ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Μεγάλες δόξες γνωρίζει η τουρκική οικονομία το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις τούρκικές σειρές της, εξάγοντάς στις χώρες όλου του κόσμου, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.Βαλκάνια, Μέση Ανατολή και Νότιος Αφρική είναι μόλις μερικές από τις περιοχές στις οποίες οι τούρκικες σειρές κάνουν πάταγο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet .Το ζήτημα όμως δεν είναι η ανταπόκριση που έχουν σε επίπεδο τηλεθέασης, αλλά το συνάλλαγμα που μετατρέπεται σε τουρκικές λίρες, αφήνοντας στα ταμεία της γειτονικής χώρας μεγάλα οικονομικά ποσά.
Να σημειωθεί πώς το τεράστιο ποσό που κέρδισε η Τουρκία για το έτος 2011 από την εξαγωγή τουρκικών σειρών άγγιξε τα 60 εκατομμύρια δολάρια.
Αυτή την στιγμή περισσότερα από 100 σήριαλ παρακολουθούνται από τηλεθεατές σε 20 χώρες ανά τον κόσμο, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, ενώ η τιμή αγοράς ενός επεισοδίου τουρκικού σήριαλ ξεκινά από 500 δολάρια και φθάνει τα 15.000 δολάρια.
cosmo
Διαβάστε περισσότερα...

Tyra Banks - Bali

H Tyra Banks ταξίδεψε μέχρι το Μπαλί προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον σύντροφό της. Στο ταξίδι της αυτό την συνόδευσε καλή της φίλη με σκοπό να ξεκουραστεί και να απομακρυνθεί από όλους. Το πρώην μοντέλο χώρισε με τον τραπεζίτη John Utendahl μετά από τρία χρόνια σχέσης. Οι φίλοι της Banks πίστευαν ότι το ζευγάρι θα έφτανε μέχρι και τον γάμο. Σύμφωνα με πηγές ο Utendahl ξεπέρασε σχετικά γρήγορα τον χωρισμό αφού εθεάθη σε μπαρ μαζί με ένα μοντέλο από την Ρωσία. Διαβάστε περισσότερα...

Γωγώ Φαρμάκη: ο πυροβολισμός δεν ήταν ατύχημα!

Η κατάθεση που έδωσε η Γωγώ Φαρμάκη στην Αστυνομία, ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, η ηθοποιός δήλωσε στην Αστυνομία ότι ο πυροβολισμός σε βάρος της δεν ήταν ατύχημα αλλά ότι σκοπίμως ο Αγγλούπας την πυροβόλησε ύστερα από έναν καβγά.Με την κατάθεσή της στην ουσία κατηγορεί τον 33χρονο επιχειρηματία για απόπειρα δολοφονίας. "Κάποιος λέει ψέματα. Όμως σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει", φέρεται να δήλωσε αξιωματικός που χειρίζεται την υπόθεση.
Η εβδομάδα που έρχεται θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς η Γωγώ τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου θα πάρει εξιτήριο.
cosmo
Διαβάστε περισσότερα...

Scarlett Johansson+Matt Damon

Η Scarlett Johansson και ο Matt Damon εμφανίστηκαν χθες στην πρεμιέρα της ταινίας τους με τίτλο «We Bought A Zoo» που έγινε στη Νέα Υόρκη. Η 27χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ μέσα στην υπέροχη τουαλέτα της από τον Οίκο Dolce & Gabbana ενώ ο 41χρονος συμπρωταγωνιστής της έφτασε στο Ziegfeld Theater με τη σύζυγό του Luciana. Μαζί τους και η συμπρωταγωνίστριά τους Elle Fanning. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες των κινηματογράφων στις 23 Δεκεμβρίου.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Lindsay Lohan + Hawaii

Μπορεί να διέρρευσαν οι γυμνές φωτογραφίες της Lindsay Lohan πριν καν κυκλοφορήσει το τεύχος του Playboy, αναγκάζοντας τον ιδρυτή του Hugh Hefner να δηλώνει ότι εξαιτίας του γεγονότος αυτού το περιοδικό θα έβγαινε στα περίπτερα νωρίτερα από το κανονικό, όμως εκείνη το εκατομμύριο το έβαλε στις τσέπες της.Έτσι αποφάσισε να το γλεντήσει, κάνοντας ένα ταξιδάκι μέχρι τη Χαβάη!Φρόντισε μάλιστα να δώσει στους φωτογράφους που την ακολουθούσαν τις καλύτερές της πόζες, ρουφώντας την κοιλιά της και περπατώντας στις μύτες των ποδιών της, προκειμένου τα πόδια της να δείχνουν πιο ψηλά…
Διαβάστε περισσότερα...

