Άντζελα Δημητρίου: έχω κάνει 10 εκτρώσεις!

Άντζελα Δημητρίου: «Κάθε φορά που έχανα ένα παιδί, πληγωνόμουν. Όταν μια γυναίκα μένει έγκυος και δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί, αφού ολοκληρωθεί η άμβλωση και περάσει η επήρεια της νάρκωσης, μένουν κατάλοιπα», λέει και καταλήγει στο περιοδικό Εγώ: «Έχω κάνει έκτρωση πάνω από δέκα φορές. Είχα παράλληλα πολλές επιπτώσεις στην υγεία μου. Από τα 39 μου ήρθε εμμηνόπαυση. Πάντα ένιωθα τύψεις».
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Victoria Βeckham Net-A-Porter

Τη νέα της capsule συλλογή παρουσίασε η Victoria Βeckham, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ηλεκτρονικό κατάστημα Net-A-Porter!Σύμφωνα με τη αμερικανική «Vogue», η Βeckham σχεδίασε μια αποκλειστική συλλογή που αποτελείται κυρίως από φορέματα!Η υπεύθυνη πωλήσεων της ηλεκτρονικής μπουτίκ «Holli Rogers», μιλώντας στη «Vogue», τόνισε: «Τα σχέδια της Victoria συνεχίζουν να πουλάνε με ταχύτητα που σου κόβει την ανάσα. Οπότε, η συγκυρία δεν θα μπορούσε θα είναι καλύτερη για να μας δώσει πέντε νέα κομμάτια που είναι θηλυκά και ήδη τα έχουν λατρέψει εκατοντάδες θαυμαστές της».Τα φορέματά της έχουν κάνει δεκάδες επώνυμες κυρίες, όπως είναι η Demi Moore, η Sarah Jessica Parker και η Kate Winslet, να την εμπιστευτούν στο κόκκινο χαλί αλλά και στη ζωή τους!Μέσα σε τρία χρόνια άλλωστε, η Victoria έχει καταφέρει να στήσει μια... αυτοκρατορία μόδας, με κέρδη που φτάνουν τα 15 εκατομμύρια λίρες.
zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Sofia Vergara - Modern Family

Το όνομά της θυμίζει το θαυματουργό φάρμακο, αλλά η εμφάνισή της το κάνει… αχρείαστο. Η καυτή Κολομβιανή Sofia Vergara δίνει ρεσιτάλ στην κωμική σειρά Modern Family και τρελαίνει κόσμο με τα προσόντα της, αλλά και με τη χαρακτηριστική προφορά της.Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, η ζωή της δεν ήταν πάντα γεμάτη λάμψη.Η 39χρονη ηθοποιός μπήκε από μικρή στα «βάσανα» αφού στα 18 της χρόνια παντρεύτηκε τον εφηβικό της έρωτα και απέκτησε ένα γιο. Η μεγάλη δοκιμασία την περίμενε δέκα χρόνια αργότερα όταν διαπιστώθηκε ότι έπασχε από καρκίνο του θυρεοειδούς. Το σοκ ήταν μεγάλο, αλλά η σέξι Σοφία βγήκε νικήτρια.Σήμερα δίνει μαθήματα ζωής, αλλά και υποκριτικής, υποδυόμενη την Γκλόρια στην πολυβραβευμένη σειρά Modern Family. Για το ρόλο της έχει πάρει δύο φορές βραβείο ΕΜΜΥ, «βγάζοντας τη γλώσσα» σε όσους της είχαν πει ότι με «τέτοια προφορά δεν θα έκανε καριέρα ποτέ στην Αμερική». Διαβάστε περισσότερα...

