ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ REAL-BARCELONA

REAL-BARCELONA ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
To clasico No 216 στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα συγκινεί όπως και το πρώτο. Η νέα μονομαχία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι είναι αυτή που αναμένεται απ' άκρη σ' άκρη του κόσμου.

Μετά από 14 αγωνιστικές, η Ρεάλ Μαδρίτης κρατά την πρωτοπορία με 37 βαθμούς, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας Μπαρτσελόνα ακολουθεί με 34, αλλά με έναν αγώνα περισσότερο. Κατά συνέπεια και η ισοπαλία βολεύει τους «μπλάνκος», που όμως αγνοούν τη νίκη σε βάρος της μεγάλης τους αντιπάλου στο «Μπερναμπέου» από το 2008.
Διαβάστε περισσότερα...

Salma Hayek: Χριστέ, δώσε μου λίγο στήθος!

Η 45χρονη ηθοποιός είναι διάσημη για το πλούσιο μπούστο της. Τώρα μαθαίνουμε πως ακριβώς το απέκτησε!Όπως αποκάλυψε η ίδια η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν είχε ανέκαθεν τη… ζουμερή φιγούρα που έχει σήμερα...

"Ήμουν η πιο μικρή στην τάξη και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια είχε αρχίσει να μεγαλώνει το στήθος. Εγώ τίποτα. Πραγματικά φοβόμουν. Άσε που όλοι με κορόιδευαν. Πήγα λοιπόν σε μια εκκλησία όπου υπήρχε ένας Άγιος που υποτίθεται ότι έκανε πολλά θαύματα. Έβαλα τα χέρια μου στο άγιο νερό και είπα: "Σε παρακαλώ Χριστέ, δώσε μου λίγο στήθος", ομολόγησε η Χάγιεκ μιλώντας στο σόου του Γκράχαν Νορτον (Graham Norton).
Και αν κρίνουμε από την εξέλιξη, φαίνεται ότι η προσευχή της εισακούστηκε!
Η Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε τον πολυεκατομυριούχο γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά-Ανρί Πινό (Francois-Henri Pinault) δύο φορές (!) πέρσι. Μία φορά στο δημαρχείο του Παρισιού και μία, πιο εντυπωσιακή, στη Βενετία. Το ζευγάρι έχει μια κόρη, την 4χρονη Βαλεντίνα Παλόμα (Valenrtina Paloma).
SALMA HAYEK VIDEO
Ζωή Κίττα
Διαβάστε περισσότερα...

Κατερίνα Παπουτσάκη - Πέτρος Κωστόπουλος

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλο στην εκπομπή του "Βράδυ" και φυσικά η κουβέντα πήγε στο αγαπημένο της θέμα: την πρώην σχέση της, τον χωρισμό της αλλά και τα δημοσιεύματα.

Όταν λοιπόν το Κατερινάκι ακούει το όνομα Τζιόβας, γίνεται έξω φρενών ειδικά όταν μιλάει για τον χωρισμό της. όταν λοιπόν η κουβέντα πήγε στον Τζιόβα και στην όλη φάση με τον Χρήστο Φερεντίνο το Κατερινάκι άνοιξε το στόμα της για τα καλά: "Ήξερε ότι έχουμε χωρίσει. Το video είχε τραβηχτεί καιρό πριν. Δεν θέλω να μιλάω γι΄αυτά. Είναι καταστάσεις περίεργες και έχουν πόνο μέσα τους. Δεν είναι τόσο ευανάγνωστες. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει βλέποντας δυο πράγματα στην τηλεόραση. Έρχομαι σε δύσκολη θέση. Με ενοχλεί τρελά. Δεν ξέρεις πόσο. Κοκκινίζω, ανάβω, ιδρώνω και τέτοια" είπε μέσα στην τσίτα το Κατερινάκι που τελικά δεν μας είπε και τίποτα περί πρωινού Ant1 που δεν ξέραμε.