Νάνα Μούσχουρη: Συμφωνώ με την Μέρκελ!

Οργή και απογοήτευση σε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη εναντίον της χώρας μας και χώρα της. Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», η ερμηνεύτρια του Μάνου Χατζηδάκη, έδειξε να κατανοεί απόλυτα τους… Γερμανούς και να τάσσεται υπέρ τους στην διαμάχη με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου σε απρεπή στάση!«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαιέντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται… Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Άγκελα Μέρκελ», είπε, υποστηρίζοντας εμμέσως ότι η ίδια έχει εργαστεί στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει την κουλτούρα τους.
Στην συνέχεια της συνέντευξης της είπε ότι είναι και η ίδια εκνευρισμένη με τους Έλληνες, κυρίως τους πολιτικούς, και πώς οι πολίτες ζουν εδώ και 30 χρόνια σε ένα ψέμα.Η κ. Μούσχουρη δεν δίστασε να υποστηρίξει ακόμα ότι η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, από ότι έχει η Ευρώπη εκείνη, ενώ είπε ότι πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος. Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε και η απόσταση που θέλησε να κρατήσει από τον Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή…
Η κα Μούσχουρη δίνει συναυλίες αυτή την εποχή στην Γερμανία και προφανώς θέλει να προσελκύσει το κοινό εκεί, ώστε να πάει να την ακούσει. Στην προσπάθεια της αυτή μάλλον έχει ξεχάσει τη σημασία των στίχων του Νίκου Γκάτσου που τραγούδησε στο ξεκίνημα της καριέρας της και την έκαναν διάσημη: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου και αν τον κόσμο γύρισα, κοντά σου ξαναγύρισα…».
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Aliagas+Gérard Depardieu - Turf

Είπε το μεγάλο «ναι» και θα τον απολαύσουμε στο πλευρό του Gérard Depardieu! Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα ο οποίος θα ξετυλίξει το ταλέντο του και στη μεγάλη οθόνη.Ο παρουσιαστής θα κάνει μια guest εμφάνιση στην νέα ταινία του Fabien Onteniente που θα λέγεται «Turf» με πρωταγωνιστές τον μεγάλο Gérard Depardieu και άλλους γνωστούς, γάλλους ηθοποιούς. Τα γυρίσματα της ταινίας, η οποία θα είναι κωμωδία, έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ο Νίκος Αλιάγας θα υποδυθεί έναν παρουσιαστή σε κούρσες ιπποδρόμου. Μάλιστα για αυτή την πρωτόγνωρη για εκείνον εμπειρία, ο ίδιος, με μεγάλη δόση χιούμορ, δήλωσε: «Περιμένω να δω αν θα κοπώ στο μοντάζ ή όχι». Η ταινία θα βγει στους αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Ντόρα η εξερευνήτρια-Badminton

H αγαπημένη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Ντόρα η εξερευνήτρια» και όλοι οι φίλοι της έρχονται στην Ελλάδα να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους στο θέατρο Badminton.Στη θεατρική παράσταση τα παιδιά θα μάθουν να εξερευνούν, να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν παζλ και να ανακαλύπτουν έναν διαφορετικό και συναρπαστικό κόσμο, ενώ διασκεδάζουν.Με τη βοήθεια του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της, χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην «αριθμοπυραμίδα», στην «ανακατεμένη ζούγκλα» και άλλες τοποθεσίες, με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών.Θεαματικά κοστούμια, φανταστικά σκηνικά, υπέροχη μουσική και διασκεδαστικοί διάλογοι δημιουργούν μια παράσταση που θα απολαύσει όλη η οικογένεια!
Ημέρες παραστάσεων:
Παρασκευή 30/12 19:00
Σάββατο 31/12 12:00
Κυριακή 1/1 19:00
Δευτέρα 2/1 16:00/19:00
Τρίτη 3/1 16:00/19:00
Τετάρτη 4/1 16:00/19:00
Πέμπτη 5/1 16:00/19:00
Παρασκευή 6/1 12:00/16:00/19:00
Σάββατο 7/1 12:00/16:00/19:00
Κυριακή 8/1 12:00/16:00/19:00
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

