Ιωάννα Λίλη

Η Ιωάννα Λίλη αν και τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια της, δεν μπόρεσε να μην αποδεχτεί την πρόταση της καλής της φίλης, Μάρθας Αδαμίδου. Η Ιωάννα, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, παρουσίασε το fashion show, που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή με τις μουσικές επιλογές να ξεσηκώνουν τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα Λίλη, είπε το «ναι», στη συγκεκριμένη πρόταση καθώς ήθελε και αυτή να στηρίξει την ελληνική αγορά σε αυτές τους δύσκολες ημέρες που περνάει. Διαβάστε περισσότερα...

Suzuki Burgman Fuel Cell

Το πρωτότυπο σκούτερ Suzuki Burgman FuelCell με κυψέλες καυσίμου, είναι το μόνο όχημα αυτής της τεχνολογίας που κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους με πανευρωπαϊκή έγκριση τύπου. Το πειραματικό σκούτερ της Suzuki παρουσιάστηκε το 2009 στην 41η διεθνή έκθεση του Τόκιο και έκτοτε δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες στη Βρετανία.
Η ασφάλεια των πρωτότυπων συστημάτων κίνησης που διαθέτει καθώς και η συνολικά κορυφαία απόδοσή του, ήταν τα στοιχεία που του έδωσαν τη δυνατότητα πανευρωπαϊκής έγκρισης τύπου.
Το Suzuki Burgman Fuel Cell βασίζεται στο πλαίσιο του γνωστού μας Burgman 200, ωστόσο τα μηχανικά του μέρη έχουν αντικατασταθεί από μια αερόψυκτη κυψέλη καυσίμου, ένα ρεζερβουάρ υδρογόνου για την τροφοδοσία της κυψέλης με καύσιμο και ένα ηλεκτρικό μοτέρ για τη μετάδοση της κίνησης. Η κυψέλη καυσίμου παράγει ρεύμα από την μετατροπή του υδρογόνου σε ενέργεια, το οποίο χρησιμοποιεί ο ηλεκτρικός κινητήρας. Το μόνο κατάλοιπο της χημικής μετατροπής του υδρογόνου σε ενέργεια είναι το… νερό.

Σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία Intelligent Energy που έχει αναπτύξει την τεχνολογία της κυψέλης καυσίμου, η Suzuki πραγματοποιεί εκτεταμένες δοκιμές του BurgmanFuelCell. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και σύντομα ο στόλος των προς δοκιμή Burgman Fuel Cell θα αυξηθεί σημαντικά.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η Suzuki είναι πλέον έτοιμη, όποτε δημιουργηθεί η αναγκαία υποδομή για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων κυψελών καυσίμου, να προχωρήσει στην κατασκευή μιας γκάμας διαφόρων μοτοσικλετών μηδενικών ρύπων.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι άστεγοι ζουν 30 χρόνια λιγότερο

Σύμφωνα με το BBC, έρευνα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Crisis" και του πανεπιστημίου του Sheffield σε ανθρώπους που κοιμούνται στον δρόμο ή σε νυχτερινά καταλύματα, συμπέρανε πως ένας άστεγος στη Βρετανία έχει προσδόκιμο ζωής τα 47 χρόνια, ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός τα 77.

Στις άστεγες γυναίκες δε, το προσδόκιμο μειώνεται ακόμα περισσότερο, στα 43 έτη.

Η χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ ευθύνεται για έναν στους τρεις θανάτους αστέγων, ενώ έχουν εννέα φορές περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν, εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους Βρετανούς.

Η κατάχρηση αλκοόλ, όπως σημειώνουν οι ερευνητές, συχνά οδηγεί κάποιον στο να μείνει άστεγος, αλλά από το σημείο αυτό, το πρόβλημα οξύνεται.

Ακόμη, οι θάνατοι ως αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος είναι τρεις φορές περισσότεροι.

Η έρευνα έρχεται ενώ η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει έκτακτη δαπάνη 20 εκατ. λιρών, για την παροχή βοήθειας σε μοναχικούς άστεγους ανθρώπους.
Διαβάστε περισσότερα...

