Mila Kunis - Woman of the Year

Η Mila Kunis έχει παίξει σε ταινίες δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου του θεάματος όπως τον Justin Timberlake και την Natalie Portman. Επιτέλους αναγνωρίζεται η ηθοποιός για το ταλέντο της και φυσικά την ομορφιά της.Το αντρικό περιοδικό GQ έχει ανακηρύξει την 28χρονη ηθοποιό γυναίκα της χρονιάς και ο λόγος φαίνεται και από την καυτή φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό. Στο εξώφυλλο η Kunis φωτογραφήθηκε με ένα ροζ μπικίνι και κοιτώντας προκλητικά τον φακό αφήνοντας λίγα στην φαντασία. Τα ανέμελα μαλλιά της και το έντονο βάψιμο στα μάτια της προσδίδουν ένα σκοτεινό και συγχρόνως ναζιάρικο ύφος.


newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Χατζηγιάννης, Μακρυπούλια - Γάμος το 2012

Ημερομηνία γάμου όρισαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης».Μετά τις τελευταίες φήμες πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, αφού η 33χρονη ηθοποιός-παρουσιάστρια εθεάθη να φορά ένα μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι της, οι νέες πληροφορίες από την «Πρωινή Μελέτη» ισχυρίζονται ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 και στον Ιερό Ναό της Παναγιάς της Θεοτόκου (γνωστό ως «Η Παναγία του Σκαλιού), στην περιοχή Αγλατζιά της Λευκωσίας στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του διάσημου ζευγαριού. Στο συγκεκριμένο προάστιο της κυπριακής πρωτεύουσας βρίσκεται και το πατρικό σπίτι του 33χρονου τραγουδιστή. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λέγεται πως στη συγκεκριμένη εκκλησία την ημέρα του γάμου δεν θα πραγματοποιηθούν άλλα Μυστήρια, τουλάχιστον μέχρι τις 6 το απόγευμα. Η τελετή πάντως, όπως λένε οι πληροφορίες, θα γίνει σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο με ελάχιστους καλεσμένους.
yupi
Διαβάστε περισσότερα...

Victoria Beckham - Harper

Φαίνεται πως η Βικτόρια Μπέκαμ δεν μπορεί να αποχωριστεί ούτε στιγμή την μονάκριβη κόρη, την οποία ήδη έχει αρχίσει να παίρνει μαζί της στις βόλτες για ψώνια στους δρόμους της Νέας Υόρκης.Η 37χρονη σταρ μαζί με την 4 μηνών κορούλα της επισκέφτηκαν κατάστημα παιχνιδιών στο Μανχάταν, όπου παρακολούθησαν μια εκδήλωση μαζί με άλλες οικογένειες. Μάλιστα, μετά την εκδήλωση, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την ιδέα της υιοθεσίας, αποκτώντας κούκλες-μωρά, τα οποία θα έπρεπε να τα «υιοθετήσουν» Η Βικτόρια, διατηρώντας πάντα το απαράμιλλο στιλ της και απαλλαγμένη πλήρως από τα ελάχιστα κιλά που ενδεχομένως να της άφησε η εγκυμοσύνη, εμφανίστηκε φορώντας μπλε στενή φούστα, συνδυασμένη με τοπ σε πορτοκαλί και μπλε απόχρωση από την προσωπική της συλλογή ρούχων. Το σύνολο ολοκλήρωναν οι αγαπημένες ψηλοτάκουνες γόβες της και μια μπλε τσάντα, πάντα με την υπογραφή της. Η μικρή Χάρπερ φορούσε ένα γκρι σύνολο, με ασορτί στέκα στα μαλλιά της, και μαύρα καλτσάκια.Μετά τη βόλτα τους, μητέρα και κόρη, επισκέφτηκαν το διάσημο εστιατόριο «Nobu» στο Μανχάταν για να γευματίσουν. Μόλις, το προηγούμενο βράδυ η Βικτόρια Μπέκαμ παραβρέθηκε σε εκδήλωση μόδας, που ήταν κεντρική ομιλήτρια, εντυπωσιάζοντας ακόμη μία φορά με τις στιλιστικές της επιλογές.
yupi


Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga - Lori Ann Gibson

Είναι γεγονός ότι η Lady Gaga έχει μεγάλη αδυναμία στην προσωπική της χορογράφο, Λορί Αν Γκίμπσον.Ωστόσο, η εκκεντρική παρουσιάστρια θέλοντας να προκαλέσει για μια ακόμη φορά τα φλας των παπαράτσι είπε να της δώσει ένα καυτό φιλί στο στόμα…Μάλιστα, αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός καβγά μεταξύ των δύο διάσημων γυναικών, σύμφωνα με το MediaTakeOut.com. Έτσι για να λύσουν το θέμα που είχε δημιουργηθεί πάνω στην δουλειά τους, θέλησαν να ανταλλάξουν ένα ζεστό φιλί…Η Γκίμπσον βοήθησε σημαντικά την διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια να αποκτήσει την τωρινή της εικόνα, η οποία την έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.Μάλιστα, η χορογράφος έχει πλέον το δικό της ριάλιτι σόου με τίτλο «The Dance Scene».Πάντως, σύμφωνα με το MediaTakeOut.com, ο λόγος του καβγά ήταν ότι η εμφάνιση της Lady Gaga στο κλιπ του τραγουδιού «Born This Way» είχε πολλά κοινά με την Μαντόνα, γεγονός που απεχθάνεται η νεαρή τραγουδίστρια…
newsbomb
Διαβάστε περισσότερα...