The blackmail boy - Τσιμιτσέλης

Εταιρεία διανομής gay ταινιών προωθεί στις ΗΠΑ το «Οξυγόνο» των Ρέππα-Παθανασίου με τον τίτλο «The blackmail boy» (που σημαίνει «Το αγόρι του εκβιασμού») και στην αφίσα έχει μια χαρακτηριστική σκηνή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Ακύλα Καραζήση να εμφανίζονται με άκρως ερωτική διάθεση.Η ταινία, που διαδραματίζεται σε μια επαρχιακή πόλη ο αντιδήμαρχος της οποίας πέφτει θύμα εκβιασμού, προβλήθηκε στη χώρα μας το 2003 και έσπασε ταμεία στις κινηματογραφικές αίθουσες.Ο ηθοποιός σχολίασε την γκάφα των Αμερικάνων λέγοντας: «Στην ταινία αποφάσισε ο Αμερικανός διανομέας να δώσει το συγκεκριμένο προφίλ και να την προμοτάρει με αυτόν τον τρόπο. Δικαίωμά του, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι η ταινία και με το πώς τη δουλέψαμε εμείς στην Ελλάδα».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

AIDA YESPICA

Είχε κερδίσει τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στην πατρίδας της το 2002. Από τότε έχει κάνει εξώφυλλα σε δεκάδες περιοδικά και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Ιταλία, όπου την προτιμούν ιδιαίτερα στα ανδρικά περιοδικά Maxim και GQ!Η πρώην Miss Venezuela, Aída Yéspica, απόλαυσε τον ήλιο του Μαϊάμι επιλέγοντας ένα μικροσκοπικό, ροζ μπικίνι που τόνιζε τις υπέροχες καμπύλες της!Η 29χρονη καλλονή είχε στο παρελθόν σχέση με τους ποδοσφαιριστές Matteo Ferrari και Adrian Mutu, ενώ κάποτε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, φέρεται να της είχε πει: «Μαζί σου πάω οπουδήποτε». Διαβάστε περισσότερα...

Elizabeth Hurley - Zest

Μπορεί να πλησιάζει τα 50, αλλά κρατιέται καλύτερα κι από τις 30αρες. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, «το γήρας δε σημαίνει ότι κανείς δείχνει λιγότερο όμορφος».Και η Elizabeth Hurley το αποδεικνύει με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση με μπικίνι που έκανε για το περιοδικό Zest.«Μου αρέσουν οι εκθαμβωτικές γυναίκες και εκείνες που περιποιούνται τον εαυτό τους. Δεν πιστεύω ότι όταν μεγαλώνει κανείς δείχνει λιγότερο όμορφος. Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να δείχνουμε νεότεροι αλλά να φροντίζουμε να δείχνουμε όσο καλύτερα μπορούμε» είπε.«Όταν έφτασα στα 40 έπρεπε να προσπαθώ περισσότερο να δείχνω όμορφη και τότε συνειδητοποίησα πόσο πιο εύκολο ήταν όταν ήμουν νεότερη» πρόσθεσε.
Την καλή της εμφάνιση η ίδια τη «χρεώνει» στον καλό ύπνο. «Πριν από μερικά χρόνια έδειχνα όμορφη και με 3 ώρες ύπνο. Τώρα αν δεν έχω κοιμηθεί τουλάχιστον το διπλάσιο δείχνω σαν… τρελή! Στα 20 μπορούσα να επιβιώσω με καφέ, τσιγάρα και τσιπς. Τώρα, αν το κάνω αυτό μερικές ημέρες είμαι και νιώθω πολύ τρομακτική!» λέει.
Εκτός όμως από τον ύπνο, για την καλλίγραμμη εμφάνισή της, όπως λέει η ίδια ευθύνεται και ο αρραβωνιαστικός της Shane Warne, ο οποίος είναι αθλητής και ο οποίος είναι εκείνος που την παρακινεί να ασκείται!
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Πετρούλα Κωστίδου - troika

