ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ-KLELIA RENESI

Όταν δει κανείς μια γυναίκα σαν την Κλέλια Ρένεση, είναι δύσκολο να πιστέψει ότι έχει παρακαλέσει έναν άντρα.Κι όμως, η ίδια παραδέχεται στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Και έχω ικετεύσει και έχω κλάψει, γιατί είμαι κι εγώ ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα που θέλω να αγαπηθώ και να αγαπήσω, να με αποδεχτεί ένας άνθρωπος και να τον αποδεχτώ κι εγώ. Αυτό πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάθε σχέση είναι ένας πόλεμος σε όλα τα επίπεδα και ακόμα και αν χάσεις μια μάχη δεν θέλεις να παραιτηθείς. Όταν έχω κάτι να διεκδικήσω από έναν άνθρωπο, το συναίσθημα μου βγαίνει αυτόματα, χωρίς να το λογοκρίνω. Είμαι πολύ ευθύς στις αντιδράσεις μου, σε βαθμό που σοκάρει. Έτσι κι αλλιώς η ζωή είναι πολύ μικρή. Οπότε ό, τι έχω να πω θα το εκφράσω σε όλο του το μεγαλείο, χωρίς να με ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις».
KLELIA RENESI VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Τα βενζινάδικα κλέβουν;

Ας εξετάσουμε προσεκτικά τα παλιά κόλπα των πρατηριούχων, αλλά και ένα νεοφερμένο, προκειμένου να μη βάζουν στον πελάτη τη βενζίνη που αντιστοιχεί στο χρηματικό αντίτιμο αυτού...
Τηλεχειρισμός. Τοποθετούν έναν ειδικό μηχανισμό στην αντλία που τους επιτρέπει να «μαγειρεύουν» με τηλεχειριστήριο το τελικό ποσό.
Αντλίες με ειδικά τσιπ. Βάζουν ειδικά τσιπ στην πλακέτα της αντλίας, ώστε να γράφει παραπάνω. Η μέθοδος γνωστή και ήδη έχουν υπάρξει συλλήψεις από τις αστυνομικές αρχές.
Θέρμανση. Το κόλπο εδώ είναι η αύξηση της θερμοκρασίας (άρα και η αύξηση του όγκου) του καυσίμου μέσα στη δεξαμενή με μια ειδική «σερπαντίνα ζεστού νερού». Έτσι, αμέσως μετά την είσοδό του στο ρεζερβουάρ, ο δείκτης της βενζίνης ανεβαίνει πολύ, για να υποχωρήσει λίγα λεπτά μετά.
Πρόσμειξη με αιθανόλη. Είναι η νέα «μόδα» στα πρατήρια βενζίνης και ήδη αρκετά διαδεδομένη, αφού η αιθανόλη, που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία χημικών και χρωμάτων, δε φορολογείται με ειδικό φόρο κατανάλωσης (ΕΦΚ). Επομένως, το κόστος για τους πρατηριούχους είναι ιδιαιτέρως χαμηλό. Έτσι ο οδηγός πληρώνει βενζίνη, αλλά αγοράζει ένα μείγμα με αιθανόλη, που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ζημιές στον κινητήρα, εφόσον γίνει σε υψηλό ποσοστό.
Για όλους τους προαναφερόμενους λόγους να προσέχετε που βάζετε βενζίνη…
http://www.inews.gr/102/etsi-mas-klevoun-sta-pratiria-kafsimon.htm
Διαβάστε περισσότερα...

Τριψτε με σταχτη το νιπτηρα για να λαμψει

Να και σε κατι που ειναι χρησιμο τα τσιγαρα... Αν υπάρχουν καπνιστές στο σπίτι μην πετάτε την στάχτη από τα τσιγάρα, γιατί με την στάχτη μπορείτε κάθε τόσο να τρίβετε τον νιπτήρα για να λάμψει. Διαβάστε περισσότερα...

Demi Moore - Harper’s Bazaar

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Demi Moore ύστερα από τον χωρισμό της με τον Ashton Kutcher. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τη διάσημη ηθοποιό η οποία δεν μπόρεσε να συγχωρέσει πρώην σύζυγο της για την απιστία του την ημέρα που θα γιόρταζαν μαζί την επέτειο του γάμου της.
Η 49χρονη Demi έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Harper's Bazaar» όπου μεταξύ άλλων δε δίστασε να παραδεχτεί πως φοβάται μήπως τελικά δεν της αξίζει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα της ο οποίος θα τη φροντίζει και θα την αγαπά.
Διαβάστε περισσότερα...

