Το wi-fi καταστρέφει το σπέρμα!

Διεθνής ερευνητική ομάδα αναρωτιέται αν η χρήση ασύρματης δικτύωσης μέσω wi-fi για πρόσβαση στο internet έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανδρική γονιμότητα, καθώς εργαστηριακά πειράματα απέδειξαν ότι το σπέρμα καταστράφηκε μετά από μόνο τέσσερις ώρες έκθεσης σ' ένα τέτοιο δίκτυο.

Τα πειράματα έδειξαν ότι το σπέρμα είχε μικρότερη κινητικότητα, ενώ είχε υποστεί αλλαγές και στον γενετικό του κώδικα.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Fertility and Sterility, επιστήμονες από τις ΗΠΑ και την Αργεντική μελέτησαν δείγματα σπέρματος από 29 υγιείς άνδρες.
Κάθε δείγμα χωρίστηκε σε δύο δοκιμαστικούς σωλήνες. Ένας σωλήνας τοποθετήθηκε για τέσσερις ώρες δίπλα σε ένα laptop που είχε συνδεθεί ασύρματα με το internet. Ο άλλος δοκιμαστικός σωλήνας τοποθετήθηκε στον χώρο υπό ίδιες συνθήκες, αλλά χωρίς το laptop.
Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι οι επιδράσεις που παρατηρήθηκαν δεν αποδίδονται στη θερμότητα που εκπέμπει το laptop, αν και έχει στο παρελθόν διαπιστωθεί ότι το σπέρμα μπορεί να αλλοιωθεί από την θερμότητα.
Το Βρετανικό Γραφείο Προστασίας της Υγείας, που παρακολουθεί στενά τα θέματα προστασίας του ανθρώπου από τα δίκτυα wi-fi, σχολιάζει ότι «οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν wi-fi- ή βρίσκονται κοντά σε τέτοιον εξοπλισμό, εκτίθενται σε ραδιοκύματα και κάποια από την εκπεμπόμενη ενέργεια των ραδιοκυμάτων απορροφάται από τον οργανισμό τους. Ωστόσο, τα σήματα αυτά είναι πολύ χαμηλού ενεργειακού φορτίου.»
Η βρετανική υπηρεσία σπεύδει να υπογραμμίζει ότι τα στοιχεία είναι προκαταρκτικά και προς το παρόν δεν υπάρχουν δεδομένα που να τεκμηριώνουν ότι τα ραδιοσήματα από τα wi-fi έχουν αρνητικές επιδράσεις στην υγεία του γενικού πληθυσμού. Επισημάνει μάλιστα ότι ενδεχομένως σε εξω-εργαστηριακές συνθήκες τα πράγματα να είναι διαφορετικά και μέχρι να τεκμηριωθεί ο συσχετισμός, οι άνδρες δεν θα πρέπει να ανησυχούν.
Ο Δρ Άλλαν Πάσεϊ λέκτορας Ανδρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ εξηγεί ότι «η μελέτη είχε άριστο σχεδιασμό, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς τους παράγοντες που ίσως παρεμβαίνουν στη γονιμότητα των ανδρών που είναι συχνοί χρήστες των laptops με wi-fi. Το εκσπερματισμένο σπέρμα που χρησιμοποιήθηκε στη έρευνα είναι πολύ ευαίσθητο σε αρκετούς παράγοντες επειδή οι συνθήκες εκτός του σώματος δεν παρέχουν την προστασία που προκύπτει από τα άλλα κύτταρα, ιστούς και υγρά του οργανισμού, όταν δηλαδή βρίσκεται αποθηκευμένο πριν την εκσπερμάτωση. Επομένως, δεν μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι η χρήση laptop με wi-fi για περισσότερες από τέσσερις ώρες, αυτομάτως συνεπάγεται αλλαγές στην ποιότητα του σπέρματος, άρα και στη γονιμότητα. Απαιτούνται μεγάλες επιδημιολογικές μελέτες για να καθοριστεί αυτό και προς το παρόν οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για κάτι τέτοιο».

