Μαρία Ηλιάκη Youtube: τσιφτετέλι cartoon

Η Μαρία Ηλιάκη το κορίτσι με την μεγαλύτερη διείσδυση στο νεανικό κοινό που παρακολουθεί τηλεόραση τώρα και σε καρτούν. Πιό συγκεκριμένα ο χορός της... ένας χορός μαγικός. Μοναδικός. εμπνευσμένος...ένας χορός αλήτικος, σέξυ, προκλητικός και συνάμα απόμακρος. Αυτός ο χορός τώρα και σε καρτούν...Ναι...Δείτε τον...Λέτε η Μαρία σε λίγο καιρό να κάνει και περιοδείες με το χορευτικό; Πάντως πολλοί στην ελλάδα λατρεύουν το στύλ της και την μιμούνται σε πάρτάκια και συγκεντρώσεις...Δείτε το video
Μαρία Ηλιάκη, "Το τσιφτετέλι" σε cartoon edition.
Διαβάστε περισσότερα...

Ashley Tisdale- Last Christmas

Ashley Tisdale - Last Christmas video
MERRY CHRISTMAS!!
Διαβάστε περισσότερα...

Gisele Bundchen - Fidelia

Στις αρχές του μήνα, οι παπαράτσι την «συνέλαβαν» στο πάρκο να παίζει στις κούνιες με τον γιο της.Η Gisele Bundchen δεν είναι όμως μια συνηθισμένη μαμά καθώς ποζάρει για την 10η επέτειο της εταιρείας εσωρούχων Fidelia.Η 31χρονη ανέδειξε το καλλίγραμμο και γυμνασμένο της σώμα φορώντας τα εσώρουχα της κολεξιόν με κάλτσες και ψηλοτάκουνα αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό και συνάμα προκαλώντας τον φθόνο χιλιάδων γυναικών Διαβάστε περισσότερα...

Sid Owen - Polly Parsons

Με τον ήλιο να ζεσταίνει το κορμί του και την εντυπωσιακή σύντροφό του στο πλευρό του ο Sid Owen είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος!Ο 39χρονος ηθοποιός απολάμβανε τα χάδια της 27χρονης αρραβωνιαστικιάς του, Polly Parsons, η οποία κυριολεκτικά δεν τον άφησε σε ησυχία!
Το ζευγάρι εθεάθη σε πολυτελές γιοτ στο Ντουμπάι.
Διαβάστε περισσότερα...

Spaliaras- Men’s Health

Ο Γιάννης Σπαλιάρας  το μοντέλο με τους τέλειους κοιλιακούς είναι ο πρώτος Έλληνας που φιγουράρει στο εξώφυλλο μεγάλου ιταλικού περιοδικού. Εκείνου που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Σπαλιάρας κέρδισε στα σημεία τον Sakis… Το ιταλικό «Men’s Health» κυκλοφορεί αυτό το μήνα με τον Γιάννη Σπαλιάρα στο εξώφυλλό του. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία το, αφού είναι η πρώτη φορά που Έλληνας φιλοξενείται σε ξένη έκδοση του εν λόγω περιοδικού, το οποίο ως γνωστόν ασχολείται με θέματα υγείας και άθλησης και κυκλοφορεί στη χώρα μας.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Κλείνουν καταστήματα οι επώνυμες αλυσίδες εστίασης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ
Κλείνουν καταστήματα οι επώνυμες οργανωμένες αλυσίδες εστίασης, καθώς δεν αντέχουν το βάρος του ΦΠΑ 23%. Για το 2012 αναμένεται, αν δεν μειωθεί η έμμεση φορολογία σε όλο τον κλάδο της εστίασης, δηλαδή και στις ανώνυμες ταβέρνες, ψησταριές, καφέ κ.λπ., να χάσουν τη δουλειά τους περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι.
Τις τραγικές επιπτώσεις από την αύξηση του ΦΠΑ περιέγραψαν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης (Goody's, Everest, TGI Friday's, Γρηγόρης, KFC, McDonald's, Flocafe, Φούρνοι Βενέτη, Απολλώνιον, Pizza Hut, Pizza Fan, Coffee Time κ.λπ.) στη διάρκεια συνάντησής τους με τους δημοσιογράφους. Πρόκειται για 28 επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν το 25% του συνόλου της εστίασης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθανάσιος Παπανικολάου (διευθύνων σύμβουλος της Goody's & Everest) υπογράμμισε πως «έχουμε ήδη κλείσει καταστήματα και για το 2012 εκτιμούμε ότι από τις επιχειρήσεις-μέλη μας θα χαθούν 20.000 θέσεις εργασίας. Βγάζουμε κραυγή αγωνίας...», συνέχισε ο κ. Παπανικολάου, «και καλούμε την κυβέρνηση να μειώσει τον ΦΠΑ στο 9%». Οπως εξήγησε ο αντιπρόεδρος του Σ.ΕΠ.Ο.Α. Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Βενέτης»), «τα έσοδα έχουν μειωθεί και δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι του υπουργείου Οικονομικών. Κι αυτό γιατί οι πωλήσεις μας έχουν πέσει από τον Σεπτέμβριο κατά 40%».

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Νίκος Νέγκας (γενικός διευθυντής των TGI Friday's) και το μέλος Βλάσσης Γεωργάτος (διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας Γρηγόρης) μίλησαν για έκρηξη της φοροδιαφυγής. Οπως είπαν, από τις ανώνυμες επιχειρήσεις εστίασης (αντιπροσωπεύουν το 75%) λίγοι είναι εκείνοι που εκδίδουν αποδείξεις ταμειακής μηχανής. «Σε αντίθεση με εμάς που πληρώνουμε τους φόρους, ασφαλίζουμε τους εργαζομένους μας και γι' αυτόν τον λόγο εμείς είμαστε που θα κλείσουμε, καθώς δεν μπορούμε να φοροδιαφύγουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργάτος.

Ο κ. Παπανικολάου έφερε ως παράδειγμα των επιπτώσεων τα Goody's: «Κλείσαμε τρία ιστορικά καταστήματα στο Πασαλιμάνι, στην Κηφισιά και την Ομόνοια», ενώ ο κ. Νέγκας έκανε γνωστό ότι τα τέσσερα από τα 10 καταστήματα TGI Friday's είναι πια ζημιογόνα.

Ο πρόεδρος του Σ.ΕΠ.Ο.Α. είπε ότι «αν ο ΦΠΑ πέσει στο 9% θα μειωθούν 15% οι τιμές και θα διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας. Η Γαλλία μείωσε τον συντελεστή στο 5,5% από 19% και δημιούργησε 40.000 θέσεις εργασίας, ενώ και η Ιρλανδία που είναι στο ΔΝΤ έριξε τον ΦΠΑ στο 9% από 13%».

Οι εκπρόσωποι του Σ.ΕΠ.Ο.Α. άφησαν αιχμές για τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδη, επειδή αν κι έχουν ζητήσει συνάντηση μαζί τους, εντούτοις δεν τους έχουν δεχτεί.
http://www.inews.gr/36/kleinoun-katastimata-logo-fpa-oi-eponymes-alysides-sto-dromo-100000-ergazomenoi.htm
Διαβάστε περισσότερα...