Το θέμα είναι όμως ότι το Κατερινάκι όπως φαίνεται αν και είναι χρόνια στο κουρμπέτι ακόμη δε μπορεί με τίποτα να συνηθίσει το να είναι celebrity και πολύ στενοχωριέται όταν βλέπει τα αισθηματικά της να γίνονται εξώφυλλο σε περιοδικά:

"Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και κάθε σχέση την βιώνω στο πετσί μου. Δεν είναι μια επιφανειακή κατάσταση για μένα. Και θέλω να το πιστέψω. Κι από τη στιγμή που θέλω να το πιστέψω και μπαίνω σε αυτό το τριπάκι, όταν αυτό καταρρεύσει για τους χ,ψ λόγους, δεν είμαι καλά». Και ο Κωστόπουλος τόλμησε να την ρωτήσει τι είναι αυτό που την ενοχλεί...

Κι τι αν λένε ότι έχει μια σχέση και πιο συγκεκριμένα είπε: "Να στενοχωριόσουν εάν γράφανε ότι είσαι του σχοινιού και του παλουκιού. Εάν εσύ δηλαδή γκρινιάζεις, η Μενεγάκη θα έπρεπε να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο!!!" είπε ο Πέτρος. Και εκεί η Παπουτσάκη εξοργίστηκε και μίλησε μέσα στα νεύρα που φοβήθηκα πως θα σηκωθεί και θα του ρίξει ένα χαστούκι του Κωστόπουλου!

Εξάλλου όπως είπε δε θέλει η γιαγιά της να μαθαίνει από τα περιοδικά ότι χώρισε και ο Πέτρος την επέπληξε λέγοντας πως όντως θα έπρεπε να είχε πάρει τη γιαγιά να της το πει και κάπως χαλάρωσε το κλίμα και γλίτωσε το ξύλο!

Όταν δε ο Κωστόπουλος έφερε το ζήτημα στον Πέτρο Λαγούτη, η Κατερίνα δεν άνοιξε το στόμα της ενώ για τις φωτογραφίες που τους έδειχναν να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά δήλωσε ότι ήταν ξημερώματα έξω από το μαγαζί!

Ε τι να κάνεις αν είναι ξημερώματα και σε πάρει και κάνα φλας φωτογράφου έτσι όπως έχεις χαλαρώσει και πέφτουν τα φιλάκια, δεν έγινε και κάτι. Το πολύ πολύ να το δει στα περιοδικά κάποιος συγγενείς κουκλίτσα και να σε ρωτάει ποιος είναι ο ομορφάντρας δίπλα σου, ε δε θα πει ότι χώρισες κιόλας…

Ελένη Αναστασάκη
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-1

ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-1 AEK-PAS GIANNENA 2-1
Το γκολ του Κάρλος-Video στη σωστή εστία και του Πάντου στη λάθος έκαναν πέντε τις συνεχόμενες νίκες και… φρούδες τις ελπίδες των αντιπάλων της «Ένωσης» να πέσει απ’ την κορυφή.

Ούτε οι εννιά απουσίες.
Ούτε η χαλάρωση που ξανάβαλε τον ΠΑΣ στο παιχνίδι.
Ούτε το άγχος που την κυρίευσε στο τέλος!
Τίποτα δεν μπόρεσε να φρενάρει το σερί της ΑΕΚ!
Έπειτα από ένα εξαιρετικό ημίχρονο, η «Ένωση» έφτυσε άσκοπα αίμα απέναντι στα Γιάννενα, αλλά με το 2-1 έβγαλε… απ’ τη μέση και τα Γιάννενα.
Διαβάστε περισσότερα...

Μούσχουρη - Παπαρίζου - Θεοδωρίδου

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη της γνωριμία με το κοινό της Γερμανίας, το 1961, η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νανά Μούσχουρη γιόρτασε τη σημαντική αυτή επέτειο, που συμπίπτει χρονικά με την απόλυτα επιτυχημένη της πορεία στη διεθνή μουσική σκηνή, με μια συναυλία στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου.
Το βράδυ της Τρίτης 29 Νοεμβρίου, η Νάνα Μούσχουρη εμφανίστηκε στην κατάμεστη αίθουσα, μπροστά σε τρεις χιλιάδες θεατές, αφιερώνοντάς τους Τραγούδια από τα ελληνικά νησιά, όπως τιτλοφορείται το τελευταίο της άλμπουμ, αλλά και πολλές ακόμη επιτυχίες της.
Από την αξιόλογη αυτή βραδιά για την παγκοσμίου φήμης 77χρονη Eλληνίδα καλλιτέχνιδα δεν μπορούσαν να απουσιάζουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου, καθώς η ίδια η Νάνα Μούσχουρη τις επέλεξε για να τη συνοδεύσουν εκτιμώντας ιδιαίτερα την καλλιτεχνική τους αξία.
Πηγή:ΟΚ!
Διαβάστε περισσότερα...