Πάντως σε κάθε περίπτωση οι άνδρες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν το laptop για πολλές ώρες και σε καμιά περίπτωση να μην το τοποθετούν απευθείας στα πόδια τους. Η εκπεμπόμενη θερμότητα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα του σπέρματος. Μάλιστα, έχει καταγραφεί περίπτωση ανδρός που προκάλεσε εγκαύματος στο πέος του μετά από πολύωρη χρήση του laptop, που είχε τοποθετήσει όχι σε κάποια ειδική βάση αλλά απευθείας στα πόδια του.
health.in.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Παναγιώτης Πετράκης - Μίλα

Ο τηλεοπτικός ''Λουκάς'', από τα ''Μυστικά της Εδέμ'' και ευρέως γνωστός ως Παναγιώτης Πετράκης, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ του ''Μίλα'' και μίλησε στην Τατιάνα, την Μαρία και τη Σοφία για τις τελευταίες εξελίξεις στη γνωστή σειρά, την εποχή που ήθελε να γίνει δεσπότης και άλλα πολλά.Ο Παναγιώτης που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στον Βοτανικό, δίπλα στην Μαρινέλλα και την Νατάσσα Θεοδωρίδου, είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ εργατικός. Όταν ήταν μικρός πίστευε ότι ήταν άσχημος, αλλά μεγαλώνοντας άρχισε να πιστεύει το ελκυστικό του παρουσιαστικό.
Πώς ένας πιτσιρικάς αισθάνεται τη διαδικασία της ''μεταμόρφωσης'' προς το καλύτερο...
''Ως παιδί, ήμουν παχουλός, είχα σπυράκια και φορούσα γυαλιά. Είναι μια ιδιαίτερη ηλικία, άχαρη... Ευχαριστώ για τα καλάς σας λόγια!... Νιώθεις σαν το ασχημόπαπο. Κλείνεσαι πολύ στον εαυτό σου, αλλά κάποια στιγμή αυτή η άχαρη φάση περνάει. Φυσικά αυτό έχει πάντα αντίκτυπο στις σχέσεις με το άλλο φύλο... Το ξεπέρασα μπαίνοντας στη δραματική σχολή, που πια ήμουν 18 και κάτι, ένιωσα ότι αρχίζω να έχω μια πέραση... (γέλια) Και λέω ''α, εντάξει, περνάι η μπογιά...''. Μέχρι τότε πλησίαζα τις γυναίκες με λάθος τρόπο, με ελάχιστη αυτοπεποίθηση, οπότε έτρωγα την χυλόπιτα κατάμουτρα!''
Θα ήθελε οι γονείς του να έχουν χωρίσει νωρίτερα
''Τα παιδιά αντιλαμβάνονται πάρα πολύ καλά πότε είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι οι γονείς τους και θέλουν να τους βλέπουν καλά. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι χωριστά οι γονείς τους -η αγάπη δεν μετριάζεται, είτε οι γονείς ζουν μαζί είτε χωριστά- καλύτερα να είναι... Υπήρχαν εντάσεις, εισέπραττα τη δυσλειτουργία της σχέσης τους κι ένιωθα ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι θα είναι πολύ καλύτερα χωριστά. Και γιατί να μην είναι; Γιατί να μην φτιάξουν τη ζωή τους;''
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Emma Stone - Andrew Garfield

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Amazing Spiderman και από τότε είναι μαζί. Αν και στην αρχή προσπαθούσαν να το κρύψουν η Emma Stone και ο Andrew Garfield τώρα πια είναι ολοφάνερο ότι είναι ζευγάρι. Οι δυο τους εθεάθησαν μάλιστα να κάνουν βόλτες γύρω από το Λος Άντζελες και να ανεβαίνουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο λόφο του Χόλιγουντ για να δουν από το καλύτερο σημείο το ηλιοβασίλεμα.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Robert Downey Jr - Sherlock Holmes 2

Θα παίξει για δεύτερη φορά το ρόλο του Βρετανού θρυλικού ντετέκτιβ. Ο Robert Downey Jr φαίνεται ότι έχει ξετρελαθεί με το συγκεκριμένο χαρακτήρα, αφού απολαμβάνει κάθε στιγμή που τον υποδύεται. Όπως δηλώνει στην Daily Mail, γι' αυτόν ο ρόλος του Sherlock Holmes ισοδυναμεί με το να κάνει «πολύ καλό σεξ». Αποκαλύπτει ότι είχε από πολύ νέος τρέλα με τα βιβλία και τις ιστορίες του Sir Arthur Conan Doyle και τον ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή να αναλάβει το ρόλο στην ταινία του Guy Richie. «Όταν μου ανατέθηκε ο ρόλος διάβασα αναλυτικά και πάλι όλα τα βιβλία και προσπάθησα να αδράξω κάθε πτυχή του χαρακτήρα του», είπε ο ηθοποιός.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Robin Williams: Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα!

