίντλετον-Kate Middleton, έχει σήμερα τα γενέθλιά της, και γίνεται 30 ετών.Βέβαια, σε αντίθεση με όσα θα περίμεναν οι εκατομμύρια θαυμαστές η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν πρόκειται να γιορτάσει τα γενέθλια της με κάποια ιδιαίτερη και εντυπωσιακή διοργάνωση.Όπως αναφέρουν κύκλοι του παλατιού, τα γενέθλια της Δούκισσας θα εορτασθούν με «χαμηλό προφίλ», θέλοντας να κατευνάσει τους τόνους γύρω από το όνομά της, καθώς έχει απασχολήσει αρκετά τα media όλου του πλανήτη κατά τη διάρκεια του 2011, λόγω του γάμου της με τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου.Ένας ακόμη λόγος για τον εορτασμό των γενεθλίων της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επισκιάσει τη φήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ, στην οποία είναι αφιερωμένη η χρονιά, λόγω της συμπλήρωσης 60 ετών στον θρόνο.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Victoria's secret angels - swim 2012

Το τοπίο στις ακτές των νήσων Bora Bora είναι από μόνο του μαγευτικό και εξωτικό. Φανταστείτε λοιπόν ηλιοβασίλεμα σε συνδυασμό με καλλονές όπως η Miranda Kerr, η Alessandra Ambrosio, η Lily Aldridge και η Candice Swanepoel, να παίζουν με την άμμο και τα κύματα για τις ανάγκες διαφημιστικού.Με μπικίνι σε μικροσκοπικό μέγεθος τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν για τη νέα σειρά μαγιό για το καλοκαίρι του 2012. VIDEO Διαβάστε περισσότερα...

James Franco

Το πρώτο του μυθιστόρημα αναμένεται να κυκλοφορήσει ο James Franco. Σύμφωνα με πληροφορίες ο James που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Milk» και υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του Danny Boyle «127 ώρες», πούλησε το βιβλίο του στο Amazon.Το βιβλίο με τον τίτλο «Actors Anonymous» θα βασίζεται στη χολιγουντιανή ζωή του 33χρονου ηθοποιού.Πάντως και στο παρελθόν ο James Franco είχε επιχειρήσει να εισχωρήσει στο χώρο της λογοτεχνίας με την κυκλοφορία μιας συλλογής από σύντομες ιστορίες που είχε τον τίτλο «Palo Alto».

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Ria Antoniou Dancing with the star

Ria Antoniou Raimondo Todaro
Την πρώτη της εμφάνιση στο ιταλικό Dancing with the stars έκανε η Ρία Αντωνίου που όπως φαίνεται από τα σχόλια που έχει λάβει έχει… καταπλήξει τους Ιταλούς!Το Σάββατο (7/1) η 23χρονη καλλονή και Β' Μις Ελλάς του 2008 χόρεψε σάλσα με τον παρτενέρ της Ραϊμόντο Τοντάρο και «έκλεψε» τις εντυπώσεις από πρώην αστέρες του ποδοσφαίρου που συμμετέχουν και εκείνοι στο show, όπως ο Τζιάνι Ριβέρα, ο Κριστιάν Βιέρι και ο Μάρκο Ντελ Βέκιο!
«Τρελαίνει» τους Ιταλούς η Ρία! VIDEO
La Salsa di Ria Antoniou e Raimondo Todaro!
«Η προσοχή του κόσμου έχει ήδη προσελκύσει η όμορφη Μις Ελλάς, Ρία Αντωνίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «ilmessaggero.it», αποθεώνοντας την για την σέξι παρουσία της…
Διαβάστε περισσότερα...

ΛΗΓΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ!

ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ
Νέα τροπή πήρε η υπόθεση του τροχαίου περιστατικού με πρωταγωνιστή τον Κίμωνα Κουλούρη. Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 το δίπλωμα οδήγησης του πρώην υπουργού είχε λήξει από το 2009.Το δίπλωμα του έπρεπε να είχε ανανεωθεί, καθώς ο Κίμων Κουλούρης είναι άνω των 65 ετών. Πέρα από αυτό ο πρώην υπουργός αναμένεται να δώσει κατάθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Μιλώντας στον Real fm 97,8, ο πρώην υπουργός παραδέχθηκε την παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη: «Έχω την ευθύνη. Είχα μαζί μου μόνο την ασφάλεια του αυτοκινήτου, δεν είχα ταυτότητα και θέλησαν να με πάνε στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τους ζήτησα να πάω την 16χρονη κόρη μου, που είχα μαζί μου, σπίτι και μετά να πάω στο τμήμα, αλλά δεν με άφησαν. Έγινε ένα διαπληκτισμός, αλλά δεν πάτησα κανένα αστυνομικό. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και ζήτησα αμέσως συγγνώμη».
Την ποινική δίωξη Κουλούρη ζήτησε ο ειδικός φρουρός...
Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη, ζήτησε ο 25χρονος ειδικός φρουρός, τον οποίο τραυμάτισε ο πρώην βουλευτής με το αυτοκίνητο του το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης.
Ο ειδικός φρουρός έδωσε κατάθεση χθες το απόγευμα στην Τροχαία Καισαριανής που διενεργεί την προανάκριση και περιέγραψε το γεγονός, ενώ ζήτησε την ποινική δίωξη του κ. Κουλούρη για το τροχαίο ατύχημα και ό,τι προκύψει από τον τραυματισμό του. Παράλληλα, όπως και οι συνάδελφοι του, κατέθεσε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο πρώην βουλευτής δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο και τους μίλησε απαξιωτικά, κάτι όμως που σύμφωνα με τις διατάξεις του τελευταίου ΚΟΚ, είναι πταίσμα.
Ο κ. Κουλούρης κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, σε βαθμό πλημμελήματος, που σύμφωνα με τον τελευταίο ΚΟΚ διώκεται αυτεπαγγέλτως αλλά δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα, εφόσον δεν υπάρχει εγκατάλειψη και ο υπαίτιος οδηγός παρέχει τις υπηρεσίες του στην προανάκριση.
Η απάντηση της αστυνομίας: «Έγιναν όλες οι προβλεπόμενες αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες»
Από το Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής διερευνώνται οι συνθήκες και τα αίτια τροχαίου ατυχήματος, που προκάλεσε πρώην Βουλευτής, το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός Ειδικού Φρουρού.
Από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές γίνονται όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση.
Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά την ολοκλήρωσή της, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Για τις τροχαίες παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς, επιβλήθηκαν στον υπαίτιο οδηγό οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Ειδικότερα, στις 23.30 το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπίστωσαν την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη από οδηγό οχήματος, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο. Όπως εξακριβώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν ημεδαπός, πρώην βουλευτής. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, προκλήθηκε ελαφρύς τραυματισμός στο αριστερό πόδι ενός Ειδικού Φρουρού, από το όχημα του ελεγχόμενου.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, απ' όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο υπαίτιος οδηγός οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό. Για την εξέλιξη του περιστατικού και τον τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού, ο οδηγός εξέφρασε τη λύπη του.
Από την έρευνα του τροχαίου ατυχήματος, προέκυψαν παραβάσεις, για τις οποίες, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία.
Ο άτυχος αστυνομικός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ ο κ. Κουλούρης οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, που διενεργεί προανάκριση.

Μετά την κατάθεσή του, ο πρώην υπουργός έκανε αλκοτέστ και αφέθηκε ελεύθερος -εφόσον δεν έγινε μήνυση εναντίον του- ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.
real-gr
Διαβάστε περισσότερα...