Arnold Schwarzenegger - Maria Shriver

Εδώ και λίγες εβδομάδες λέγεται ότι προσπαθούν να τα βρουν. Η τελευταία εμφάνιση του Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver δείχνει ότι όντως κάτι συμβαίνει προς το δρόμο της συμφιλίωσης αφού και οι δύο φορούσαν τις βέρες τους.Το ζευγάρι πέρασε και τις γιορτές μαζί και με τα παιδιά τους βέβαια. Φαίνεται ότι η Maria Shriver αποφάσισε να τον συγχωρήσει για όλα όσα έκανε και βέβαια πάνω απ' όλα για το νόθο παιδί με τη Mildred Baena.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

PAPARIZOU - BABY IT'S OVER

Για ακόμη μια φορά η Έλενα Παπαρίζου ακουμπάει την κορυφή και είναι η κυρία «Number One».Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για τη συμμετοχή της σε κάποιο διαγωνισμό τραγουδιού αλλά για το τραγούδι «Baby It's Over». Σύμφωνα με το επίσημο airplay chart το Νο1 ελληνικό τραγούδι για το 2011, είναι το «Baby It's Over», της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο κατέκτησε την κορυφή των chart των ελληνικών ραδιόφωνων.PAPARIZOU - BABY IT'S OVER VIDEO
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Uma Thurman - Robert Pattinson

Μπορεί να παίζουν μαζί στη νέα τους ταινία, αλλά αυτό δεν σταμάτησε την Uma Thurman από το να μιλήσει με όχι και τα πιο κολακευτικά λόγια για τον Robert Pattinson.Η ηθοποιός φωτογραφίζεται για το Harper's Bazaar και μιλάει για το Bel Ami. «Για να απαντήσω στις διάφορες ερωτήσεις που γίνονται για την ταινία, ναι, ο Robert είναι πολύ όμορφος από κοντά, αλλά δεν ... γυαλίζει όπως κάνει σε αυτές τις ταινίες με τους Δράκουλες», αναφέρει η Thurman. Τόνισε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο φιλμ είναι ευχάριστος, δραματικός και πως ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα το θέμα της ταινίας
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Paris Hilton - FHM

Μετά τα ριάλιτι σόου αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της (!) και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις αρχές του καλοκαιριού!Και επειδή η καλή διαφήμιση ξεκινάει από νωρίς, η Paris Hilton σκέφτηκε ότι μια σέξι φωτογράφιση ήταν ό,τι έπρεπε για να αρχίσει να γίνεται ντόρος γύρω από τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.
Έβγαλε… αρκετά από τα ρούχα της και πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού FHM, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη συμπάθεια που τρέφει στο πρόσωπο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ και του αδερφού του Χάρι, χαρακτηρίζοντάς του πολύ «ευγενείς και τζέντλεμαν».

«Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στο Λονδίνο, οι άνθρωποι και η προφορά τους… οι Βρετανοί είναι πολύ διαφορετικοί από τους άντρες της Αμερικής. Είναι όλοι πολύ τζέντλεμαν και πολύ ώριμοι. Έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης. Έχω γνωρίσει αρκετούς Βρετανούς και νομίζω ότι μεγαλώνουν με πολύ διαφορετικό τρόπο. Είναι ευγενικοί και πολύ… σέξι» είπε η διάσημη κληρονόμος.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της σχέδια η 30χρονη Paris είπε ότι ετοιμάζει μια καινούρια δουλειά, αυτή τη φορά δισκογραφική. «Μου αρέσει πολύ η μουσική και έχω πάθος με τη house. Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να αφοσιωθώ σε αυτό γιατί έκανα πολλά ριάλιτι σόου στην τηλεόραση. Δουλεύω ήδη αρκετό καιρό το δίσκο με πολλούς κορυφαίους DJs και πιστεύω ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί. Είναι πολύ μοντέρνος… Η τέλεια μουσική για πάρτι!» πρόσθεσε.

Η χρυσή κληρονόμος αναφέρθηκε ακόμη στα υπόλοιπα επιχειρηματικά της σχέδια, λέγοντας ότι τα αρώματα που έχει δημιουργήσει πηγαίνουν πολύ καλά στην αγορά και έχουν αποφέρει έσοδα 1,3 δισ. δολαρίων από το 2005 που τα ξεκίνησε.

«Έχω 35 καταστήματα και 17 σειρές προϊόντων. Έχω ακόμη 14 αρώματα και το νέο μου επιχειρηματικό βήμα είναι η αλυσίδα καταστημάτων Paris Hilton Beach Club. Το πρώτο θα ανοίξει σύντομα στις Φιλιππίνες. Θα έχει νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια και… ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς» είπε.
Διαβάστε περισσότερα...