BAR REFAELI

Bar Refaeli (Hebrew: בר רפאלי‎; born 4 June 1985) is an Israeli model and occasional actress, most known for her modeling work and for her relationship with American actor Leonardo DiCaprio. She was the cover model of the 2009 Sports Illustrated Swimsuit Issue.
Bar Refaeli was born into an Israeli Jewish family in Hod HaSharon, Israel. Her parents, Rafael and Tzipi, own a horse ranch. Her mother was a successful Israeli model in the 1970s under her maiden name, Tzipi Levine. Refaeli has three brothers. She began a modeling career at the age of eight months, appearing in commercials.Refaeli had to wear braces in her early years, interrupting her modeling until age 15, when she returned to modeling with the representation of Irene Marie Models.























BAR REFAELI - From Wikipedia, the free encyclopedia
Διαβάστε περισσότερα...

SUPER MARIO GAMES


Mario Forever Flash
Mario Forever Flash


Διαβάστε περισσότερα...

Best Antivirus 2012

New model-year security products used to come out in the fall, like new model-year cars. This year the first 2012 antivirus (G Data AntiVirus 2012 turned up way back in May. So far PCMag has reviewed nine antivirus tools explicitly identified as 2012 models, along with several others released during the same period.
Best Antivirus 2012
Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Lopez - Περού

Στο Περού βρέθηκε η σέξι Τζένιφερ Λόπεζ και το λουκ της ήταν φυσικό να αποτελέσει θέμα συζήτησης.Η καυτή λατίνα σταρ προτίμησε να γυρίσει το τρέιλερ του νέου τάλεντ σόου που ετοιμάζει με τίτλο "Q'Viva! The Chosen" φορώντας ένα κροκί κομμάτι A.L.C. Sienna του οποίου η τιμή φτάνει τα 1195 δολάρια.Το λουκ συμπλήρωσαν τα ψηλά Toutenkaboucle πέδιλα του Christian Louboutin των οποίων η τιμή φτάνει τα 995 δολάρια! Πάνω σε αυτά η Jlo ξεδίπλωσε άλλωστε το ποδοσφαιρικό της ταλέντο (μιλάμε για τακούνι που ξεπερνά τους 12 πόντους)!Τα χρυσά βραχιόλια και δαχτυλίδια ολοκλήρωσαν την εμφάνιση της Λόπεζ που προτίμησε να αφήσει κάτω τα μαλλιά
της σε ένα σγουρό στυλ.
womenonly-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

O-giatros tis peinas - omorfantra mou - manolis mavromatakis diafimisi
Αυξάνονται και πληθύνονται οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Με το δικό τους στίγμα αποτυπώνουν στον φακό χαρακτήρες γνώριμους και σίγουρα αξιομνημόνευτους. Ένας εξ αυτών είναι ο Μανώλης Μαυροματάκης, ο ηθοποιός απο την Σητεια που υποδύεται σε διαφημιστικό σποτάκι έναν χιουμοριστικό τύπο που πουλάει χοντ ντογκ έξω από τα γήπεδα και σκαρφίζεται ιδιοφυή ατάκες για να προσεγγίσει τους πεινασμένους οπαδούς.

«Ο γιατρός της πείνας» μπορεί στην διαφήμιση της Cosmote να έπεισε και τους πιο δύσπιστους ή… θεατρόφιλους ότι είναι πραγματικά ένας καντινιέρης έξω από κάποιο γήπεδο, ωστόσο πρόκειται για έναν εξαίρετο και βραβευμένο ηθοποιό με λαμπρή καλλιτεχνική πορεία στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο και συμμετοχή σε σπουδαία έργα. Ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι τρανταχτό παράδειγμα ηθοποιού που καταρρίπτει το μύθο ότι οι «ξεχασμένοι» και δίχως κάποια σημαντική πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα ηθοποιοί προσπαθούν να βρουν διέξοδο σε διαφημίσεις για τα προς το ζην.