Nancy Dell’Olio - Playboy

Αναμφισβήτητα δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα ντροπαλή. Αυτή τη φορά όμως πήγε ένα βήμα παρακάτω καθώς όπως όλα δείχνουν θα φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό Playboy, έναντι του ποσού των 250.000 λιρών.
Η πρώην σύντροφος του Sven-Goran Eriksson, Nancy Dell'Olio, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ένα βήμα πριν το κλείσιμο της συμφωνίας. Μάλιστα έχει και συγκεκριμένες προτιμήσεις για το ύφος της φωτογράφισης.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της, είναι ιδιαίτερα θετική στην ιδέα να φωτογραφηθεί α λα Μάτα Χάρι, χωρίς να αποκλείει και μια πιο κλασική φωτογράφιση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει σκοπό, όπως είπε, να αποπλανήσει τους αναγνώστες με τις πόζες της εκθέτοντας κάθε σημείο του σώματος της.Ίσως έτσι δεν δυσκολευτεί και πολύ να πετύχει τον στόχο της που, όπως δήλωσε άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον, δεν είναι άλλος από το να βρει άντρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Penelope Cruz + Torino

Με ένα θηλυκό αλλά απλό μαύρο φόρεμα, που τόνιζε τις καμπύλες της, έκανε την εμφάνισή της η Penelope Cruz στο 29ο Φεστιβάλ του Τορίνο, για την παρουσίαση του νέου της φιλμ με τίτλο "Venuto al mondo".Η 37χρονη ηθοποιός, που έγινε μαμά τον περασμένο Ιανουάριο, εντυπωσίασε με το "τριών τετάρτων" φόρεμά της και απέσπασε μόνο θετικά σχόλια. Περπατούσε με χολιγουντιανό αέρα στο κόκκιινο χαλί του Φεστιβάλ και έλαμπε πιο πολύ και από τα φλας των φωτογράφων! Μαζί της ήταν και ο συμπρωταγωνιστής της στο "Venuto al mondo", Emile Hirsch.Αλλαγές όμως έκανε και στο χτένισμά της η διάσημη πρωταγωνίστρια, καθώς εμφανίστηκε με πιο κοντά μαλλιά. Το νέο στιλ τής πάει πολύ!
cosmo
Διαβάστε περισσότερα...

Celebrities Mothers

Είναι κάποιες από τις ομορφότερες και σέξι celebrities. Ο ρόλος της μαμάς τους πάει πολύ και το αποδεικνύουν σε κάθε βόλτα με τα παιδιά τους! Jessica Alba, Gwen Stefani, Miranda Kerr, Kate Moss, Andriana Lima και Katherine Heigl σε οικογενειακές βόλτες με τα παιδιά τους. Διαβάστε περισσότερα...

Diane Kruger - Joshua Jackson

Στο Μεξικό πέρασαν το εορταστικό τετραήμερο η Diane Kruger και ο σύντροφός της Joshua Jackson. Οι δύο ηθοποιοί που είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό χαλάρωσαν στον ήλιο του Μεξικο και στη θάλασσα του Κάμπο Σαν Λούκας. Η Kruger μάλιστα είχε την ευκαιρία να δείξει και την απίστευτη σιλουέτα της ντυμένη με ένα μπικίνι.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Pippa Middleton - O2 Arena

Η αδερφή της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλεντον, Pippa εμφανίστηκε και τις κερκίδες του O2 Arena, όπου διεξήχθη ο τελικός του ATP Tour Finals ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Τζο-Βιλφρέντ Τσονγκά.Η βρετανίδα σελέμπριτι πήγε με τους φίλους και έδειχνε ελαφρώς… κομμένη κάτω από τα μάτια. Ένδειξη των πολλών κοινωνικών υποχρεώσεών της. Η αγάπη της για το τένις είναι γνωστή μιας και έχει περάσει πολλές ώρες στις κερκίδες του Wimbledon. Μάλιστα φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα για την νίκη του Ελβετού τενίστα.
newsbomb
Διαβάστε περισσότερα...

