Kristen Stewart - επικερδής σταρ του Hollywood

Η ηθοποιός Kristen Stewart ανακηρύχθηκε ως η πιο επικερδής σταρ του Hollywood σύμφωνα με το περιοδικό Forbes που την κατατάσσει στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο επικερδείς σταρ καθώς για κάθε δολάριο που παίρνει ως αμοιβή για τις ταινίες της, δίνει κέρδος στην παραγωγή 55,83 δολάρια.Η νεαρή ηθοποιός ξεπέρασε κάθε συνάδελφό της στη λίστα των σταρ που βγάζουν μεγαλύτερο κέρδος από τα χρήματα που λαμβάνουν λόγω της φρενίτιδας με το «Twilight» που είναι από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών.Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ηθοποιός Anne Hathaway με κέρδος 45,67 ανά δολάριο που λαμβάνει και ακολουθούν, ο Robert Pattinson με 39,43 και ο Daniel Radcliffe με 34,24 ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν η Meryl Streep και ο Johnny Depp.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Shakira - Μύκονο

Guest εμφάνιση θα κάνει η Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira σε πάρτι Σαουδάραβα κροίσου στη Μύκονο.Ο εκατομμυριούχος θα αγοράσει τη βίλα ενός Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία στον Άγιο Στέφανο και ετοιμάζεται να κάνει ένα πάρτι με καλεσμένη τη Shakira.Πάντως το περασμένο καλοκαίρι η Κολομβιανή σταρ βρέθηκε στα ελληνικά νησιά και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

JWoww - Maxim

Η JWoww, πρωταγωνίστρια του αμερικανικού ριάλιτι Jersey Shore, πόζαρε για τους φακούς του περιοδικού Maxim. Η σταρ φωτογραφήθηκε φορώντας μια σειρά από αποκαλυπτικά μαγιό, τα οποία τονίζουν το πληθωρικό της στήθος και αναδεικνύουν την μαυρισμένη της επιδερμίδα. Η 25χρονη δήλωσε ότι η φωτογράφιση αυτή αποτελούσε ένα όνειρο της και θεωρεί ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα της επιτεύγματα. Kαι εις ανώτερα.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ηλίας Ψινάκης - Εκτός Fab 5

Την πόρτα της εξόδου από το FAB 5 έδειξαν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 στον Ηλία Ψινάκη μετά τα.. βιτριολικά σχόλια που έκανε δημοσίως για τις εκπομπές του καναλιού. Ο εκκεντρικός μάνατζερ είχε πει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη προ ημερών πως δεν του αρέσουν καθόλου το FAB 5 και το Dancing On Ice, κάτι που εξόργισε τα στελέχη του ΑΝΤ1.Άγνωστο παραμένει αν ο Ηλίας Ψινάκης θα αντικατασταθεί με κάποιον ή οι «Fab 5» θα γίνουν «Fab 4».
newsbeast-gr Διαβάστε περισσότερα...

Κάψε το σενάριο - Mega

Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα και οι πιο αστείοι αυτοσχεδιασμοί έρχονται σε λίγες ημέρες στο Μεγάλο Κανάλι, στην εκπομπή με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Κάψε το σενάριο».Πέντε ηθοποιοί δημιουργούν ξεκαρδιστικούς αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια και κωμικά σκετς. Κι όλα αυτά πάνω σε μία σκηνή, μπροστά στο κοινό. Το περιεχόμενο της εκπομπής συμπληρώνεται από κωμικά βίντεο.Η εκπομπή μας καλεί να ξεχάσουμε το σενάριο, την πλοκή και οποιοδήποτε sroryboard. Οι πέντε ηθοποιοί, Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Βαγιατάς βρίσκονται στο κέντρο της επικαιρότητας και προσφέρουν την πιο αστεία βραδιά της ζωής μας.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μαρία Μπακοδήμου-Maria Mpakodimou

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια γεννημένη το 1967, κατάγεται από το Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας αλλά έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη στο Οικονομικό της Νομικής αλλά η τηλεόραση την κέρδισε καθώς ασχολείται με αυτή από το 1998. Έχει υπάρξει παντρεμένη και έχει αποκτήσει δύο αγόρια, τον Νικήτα (11 ετών) και τον Άρη (9 ετών), με τον πρώην σύζυγό της. Τηλεοπτικά, είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.










Μαρία Μπακοδήμου-Maria Mpakodimou

Διαβάστε περισσότερα...

Apple vs Samsung

Ο πόλεμος μεταξύ Apple και Samsung, όπως φαίνεται, τώρα φουντώνει για τα καλά. Επειδή μία ίσον καμία, γι' αυτό το λόγο φαίνεται η Samsung ετοίμασε κι άλλες διαφημίσεις, στις οποίες περιπαίζει τους φανατικούς οπαδούς της Apple και του iPhone.

Αντί να διαβάζουμε άρθρα επί άρθρων για τα νέα επεισόδια στις μεταξύ τους δικαστικές διαμάχες που θα μας ενημερώνουν συνεχώς για το αν και ποιά κατόρθωσε να απαγορεύσει σε ποιά τι, όπως για παράδειγμα, την προσωρινή αναστολή κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S II στην Αυστραλία που πέτυχε η Apple, η Κορεάτικη εταιρεία φαίνεται ότι επινόησε τον τρόπο για να διακωμωδήσει και να «διασκεδάσει» την κατάσταση.
Έτσι, η Samsung κυκλοφόρησε όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρεις καινούριες διαφημίσεις που σατιρίζουν τους ορκισμένους οπαδούς της Apple και του iPhone κι ομολογουμένως πολλοί τις έχουν χαρακτηρίσει ως τις πλέον έξυπνες διαφημίσεις του 2011, αφού -όπως λένε- κρύβουν αρκετές αλήθειες.
Εάν παρακολουθήσεις τα βίντεο, θα μπορέσεις να πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, ενώ σε περίπτωση που έχεις χάσει την πρώτη ειρωνική διαφήμιση που κυκλοφόρησε στα τέλη Νοεμβρίου, μπορείς να τη δεις εδώ.
Διαβάστε περισσότερα...

Penelope_a twitter

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξέφρασε την αγανάκτησή της μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε με μια δημοσιογράφο του Star.
H δημοφιλής performer και παίκτρια του Dancing On Ice έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο twitter: «Δεν ξέρω πως θα παρουσιάσουνε ό,τι έγινε σήμερα με έναν άνθρωπο που εργάζεται στο Star. Εγώ οφείλω να δηλώσω ότι έχω υπάρξει πάντα ευγενής, πάντα μιλάω στο συγκεκριμένο κανάλι, ποτέ δεν έχω υπάρξει αγνώμων ή αυθάδης. Σήμερα όμως, και αφού ευγενικά έχω ενημερώσει 4 μέρες τώρα ότι δεν θέλω να δηλώσω τίποτα στην κάμερα του Star γιατί γελοιοπούν τις δηλώσεις και εμένα προσωπικά σε διάφορες εκπομπές, η συγκεκριμένη (σ.σ. δημοσιογράφος) με προσέβαλε επανειλημμένα. Ναι, λοιπόν, της την είπα. Δεν είμαι υποχρεωμένη να δέχομαι εξευτελισμό. Όπως χρησιμοποιεί τις δηλώσεις και την καλή μου θέληση ο καθένας όπως γουστάρει, έχω κι εγώ δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αυτά από μένα και όλα αυτά σε μια εποχή και μια μέρα που πρέπει να ασχολούμαστε με την ουσία των πραγμάτων και προβλήματα επιβίωσης. Ντρέπομαι!».
Διαβάστε περισσότερα...