Ο, κατά τα άλλα, «γκουρμές» είναι βραβευμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός έχοντας αποσπάσει το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Δράμας, για την ταινία «Τα παιδιά της Σπιναλόγκας» του Κώστα Αθουσάκη που προβλήθηκε το 2007, έχει επιθεωρησιακά στοιχεία στο παίξιμο του με την έννοια της αμεσότητας και της επικοινωνίας με το κοινό.
Η πορεία του όμως στην τέχνη δεν αρχίζει ούτε τελειώνει εκεί. Ο Μαυροματάκης είναι άμεσος, απλός και απολαυστικός σ’ έναν σκηνικό χώρο που γνωρίζει καλά, το θέατρο, και σ’ ένα υποκριτικό είδος που ξέρει πώς να αναδείξει. Δεν θα ήταν παράτολμο αν έλεγε κάποιος ότι η παρουσία του σε παραστάσεις λειτουργεί σαν ένα είδος κομπέρ που μετέχει όμως ενεργά στη θεατρική πράξη. Ο Μαυροματάκης
«Ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι ηθοποιός ανοιχτής προοπτικής και μεγάλης δυναμικότητας και πάντα έχει κάτι να μας αποκαλύψει. Υποδύεται ρόλους με τη βαρύτητα και την εκφραστικότητα που πρέπει. Είναι το πρόσωπο που πολλές στιγμές κατά τη διάρκεια μιας παράστασης ή μιας ταινίας ανατρέπει τα μειονεκτήματά της προσδίδοντας βαθείς χρωματισμούς και συναίσθημα» λένε όσοι έχουν παρακολουθήσει στενά τα βηματά του στην τέχνη.

Ενδεικτικά σημεία της μέχρι τώρα καριέρας του είναι ότι όχι μόνο παίζει στο θέατρο αλλά σκηνοθετεί παραστάσεις και ταινίες που έχουν αποσπάσει μόνον κολακευτικά σχόλια. Έχει παίξει και έχει υπάρξει συντελεστής λοιπόν στις εξής ταινίες: Μαριονέτα - Marionette (2007), Uranya (2006), Το Ονειρο του Σκύλου - A Dog's Dream (2005), Quo Vadis (2004), Μπραζιλερο (2001), Ενας Λαμπερός Ηλιος - A Bright Shinning Sun (2000), Η Γωνία του Παραδείσου (1998), Πριν το Τελος του Κοσμου - Before the End of the World (1996), Ελεύθερη Κατάδυση - Love Knot (1995), Λευτέρης Δημακόπουλος - Lefteris (1993), ενώ στο θέατρο ξεπέρασε τον εαυτό του στην παράσταση «Ο Ζορμπάς, η πραγματική ιστορία». Τέλος, έχει συνεργαστεί και με τον Πάνο Κοκκινόπουλο έχοντας εμφανιστεί σε επεισόδια του Κόκκινου Κύκλου.


Όπως και να έχει, ως «γιατρός της πείνας» κατάφερε όχι μόνο να μας πείσει για τα χόντ ντογκ του, αλλά και να μας προκαλέσει… ξεσπάσματα γέλιου εντός του ολίγου διαφημιστικού χρόνου.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ-ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε περισσότερα...

BAR REFAELI

Η BAR REFAELI θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό για τα Χριστούγεννα… Έτσι είπε να απαρνηθεί το κρύο και τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σε χιονισμένα τοπία και πήγε στην Βραζιλία!

Μάζεψε τις βαλίτσες της πήρε το αεροπλάνο από την Νέα Υόρκη και πήγε στην νότια Βραζιλία… Μάλιστα το 26χρονο μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter στην οποία φορά ποζάρει φορώντας ένα σέξι μπικίνι, γυαλιά ηλίου και κρατώντας ένα κοκτέιλ καρύδας ενώ με το αριστερό της χέρι μας κάνει το σήμα της νίκης. Το φόντο απερίγραπτο… Κάθεται πάνω σε μια τεράστια αμμουδιά και τα νερά από πίσω φαίνονται καταγάλανα…Με την φωτογραφία αυτή ευχήθηκε σε όλους τους twitter-όφιλους «Καλά Χριστούγεννα από την Βραζιλία».Μόλις πριν από μια βδομάδα ο φακός την είχε απαθανατίσει να ψωνίζει ολίγον τι ταλαιπωρημένη και ντυμένη σαν το κρεμμύδι στα μαγαζιά της Νέας Υόρκης…
Η Ισραηλινή καλλονή πήγε στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στις ακτές Bahia με δύο φίλες της καθώς επίσης και με τον Vale Micchetti.
H BAR REFAELI, εκτός από το να απολαμβάνει το ήλιο διασκέδασε και επισκέφτηκε πολλά τουριστικά σημεία.
Διαβάστε περισσότερα...