Ai Eu Te Pego

Το τραγούδι που... χόρεψε το Βίκτορ Κλωναρίδης μετά το γκολ που πέτυχε στο Γκρατς δεν έχει «κερδίσει» μόνο τον ποδοσφαιρικό κόσμο (το έχει λανσάρει πρώτος ο Νέιμαρ). Το «Ai Eu Te Pego» του Βραζιλιάνου Μικαέλ Τελό έχει τρελάνει όλο τον Λατινόφωνο κόσμο. Όπως ανακοίνωσε το youtube το «Αχ αν σε πιάσω» είναι το κομμάτι που είδαν περισσότερο φέτος οι Ισπανοί. Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει εκατομμύρια κλικ. video Διαβάστε περισσότερα...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ

Τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με δεκάδες έθιμα και παραδόσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Κεντρική Ελλάδα: Το τάισμα της βρύσης

Στην Κεντρική Ελλάδα τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων γίνεται το "τάισμα" της βρύσης. Περίπου τα χαράματα οι κοπέλες πηγαίνουν στην πιο κοντινή βρύση και παίρνουν το αμίλητο νερό, αφού αφήσουν προηγουμένως εκεί βούτυρο, τυρί, ή ψημένο σιτάρι ή κλαδί ελιάς.

Γρεβενά: Τα δαιμονικά

Στα Γρεβενά ανάβουν ένα μεγάλο κούτσουρο σε μια γωνιά από την παραμονή των Χριστουγέννων και η φωτιά καίει συνέχεια μέχρι τα Φώτα για να προστατεύει την οικογένεια από τα δαιμονικά

Μάνη: Οι τηγανίδες

Στα χωριά έξω από τη Μάνη, πλάθουν και ψήνουν τις τηγανίδες, τα μανιάτικα λαλάγγια. Στο σοφρά ή σε κάποιο τραπέζι, η μητέρα και τα κορίτσια πλάθουν το έτοιμο ζυμάρι σε χοντρό μακαρόνι και το διπλώνουν στα τέσσερα.

Κρήτη: Η ζύμη

Σε χωριά της επαρχίας Αμαρίου, τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων βάζουν λίγη κοινή ζύμη σ' ένα πιάτο και κάποια στιγμή, ενώ βεγγερίζουν (ξενυχτούσαν συζητώντας) περιμένοντας, η ζύμη ανέβαινε και γινόταν προζύμι. Τότε, κατά την πίστη των ανθρώπων, ήταν η ώρα που γεννάται ο Χριστός.

Ηπειρος: Το «αναμμένο πουρνάρι»

Στην Ήπειρο έχουν μια ωραία συνήθεια. Όταν γεννήθηκε ο Χριστός και πήγαν, λέει, οι βοσκοί να προσκυνήσουν, ήτανε νύχτα σκοτεινή. Βρήκαν κάπου ένα ξερό πουρνάρι κι έκοψαν τα κλαδιά του. Πήρε ο καθένας από ένα κλαδί στο χέρι, του έβαλε φωτιά και γέμισε το σκοτεινό βουνό χαρούμενες φωτιές και τριξίματα και κρότους. Από τότε, στα χωριά της Άρτας και των Ιωαννίνων, όποιος πάει στο σπίτι του γείτονα για να πει χρόνια πολλά, κρατάει ένα δεντρικό που καίει τρίζοντας.

Μακεδονία: Το Χριστόξυλο

Στα χωριά της Μακεδονίας, ο νοικοκύρης ψάχνει στα χωράφια τις παραμονές των γιορτών και διαλέγει το πιο όμορφο, γερό και χοντρό ξύλο από πεύκο ή ελιά και το πάει σπίτι του με σκοπό να καίει συνέχεια στο τζάκι από τα Χριστούγεννα μέχρι και τα Φώτα. Ο λαός πιστεύει ότι καθώς καίγεται το Χριστόξυλο, ζεσταίνεται ο Χριστός στην κρύα σπηλιά της Βηθλεέμ.

«Πάντρεμα της φωτιάς»

Την παραμονή των Χριστουγέννων σε πολλά μέρη της Ελλάδας "παντρεύουν", τη φωτιά. Παίρνουν δηλαδή ένα ξύλο με θηλυκό όνομα, π.χ. κερασιά και ένα με αρσενικό όνομα, συνήθως από αγκαθωτά δέντρα. Τα αγκαθωτά δέντρα, κατά τη λαϊκή αντίληψη, απομακρύνουν τα δαιμονικά όντα, όπως τους καλλικάντζαρους.

Θεσσαλία: «Η γουρουνοχαρά»

Ένα από τα σημαντικότερα χριστουγεννιάτικα έθιμα της Θεσσαλίας είναι το σφάξιμο του γουρουνιού. Η προετοιμασία για το σφάξιμο του γουρουνιού γίνεται με εξαιρετική φροντίδα, ενώ ακολουθεί γλέντι μέχρι τα ξημερώματα, για να επαναληφθεί η ίδια διαδικασία την επόμενη και τη μεθεπόμενη μέρα. Τρεις-τέσσερις συγγενικές οικογένειες καθόριζαν με τη σειρά ποια ημέρα θα έσφαζε το γουρούνι της.