JLo+Casper

Τη δεύτερη κοινή εμφάνιση έκανε η 42χρονη τραγουδίστρια JLo με τον νεαρό σύντροφό της, τον χορευτή Casper, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους. Φαίνεται πως δεν ήθελαν κάτι χειμωνιάτικο στο πνεύμα των Ευχαριστιών, αφού προτίμησαν μια καμπάνα στην Χαβάη, απολαμβάνοντας την πισίνα και τα δροσερά κοκτέιλ. Τις ήρεμες και χαλαρές στιγμές του ζευγαριού «χάλασαν» οι παπαράτσι, αφού μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία τους, ο Casper έκρυψε στην αγκαλιά του την αγαπημένη του, δείχνοντας την ενόχλησή του.
Στις διακοπές τους συνόδευαν και τα παιδιά της τραγουδίστριας, ωστόσο το ζευγάρι ήθελε να περάσει και λίγες στιγμές μόνο του, παρόλο που οι φωτορεπόρτερ δεν τους άφησαν σε ησυχία!
Διαβάστε περισσότερα...

Anne Hathaway + Adam Shulman

Νυφούλα θα ντυθεί η Anne Hathaway, η οποία αρραβωνιάστηκε τον καλό της, Adam Shulman, μετά από τρία χρόνια σχέσης! Τα ευχάριστα μαντάτα επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της 29χρονης ηθοποιού, η οποία λαμποκοπά από χαρά μετά τον αρραβώνα που έγινε μόλις χθες, στο Μπρούκλιν.«Ταιριάξαμε αμέσως, αλλά μας πήρε καιρό να είμαστε μαζί», έχει δηλώσει για την σχέση της η Hathaway, που ξεκίνησε τα ραντεβουδάκια με τον Shulman τον Νοέμβριο του 2008.Πριν τον Schulman, η σταρ ήταν για 4 χρόνια ζευγάρι με τον Raffaello Follieri, που ασχολείτο με το real estate- καταδικάστηκε για υποκλοπή εκατομμυρίων δολαρίων.Οι φήμες για επικείμενο γάμο έδιναν και έπαιρναν τον τελευταίο καιρό, αφού η σέξι ηθοποιός απαθανατίστηκε με μονόπετρο - γκουμούτσα, το οποίο σχεδίασε ο Kwiat Herritage.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Jilly Johnson - Daily Mail

Η Daily Mail ζήτησε από την Jilly Johnson να ποζάρει με τα εσώρουχά της εκείνη το έκανε. Η Jilly είναι μια γυναίκα 58 ετών που έχει τρία εγγόνια, αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν βάζουν τα γυαλιά σε πολλές διάσημες γυναικείες παρουσίες που θέλουν ρετούς ημερών για να στρώσουν…Την δεκαετία του ’80, η Jilly Johnson «άναβε φωτιές» ως ένα από τα καυτά κορίτσια της «σελίδας 3» των βρετανικών ταμπλόιντς. Σήμερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Jilly έχει κλείσει τα 58 και δηλώνει περήφανη γυναίκα που έχει γίνει γιαγιά και μάλιστα τρεις φορές και απέχει πολύ από την εικόνα της γυναίκας που φοράει την ρόμπα της και κλείνεται στο σπίτι.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Βασίλης Μπισμπίκης - Νύχτα της Ιγκουάνα

Ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό μετά την «Εδέμ» ο Βασίλης Μπισμπίκης και αφού είπε πολλά «όχι», του έγινε η καλύτερη πρόταση. Μια πρόταση που τον θέλει να πρωταγωνιστεί στη «Νύχτα της Ιγκουάνα». Ο ηθοποιός νιώθει μεγάλη χαρά που θα μοιραστεί την θεατρική σκηνή με τις επίσης εξαιρετικές ηθοποιούς, Κερασία Σαμαρά και Νεκταρία Γιαννουδάκη, όσο και για τον ρόλο που θα υποδυθεί.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Alessandra Ambrosio - Muse

Η Alessandra Ambrosio μεταμορφώνεται για το περιοδικό Muse και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφηση. Φιγουράρει στο εξώφυλλο σε μία φουτουριστικού στιλ φωτογράφηση, φορώντας μία κοντή περούκα και ιδιαίτερα ρούχα. Ο τίτλος του άρθρου το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ambrosio είναι Fire & Ice
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Το τανγκό των Χριστουγέννων

