OLYMPIAKOS-PANATHINAIKOS 1-1 video

OLYMPIAKOS-PANATHINAIKOS 1-1 video
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 video

Στο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας το αποτελεσμα έληξε ισοπαλο 1-1. Μπροστά μπήκαν με 1-0 στο σκορ οι "πράσινοι" έπειτα από γκολ του Ζέκα-video στο 17'!Ο Τζεμπούρ-video στο 47' ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό. Από ένα δοκάρι είχαν οι Λέτο (29') και Φουστέρ (34')!
Διαβάστε περισσότερα...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου

Κάθε Κυριακή τον συναντά στην κριτική επιτροπή του «Dancing οn Ice», αυτή τη φορά όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν η καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου, στο «Βράδυ» της Παρασκευής.
Αν και η συζήτηση ξεκίνησε ξεκαθαρίζοντας πως ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ο καλύτερος κριτής του χορευτικού σόου στον πάγο, η 29χρονη παρουσιάστρια λίγο πριν είχε αναφέρει πως καλύτερος κριτής είναι «αυτός που σου κάνει το πιο θετικό σχόλιο».
Σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν για το "παθιασμένο" γαμήλιο φιλί της, δήλωσε: «Αρχικά θεώρησα πολύ γλυκό που το μόνο αρνητικό σχόλιο που είχε να κάνει κάποιος για τον γάμο μου ήταν πως φιλούσα πολύ παθιασμένα τον άντρα μου» ενώ μιλώντας για την πρώτη νύχτα του γάμου της, απάντησε με χιούμορ στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Μάλλον εγώ είμαι πιο μάχιμη από σένα!...».
Συνεχίζοντας να μιλάει για τον γάμο της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η πιο μεγάλη στιγμή της ζωής μου δεν έχει έρθει ακόμα. Θα έρθει όταν θα γεννήσω το παιδί μου. […] Κάθε γυναίκα ονειρεύεται τον γάμο της από μικρό κορίτσι. Όταν αυτό το πράγμα αρχίζει και γίνεται πραγματικότητα, εκείνη την ημέρα την θεωρείς την πιο σημαντική».Δεν παρέλειψε, βέβαια, να αναφερθεί και στο «Dancing οn Ice» και την αποχώρηση του Βασίλειου Κωστέτσου, λέγοντας: «Εγώ θεωρώ ότι ο Βασίλειος στενοχωρήθηκε και για αυτό έφυγε. Αν ξαφνικά βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση στο πρώτο live, καταλαβαίνεις πως ο κόσμος δεν σε στήριξε». Επίσης, τόνισε πως: «Η Ιωάννα (Πηλιχού) σε κάθε live ξεπερνάει τον εαυτό της. O Θέμης (Γεωργαντάς) με κερδίζει τόσο πολύ με το ύφος και το στυλ του που δεν με νοιάζει το πατινάζ», ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντική θεωρεί τη συμμετοχή της στο σόου, επειδή: «Δεν θα άντεχα να ξαναπεράσω αυτό που πέρασα πέρσι τον Απρίλιο όταν είχε κλείσει πάλι το Alter. Τουλάχιστον τώρα ξυπνάω το πρωί και λέω "έχω να πάω προπόνηση"».
Διαβάστε περισσότερα...

Demi Moore - διαζύγιο

Η Demi Moore έκανε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο της των έξι χρόνων Ashton Kutcher. Αυτός είναι ο τρίτος αποτυχημένος γάμος της ηθοποιού. Η Μοοre έχει ένα ιστορικό από μακροχρόνιες σταθερές σχέσεις. Η 49χρονη γεννημένη ως Demetria Guynes στο Μεξικό, υιοθέτησε το γνωστό επίθετο της από τον πρώτο της σύζυγο , Freddy Moore, τον οποίο παντρεύτηκε το 1980 όταν ήταν μόλις 18 χρονών.Το ζευγάρι πήρ ε διαζύγιο τέσσερα χρόνια μετά όταν η Moore άρχισε να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «St. Elmo’s Fire», Emilio Estevez. H σχέση του ζευγαριού, που αποτελούσε από τα αγαπημένα θέματα των περιοδικών και των παπαράτσι, κράτησε μέχρι το 1987 και έφτασε μέχρι και τον αρραβώνα. Το ζευγάρι όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει την σχέση του και χώρισε. Δεν άργησε όμως η ηθοποιός να ερωτευτεί πάλι όταν γνώρισε τον ηθοποιό Bruce Willis με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, Rumor, Scout και Tallulah.H σχέση του ζευγαριού κράτησε 13 χρόνια μέχρι το 2000 όταν πήραν διαζύγιο. Σχεδόν αμέσως άρχισε να βγαίνει με τον σκηνοθέτη Oliver Whitcomb για 4 χρόνια, ο οποίος ήταν 7 χρόνια μικρότερος της. Το 2003 όμως η ηθοποιός ερωτεύτηκε τον Ashton Kutcher τον οποίο και παντρεύτηκε το 2005 και στον γάμο αυτό παρευρέθηκαν οι κόρες της ακόμα και ο πρώην της Bruce Willis.





newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Megan Fox - Clive Owen

Η Megan Fox και ο Clive Owen παρευρέθηκαν στη Μόσχα για να βοηθήσουν την προώθηση του εκλεπτυσμένου κινητού, το Vertu Constellation Quest στο Volkhonka Art Center. H Megan Fox, 25, φάνηκε να απολαμβάνει την παρέα του ώριμου Clive Owen, 47. Δεν μας παραξενεύει καθώς είναι παντρεμένη με τον Brian Austin Green ο οποίος είναι 38.Η Fox φόρεσε ένα αμάνικο κοντό μαύρο φόρεμα και ο Owen γοήτευσε με ένα μαύρο κοστούμι. Το κινητό αυτό, που κοστίζει 17.000 λίρες, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ρωσική αγορά και η εταιρεία παραγωγής του χρειαζόταν μεγάλα ονόματα για να το προωθήσει.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Sam Faiers - Jessica Wright

Στο Ντουμπάι βρίσκονται αυτές τις μέρες οι Sam Faiers και Jessica Wright για να δώσουν το παρών στα εγκαίνια γνωστής αλυσίδας ξενοδοχειακών συγκροτημάτων ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο.Τα δυο «αστέρια» του βρετανικού ριάλιτι «The Only Way is Essex» απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και ξέφυγαν για λίγο από το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα.Οι δυο τους πόζαραν στο φωτογραφικό φακό για χάρη των θαυμαστών τους.



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Το μακιγιαζ της Lady Gaga

Το μακιγιαζ της.... LADY GAGA




Διαβάστε περισσότερα...

Έλενα Παπαρίζου - ευχές για τα Χριστούγεννα!!

Το δικό της μήνυμα για τα Χριστούγεννα έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, που φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο γνωστού εμπορικού κέντρου! Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με το συγκρότημα «Μέλισσες», ενώ μοίρασε χαμόγελα και δώρα. Και φυσικά τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες της. Δείτε το βίντεο με μέρος από την εμφάνισή της:
Διαβάστε περισσότερα...

Κλεμμένα Όνειρα - πρεμιέρα 12 Δεκεμβρίου

Πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 19:00 κάνει η νέα καθημερινή σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα». Η ιστορία ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, όταν ο Δημήτρης, ένας παντρεμένος πλούσιος επιχειρηματίας, γνωρίζεται και έχει μια εφήμερη ερωτική περιπέτεια με τη Βίκυ, μια νεαρή γοητευτική κοπέλα. Λίγο καιρό μετά, όπως αναφέρει το tvnea, η Βίκυ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη. Όταν του το λέει, εκείνος αρνείται κάθε ευθύνη και η Βίκυ, δυναμική και αυθόρμητη, αποφασίζει να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της. Την ίδια στιγμή, η νόμιμη γυναίκα του Δημήτρη μένει επίσης έγκυος, γεγονός που σκορπά μεγάλη χαρά στην οικογένεια. Όλα αυτά τα χρόνια, τα δύο παιδιά του Δημήτρη, το νόμιμο και το νόθο, ο Άρης και ο Σταύρος, μεγαλώνουν κάπου στην Αθήνα και το ένα αγνοεί την ύπαρξη του άλλου. Πολύ διαφορετικός είναι φυσικά και ο τρόπος που ανατρέφονται:.. Ο Άρης μεγαλώνει πλουσιοπάροχα, έχοντας όλη την αγάπη, την αφοσίωση και την πολυτέλεια της πλούσιας οικογένειάς του, την ίδια στιγμή που η Βίκυ προσπαθεί να μεγαλώσει τον Σταύρο, δουλεύοντας καθημερινά και πολλές ώρες σαν οδηγός ταξί.
Οι δρόμοι των δύο παιδιών συναντιούνται δεκαοκτώ χρόνια μετά, όταν ο Άρης μετά το Λύκειο θα φοιτήσει σε ένα από τα πιο πλούσια και κλειστά ιδιωτικά κολέγια της Αθήνας, με την οικονομική βοήθεια φυσικά της οικογένειάς του, ενώ ο Σταύρος θα κερδίσει σε ένα διαγωνισμό μια υποτροφία με την οποία ως εξαιρετικό μαθηματικό μυαλό θα μπορέσει να φοιτήσει στο ίδιο κολέγιο με τον Αρη.
Η σειρά θα μας δείξει ότι από την πρώτη στιγμή τα δύο παιδιά θα έχουν μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ τους σε όλους τους τομείς: Από το μπάσκετ, στο οποίο και οι δύο είναι άσοι, στους υπολογιστές, στα μαθηματικά που λατρεύουν και οι δύο αλλά κυρίως στις γυναίκες. Μια συμφοιτήτριά τους, η Φαίη, θα αποτελέσει το «μήλον της έριδος» μεταξύ τους και θα γίνει η αιτία όλος αυτός ο ανταγωνισμός που έχουν μεταξύ τους να φτάσει στο κατακόρυφο. Τη διεκδικούν με το ίδιο πάθος και οι δυο, με αποτέλεσμα οι καβγάδες τους να γίνουν η αιτία οι καθηγητές να καλέσουν τους γονείς τους στο κολέγιο. Και τότε μυστικά και ψέματα μπλέκονται σε ένα μπαράζ αποκαλύψεων που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή όλων των ηρώων.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...