Δράμα: «Οι Μωμόγεροι»

Στα χωριά Πλατανιά και Σιταγροί του Νομού Δράμας συναντάμε το έθιμο των Μωμόγερων, το οποίο προέρχεται από του Πόντιους πρόσφυγες. Η ονομασία του εθίμου έχει τις ρίζες της στις λέξεις μίμος ή μώμος και γέρος και συνδέεται με τις μιμητικές κινήσεις των πρωταγωνιστών. Αυτοί, φορώντας τομάρια άγριων ζώων ή ντυμένοι με στολές ανθρώπων οπλισμένων με σπαθιά, έχουν τη μορφή γεροντικών προσώπων. Οι Μωμόγεροι, εμφανίζονται καθ' όλη τη διάρκεια του δωδεκαημέρου των εορτών, και προσδοκώντας τύχη για τη νέα χρονιά, γυρίζουν σε παρέες στους δρόμους των χωριών και τραγουδούν ευχετικούς στίχους. Όταν δύο παρέες συναντηθούν, κάνουν ψευτοπόλεμο μεταξύ τους, ώσπου η μία ομάδα να νικήσει και η άλλη να δηλώσει υποταγή.

Παραλλαγές του ίδιου εθίμου, συναντώνται σε χωριά της Κοζάνης και της Καστοριάς, με την ονομασία Ραγκουτσάρια.

Επτάνησα: «Οι κολόνιες»

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, οι κάτοικοι γεμάτοι χαρά για τον ερχομό του νέου χρόνου, κατεβαίνουν στους δρόμους κρατώντας μπουκάλια με κολόνιες και ραίνουν ο ένας τον άλλον τραγουδώντας: "Ήρθαμε με ρόδα και με ανθούς να σας ειπούμε χρόνους πολλούς". Η τελευταία ευχή του χρόνου που ανταλλάσσουν είναι: "Καλή Αποκοπή", δηλαδή με το καλό να αποχωριστούμε τον παλιό χρόνο.

newsbomb-gr - Μαρία Πανάγου
Διαβάστε περισσότερα...

Η οικονομική απιστία χωρίζει τα ζευγάρια

Τρεις στους 10 αμερικανούς διαπράττουν "οικονομική απιστία" λέγοντας ψέματα στους συντρόφους τους για τα χρήματα που κερδίζουν, γεγονός που οδηγεί πολλά ζευγάρια σε διαζύγιο.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Harris Interactive, σύμφωνα με τα στοιχεία της οποίας το 31% των ζευγαριών που έχουν κοινό ταμείο κρύβουν από το έτερον ήμισυ μετρητά, τραπεζικούς λογαριασμούς, εισοδήματα και χρέη.
Το πιο συχνό ψέμα (58%) είναι η απόκρυψη μετρητών. Το 54% των ερωτηθέντως ομολόγησε ότι συχνά «ξεχνάει» να αναφέρει μια αγορά, το 30% ένα «φουσκωμένο» λογαριασμό, το 16% μια σημαντική αγορά και το 15% έναν τραπεζικό λογαριασμό.
Σχεδόν ένας στους δέκα (11%) έχει κρύψει τα χρέη του ή δεν λέει την αλήθεια για το μισθό του στον/ στην σύντροφό του.
Οι επιτπώσεις; Το 16% των ζευγαριών που διέπρατταν «οικονομική απιστία» οδηγήθηκαν στο διαζύγιο και το 11% σε προσωρινή διάσταση. Σχεδόν δύο στους τρεις (ποσοστό 67%) δήλωσαν ότι η αποκάλυψη της απιστίας οδήγησε σε καβγά, ενώ το 42% είπε ότι μειώθηκε η εμπιστοσύνη που νιώθουν προς τον άλλον.
ΒΗΜΑ online
Διαβάστε περισσότερα...

Kepler 20f: πλανήτης ιδιο μέγεθος με τη Γη

Ορόσημο στην έρευνα του διαστήματος χαρακτήρισαν Αμερικανοί αστρονόμοι την ανακάλυψη δύο εξωπλανητών, που έχουν μέγεθος αντίστοιχο με της Γης. Οι δύο πλανήτες εντοπίστηκαν απο το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler της NASA σε απόσταση 946 φωτός μακριά απο τη Γη και σύμφωνα με τους επιστήμονες που τους ανακάλυψαν, οι πλανήτες αυτοί ίσως να είχαν στο παρελθόν τις απαιτούμενες συνθήκες για να φιλοξενήσουν ζωή. Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες εντοπίζουν εξωπλανήτες με μάζα σχεδόν παρόμοια με της Γης.