Ο Γιάννης Ξανθούλης είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους συγγραφείς του ελληνικού κοινού. Τα βιβλία του πάντα μεταφέρουν εικόνες μια ελληνικότητας γλυκιάς και νοσταλγικής όσο σκληρής και ρεαλιστικής. Ήταν αναμενόμενο σύντομα ένα από τα πιο δημοφιλή του βιβλία, «Το τανγκό των Χριστουγέννων» να γίνει ταινία και μάλιστα με πολύ αξιόλογους συντελεστές. Σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και με ηθοποιούς τους Γιάννη Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννη Μπέζο και Αντίνοο Αλμπάνη μια πολύ ανθρώπινη και αληθινή ταινία με εκπληκτική φωτογραφία, αποτυπώνει πολύ άμεσα την Ελλάδα του '70, παραμένει όμως σύγχρονη.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Ronan Farrow

Ο Ρόναν Φάροου-Ronan Farrow, ο μόνος βιολογικός γιος του Γούντι Άλεν με τη Μία Φάροου, διαγράφει μια λαμπρή πορεία, ξεφεύγοντας από την «κατάρα» των παιδιών των διασήμων, που συνήθως έχουν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα λόγω της υπερέκθεσης εκείνων ή των γονέων τους.Ο Ρόναν δεν έχει μόνο δύο πασίγνωστους γονείς, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού ήταν μόλις 5 ετών όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την υιοθετημένη κόρη της Φάρρου, Σουν-Γι και το ειδύλλιο με τον Άλεν. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τύπος οργίαζε και κατέγραφε κάθε στιγμή της οικογένειας, αφού μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου ήρθε το διαζύγιο του ζευγαριού και τα περιοριστικά μέτρα του Άλεν για το γιο του.
Ο Ρόναν από μικρός φαινόταν ότι ήταν ένα χαρισματικό παιδί, αφού σε ηλικία μόλις 11 ετών έγινε ο νεαρότερος φοιτητής στην ιστορία του Κολεγίου Μπαρντ, ενώ στα 16 έγινε δεκτός στη Νομική Σχολή του Γέιλ.Σήμερα, στα 23 του χρόνια, έχει κερδίσει ,μια υποτροφία Rhodes για σπουδές στην Οξφόρδη, εργάζεται ως ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών των ΗΠΑ και έχει βραβευτεί για την ακτιβιστική του δράση.
Φαίνεται πως η παροιμία που έλεγαν οι παλαιότεροι ότι «από αγκάθι βγαίνει ρόδο» βρίσκει εφαρμογή στο πρόσωπο του Ρόναν Φάροου! Μένει να δούμε πού θα φτάσει.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ιστορία της Αθηνάς Αφαίας στην Αίγινα

Τα γλυπτά που αρπάξανε οι Γερμανοί από τον Ναό της Αφαίας, αποτελούν μία "άγνωστη" ιστορία που για κάποιο λόγο αποφεύγουν να διηγούνται οι γνωρίζοντες αρχαιολόγοι!Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ΠΟΥ βρίσκονται σήμερα τα κλεμμένα γλυπτά και πόσοι τα έχουμε επισκεφτεί; Γιατί κανείς δεν ζητάει επισήμως την επιστροφή τους;
Η αρπαγή από τους Γερμανούς...
Η ιστορία ξεκινάει το 1811, όταν ο αρχιτέκτονας Ch. R. Cockerell και ο φίλος του βαρώνος von Hallerstein, επισκέφθηκαν την Αίγινα και λεηλάτησαν το Ναό Αφαίας. Με αδιαφανείς διαδικασίες και δωροδοκία των ντόπιων προεστών, κρυφά μετέφεραν 17 αγάλματα και πολλά άλλα κομμάτια από τα αετώματα του Ναού στον Πειραιά.