Amy Winehouse - Lioness Hidden Treasures

Με τραγούδια που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει αλλά και διασκευές επιτυχιών της κυκλοφορεί στις 5 Δεκεμβρίου ο νέος δίσκος της Amy Winehouse και το star.gr παρουσιάζει το εξώφυλλo και τα τραγούδια του!Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το album θα λέγεται «Lioness: Hidden Treasures». Αν και κυκλοφορεί λίγους μήνες μετά τον θάνατό της, θα είναι ο τρίτος προσωπικός της δίσκος και θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια.
Το tracklist επιμελήθηκαν οι συνεργάτες και φίλοι της Amy, Salaam Remi και Mark Ronson.Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται το τελευταίο κομμάτι που ηχογράφησε, το «Body & Soul», τον Μάρτιο του 2011, αλλά και το «Α Song For You» ηχογραφημένο με μια κιθάρα στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, εκεί όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Αναλυτικά, το tracklist

1. Our Day Will Come

2.Between the Cheats

3.Tears Dry (Original version)

4. Will You Still Love Me

5. Like Smoke

6.Valerie (Dap Kings band version)

7.The Girl From Ipanema

8.Halftime

9.Wake Me Up Alone

10. Best Friends

11. Body and Soul

12. A Song For You
madata
Διαβάστε περισσότερα...

Fergie - Black Eyed Peas

Αν και τα μέλη του συγκροτήματος «Black Eyed Peas» υποστηρίζουν ότι θα χωρίσουν προσωρινά καθώς η τραγουδίστρια Fergie θέλει να αποκτήσει οικογένεια, οι κινήσεις τους δείχνουν άλλα.Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο χωρισμός του συγκροτήματος είναι μόνιμος καθώς υπάρχει ρήξη ανάμεσα στο Will.i.am και τη Fergie ενώ ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός.Πάντως οι φήμες φούντωσαν περισσότερο καθώς σε πρόσφατη εμφάνισή τους στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο οι δύο συνεργάτες κρατούσαν την απόστασή τους και δεν γύρισε καν να μιλήσει ο ένας στον άλλο όσο βρίσκονταν στο αεροδρόμιο.

newsbeast
Δείτε επίσης:
Διαβάστε περισσότερα...

Danielle Panabaker - Complex 2011-2012

Έχει χαρακτηριστεί ως «νέα Brigitte Bardott» αφού είναι το ίδιο σέξι με τη Γαλλίδα σταρ. Ο λόγος για την 24χρονη ηθοποιό Danielle Panabaker η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Complex 2011-2012», και πραγματικά ο φακός τη λάτρεψε.Ωστόσο η νεαρή ηθοποιός δήλωσε πως είναι ελεύθερη και πως της αρέσει να βγαίνει έξω με τις φίλες της και να φλερτάρει. «Έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, να περάσω καλά μόνη μου. Ως single κορίτσι. Πάντα ήμουν μονογαμική και σε σχέση. Τώρα νιώθω τέλεια που μπορώ επιτέλους να δω τι θέλω και τι δεν θέλω, τι μ΄αρέσει και τι όχι στους άντρες. Διανύω μια φάση στη ζωή μου, που απλά θέλω να περνάω καλά. Ντύνομαι, βγαίνω έξω με τις φίλες μου και φλερτάρω».








newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Nikki Reed - Paris Latsis

Η πρωταγωνίστρια του «Twilight» Nikki Reed αποκάλυψε ότι παραλίγο να γίνει μόνιμη κάτοικος της Ελλάδας λόγω έρωτα.Ο λόγος για την πρώην κοπέλα του Πάρη Λάτση-Κασιδόκωστα η οποία αγαπάει την Ελλάδα αλλά υπογράμμισε: «Το σκεφτόμουν σοβαρά να μείνω για πάντα στην Ελλάδα, δεν ήταν εύκολη απόφαση αλλά θα το έκανα, το ήθελα πολύ», λέει ενώ παραδέχεται πως θα το έκανε για χάρη του πρώην αγαπημένου της Πάρη.
«Αγαπώ την Ελλάδα. Πέρασα επτά-οκτώ μήνες της ζωής μου εκεί. Ο 'Έλληνας δάσκαλος μου, μου έμαθε να καταλαβαίνω λίγο τα ελληνικά».
Διαβάστε περισσότερα...