Με τα πιο κολακευτικά λόγια για την χώρα μας μίλησε σε συνέντευξή του ο Robin Williams. «Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία» δηλώνει o γνωστός ηθοποιός στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», λέγοντας ακόμα ότι μπορεί η οικονομία μας να μην πηγαίνει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ανίσχυροι.«Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επιστρέψουν». Ο ηθοποιός είπε ακόμα ότι έχει κάνει διακοπές με σκάφος στα Ελληνικά νησιά αλλά τόνισε ότι δεν ήταν αρκετό για να δει όλα όσα έχει διαβάσει στην Ελληνική μυθολογία. «Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις».
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Lindsay Lohan - Celebrity Big Brother

Για νομικά «παραθυράκια» ψάχνουν οι παραγωγοί του Channel 5 στη Βρετανία καθώς θέλουν να συμμετάσχει η ηθοποιός Lindsay Lohan στο Celebrity Big Brother.To μόνο που τους δυσκολεύει είναι ότι η 25χρονη έχει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας που της έχει επιβάλλει το δικαστήριο και είναι πολύ δύσκολο μέχρι τον Ιανουάριο που ξεκινά το νέο σόου να μπορέσει να πάρει άδεια για να φύγει από την Αμερική.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Robert Pattinson - Sarah Roemer

Αυτό κι αν είναι «λαβράκι»! Το κατά τ΄αλλα ερωτευμένο ζευγαράκι του «Twilight», φαίνεται πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα στη σχέση του. Για τον Robert Pattinson και την Kirsten Stewart μιλάμε φυσικά, που μάλλον είναι στα χωρίσματα. Ο λόγος; Προφανής! Ο 25χρονος «βρικόλακας Edward» την απατά με άλλη και μάλιστα με αποδείξεις.Οι φωτογράφοι τσάκωσαν τον 25χρονο ηθοποιό να εξέρχεται από το club «Los Feliz», παρέα με την ηθοποιό του «Disturbia», Sarah Roemer.
Οι δυο τους, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του ηθοποιού στο Soho του Λονδίνου. Μάλιστα η γοητευτική ηθοποιός, τον περίμενε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπου και τους απαθανάτισαν μαζί οι φωτογράφοι.
Φορώντας καπέλο και έχοντας αφήσει μούσι, ο Pattinson, προσπάθησε –μάταια- ν΄αποφύγει τους παπαράτσι.
Το ίδιο και η Roemer, η οποία πήγε να κρύψει το πρόσωπο με τα μαλλιά της.
Αλλά δεν τα κατάφεραν και τώρα οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου! Το θέμα είναι τι θα πει η 21χρονη Kirsten Stewart ή αλλιώς «Bella» μόλις τις δει.
Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά όσοι βρέθηκαν στο club εκείνο το βράδυ, ισχυρίζονται πως ο Pattinson πολιορκούταν ασύστολα από τα θηλυκά καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο club.
Ωστόσο εκείνος τις απέφευγε διακριτικά. Στην Roemer όμως δεν μπόρεσε όπως φαίνεται ν΄αντισταθεί, αφού όχι μόνο τον πλησίασε, αλλά του «γυάλισε» κιόλας, με αποτέλεσμα να φύγουν μαζί!
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Angelina Jolie-Newsweek

Την προώθηση της πρώτης της σκηνοθετικής δουλειάς συνεχίζει η Angelina Jolie. Η ηθοποιός παρά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες με την αγωγή ενός Κροάτη δημοσιογράφου ο οποίος ισχυρίζεται ότι η ιστορία του In The Land Of Blood And Honey είναι δική του δίνει τη μία συνέντευξη μετά την άλλη εξηγώντας τους λόγους που έγραψε και σκηνοθέτησε τη συγκεκριμένη ταινία. Μιλώντας στο Newsweek ανέφερε ότι τα γυρίσματα ήταν ομαδική δουλειά, αφού όλοι μπορούσαν να πουν την άποψή τους για κάτι που μπορεί να μην τους άρεσε σε κάποια σκηνή. Παράλληλα μιλάει και στην εκπομπή της Christian Amanpour, αλλά αυτή τη φορά έχει μαζί της και τους πρωταγωνίστριες της ταινίας της, Zana Marjanovich και Vanessa Glodjo.
«Σκεφτόμουν τη βία που ασκείται πάνω σε πολλές γυναίκες και την αλλαγή τους μετά από ένα πόλεμο. Πως κάποιοι άνθρωποι βγαίνουν πιο δυνατοί και πως άλλοι καταστρέφονται εντελώς», αναφέρει η Jolie στην Amanpour.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Gisele - first billionaire model

