Jennifer Nicole Lee

Η Jennifer Nicole Lee προσπαθεί να πείσει τον κόσμο για τα οφέλη της γυμναστικής. Και βρήκε τον καταλληλότερο τρόπο για να το κάνει!Η 36χρονη γυμνάστρια ανέβασε κι άλλο τη θερμοκρασία το Μαϊάμι, με το μικροσκοπικό κατακόκκινο μπικίνι της και το άσπρο, βρεγμένο μπλουζάκι της! Διαβάστε περισσότερα...

Ντέμης Ρούσσος - H Μούσχουρη είναι Γερμανίδα!

Οργισμένοι είναι οι Έλληνες καλλιτέχνες με την συνέντευξη που έδωσε η Νάνα Μούσχουρη σε γερμανική εφημερίδα. Ο Ντέμης Ρούσσος, που είναι επίσης ένας μεγάλος καλλιτέχνης που ζει στο εξωτερικό και διαπρέπει, δήλωσε στο star πως η Νάνα Μούσχουρη είναι Γερμανίδα πια και δεν έχει το ελληνικό πλέον μέσα της. Εξοργισμένος όμως είναι και ο Βασίλης Λέκκας που δηλώνει πως η κυρία Μούσχουρη θα έπρεπε να ντρέπεται και να μην ξαναέρθει στην χώρα μας.
Δείτε το video:
Διαβάστε περισσότερα...

Sofia Vergara

Το να φτάνει ένας ηθοποιός έγκαιρα στο πλατό, είναι ένας τρόπος για να… ευχαριστήσει το σκηνοθέτη! Ένας άλλος είναι… απ’ τη βιασύνη του να ξεχάσει να βάλει εσώρουχο!Για τον σκηνοθέτη, βέβαια δεν ξέρουμε αν τελικά χάρηκε (γιατί μέχρι να μπει μέσα είχε προλάβει να κατεβάσει το φόρεμα), αλλά οι παπαράτσι που την φωτογράφισαν κάτι είδαν!Ο λόγος για την πανέμορφη Sofia Vergara, η οποία έδωσε την ευκαιρία στους φωτογράφους να χαρούν την καλλίγραμμη σιλουέτα της!
Διαβάστε περισσότερα...

Kim Kardashian - Kanye West

Ξέρουμε ότι εδώ και καιρό είναι φίλοι, όμως η χθεσινή τους συνάντηση έδειξε ότι συμβαίνει κάτι παραπάνω. Η Kim Kardashian μαζί με τις αδερφές της και τη μητέρα της έδωσε το παρών σε συναυλία του Kanye West στο Staples Center για την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ Watch The Throne. Αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας τον επισκέφθηκαν στα παρασκήνια και ο διάσημος ράπερ δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά από την TV σταρ.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Aniston - έγκυος!

Η Jennifer Aniston είναι έγκυος! Περιμένει δίδυμα! Συγκεκριμένα ηθοποιός και ο σύντροφός της, Justin Theroux, θα γίνουν γονείς με ιατρική βοήθεια! Σύμφωνα με το περιοδικό «Star», η Aniston περιμένει τον πελαργό μετά από μήνες θεραπειών γονιμότητας, ενώ πήρε την απόφαση να γίνει μανούλα όταν βεβαιώθηκε πως ο Theroux είναι ο άνδρας που περίμενε.Μάλιστα, το περιοδικό επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων που έχουν δει την ηθοποιό με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ αναφέρει πως παίρνει συμβουλές μητρότητας από επώνυμες φίλες της όπως η Sheryl Crow και η Courteney Cox. jennifer aniston pregnant
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

louis vuitton condom

Ένας αρχιτέκτονας από τη Γεωργία παρουσίασε τη νέα συσκευασία των προφυλακτικών (louis-vuitton-condom) με το σχέδιο και την ετικέτα της Louis Vuitton.
Ιδού το δημιούργημά του... Διαβάστε περισσότερα...

