Η βίλα του Σεφερλή σε δημοπρασία!

Στο σφυρί βγήκε σήμερα σύμφωνα με το «Made In STAR» η βίλα του Μάρκου Σεφερλή στο ειρηνοδικείο Αθηνών.Η τιμή εκκίνησης ήταν τα 700.000 ευρώ, ενώ το οίκημα βαρύνεται με προσημείωση που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, λόγω ανεξόφλητων χρεών ενόψει ενός παλιού δανείου που είχε πάρει ο ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του Έλσα Μιχαλακοπούλου. Η βίλα ανήκει εξ αδιαιρέτου στον Μάρκο και την πρώην σύζυγό του. Έχει έκταση 472 τ.μ, διαθέτει τρεις ορόφους, έναν τεράστιο κήπο με πισίνα και είναι χτισμένη σε οικόπεδο έκτασης 944 τ.μ. Μάλιστα είχε βγει και πάλι σε πλειστηριασμό στις 17/12/2008 και σήμερα η διαδικασία επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά. Ο ίδιος ο ηθοποιός που έχει μιλήσει στο παρελθόν γι' αυτήν του την περιπέτεια, αντιμετωπίζει την κατάσταση με το γνωστό του χιούμορ, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Έλενα Τζαβαλιά και τον γιο τους Χάρη. Δείτε το video Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ-ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Μετά το «Μου 'Χεις Περάσει», που σημειώνει επιτυχία σε ραδιόφωνα και charts, η τραγουδίστρια και ο συνθέτης των επιτυχιών παρουσιάζουν το «Γυρίσματα».
«Έχει ο καιρός γυρίσματα δυο όψεις έχουν όλα τα νομίσματα δε θα 'μαι εγώ, θα είν' η ζωή που θα ραγίσει την καρδιά σου σα γυαλί...
Έτσι ακριβώς όπως μου το 'κανες κι εσύ», τραγουδά η Δέσποινα.
Το «Γυρίσματα» έχει ήδη γοητεύσει το κοινό και πολλοί έγραψαν κολακευτικά σχόλια στο Twitter, όπου η Δέσποινα ευχαρίστησε τους πάντες και δεν έκρυψε την χαρά της για την ανταπόκριση του κόσμου.

despina vandi-gyrismata VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Hong Kong: η πιο ανεπτυγμένη αγορά του πλανήτη

Το Χονγκ Κονγκ είναι και επίσημα η πιο ανεπτυγμένη οικονομικά αγορά του πλανήτη, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC. Επικαλούμενο έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, αναφέρει ότι η συγκεκριμένη πόλη κατάφερε να προσπεράσει σε ανάπτυξη και σε σταθερότητα ακόμα και τις μεγαλύτερες πόλεις των Η.Π.Α. και της Βρετανίας.
«Το Χονγκ Κονγκ ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας η οποία περιλαμβάνει συνολικά 60 χώρες. Είναι η πρώτη φορά από την καθιέρωση του ειδικού δείκτη χρηματιστηριακής σταθερότητας του Φόρουμ που στην πρώτη θέση δε βρίσκεται μια πόλη από τις Η.Π.Α. ή τη Βρετανία», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Φόρουμ, Kevin Steinberg.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας
Διαβάστε περισσότερα...

Αναισθησιολόγος βίαζε τις ασθενείς του!

Η Κύπρος συγκλονίζεται από την είδηση της σύλληψης ενός αναισθησιολόγου που κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και βιασμό ασθενών.Πρόκειται για έναν 43χρονο αναισθησιολόγο, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου.
Όπως δήλωσε στα κυπριακά τηλεοπτικά δίκτυα ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, κ. Μιχάλης Κατσουνωτός, διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής πιστολιού, βιασμού, περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση, προαγωγή διαφθοράς γυναίκας με απειλές, παράνομη χορήγηση ναρκωτικών φαρμάκων, άσεμνη επίθεση και άλλα συναφή αδικήματα.
Ο κύριος Κατσουνωτός ανέφερε επίσης ότι τα αδικήματα (συνολικά μιλούν για περίπου 10 περιπτώσεις ενήλικων γυναικών) φαίνεται να διαπράχθηκαν από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2011. Διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν αξιολογούνται από την Αστυνομία, σημείωσε ο κ. Κατσουνωτός.Ο 43χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Παραλιμνίου για έκδοση διατάγματος της περαιτέρω κράτησής του.Τέλος σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον κ. Κατσουνωτό, η Αστυνομία θα ζητήσε η διαδικασία διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Διαβάστε περισσότερα...

Γεωργιάδης-Μανωλίδου Χωρίζουν;

Φούντωσαν οι φήμες που θέλουν τον Άδωνη Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου να χωρίζουν, ύστερα από δύο χρόνια γάμου.Οι ίδιοι αλλά και το στενό τους περιβάλλον δεν έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός ούτε έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.
Σύμφωνα με το newpost-gr το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό ενώ ακούγεται ότι έχουν ήδη καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου τους.
Μάλιστα το όλο θέμα έχει φτάσει σε σημείο να είναι συχνό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους βουλευτές, με τον Άδωνη να αποφεύγει το θέμα.
πηγή: http://www.inews.gr/68/titloi-telous-gia-georgiadi---manolidou.htm
Διαβάστε περισσότερα...