Σύντομα η Gisele θα είναι το πρώτο μοντέλο δισεκατομμυριούχος και αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία καθώς πρώτη φορά στα χρονικά το «κασέ» ενός μοντέλου φτάνει τόσο ψηλά.Σύμφωνα με το περιοδικό Fοrbes η Gisele θα ενταχθεί στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων, έχοντας σαν δεδομένη μια αυξητική τάση στα έσοδα της, περίπου 20%.Το 2009 η περιουσία της Gisele ξεπέρασε τα 250 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2010 μόνο τα κέρδη της ήταν περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια.Πρόσφατα παρουσίασε στο Σάο Πάολο τα ρούχα που σχεδιάζει εκείνη για γνωστή εταιρεία. Και μπορεί οι τιμές τους να είναι προσιτές, ωστόσο η ίδια του χρόνου θα είναι πλουσιότερη κατά 19 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις τους. Διαβάστε περισσότερα...

Sienna Miller - Tippi Hedren

Την θρυλική σταρ του Χόλιγουντ Tippi Hedren πρόκειται να υποδυθεί η Sienna Miller. Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία που ουσιαστικά αναφέρεται στην εμμονή του Alfred Hitchcock με την Tippi Hedren και στο γεγονός ότι έφτασε σε σημείο να την παρενοχλήσει σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Τα Πουλιά. Αποτέλεσμα βέβαια ήταν ουσιαστικά να τελειώσει κυρίως η δική της καριέρα, αφού ο γνωστός σκηνοθέτης επέμενε να την ελέγχει στα πάντα. Η Hedren άντεξε αυτή την πίεση επί τρία χρόνια υπό το φόβο ότι ο Hitchcock θα την κατέστρεφε. Η Miller θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία που θα γυριστεί για το BBC2 και είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Donald Spoto με τίτλο Spellbound By Beauty.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Ηλεκτροδότηση αυθαιρέτων - έκδοση βεβαιώσεων

Ξεκίνησε την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, η διαδικασία της έκδοσης βεβαιώσεων για την ηλεκτροδότηση των κατασκευών που έχουν υπαχθεί στο νόμο 4014/2011 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.Με την καταβολή της πρώτης δόσης του προστίμου, μπορεί να γίνει η σύνδεση του ακινήτου με το δίκτυο της ΔΕΗ. Για τη σύνδεση υποβάλλεται στη ΔΕΗ βεβαίωση που εκδίδει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Με αυτήν πιστοποιείται η καταβολή της πρώτης δόσης και περιλαμβάνονται τα απαραίτητα στοιχεία για την ταυτοποίηση της ιδιοκτησίας.

Newsroom ΔΟΛ
Διαβάστε περισσότερα...

Οικονομικά Προβλήματα στα Carrefour;

Πληθαίνουν διαρκώς τα σενάρια για το μέλλον της αλυσίδας Carrefour Μαρινόπουλος στην Ελλάδα, σε μια περίοδο που ο μεγαλύτερος λιανεμπορικός όμιλος της χώρας καλείται να αντεπεξέλθει της πίεσης που δέχονται, λόγω της παρατεταμένης ύφεσης της οικονομίας, τα οικονομικά του μεγέθη.

Το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί η φημολογία περί επικείμενων αλλαγών στο καθεστώς υπό το οποίο δραστηριοποιείται την τελευταία 20ετία ο γαλλικός όμιλος στην Ελλάδα. Βάσει όσων είδαν το φως της δημοσιότητας, η Carrefour εξετάζει να μειώσει το ποσοστό της στο joint venture με τον όμιλο Mαρινόπουλο, το οποίο βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών ανέρχεται στο 50%, σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις απώλειες που καταγράφονται στην ελληνική αγορά.
Την ίδια στιγμή, η αναθεώρηση του business plan για την ανάπτυξη νέων καταστημάτων και την ανακαίνιση υφιστάμενων, σε συνδυασμό με πληροφορίες περί “παγώματος” των συνομιλιών με ορισμένους ιδιοκτήτες για την ανανέωση των συμφωνιών μίσθωσης των ακινήτων τους, αλλά και τα προβλήματα που ανέκυψαν με τους χρόνους αποπληρωμής ορισμένων από τους προμηθευτές της αλυσίδας, προκάλεσαν αναστάτωση στην αγορά.
Υπενθυμίζεται ότι στο τρίτο τρίμηνο του 2011 οι πωλήσεις του ομίλου υποχώρησαν στα 610 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας πτώση 8,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010, ενώ στις πωλήσεις ιδίων καταστημάτων (like for like) η πτώση άγγιξε το 9,4%. Σε επίπεδο εννεαμήνου ο τζίρος μειώθηκε 7,3% και 8% σε επίπεδο like for like. Πέρυσι, ο όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος εμφάνισε ζημιές 73,47 εκατ. ευρώ και πωλήσεις 1,87 δισ. ευρώ (μειωμένες κατά 3,04%), από κέρδη 320 χιλ. ευρώ και πωλήσεις 1,93 δισ. ευρώ το 2009.

“Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτε”

Το Capitalgr ζήτησε την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν. Ωστόσο, αρμόδια πηγή της Carrefour Μαρινόπουλος επανέλαβε πως ο όμιλος δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνει διαρκώς τη δέσμευσή του να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Αυτό, αναφέρει η ίδια πηγή, γίνεται έμπρακτα, μέσω των επενδύσεων ύψους 100 εκατ. ευρώ που έχουν πραγματοποιηθεί από την αρχή του 2011, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των 15.000 εργαζομένων του ομίλου στην Ελλάδα –μεταξύ αυτών και όσων εργάζονταν σε καταστήματα Dia που μετατράπηκαν σε Carrefour Express– αλλά και της απόφασης των βασικών μετόχων να ενισχύσουν κεφαλαιακά την εταιρεία με 50 εκατ. ευρώ (μέσω ΑΜΚ) μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

Αναφορικά με τις πληροφορίες που έφεραν την εταιρεία να βαρύνεται με οφειλές προς ελληνικές τράπεζες και το Δημόσιο, από τη Carrefour Μαρινόπουλος διαψεύδουν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Όπως σημειώνουν, "δεν έχουμε τέτοιου είδους οφειλές, αντίθετα διατηρούμε σε ελληνικές τράπεζες τις καταθέσεις μας από τις εισπράξεις των καταστημάτων μας. "Δεδομένων των συνθηκών, μπορεί να προέκυψαν κάποια προβλήματα με προμηθευτές, ωστόσο, θεωρούμε ότι έχουν εξομαλυνθεί”, συμπληρώνουν.

Γεγονός, πάντως, παραμένει πως η αγορά των σουπερμάρκετ βιώνει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης, κάτι που αποτυπώνεται στην υποχώρηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας σχεδόν για την πλειονότητα των εταιρειών. Την ίδια στιγμή, στην αγορά πληθαίνουν οι ανησυχίες και για έτερη γνωστή αλυσίδα, η οποία εμφανίζεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας.

Νίκος Χρυσικόπουλος
Πηγή: capital.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Madonna-Masterpiece video

Κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, το νέο τραγούδι της Madonna με τίτλο Masterpiece! Πρόκειται για ένα τραγούδι πραγματικό αριστούργημα και μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.

Madonna-Masterpiece video
Διαβάστε περισσότερα...

Amy Winehouse-Οur Day Will Come

Σαν να μην έφυγε ποτέ, η Amy Winehouse “ζωντανεύει” μέσα από το νέο της clip για το τραγούδι “Οur Day Will Come” . Πρόκειται για το πρώτο single από το “Amy Lioness: Hidden Treasures” και αποτελεί μια διασκευή στο ομώνυμο των Ruby And The Romantics από το 1963, ενώ ηχογραφήθηκε από την Amy το 2002.Το video αποτελείται από ένα μοντάζ σκηνών από music videos, συναυλίες και προσωπικές στιγμές της Amy, που ηχογράφησε για πρώτη φορά αυτό το κομμάτι το 2002.Όλοι οι φανατικοί θαυμαστές πήραν μια γεύση από το video . Διαβάστε περισσότερα...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: η επιτυχία ενοχλεί...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν δίνω πια σημασία στις κακόπιστες κριτικές. Το έχω ξαναπεί, η επιτυχία ενοχλεί κάποιους. Είναι λογικό. Είναι ανθρώπινα τα συναισθήματα της ζήλιας και του φθόνου. Όταν ένας άνθρωπος έχει προχωρήσει με επιτυχία στη ζωή ή στη δουλειά του και ξεχωρίζει, θυμίζει στους άλλους ότι βρίσκονται στη μετριότητα», λέει χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.
Γιατί δεν συγκαταλέγεται και το όνομα της Βίκυς Χατζηβασιλείου, όπως της Ελένης Μενεγάκη και του Λάκη Λαζόπουλου, στα “δυνατά χαρτιά” του Alpha; «Το “Πάμε Πακέτο”, ανήκει στα δυνατά χαρτιά του καναλιού. Το ότι η εκπομπή φέτος είναι δίωρη το αποδεικνύει. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι η εκπομπή μου θα κοπεί. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τους κάποιους. Καθένας έχει τη γνώμη του».
Ισχυρίζεται επίσης ότι δεν την ενοχλεί όταν βρίσκεται στο στόχαστρο, και αναφέρει: «Ότι κι αν κάνεις στην Ελλάδα, θα τα ακούσεις. Θα κάνεις κάτι καλά, θα κάνεις κάτι λάθος, θα τα ακούσεις. Άρα το παίρνεις απόφαση και πορεύεσαι, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Έχω μια ζωή και θα τη ζήσω όπως γουστάρω εγώ! Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Αν τους ενοχλεί που με ό,τι καταπιάνομαι το κάνω σωστά και με καλά αποτελέσματα, ας το ξεπεράσουν».
Διαβάστε περισσότερα...