«Είναι οι πιο σημαντικοί πλανήτες που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα », ανέφερε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που έκανε την ανακάλυψη, δρ. Φρανσουά Φρεσίν, απο το Κέντρο Αστροφυσικής Σμιθσόνιαν, στο Κέμπριτζ των ΗΠΑ. Ο ίδιος πρόσθεσε πως και οι δύο πλανήτες τώρα, έχουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες και θεωρητικά είναι αδύνατο να φιλοξενούν ζωή. Όμως στο παρελθόν, καθώς περιφέρονταν σε μεγαλύτερη απόσταση από το μητρικό τους άστρο, είναι πολύ πιθανό να διέθεταν ακόμη και νερό στην επιφάνεια τους, σε υγρή μορφή, παρέχοντας έτσι ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη μορφών ζωής.

Οι δύο πλανήτες ονομάστηκαν Kepler 20f και Kepler 20e. Ο πρώτος εξ αυτών είναι σχεδόν ίδιος σε μάζα με τη Γη και οι επιστήμονες επισήμαναν ότι στο παρελθόν μπορεί να ήταν ο δίδυμος αδερφός της και να διέθετε την ίδια μέση θερμοκρασία. Ο δεύτερος εξωπλανήτης, ο Kepler 20e, είναι λίγο μικρότερος απο τη Γη - η διάμετρός του υπολογίστηκε πως είναι 0,87 φορές μικρότερη - και περιφέρεται σε κοντινότερη απόσταση ως προς το μητρικό του άστρο. Το γεγονός αυτό τον καθιστά ιδιαίτερα θερμό καθώς η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται στους 767 βαθμούς Κελσίου.

Όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες, οι δύο εξωπλανήτες χρειάζονται για να κάνουν μία πλήρη περιφορά γυρω από το άστρο τους, 20 μέρες και έξι μέρες αντίστοιχα ενω η Γη εκτελεί την ίδια περιφορά σε ένα χρόνο. Απο τα δεδομένα που συνέλεξαν με το διαστημικό τηλεσκόπιο Κepler, προκύπτει ότι οι δύο εξωπλανήτες είναι πετρώδεις και ενδεχομένως διαθέτουν πυρήνα απο σίδηρο. Ο kepler 20f που έχει σχεδόν ίδια μάζα με τη Γη, (η διάμετρος του είναι 1.03 φορές μεγαλύτερη από του δικού μας πλανήτη) μπορεί να έχει αναπτύξει ενδεχομένως ένα λεπτό στρώμα απο υδάτινους υδρατμούς στην ατμόσφαιρα του.

Ο πλανήτης αυτός έχει μέση θερμοκρασία 432 βαθμούς Κελσίου και για τον λόγο αυτό είναι αδύνατο να υπάρχει στην ατμόσφαιρα του υδρογόνο ή ήλιο. Μέχρι σήμερα το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler έχει εντοπίσει 35 εξωπλανήτες αλλά είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να ανακαλύψει πλανήτες αντίστοιχους σε μέγεθος με τη Γη.
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ

blog-aplirotoi-ergazomenoi-pasok
Συνέβη και αυτό, ως πλέον ενδεικτικό σημείο των χαλεπών καιρών: Για πρώτη φορά, εργαζόμενοι σε πολιτικό κόμμα, το οποίο έχει υπάρξει κόμμα εξουσίας ουκ ολίγες φορές (και εξακολουθεί) δηλώνουν ανοιχτά μέσω διαδικτύου ότι είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες!

Στο blog που δημιούργησαν εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν ότι η Ιπποκράτους δεν έχει πληρώσει μισθούς αλλά και δώρα για τις γιορτές.
«...Το blog αυτό είναι η φωνή της αγανάκτησης των απλήρωτων εργαζόμενων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είναι ένα... φτωχό.. κόμμα... με πολύ πλούσια στελέχη...» γράφουν οι εργαζόμενοι που διευκρινίζουν ότι δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιας και δεν υπάρχει σωματείο.
Στην πρώτη ανάρτηση με τίτλο «Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι... και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!» οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις, καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα. Ο χρόνος σας τελείωσε...».
ergazomenoipasok-blogspot-com
Διαβάστε περισσότερα...