Ροζάνα Γεωργίου-Ros Georgiou

Αν και μόλις 17 ετών η Ροζάνα Γεωργίου είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο χώρο της μόδας. Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να συνεργαστεί με σημαντικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και να μπει στη λίστα με τα δέκα καλύτερα μοντέλα του κόσμου. Η Ros Georgiou, όπως είναι ευρέως γνωστή στο εξωτερικό, είναι μαθήτρια Γ' λυκείου και λόγω των συχνών επαγγελματικών ταξιδιών που κάνει, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις απουσίες στο σχολείο της.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Αθηνά Οικονομάκου - Ησαΐας Ματιάμπα

Ο φακός του "Ciao" συνέλαβε την Αθηνά Οικονομάκου και τον Ησαΐα Ματιάμπα στην πρώτη κοινή τους έξοδο στο Γκάζι. Xαμογελαστοί και κεφάτοι διασκέδαζαν με φίλους.Μπορεί να μην το έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να το έχουν διαψεύσει, όμως Αθηνά Οικονομάκου και Ησαΐας Ματιάμπα είναι ζευγάρι και πολύ ερωτευμένοι. Η όμορφη ηθοποιός και ο τραγουδιστής, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο "Socialista" στο Γκάζι, παρέα με κοινούς τους φίλους. Ο έρωτας ήταν διάχυτος και εμφανής.Εντύπωση προκάλεσε η ανανεωμένη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία επέλεξε ένα κατακόκκινο κραγιόν για τα χείλη, με το χρώμα των μαλλιών της, μερικούς τόνους πιο ανοιχτό.
cosmo
Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga - gay festival Σκιάθος

Η πανέμορφη Σκιάθος θα φορέσει τα καλά της για να υποδεχτεί τον Ιούλιο την Lady Gaga. H εκκεντρική σταρ θα επισκεφτεί το νησί, εφόσον τελεσφορήσουν οι συζητήσεις, στο πλαίσιο του gay festival που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Ιουλίου.Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ, σύμφωνα με την Espresso, εκτιμούν ότι η εμφάνισή της στο opening, η οποία θα συνοδευτεί πιθανότατα από μία συναυλία, θα είναι η καλύτερη διαφήμιση.Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η 24χρονη φαίνεται να έχει συμφωνήσει να επισκεφτεί για δεύτερη φορά τη χώρα μας, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Andrej Pejic-ΗΕΜΑ

Την ώρα που οι περισσότερες εταιρείες εσωρούχων θα επέλεγαν τα μοντέλα της Victoria's Secret για να διαφημίζουν τα προϊόντα τους, έρχεται ένα ολλανδικό κατάστημα να κάνει την διαφορά!Το ολλανδικό πολυκατάστημα ΗΕΜΑ επέλεξε για να διαφημίση τα εσώρουχά του τον Andrej Pejic. Το 20χρονο μοντέλο που εντυπωσιάζει στην πασαρέλα... ως άντρας!Αυτό είναι ίσως και το προνόμιό του στην διαφήμιση των σουτιέν με ενίσχυση της ολλανδικής φίρμας. Αποδεικνύει την δύναμη του εσωρούχου για όλες εκείνες τις γυναίκες χωρίς πλούσιο μπούστο!
Ίσως η επιλογή του γεννημένου στη Σερβία, αλλά μεγαλωμένου στην Αυστραλία supermodel να είναι πολύ έξυπνη και πιο εντυπωσιακή από ένα απλά σέξι μοντέλο με τέλειες αναλογίες!
Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το Mega Push-Up Bra μπορεί να αυξήσει το στήθος κατά 2 cup, όπως μετράται η περιφέρεια στήθους. Η φωτογραφία του Andrej πριν και μετά νομίζω τα λέει όλα!
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Kate Moss - Prada

Οι παπαράτσι «συνέλαβαν» την Kate Moss να κάνει μερικά ψώνια τελευταίας στιγμής μαζί με τον σύζυγό της στο Λονδίνο. Η κρίση δεν έχει χτυπήσει από ότι φαίνεται την οικογένεια Moss καθώς ψώνισε για την ίδια αλλά και για συγγενείς και φίλους σε κατάστημα του γνωστού οίκου μόδας, Prada. Φαίνεται όμως ότι ήταν περισσότερο απασχολημένη με το τι θα ψωνίσει για τον εαυτό της, καθώς δεν σταμάτησε να χαζεύει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια του μαγαζιού. Είναι μεγάλο το δίλημμα ποια παπούτσια να πάρεις…
Διαβάστε περισσότερα...