Internet: Νέες καταλήξεις διευθύνσεων;

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επέκταση του αριθμού των διευθύνσεων στο Ίντερνετ, την οποία προωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Διαδικτύου ICANN. Οι πολέμιοι του σχεδίου υποστηρίζουν ότι η επέκταση θα είναι «καταστροφική» για τους χρήστες του Ίντερνετ και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό.
Ο ICANN, ο διεθνής φορέας που κατανέμει τις διευθύνσεις IP και διαχειρίζεται τα «ονόματα χώρου» (domain names), θα δέχεται από τον προσεχή Ιανουάριο αιτήσεις για νέες καταλήξεις διευθύνσεων (όπως είναι σήμερα οι καταλήξεις .com, .net και .org).
Το σχέδιο
Το σχέδιο του ICANN θα επιτρέψει την δημιουργία εκατοντάδων νέων καταλήξεων και θα δώσει τη δυνατότητα σε εταιρείες να κατοχυρώσουν διευθύνσεις με το όνομά τους ως κατάληξη.
Για παράδειγμα, η Apple θα μπορούσε να κατοχυρώσει την κατάληξη .apple, και να δημιουργήσει επιμέρους ιστότοπους όπως www.sales.apple, www.service.apple κ.λπ.
Οι αντιδράσεις
«Η επέκταση των καταλήξεων είναι περιττή και ενδέχεται να οδηγήσει σε μια υπεραφθονία διευθύνσεων, η οποία θα προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες του Διαδικτύου», εκτίμησε η Έσθερ Ντάισον, πρώην πρόεδρος του ICANN, μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Εμπορίου της αμερικανικής Γερουσίας.
«Η ιδέα είναι θεμελιωδώς λανθασμένη. Ελπίζω ότι ο ICANN θα υποχωρήσει και θα επανεξετάσει το ζήτημα», πρόσθεσε.
Ο Νταν Τζάφι, αντιπρόεδρος της Ένωσης Διαφημιστών των ΗΠΑ, χαρακτήρισε «ελαττωματικό» το σχέδιο του ICANN. «Οι εταιρείες θα αναγκαστούν να αγοράσουν ξανά το όνομά τους για να προστατευθούν (σ.σ. από επιτήδειους που τυχόν θα προσπαθήσουν να κατοχυρώσουν ονόματα που δεν τους ανήκουν). Ακόμη και οι μεγάλες εταιρείες θα μπουν σε πολύ μεγάλα έξοδα», σημείωσε ο κ. Τζάφι.
«Το νέο πρόγραμμα θέτει σε κίνδυνο τη χρήση του Διαδικτύου. Παράλληλα, αυξάνει τους κινδύνους της απάτης, του κυβερνοσφετερισμού (δηλαδή της παράνομης πρακτικής καταχώρησης ονόματος που ανήκει σε άλλον), καθώς και της παραβίασης εμπορικών σημάτων. Τέλος, μεγιστοποιεί σημαντικά το κόστος για την προστασία από παράνομες δραστηριότητες», δήλωσε η Άντζελα Ουίλιαμς, εκπρόσωπος της YMCA.
185.00 δολάρια ανά αίτηση!
Ο ICANN σκοπεύει να ζητήσει 185.000 δολάρια ως τέλος υποβολής αίτησης από όσους επιθυμούν να κατοχυρώσουν μια νέα κατάληξη στο Ίντερνετ.
Την έντονη ανησυχία του για το σχέδιο του ICANN εξέφρασε την περασμένη εβδομάδα και ο Τζον Λίμποβιτς, πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου (FTC) των ΗΠΑ.
«Ανησυχούμε πάρα πολύ. Οι νέες καταλήξεις ενδεχομένως να αποβούν καταστροφικές για τους καταναλωτές και για τις επιχειρήσεις», είπε χαρακτηριστικά.
Ο αντίλογος
Ο αντιπρόεδρος του ICANN Κερτ Πριτς, καταθέτοντας ενώπιον της Επιτροπής Εμπορίου της Γερουσίας, δήλωσε ότι ο Οργανισμός θα λάβει τα σχόλια του κ. Λίμποβιτς «πολύ σοβαρά υπόψη», ωστόσο υπερασπίστηκε σθεναρά το υπό προώθηση σχέδιο.
«Αποτελεί προϊόν πολιτικών που έχουν μελετηθεί πολύ καλά και συζητηθεί διεξοδικά επί έξι χρόνια. Έχουν σχεδιαστεί για να ωφελήσουν τα δισεκατομμύρια των χρηστών του Διαδικτύου μέσω του αυξημένου ανταγωνισμού, της δυνατότητας επιλογής και της καινοτομίας», υποστήριξε ο κ. Πριτς.
Παράλληλα, απέδωσε τις διαμαρτυρίες σε «εκστρατεία δημοσίων σχέσεων» που καθοδηγείται από ομάδες της αγοράς.
215 εκατ. domain names
Ο ICANN ενέκρινε την επέκταση των καταλήξεων τον περασμένο Ιούνιο. Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων θα γίνει τον προσεχή Ιανουάριο. Ωστόσο η εισαγωγή νέων καταλήξεων αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2013.
Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας VeriSign, τα «ονόματα χώρου» (domain names) του Ίντερνετ έχουν σήμερα ξεπεράσει τα 215 εκατομμύρια.
Οι καταλήξεις .com και .net κυριαρχούν στον Παγκόσμιο Ιστό, έχοντας σημειώσει αύξηση 8,3%. Στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2011 υπήρχαν 110 εκατομμύρια καταγεγραμμένα domain με τις καταλήξεις .com και .net
ΤΑ ΝΕΑ
Διαβάστε περισσότερα...