Anonymous: Γεια σου Ελλάδα, σου θυμίζουν κάτι;

Με νέο τους μήνυμα, μέλη των Anonymous- υποστηρικτές του #OpGreece- απευθύνονται προς τους έλληνες πολίτες αναφορικά με την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα, όπως εκείνοι την αντιλαμβάνονται.

Μέσω μηνύματος στο Twitter, τα μέλη της παγκοσμίου φήμης χακτιβιστικής ομάδας (που έχει θέσει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού διεθνώς) εκθέτουν ερωτήματα-διαπιστώσεις.

Στο μήνυμα τους αναφέρουν:

"Γεια σου Ελλάδα, σου θυμίζουν κάτι;

• 40% αύξηση των αυτοκτονιών
• 60% αύξηση της μετανάστευσης στο εξωτερικό
• 18% επίσημη – 25% ανεπίσημη ανεργία
• Μισθοί και συντάξεις έγιναν φιλοδωρήματα
• Αντισυνταγματικά δάνεια και φόροι
• Πολιτικοί που ομολογούν την ανικανότητά τους αλλά δεν παραιτούνται
• Κυβέρνηση που δίνει λόγο μόνο στην τρόικα
• Κλέφτες πολιτικοί και το σινάφι τους ακόμα γυρνάνε ελεύθεροι
• Οι δημοκρατικές εκλογές τους φοβίζουν
• Όποιος είναι απλήρωτος, διαφωνεί και απεργεί, δαιμονοποιείται και καθυβρίζεται
• Το σχέδιό τους είναι: «διαίρει και βασίλευε»
• Τα μεγάλα ΜΜΕ παπαγαλίζουν την προπαγάνδα τους: «πλήρωνε, υποτάξου, αλλιώς θα
έρθει η καταστροφή»
• Τα ΜΑΤ κερνάνε δακρυγόνα και ανοίγουνε κεφάλια
• Η αξιοπρέπεια κατάντησε άλλη μια λέξη στο κουρελόχαρτο που λέγεται Σύνταγμα
• Σου είπαν και εξακολουθούν να σου λένε ψέμματα
• Σου κλέβουνε το μέλλον
• Σου ξεπουλάνε την χώρα
• Ποδοπατούν την δημοκρατία
• Ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές σου;
• Πάλι θα τους ψηφίσεις;
• Ακόμα να τους στείλεις στο διάολο;

Είμαστε οι Ανώνυμοι – Είσαστε οι Ανώνυμοι – Δεν συγχωρούμε ποτέ – Δεν ξεχνάμε ποτέ – Να μας περιμένετε
Διαβάστε περισσότερα...

Takis Spyridakis-Τάκης Σπυριδάκης

Takis Spyridakis-Τάκης Σπυριδάκης
Γεννήθηκε στην Αίγινα το 1958. Σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη «Γλυκιά Συμμορία» του Νίκου Νικολαΐδη και βραβεύτηκε για την ερμηνεία του με το Ειδικό βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1983. Ακολούθησε ο ρόλος του στη «Λούφα και Παραλλαγή» του Νίκου Περάκη και σε άλλες σημαντικές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού σινεμά. Το 1994 σκηνοθέτησε την ταινία «Ο Κήπος του Θεού» που απέσπασε επτά Κρατικά Βραβεία Ποιότητας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Πριν τα «4 Μαύρα Κουστούμια», ακολούθησε για πρώτη φορά τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρένου Χαραλαμπίδη στα «Φτηνά Τσιγάρα» το 2000.
O Τάκης Σπυριδάκης, ο «πρόεδρος» που έκανε σύνθημα το διαφημιστικό σλόγκαν, «Αγαπούλα πούλα». Ο «άγνωστος» Τάκης μιλάει για τη ζωή του στην Κοκκινιά, στα Εξάρχεια αλλά και σήμερα στη Νέα Σμύρνη, πατέρας πια δύο κοριτσιών.
ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ FACEBOOK
TAKIS-SPYRIDAKIS-VIOGRAFIA
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!

Η καμπάνια της WIND κλπ που δημιούργησε «ατάκες» επιστρέφει με κεντρικό πρόσωπο, ποιον άλλον,… τον -αγαπούλα-πρόεδρο, αλλά αυτή τη φορά τον βρίσκει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!
Ο «πρόεδρος», επικοινωνεί μέσα από τη φυλακή τη χριστουγεννιάτικη προσφορά WIND F2G για να μιλάς με όλους!
agapoula tin koukoula video
Διαβάστε περισσότερα...