Χριστίνα Παππά - Dancing on Ice (ατύχημα)

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια της πρόβας της για το Dancing on Ice η Χριστίνα Παππά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.Η κάμερα βρέθηκε έξω από το χώρο που γινόταν η πρόβα την ώρα που μεταφερόταν η ηθοποιός στο νοσοκομείο με αναπηρικό καροτσάκι.Η Χριστίνα Παππά δεν μπορούσε να μιλήσει από τον πόνο, ενώ οι συνοδοί της με προσεκτικές κινήσεις προσπαθούσαν να τη βάλουν στο αυτοκίνητο για να την πάνε να βγάλει ακτινογραφία.Ούτε η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πώς μια φιγούρα στις πρόβες είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά το γοφό της.Οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ενδιαφέρον και τώρα όλοι περιμένουν τη γνωμάτευση του γιατρού που θα κρίνει και αν τελικά η Χριστίνα Παππά θα συνεχίσει στο Dancing.Είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός που έχει συμβεί στις πρόβες του show μετά από εκείνους του Κ. Χριστοφόρου και της Ι. Πηλιχού.Η χορογραφία της ηθοποιού για το live της Κυριακής ήταν αρκετά απαιτητική. Κατά τη διάρκεια της πρόβας ο χορευτής της, της εξηγούσε πώς θα κάνει μια φιγούρα. Δεν πρόλαβε όμως να την πιάσει κι εκείνη έπεσε άγαρμπα στην παγοπίστα και χτύπησε σοβαρά.Τώρα και η Χριστίνα και η παραγωγή του show περιμένουν με αγωνία για να δει αν τελικά θα μπορέσει να συνεχίσει ή αν αυτός ο τραυματισμός της θα της στοιχίσει τη συμμετοχή της.
madata
Διαβάστε περισσότερα...

Tom Cruise - δεν έχει γεράσει ούτε μια μέρα!

Έχουν περάσει περισσότερα από 25 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη, στην πολύ επιτυχημένη ταινία που τον έκανε διάσημο, το «Top Gun».Πλέον ο Tom Cruise πλησιάζει τα 50 και ενώ τα χρόνια έχουν περάσει εκείνος… δεν έχει γεράσει σχεδόν ούτε μια μέρα! δειτε ολες τις φωτο με ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ
Διαβάστε περισσότερα...