Από εκεί, με τη βοήθεια του Αυστριακού Gropius, μέλους της ίδιας παρέας αρχαιοκαπήλων και "αρχιτέκτονα" της λεηλασίας των γλυπτών του Ναού του Απόλλωνα στις Βάσσες Αρκαδίας αλλά και την κάλυψη του Γάλλου προξένου Louis Fauvel (που, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Λόγιου Ερμή"), όταν έμαθε τι γίνεται έσπευσε στην Αίγινα και έκλεψε και αυτός ότι μπόρεσε και του συνεργάτη του λόρδου Έλγιν (!!!) Giovani Lusieri, έγινε μεταφορά στα Αγγλοκρατούμενα, τότε, Επτάνησα, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα από την Οθωμανική Διοίκηση.

To "σπορ" της αρπαγής εθνικών θησαυρών!

Διαπιστώνεται εύκολα ότι το ίδιο κύκλωμα περιηγητών και αξιωματούχων της εποχής είχε αναγάγει σε ... επικερδές "άθλημα" την αρπαγή των πολιτιστικών εθνικών μας θησαυρών. "Ευτυχώς", επειδή οι αρχαιοκάπηλοι "περιηγητές" αλληλοϋποβλέπονταν, είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ τους και δεσμεύτηκαν τα γλυπτά να μείνουν σε ενιαίο σύνολο, αλλιώς τώρα θα ήταν αδύνατος ο εντοπισμός τους.

Τελικά, εκτέθηκαν σε δημοπρασία, το Νοέμβρη του 1812 στη Ζάκυνθο. Προσφορές κατέθεσαν η Γαλλία, η Βαυαρία ενώ ο εκπρόσωπος της Αγγλίας θεώρησε μεγάλο το ποσό που έπρεπε να προσφέρει και προτίμησε να παραμείνει στη Μάλτα και να κάνει κρυφές συζητήσεις με τον Cockerell για ακύρωση της πώλησης. Τελικά μετά από ένα αξιοθρήνητο διπλωματικό παρασκήνιο (στην πλάτη της "Ελλαδίτσας"), το 1814 κατέληξαν στη Γερμανία (τότε Βαυαρία).

Πού βρίσκονται σήμερα τα γλυπτά της Αφαίας

Σήμερα κοσμούν ειδική αίθουσα της Γλυπτοθήκης του Μονάχου και έχουν επονομαστεί ως "ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ". Σύμφωνα με επισκέπτες, αν έλειπαν από εκεί, η Γλυπτοθήκη θα ήταν ένα επαρχιακό συνηθισμένο Μουσείο !!! Συγκινητική είναι η μαρτυρία Αιγινήτη που επισκέφθηκε την Γλυπτοθήκη του Μονάχου, εκεί κατά την είσοδο του και συγκεκριμένα στο ταμείο του ζητήθηκε να πληρώσει είσοδο για να θαυμάσει τα εκθέματα. Εκείνος με σθένος ψυχής και με πόνο καρδιάς αρνήθηκε να πληρώσει για κάτι που ήταν δικό του, για κάτι που ήταν της πατρίδας του, για κάτι που έπρεπε να είναι εκεί που γεννήθηκε στον Ναό της Αφαίας.

Δεν ξεχνάμε και δε ζητάμε αντίγραφα. Θέλουμε πίσω τους πολιτιστικούς μας θησαυρούς όπου και αν βρίσκονται. Ο καιρός του ραγιαδισμού και της αποικιοκρατίας είναι περασμένος πια, για τα καλά στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.

Το παραπάνω άρθρο δεν θα μπορούσε να γραφτεί χωρίς τις πολύτιμες πληροφορίες από το aeginaportal, ενώ το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί, έχει δημιουργήσει και "ανεβάσει" στο youtube o χρήστης dionisosb με τίτλο "Η κλοπή των γλυπτών της Αφαίας". Απολαύστε το video:
Η ιστορία της αρπαγής των περίφημων γλυπτών του ναού της Αθηνάς Αφαίας στην Αίγινα
Διαβάστε περισσότερα...