Σίντι Λόπερ-Cyndi Lauper

Η Σίντι Λόπερ-Cyndi Lauper, κορυφαία Αμερικανίδα τραγουδίστρια των 80s, επισκέπτεται τη χώρα μας έπειτα από δεκαπέντε χρόνια, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.Η Σίντι Λόπερ θα έρθει στην Αθήνα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου (η ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα). Η αρχική σκέψη ήταν η συναυλία της να δοθεί στο θέατρο Λυκαβηττού, αλλά επικράτησε η άποψη να γίνει σε μεγαλύτερο χώρο.

Η ίδια ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να ξεχάσει το θερμόαιμο ελληνικό κοινό που την αποθέωσε και την αγκάλιασε, ενώ τραγουδούσε στο κατάμεστο στάδιο την τεράστια επιτυχία της «Time after time».

Όσο για τις απαιτήσεις που προέβαλε η σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, είναι σε λογικό πλαίσιο. Ζήτησε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο με θέα τον ιερό βράχο και όσον αφορά τη διατροφή της, να υπάρχει αφθονία λαχανικών και φρούτων στο τραπέζι της.



Το «Time after time» της Σίντι Λόπερ, που κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου του 1984, αποτέλεσε μία από τις χαρακτηριστικότερες μπαλάντες της δεκαετίας του '80 και έχει πουλήσει 17 εκατομμύρια αντίτυπα ώς σήμερα. Το τραγούδι μπήκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή στο άλμπουμ της «She's so unusual».

Οι στίχοι, που προσαρμόστηκαν στη μουσική του Ρομπ Χάιμαν, μιλούν για μια χαμένη αγάπη που η τραγουδίστρια ανακαλεί στη μνήμη της. Το «Time after time», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τελευταίας εικοσαετίας σε όλο τον κόσμο, διασκευάστηκε από ενενήντα επτά καλλιτέχνες, με κορυφαία την τζαζίστικη εκδοχή του Μάιλς Ντέιβις, που έδωσε το απαραίτητο κύρος στο τραγούδι.

Η Σίντι Λόπερ έχει κερδίσει πολλά βραβεία Grammy και Emmy. Επιπλέον έχει παίξει ρόλους στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο. Περισσότερες από τριάντα συνθέσεις της έχουν «ντύσει» μουσικά ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
Διαβάστε περισσότερα...