Σάκης Ρουβάς - Ίδρυμα Ελπίδα

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε σήμερα το πρωί στο Ίδρυμα Ελπίδα απο την πρέσβειρα αγάπης κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορούσε να λείπει από αυτήν τη γιορτή που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά.Σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο και παιχνιδιάρικο χώρο οι μικροί φίλοι πολυ χαρούμενοι υποδέχτηκαν τον Σάκη κι εκείνος ήταν ένας πολύ τρυφέρος και γλυκός μπάμπας για όλους τους. Φωτογραφήθηκε μαζί τους μικρούς του θαυμαστές και δεν στάματησε να τους αγκαλιάζει και να τους μιλάει.Μαζί με την κ. Βαρδινογιάννη έγραψε τις δικές του ευχές και τις κρέμασαν στο χριστουγεννιάτικο δεντρό γεμίζοντας ελπίδα και δύναμη όλα τα παιδιά. Η πρέσβειρα αγάπης ευχαρίστησε το Σάκη Ρούβα για την φιλανθρωπική του δράση και την ευτυχία που χαρίζει στα παιδιά της Ελπίδας και λίγο αργότερα εκείνος κρέμασε το αστέρι με το όνομα του στο στον ουρανό των παιδιών.
Σε δηλώσεις τους γι' αυτό το έργο ο Σάκης δήλωσε: “Η συμμετοχή μου στο Σύλλογο Ελπίδα τελικά είναι ένα μεγάλο σχολείο για 'μένα. Μαθαίνω από τα παιδιά και από του γονείς του πως πρέπει να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της ζωής. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι και κυρίως οι καλλιτέχνες που είναι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι, ότι απο τη μεριά τους κάνουν ό,τι μπορούν. Αλλά μερικές φορές δεν φαίνεται αυτό, εχώ γνώση σε αυτό που λέω. Ξέρω ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που με τον τρόπο τους συμβάλλουν σε πολλά φιλανθρωπικά έργα. Εγώ αποφάσισα μετά απο προτροπή της κ. Βαρδινογιάννη να το κάνω πιο γνωστό αυτό, γιατί πιστέψαν απο κοινού ότι η συμβολή θα είναι μεγάλη.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.Για το πώς νιώθει που απέκτησε το δίκο του αστέρι στον ουράνο των παιδιών απάντησε με χιούμορ: “Για όσους αμφέβαλλαν ότι είμαι αστέρι, τώρα αυτο πλέον είναι έμπρακτο”.
Όσον αφορά το πώς αισθάνεται που προσφέρει αγάπη και έλπιδα σε παιδία που το έχουν ανάγκη δήλωσε: “Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραιά, αισθάνομαι όμορφα όταν βλέπω αυτά τα παιδία που χαμογελούν και τα νιώθω ότι μερικές στιγμές ξέχνανε οτιδήποτε έχει να κάνει με την παρουσία τους εδώ”.Στην ερώτηση ποια απο τις ιστορίες των παιδιών που είναι στο νοσοκομείο τον έχει συγκινήσει περισσσότερο δήλωσε: “Δεν μπορεί να συγκρίνει κάνεις τις ιστορίες αυτές γιατί είναι τόσο προσωπικές και για τον κάθε άνθρωπο είναι το Α και το Ω. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης είναι η ίδια η ζωή”.
Τέλος, για τη δική του οικογένεια και το αν έχει στολίσει το σπίτι του λόγω Χριστουγέννων ανέφερε: “Όχι (σ. σ. δεν έχουμε στολίσει), γιατί μετακινούμαστε ακόμα, αλλά νομίζω ότι σήμερα το απογεύμα θα τα καταφέρουμε και εμείς”.
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελία στο ΕΣΡ για Alter έκανε η Digea

Καταγγελία στο ΕΣΡ με αφορμή το περιεχόμενο που εκπέμπεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, έκανε η Digea... ζητώντας ουσιαστικά από την ανεξάρτητη αρχή να διευκρινίσει αν η συγκεκριμένη εκπομπή του καναλιού είναι νόμιμη.
Αναλυτικότερα, η Digea παίρνει αφορμή από το ότι οι εργαζόμενοι του σταθμού μεταδίδουν κυλιόμενο μήνυμα, όχι μόνο για τα θέματα που αφορούν το κανάλι, αλλά και για άλλους εργαζομένους άσχετους με την εταιρεία, πράγμα που ενδέχεται να είναι παράνομο.
Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η εταιρεία της οποίας μέτοχοι είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας και η οποία μεταφέρει το τηλεοπτικό σήμα και του Alter ψηφιακά, ο τελευταίος εδώ και περίπου ένα χρόνο δεν έχει καταβάλει το αντίτιμο για την υπηρεσία αυτή.
Ο κ. Λασκαρίδης διευκρίνισε ότι το ΕΣΡ δεν έχει καμία αρμοδιότητα στα εργατικά ζητήματα και δεν ασχολείται με αυτά, παρά ταύτα έχει λόγο όσον αφορά το περιεχόμενο.
Την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει ειδικός νομικός του ΕΣΡ που θα καταλήξει σε συμπεράσματα τα οποία και θα εξετάσει η ολομέλεια του συμβουλίου, ενώ παράλληλα θα εξεταστεί και η υπαγωγή του Alter στο άρθρο 99.
Διαβάστε περισσότερα...