Η σέξι Πετρούλα Κωστίδου σήμερα βρέθηκε έξω από το υπουργείο Οικονομικών για να καλωσορίσει τους εκπροσώπους της τρόικα που είχαν ραντεβού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η ξανθιά καλλονή παρά τα μέτρα ασφαλείας περίμενε στωικά έξω από το υπουργείο βγάζοντας φωτογραφίας με νάζι με τους θαυμαστές της. Όταν έφθασαν οι εκπρόσωποι της τρόικα εκείνη δεν δίστασε να πάει να τους χαιρετίσει στέλνοντας μια ναζιάρα καλημέρα στον κ. Τόμσεν και την παρέα του όπως αναφέρουν τα παραπολιτικά. Η Πετρούλα ήθελε να δείξει ότι οι Έλληνες είναι φιλόξενος λαός!
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Angelina Jolie - Marie Claire

Η ηθοποιός Angelina Jolie ποζάρει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί κάνοντας γκριμάτσες στο φωτογραφικό φακό αφήνοντας για λίγο τη στιλάτη κυρία, στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Marie Claire για το 2012.Η ίδια μιλάει για την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα στην ταινία «In the Land of Blood and Honey». «Ξεκίνησα να το γράφω ως μία προσωπική άσκηση, ήθελα να βγάλω κάποια πράγματα από μέσα μου για τη διεθνή κοινότητα και τη δικαιοσύνη», ανέφερε η ηθοποιός.Παράλληλα αποκαλύπτει πως με τον Brad Pitt δεν έχουν αποφασίσει αν θα κάνουν άλλα παιδιά ενώ δεν το αποκλείει στο μέλλον. Διαβάστε περισσότερα...

Meryl Streep - Vogue

Το περιοδικό Vogue υποδέχεται τα Χριστούγεννα στο τεύχος Δεκεμβρίου με εξώφυλλο την ηθοποιό Μέριλ Στριπ, που σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με γυναίκα που έχει κλείσει τα 62 χρόνια!Φορώντας ένα αέρινο φόρεμα, καθισμένη σε ένα βράχο στη θάλασσα, η ηθοποιός φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για το περιοδικό και κάνει αστεία με το δημοσιογράφο ότι είναι η πιο μεγάλη ηθοποιός που μπήκε ποτέ στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού!Ο τελευταίος ρόλος της είναι αυτός της Μάργκαρετ Θάτσερ στην ταινία «Iron Lady» όπου υποδύεται τη Βαρόνη από την ηλικία των 49 έως τα 85. Επαινεί την ιδιοφυία της και την ικανότητά της να ξεπεράσει τις προκαταλήψεις σε ένα ανδροκρατούμενο πολιτικό κόσμο..«Ο κόσμος άλλαζε. Έβλεπες τους μεγαλύτερους να καταρρέουν. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν ήθελαν την αλλαγή» λέει η Στριπ για την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός η Θάτσερ (1979-1990).
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Imogen Thomas - police

Το ντεκολτέ της είναι τόσο εντυπωσιακό, που ομολογουμένως δύσκολα δε θα έπεφταν πάνω του τα μάτια ενός άντρα. Όχι όμως και του συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος αποφάσισε (με δυσκολία) να μην υποκύψει στον… πειρασμό εν ώρα υπηρεσίας!
Το νεαρό μοντέλο, Imogen Thomas, είχε βγει για να διασκεδάσει με τους φίλους της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Essex και βγαίνοντας από αυτό, σκέφτηκε να πει… δυο κουβέντες με τους αστυνομικούς που είχαν παρκάρει το περιπολικό τους έξω από αυτό.Ο νεαρός αστυνομικός προσπαθούσε απεγνωσμένα να… μην ρίξει τα μάτια του επάνω στα… προσόντα της 29χρονης Imogen! Διαβάστε περισσότερα...