Monica Antonopoulou-Μόνικα Αντωνοπούλου

Το όνομά της είναι Μόνικα Αντωνοπούλου, είναι κόρη μεταναστών και, με τις κατά καρούς φωτογραφήσεις της, έχει βαλθεί να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο οι Αργεντικές καλλονές που μπορούν να τρελάνουν τους Έλληνες, αλλά και οι Ελληνίδες που μπορούν να τα καταφέρουν εξίσου καλά, «αναστατώνοντας» τους λάτρεις του ωραίου φύλου στην Αργεντινή!
Η Monica Antonopoulou έχει δουλέψει ως μοντέλο και έχει φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του «Playboy» και του «Maxim», ενώ «ξεδιπλώνει» τις υποκριτικές της ικανότητες και σε διάφορες «σαπουνόπερες» της Αργεντινής.Ακόμα πιο γνωστή, μάλιστα, έγινε από την εμφάνισή της στη σειρά «Elegido», όταν, για τις ανάγκες του σεναρίου, αντάλλαξε ένα «καυτό» φιλί με τη συμπρωταγωνίστριά της, Λεονόρα Μπαλκάρσε, ενθουσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό...
Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga-Marry The Night

Το νέο video clip της Lady Gaga κυκλοφόρησε και για άλλη μια φορά κάνει αίσθηση. Ένα κορίτσι με όνειρο να γίνει διάσημη, μια καλλιτέχνης του χορού και της μουσικής, μεταφέρεται σε μια κλινική και διηγείται στις νοσοκόμες πως έφτασε εκεί.

Η νεαρή Gaga έκανε ότι θα έκανε οποιοδήποτε κορίτσι που δεν έχει τίποτα να χάσει. Παντρεύτηκε τη νύχτα, δεν παραιτήθηκε από τη ζωή, έγινε μια βασίλισσα πολεμιστής κι έζησε με πάθος τη ζωή της.
Στο Marry The Night (διάρκειας 14 λεπτών) η Lady G μας δίνει μια εικόνα της ζωή της. Η ίδια είπε ότι το έγραψε για το κουράγιο που βρήκε να δηλώσει ότι μισεί το Hollywood και το μόνο που θέλει είναι να μένει στο Brooklyn και να γράφει μουσική.
Σε δήλωσή της στο κανάλι NME είπε ότι εμπνεύστηκε το τραγούδι από την ζωή της τραγουδίστριας Whitney Houston.
Δείτε το νέο video clip
Lady Gaga-Marry The Night Διαβάστε περισσότερα...

Dancing On Ice Pamela - αποχώρηση

Βραδιά ανατροπών ήταν η χθεσινή για τους διαγωνιζόμενους στο "Dancing On Ice", αφού η
Shaya και η Πάμελα, δύο από τα φαβορί, πέρασαν από τη διαδικασία του skate off. Η ψηφοφορία του κοινού της κατέταξε στις δύο τελευταίες θέσεις και έτσι οι κριτές έπρεπε να πάρουν την απόφαση για το ποιος θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσαν την ψήφο τους στην Shaya, οπότε, στις 00:30, η Πάμελα ολοκλήρωσε τη σύντομη πορεία της στον πάγο Διαβάστε περισσότερα...