Μίζες εφοριακών;

Ο πρώην γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδης Σπινέλλης σε ομιλία του σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ αποκάλυψε τον «κανόνα 4-4-2», που όπως εξήγησε αποτελεί κοινό μυστικό στο χώρο. Πιο συγκεκριμένα ο κανόνας αυτός σημαίνει ότι το 40% αφορά την «έκπτωση» επί του προστίμου που κάνει στον φορολογούμενο ο ελεγκτής, το άλλο 40% είναι το ποσό που «τσεπώνει» ο ελεγκτής και μόνο το 20% είναι το τελικό έσοδο που καταλήγει στα κρατικά ταμεία.
«Είναι επίσης γνωστό ότι όταν πρόκειται το κράτος να επιστρέψει αρκετά υψηλά ποσά φόρου στον φορολογούμενο, ένα 8% πηγαίνει κατευθείαν στην τσέπη του εφοριακού υπαλλήλου» υπογράμμισε ο πρώην γ.γ. του ΚΕΠΥΟ, ενώ ο νυν διευθυντής σχεδιασμού και ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας παραδέχθηκε ότι «το ποσοστό αυτό έχει αυξηθεί στο 10%».
Στο στόχαστρο η φοροδιαφυγή
Με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου συνήλθε χθες η Εθνική Επιτροπή για την Καταπολέμηση της Φοροδιαφυγής υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, των γενικών και ειδικών γραμματέων και των αρμοδίων γενικών διευθυντών του υπουργείου Οικονομικών καθώς και των γενικών γραμματέων των υπουργείων Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη και Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Π. Νικολούδης και ο οικονομικός εισαγγελέας, αντιεισαγγελέας Εφετών του Αρείου Πάγου, Γρ. Πεπόνης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξετάστηκαν οι δράσεις που έχουν αναπτυχθεί ως τώρα, τα προβλήματα που έχουν προκύψει, καθώς και το αποτέλεσμα σε σχέση με τη φορολογική συμμόρφωση.
Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε:
• τα πορίσματα από τις έως τώρα δράσεις, που συνδέονται με την ανάγκη τροποποιήσεων της νομοθεσίας, να μετατραπούν σε κατεπείγουσα νομοθετική πρωτοβουλία. Αυτό αφορά τη φορολογική ποινική νομοθεσία, την νομοθεσία που διέπει τις φορολογικές δίκες και ουσιαστικές διατάξεις φορολογικού δικαίου.
• για τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών να λειτουργεί ενιαίο επιχειρησιακό κέντρο και να συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα σε επίπεδο αρμοδίων Γενικών Γραμματέων η Διυπουργική Επιτροπή προκειμένου να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες
• να συντονιστούν οι δραστηριότητες του Υπουργείου Οικονομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας σε σχέση με το λαθρεμπόριο καυσίμων και οι δραστηριότητες του Υπουργείου Οικονομικών (ΣΔΟΕ και ΓΔ. Τελωνείων) της Ελληνικής Αστυνομίας και των δημοτικών αρχών, σε σχέση με την καταπολέμηση του παραεμπορίου.
real-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ο οπλισμός του Βλαστού

Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ τον οπλισμό που χρησιμοποιήθηκε από τον Π.Βλαστό και κρατούμενων που κατηγορούνται για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς στην απόπειρα απόδρασης της περασμένης Δευτέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Πιο συγκεκριμένα, πάνω στους κρατούμενους βρέθηκε ένα πιστόλι τύπου Glock, τέσσερα μαχαίρια, ένα κατσαβίδι και ένα κινητό τηλέφωνο.Ο Μιχάλης Νικολόπουλος που ήταν μαζί με τον Π. Βλαστό στο επεισόδιο είχε ότι το όπλο δεν δόθηκε από συγγενή στο επισκεπτήριο αλλά βρέθηκε μέσα από την φυλακή.Πάντως η υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Πειραιά διενεργεί προανάκριση για το πως έφτασε ο οπλισμός στα χέρια των κρατούμενων.
Διαβάστε περισσότερα...

17χρονος συνεληφθη για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού!

Εξιχνίαση υποθέσεων κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με εμπλοκή τριών (3) ημεδαπών
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υποθέσεις κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας με εμπλοκή τριών (3) ημεδαπών εξιχνίασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Βρέθηκαν εκατοντάδες ηλεκτρονικά αρχεία με «σκληρό» παιδικό πορνογραφικό υλικό.
Υποθέσεις κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας με εμπλοκή τριών (3) ημεδαπών εξιχνίασε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Την 10-12-2011 συνελήφθη στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας 45χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού. Ανάλογες δικογραφίες για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού σχηματίσθηκαν και σε βάρος δύο (2) ακόμη ημεδαπών ηλικίας 39 και 17 ετών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι εντός της ελληνικής επικράτειας μεγάλος αριθμός χρηστών, προμηθεύτηκε πλήθος αρχείων με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σε αστυνομικές έρευνες, στους χώρους των ηλεκτρονικών ιχνών, που διενήργησαν κλιμάκια αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Οχτώ (8) εξωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ
Τρεις (3) φορητοί Η/Υ,

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα υποβληθούν για εργαστηριακή διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να εξεταστούν και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία κατά την οποία αναρτήθηκαν.

Επίσης, από την έρευνα που διενεργήθηκε στο φορητό υπολογιστή του συλληφθέντα βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) παιδικού πορνογραφικού υλικού πρωτοφανούς σκληρότητας, τα οποία στάλθηκαν σε διεθνή βάση ανάλυσης για περαιτέρω διερεύνηση.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 17χρονος κατηγορούμενος δημοσίευε στην ιστοσελίδα συμβουλών προς γονείς (www.parents.gr) προτροπές για βιασμούς ανηλίκων, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία και αντιδράσεις πολλών χρηστών του διαδικτύου, κυρίως γονέων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ το σύνολο του υλικού που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο των ερευνών, θα αποσταλεί στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.
Διαβάστε περισσότερα...

Δρακάκη-Γκιζέλη

Η Χρύσα Δρακάκη άφησε για λίγο τις σέξι φωτογραφήσεις και το μόντελινγκ και έγινε dj! Χθες το βράδυ η Χρύσα έπαιξε μουσική σε γνωστό club της Αθήνας και οι θαμώνες του μαγαζιού κουνήθηκαν στις μουσικές της επιλογές! Όμως το κορίτσι είχε ένα «ατύχημα»! Μία σέξι αποκάλυψη! Μετά το τέλος της δουλειάς της η Χρύσα πόζαρε όλο σκέρτσο και νάζι με την φίλη της Ευγενία Γκιζέλη στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv-gr. Διαβάστε περισσότερα...

The Hottest Women ever: Jennifer Aniston

Η 41χρονη ηθοποιός Jennifer Aniston, βρέθηκε στην κορυφή σχετικής δημοσκόπησης που έγινε από το περιοδικό Men's Health. Η λίστα περιλαμβάνει γυναίκες που έχουν λάμψει κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Η Τζένιφερ άφησε πίσω της, μεταξύ άλλων, τη Μarilyn Monroe , τη Madonna, την ιέρεια του fitness, Jane Fonda, αλλά και την αντίζηλό της, Angelina Jolie. Κατά τους συντάκτες του περιοδικού, η Άνιστον κατέκτησε την κορυφή επειδή «συνδυάζει ένα καλογυμνασμένο σώμα με ένα κοφτερό πνεύμα. Είναι αστεία, όμορφη και, κυρίως, πέρα για πέρα αληθινή».
1) Jennifer Aniston
2) Raquel Welch
3) Marilyn Monroe
4) Britney Spears
5) Madonna
6) Ursula Andress
7) Bettie Page
8) Pamela Anderson
9) Jane Fonda
10) Angelina Jolie

Ολη η λιστα εδω
Διαβάστε περισσότερα...

Νοθευμένα καύσιμα- Λίστα με Βενζινάδικα

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής έδωσε στην δημοσιότητα τη λίστα με τα 219 βενζινάδικα που πουλούσαν νοθευμένα καύσιμα και στα οποία επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις- πρόστιμα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η λίστα με τα 219 βενζινάδικα που πουλούσαν νοθευμένα καύσιμα
Δείτε τη λίστα Διαβάστε περισσότερα...

NANA MOUSKOURI- OI GERMANOI EINAI FILOI MAS

ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ:"Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται... Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Ανγκελα Μέρκελ..."

Ευτυχώς που αυτός ο τόπος και ειδικά η Κρήτη (Χανιά) από όπου και κατάγεται η Μούσχουρη , δεν γέννησε μόνο εφιάλτες, Τσουδερούς,Παττακούς και Μητσοτάκηδες αλλά και Δασκαλογιάννηδες,Κατράκηδες, Μουντάκηδες ,Ξυλούρηδες Καζαντζακηδες και φυσικά έναν Ελύτη που λάτρεψε την πατρίδα του και την δόξασε με την πέννα του.Και πατρίδα κ. Μούσχουρη δεν είναι μόνο τα βουνά και οι κάμποι αλλά και όλοι όσοι έχουν μέσα τους μια μόνο ψυχή , την ελληνική ψυχή .Αυτήν που είχε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας σας, ο οποίος όπως διαβάζουμε αντιστάθηκε στην γερμανική μπότα την οποία εσείς σήμερα γλύφετε χωρίς ντροπή.
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ video
Διαβάστε περισσότερα...

Ξύλο μαθητών - Λίβυων στη Θεσσαλονίκη

Όπως έγινε γνωστό όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που έστησαν ορισμένοι από τους Λίβυους, οι οποίοι διαμένουν το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχεία στην οδό Μοναστηρίου, με μαθητές που βρίσκονται στην πόλη για την πενθήμερη εκδρομή τους.

Οι Λίβυοι ενόχλησαν κάποιες από τις κοπέλες του σχολείου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμμαθητών τους, οι οποίοι τους επιτέθηκαν φραστικά. Ακολούθησε καυγάς, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τέσσερις μαθητές. Μάλιστα ο ένας από τους μαθητές τραυματίστηκε από τις πατερίτσες δύο εκ των τραυματιοφορέων αλλοδαπών.
Συγκεντρωμένοι αλλοδαποί μάλιστα, είχαν κλείσει το δρόμο και σταματούσαν τη διέλευση των Ι.Χ.Οι περίοικοι έχουν ξεσηκωθεί και θέλουν να τους διώξουν, με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.Τα πνεύματα στην περιοχή τελικά ηρέμησαν γύρω στις 00:30 το βράδυ και η οδός Μοναστηρίου δόθηκε στην κυκλοφορία.
Διαβάστε περισσότερα...

Sturm Graz-AEK 1-3

Με σκορ 3-1 η "Ένωση", κερδισε την στουρμ γκρατς έπειτα από γκολ των Μανωλά-video (10'), Μπερνς-video (43') και Κλωναρίδη-video (77')! Μείωσε για τους Αυστριακού ο Κάιντζ στο 59'.

Η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο της παιχνίδι στον όμιλο του Europa League και πήρε την πρώτη της νίκη, έστω και χωρίς αντίκρισμα.
Στουρμ Γκρατς: Τσαβλινα, Ποπχάτζε, Νούντιτς, Μπουγστάλερ, Σταντφεστ, Μουράτοβιτς, Κάιντζ (84' Ερενμπάιχ), Κοχ, Βολφ (61' Χάας), Μποντουλ, Κιέναστ
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Καλά, Μπουγαϊδης, Εγγλέζου (54' Καράμπελας), Γκερέιρο, Μάκος, Μπερνς (63' Μπέλεκ), Κλωναρίδης (85' Τσουκαλάς), Σιαλμάς.
Διαιτητής: Αλεξάντερ Ντεακόνου (Ρουμάνος)
Sturm Graz-AEK 1-3
Διαβάστε περισσότερα...